محمد نیست شما پست رو منحرف میکنین؟----------
آره پروفایل خونی خیلی حال میده.مخصوصا توی سرور7 سه نفر اول سرور....یکی یه چی میگه اون یکی جوابشو میده
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
محمد نیست شما پست رو منحرف میکنین؟:x----------:lol:
آره پروفایل خونی خیلی حال میده.مخصوصا توی سرور7 سه نفر اول سرور....یکی یه چی میگه اون یکی جوابشو میده:lol::lol::lol:
باید آزاد کنی محدودیت داره من تو این جدیدش آنلاین بازی میکنم خیلی حال میده
آنلاین یعنی با یه نفر دیگه همزمان بازی میکنی؟سرعت اینترنت جواب میده؟
inera@att.net
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]باید آزاد کنی محدودیت داره من تو این جدیدش آنلاین بازی میکنم خیلی حال میده[/div][/quote]
ماله من پاک شده طومار نوشته بودم
نمیدونم کی پاک کرده یه بارم سرور 4 اینجوری شد
بعضی از پروفایل هارو خودشون پاک می کنن حتما یه چیز نافرمی نوشته بود
یادش بخیر اتحاد assassins سرور 4
ای کاش می شد دوباره تو سرور 15
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]بازی رو ول کن [/div][/quote]
ماله من پاک شده طومار نوشته بودم
نمیدونم کی پاک کرده یه بارم سرور 4 اینجوری شد[/div][/quote]
بعضی از پروفایل هارو خودشون پاک می کنن حتما یه چیز نافرمی نوشته بود:ugeek:
باید آزاد کنی محدودیت داره من تو این جدیدش آنلاین بازی میکنم خیلی حال میده
آره من 2048 دارم جواب میده واسه شما رو نمیدونم
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]باید آزاد کنی محدودیت داره من تو این جدیدش آنلاین بازی میکنم خیلی حال میده[/div][/quote]
آنلاین یعنی با یه نفر دیگه همزمان بازی میکنی؟سرعت اینترنت جواب میده؟[/div][/quote]
آره من 2048 دارم جواب میده واسه شما رو نمیدونم
سلام
نمی دونم تا حالا بازی امپراطوری های جاوید و بازی کردید یا نه .
این بازی خیلی شبیه بازی امپراطوری های جاویده اما اینکه زمان ساخت و ساز معدن ها خیلی زیاده یه مقدار بازی و کسل کننده می کنه .
اگه ممکنه یه کم زمان ساخت و ساز معادن و بیارید پایین. این جوری هم بازی راحت تره و هم جذاب تر . ممنون.
سلام
نمی دونم تا حالا بازی امپراطوری های جاوید و بازی کردید یا نه .
این بازی خیلی شبیه بازی امپراطوری های جاویده اما اینکه زمان ساخت و ساز معدن ها خیلی زیاده یه مقدار بازی و کسل کننده می کنه .
اگه ممکنه یه کم زمان ساخت و ساز معادن و بیارید پایین. این جوری هم بازی راحت تره و هم جذاب تر . :| ممنون.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.