gha3edak تشکر شده: 1,598 تعداد نوشته: 6 تعداد پاسخ: 1,111 سابقه بازی در 9 سرور
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::shock:
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
grobs ، آرمان خان ، j55522
grobs تشکر شده: 8,540 تعداد نوشته: 59 تعداد پاسخ: 4,182 سابقه بازی در 21 سرور
:(:(:(
آرمان خان ، j55522 ، gha3edak
sa-ghar تشکر شده: 15,476 تعداد نوشته: 14 تعداد پاسخ: 5,840 سابقه بازی در 24 سرور
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
:idea:
j55522 ، gha3edak
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
:twisted:
j55522 ، gha3edak
sa-ghar تشکر شده: 15,476 تعداد نوشته: 14 تعداد پاسخ: 5,840 سابقه بازی در 24 سرور
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
:roll:
j55522 ، gha3edak
آرمان خان تشکر شده: 10,400 تعداد نوشته: 9 تعداد پاسخ: 5,595 سابقه بازی در 46 سرور
نه بابا با ممدم بودم.
نه بابا با ممدم بودم.:mrgreen:
j55522 ، grobs ، gha3edak
gha3edak تشکر شده: 1,598 تعداد نوشته: 6 تعداد پاسخ: 1,111 سابقه بازی در 9 سرور
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
grobs ، j55522
آرمان خان
نه بابا با ممدم بودم.
EEEE
نامرد کثافت من کی همچین کاری کردم
به خدا شانسی هست الانم شانس افتاد
این مطلب در 1393/01/12 17:54:55 نوشته شده است و در 1393/01/12 17:55:37 ویرایش شده است .
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]نه بابا با ممدم بودم.:mrgreen:[/div][/quote]
EEEE
نامرد کثافت من کی همچین کاری کردم:lol::lol:
به خدا شانسی هست الانم شانس افتاد:oops:
j55522 ، gha3edak ، آرمان خان
ااااااو
زشته..حرفای بد نزنین
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ااااااو
زشته..حرفای بد نزنین
:oops:
gha3edak ، j55522 ، آرمان خان ، سرور 15
الانم شانسی شد بخدا
این مطلب در 1393/01/12 17:56:00 نوشته شده است و در 1393/01/12 17:56:32 ویرایش شده است .
:D
الانم شانسی شد بخدا:D
gha3edak ، j55522 ، آرمان خان