سلام من با وجود اینکه از نسخه های مختلف موزیلا و کروم و فایر فاکس استفاده کردم اما هنوزم نتونستم لاگین بشم میخواستم بدونم فقط مشکله منه یا دوستان هم به این مشکل برخوردند اگه اینطوریه اصلاع بدید
از مرورگری استفاده کن که تاحالا باهاش تو عصر پادشاهان لوگین نکردی.
یا کش و کوکی رو پاک کن.
من با اکسپلور رفتم تا حالا نیومده بودم ادرس صفحه لاگین رو زدم اس 19 دات .... بعد دوباره صفحه ورودی رو اورد ...کوکی و کش چین از کجا پاک کنم ؟؟؟
[*] این اسممه امضا روی سنگ قبرت ...
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]امیرحسین.چ[/b][/div][div]سلام من با وجود اینکه از نسخه های مختلف موزیلا و کروم و فایر فاکس استفاده کردم اما هنوزم نتونستم لاگین بشم میخواستم بدونم فقط مشکله منه یا دوستان هم به این مشکل برخوردند اگه اینطوریه اصلاع بدید :evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
یا کش و کوکی رو پاک کن.
[/div][/quote]
من با اکسپلور رفتم تا حالا نیومده بودم ادرس صفحه لاگین رو زدم اس 19 دات .... بعد دوباره صفحه ورودی رو اورد ...کوکی و کش چین از کجا پاک کنم ؟؟؟
اول باید برید
kingsera.ir
اونجا لاگین کنید
بعد مثلا می خواهید برید سرور 20
اینو بزنید خود به خود میره سرور20(اگه اونجا اکانت داشته باشید و فعال باشه)
s20.kingsera.ir
هیچ ربطی به کش مرورگر نداره
ربط داره اگه بعد از مدت زیادی پاکش نکنی باعث میشه که بعضی از کد ها رو ناقص بخونه
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]:| اول باید برید
kingsera.ir
اونجا لاگین کنید
بعد مثلا می خواهید برید سرور 20
اینو بزنید خود به خود میره سرور20(اگه اونجا اکانت داشته باشید و فعال باشه)
s20.kingsera.ir
:|هیچ ربطی به کش مرورگر نداره[/div][/quote]ربط داره:) اگه بعد از مدت زیادی پاکش نکنی باعث میشه که بعضی از کد ها رو ناقص بخونه:mrgreen:
سلام من با وجود اینکه از نسخه های مختلف موزیلا و کروم و فایر فاکس استفاده کردم اما هنوزم نتونستم لاگین بشم میخواستم بدونم فقط مشکله منه یا دوستان هم به این مشکل برخوردند اگه اینطوریه اصلاع بدید
یا کش و کوکی رو پاک کن.
هیستوری مرورگت رو پاک کن
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]smbahar77[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]امیرحسین.چ[/b][/div][div]سلام من با وجود اینکه از نسخه های مختلف موزیلا و کروم و فایر فاکس استفاده کردم اما هنوزم نتونستم لاگین بشم میخواستم بدونم فقط مشکله منه یا دوستان هم به این مشکل برخوردند اگه اینطوریه اصلاع بدید :evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
یا کش و کوکی رو پاک کن.
[/div][/quote]
من با اکسپلور رفتم تا حالا نیومده بودم ادرس صفحه لاگین رو زدم اس 19 دات .... بعد دوباره صفحه ورودی رو اورد ...کوکی و کش چین از کجا پاک کنم ؟؟؟ [/div][/quote] هیستوری مرورگت رو پاک کن:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.