نمیدونم این ژیلا واسه من که خالی بندی زیاد میکنه من اصن هنوز نمیدونم این پسره یا دختر فقط همینجوری اوسکلش میکنم مثل بقیه
مثل بقیه؟؟...
به غیر شما فقط
-------
فقط زویا .. با ما هم ؟؟
شما هم استثنا هستید
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]مملی کوشی زنگ زدم :icon_4:[/div][/quote]
تو که رفتی کتاب بنویسی :geek:[/div][/quote]
رویا نویسندست؟:icon_10:[/div][/quote]
نمیدونم این ژیلا واسه من که خالی بندی زیاد میکنه من اصن هنوز نمیدونم این پسره یا دختر فقط همینجوری اوسکلش میکنم مثل بقیه :icon_3:[/div][/quote]
:geek:مثل بقیه؟؟...[/div][/quote]
به غیر شما فقط :icon_3:[/div][/quote]
-------
فقط زویا .. با ما هم ؟؟[/div][/quote]
شما هم استثنا هستید :icon_3:
نمیدونم این ژیلا واسه من که خالی بندی زیاد میکنه من اصن هنوز نمیدونم این پسره یا دختر فقط همینجوری اوسکلش میکنم مثل بقیه
مثل بقیه؟؟...
به غیر شما فقط
-------
فقط زویا .. با ما هم ؟؟
بشکنه این دست ک نمک نداره
نچ نچ
قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]مملی کوشی زنگ زدم :icon_4:[/div][/quote]
نمیدونم این ژیلا واسه من که خالی بندی زیاد میکنه من اصن هنوز نمیدونم این پسره یا دختر فقط همینجوری اوسکلش میکنم مثل بقیه :icon_3:[/div][/quote]
-------
فقط زویا .. با ما هم ؟؟
بشکنه این دست ک نمک نداره
نچ نچ [/div][/quote]
:lol::lol::icon_4::icon_4:
مثل بقیه؟؟...
به غیر شما فقط
-------
فقط زویا .. با ما هم ؟؟
شما هم استثنا هستید
داداش بقیه چی پس یعنی محمد رضا هم اره؟؟
قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]مملی کوشی زنگ زدم :icon_4:[/div][/quote]
-------
شما هم استثنا هستید :icon_3:[/div][/quote]
:icon_2:داداش بقیه چی پس یعنی محمد رضا هم اره؟؟
مثل بقیه؟؟...
به غیر شما فقط
-------
فقط زویا .. با ما هم ؟؟
شما هم استثنا هستید
داداش بقیه چی پس یعنی محمد رضا هم اره؟؟
نه اونم استثنا هستش
######
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]مملی کوشی زنگ زدم :icon_4:[/div][/quote]
-------
شما هم استثنا هستید :icon_3:[/div][/quote]
:icon_2:داداش بقیه چی پس یعنی محمد رضا هم اره؟؟[/div][/quote]
نه اونم استثنا هستش :icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.