مدیر این که بد شد ینی چی آخه من اک اصلیم که باش بازی میکنم مسدوده بعد میر میزنم تو بازی میاد با اون اکی که بازی میکنم میگه مسدود شده به مدیرم میگم باز کن جواب نمیده اصلاN وضعیه ای خدا
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
مدیر این که بد شد ینی چی آخه من اک اصلیم که باش بازی میکنم مسدوده بعد میر میزنم تو بازی میاد با اون اکی که بازی میکنم میگه مسدود شده به مدیرم میگم باز کن جواب نمیده اصلاN وضعیه ای خدا
سیستم لاگین در کل مجموعه سایت های عصرپادشاهان ( سرورهای بازی / انجمن و . . . ) به صورت متمرکز تبدیل شد. این کار که به عنوان بخشی از ایجاد زیرساخت متمرکز اعمال شد به کاربران اجازه می دهد که با یک بار لاگین در همه جا لاگین باشند و سهولت خوبی برای کاربران ایجاد می نماید.
البته در این فرایند برخی کاربران دقایقی با مشکل مواجه شده بودند که الان همه چیز در وضعیت عادی است و همه می توانند در همه سرورها لاگین نمایند.
من هنوزم نمیتونم وارد شم
پس اینجا چطور پست دادی ؟
منم نمیتونم وارد 20 بشم من که اصلا بازی نمیکنم واسم مهم نیست
پس چرا اصن گفتی
پدر انجـــــــمن رف...!!!
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafai[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div]سیستم لاگین در کل مجموعه سایت های عصرپادشاهان ( سرورهای بازی / انجمن و . . . ) به صورت متمرکز تبدیل شد. این کار که به عنوان بخشی از ایجاد زیرساخت متمرکز اعمال شد به کاربران اجازه می دهد که با یک بار لاگین در همه جا لاگین باشند و سهولت خوبی برای کاربران ایجاد می نماید.
البته در این فرایند برخی کاربران دقایقی با مشکل مواجه شده بودند که الان همه چیز در وضعیت عادی است و همه می توانند در همه سرورها لاگین نمایند.[/div][/quote]
من هنوزم نمیتونم وارد شم
[/div][/quote]
:|پس اینجا چطور پست دادی ؟:|[/div][/quote]
:|منم نمیتونم وارد 20 بشم
:|من که اصلا بازی نمیکنم واسم مهم نیست
[/div][/quote]
پس چرا اصن گفتی:lol::lol::lol::lol::lol:
n=?
.
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]مدیر این که بد شد ینی چی آخه من اک اصلیم که باش بازی میکنم مسدوده بعد میر میزنم تو بازی میاد با اون اکی که بازی میکنم میگه مسدود شده به مدیرم میگم باز کن جواب نمیده اصلاN وضعیه ای خدا [/div][/quote]
:shock:
n=?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.