همون طور که بعضی ها گفتن بازیکن های قوی بقیه رو فارم میکنن
آیا شما موافقید که قانونی بگذارند که هر * فقط بتواند با هم سطح های خودش بجنگد تا مهارت واقعی معلوم شود نه این که فقط جمعیت 9 ها را فارم کنند و بعد بگویند بروید فارم ها ما را ببینید؟
(لطفا نظر بگذارید)
نظرسنجی
بله
خیر
آیا شما موافقید که قانونی بگذارند که هر کس فقط بتواند با هم سطح های خودش بجنگد تا مهارت واقعی معلوم شود نه این که فقط جمعیت 9 ها را فارم کنند و بعد بگویند بروید فارم ها ما را ببینید؟
(لطفا نظر بگذارید)
آیا شما موافقید که قانونی بگذارند که هر * فقط بتواند با هم سطح های خودش بجنگد تا مهارت واقعی معلوم شود نه این که فقط جمعیت 9 ها را فارم کنند و بعد بگویند بروید فارم ها ما را ببینید؟
(لطفا نظر بگذارید)
کسی نمیگه بیاید فارم های منو ببینید با امار غارت هر فرد قدرت غارت طرف مشخص میشه که با جمعیت 9 کار به جایی نمیرسه.
قوی ها هم زمانی ضعیف بودن اونقد فارم شدن تا فارمر شدن.
[quote][div][b]خوش شانس[/b][/div][div]همون طور که بعضی ها گفتن بازیکن های قوی بقیه رو فارم میکنن
آیا شما موافقید که قانونی بگذارند که هر کس فقط بتواند با هم سطح های خودش بجنگد تا مهارت واقعی معلوم شود نه این که فقط جمعیت 9 ها را فارم کنند و بعد بگویند بروید فارم ها ما را ببینید؟
(لطفا نظر بگذارید)[/div][/quote]
کسی نمیگه بیاید فارم های منو ببینید با امار غارت هر فرد قدرت غارت طرف مشخص میشه که با جمعیت 9 کار به جایی نمیرسه.
قوی ها هم زمانی ضعیف بودن اونقد فارم شدن تا فارمر شدن.
(لطفا نظر بگذارید)
من نمیگم به پایین ها نشه حمله کرد میگم از یه سطحی پایین تر نشه مثلا 10000 به 100 حمله نکنه
این مطلب در 1392/10/11 13:29:01 نوشته شده است و در 1392/10/11 13:42:24 ویرایش شده است .
[quote][div][b]خوش شانس[/b][/div][div]همون طور که بعضی ها گفتن بازیکن های قوی بقیه رو فارم میکنن
(لطفا نظر بگذارید)[/div][/quote]
من نمیگم به پایین ها نشه حمله کرد میگم از یه سطحی پایین تر نشه مثلا 10000 به 100 حمله نکنه
مخالف
هر کی تو انجمنه یا خودش فارمر هست یا یه زمانی فارمر بوده،الان بازنشسته شده.
اینجا کسی نیست که همیشه فارم شده باشه.اینجا دنبال موافق نگرد
این مطلب در 1392/10/11 13:50:26 نوشته شده است و در 1392/10/11 13:52:00 ویرایش شده است .
arash_s
مخالف
هر کی تو انجمنه یا خودش فارمر هست یا یه زمانی فارمر بوده،الان بازنشسته شده.:mrgreen:
اینجا کسی نیست که همیشه فارم شده باشه.اینجا دنبال موافق نگرد
1-تکراریه
2-همینه که هست
3-اگه ناراحتی برو مزرعه رایگان من بازی کن
داداش احساس نمیکنی خیلی تند صحبت میکنی
تازه این خوبش بود
میخوای تند صحبت گنم؟
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
اوکی به ضرر خودته
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]1-تکراریه
2-همینه که هست
3-اگه ناراحتی برو مزرعه رایگان من بازی کن [/div][/quote]
داداش احساس نمیکنی خیلی تند صحبت میکنی :shock:[/div][/quote]
تازه این خوبش بود
میخوای تند صحبت گنم؟
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>[/div][/quote]
اوکی به ضرر خودته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.