میشه بیشتر توضیح بدید!!!!!
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/10/15 10:14:16
|
|
1392/10/15 10:36:01
دوست عزیز میگم که من تو سرور20از رنکینگ 5اومدم به 10 الان 2روز هست که نمیتونم رو اکانت برم از همه چیز عقب افتادم این همه خرج کردم تو 2روز به هم میریزه همه چی به خدا از شما انتظار نداشتم واقعا که به دوستانم هم گفتم گفت اگه ویندوزم عوض کنی مشکل حل نمیشه من امتحان کردم من دیگه خسته شدم از این بازیه مسخره ی شما
|
|
1392/10/15 11:39:26
دوست عزیز من ویندوزم رو هم عوض کردم ولی بازم از فراموش کردن رمز نمیتونم رمزم رو عوض کنم چیکار کنم ؟من الان با اکانت مرکزی دوستم دارم به شما پیام میدم به خدا جای تعصف هست . الان اکانت مرکزی من نمیشه رفت توش وقتی از فراموش کردن رمز رمزم رو تغییر میدم کد10رقمی میاد من هم تایید میکنم میگه رمز با موفقیت تغییر کرد باری ورود از فروم لاگین استفاده کنید ولی بازم نمیره توش به دوستانم هم گفتم اونا هم همچین مشکلی دارن نمیشه از فراموش کردن رمز عبور رمز عوض کرد یعنی چی اخه من کلا از بازی عقب افتادم این چه وعضشه ؟؟؟؟؟
|
|
1392/10/15 16:55:32
سلام من باش کش مش اینا تا حالا کار نکردم نمیونم کچجاس لطفا راهنمایی کن .... [*] این اسممه امضا روی سنگ قبرت ...
|
|
1392/10/15 18:51:49
دوستان منم این مشکلو دارم.
بعضی از بازیکنان میگن باید با سافاری بری. من هرکار کردم نشد. شما هم امتحان کنید...... |
|
1392/10/15 19:02:57
ای ول مرسی داداش عالی بود |
|
1392/10/16 07:24:16
برای واردشدن به بازی فقط کافی است از مرورگر اکسپرور استفاده کنید و یا اگر مرورگر موزیلا دارید از بخش فایر فاکس بالا با رنگ نارنجی گزینه start Private Browsing انتخاب نمایید
|
1392/10/16 13:20:09
مشکل ورود کاربران با یکی از این راه کارها معمولا برطرف می شود:
1- اگر از پروکسی خاصی استفاده می نمایید، آنرا غیر فعال نمایید و از اینترنت مستقیم استفاده نمایید. 2- حتما چک نمایید که در مرورگر شما گزینه Cookie فعال باشد. 3- حتما cache و cookie های مرورگر خودتان را یکبار خالی نمایید. 4- اگر روی مرورگرتان اکتنشنی دارید که کوکی های مرورگر را مدیریت و یا نظارت می کند، آنها را غیر فعال و یا تنظیم صحیح بفرمایید. 5- در مواردی هم دیده شده است که به دلیل تنظیمات اشتباه آنتی ویروس و یا فایروال کاربران، کوکی ها در مرورگر کاربر به درستی ثبت نمیشوند و به همین خاطر کاربران در لاگین به اشکال می خورند. 6- در ضمن برخی از کاربران شرکت های ارائه دهنده اینترنت مثل شاتل در روزهای گذشته به صورت مقطعی مشکل در باز کردن بازی داشتند که با پیگیری های ما با شرکت های شاتل و پارس آنلاین و . . . مشکل در حال برطرف شدن است و در بسیاری از نقاط برطرف شده است. موفق و پیروز باشید موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |