داداش بستگی به بازی کردنت داره وگرنه حیلیا 1.2 روز دیر شروع میکنن هفته اول علاوه بر اینکه فارم نمیشن مدال غارت هم میارن
این مطلب در 1392/10/07 10:55:41 نوشته شده است و در 1392/10/07 11:01:11 ویرایش شده است .
i knew you were trouble
[quote][div][b]حمایت[/b][/div][div]دو روز بعد ثبت نام کنی تا حمایتت تموم شه فارمی.[/div][/quote]
داداش بستگی به بازی کردنت داره وگرنه حیلیا 1.2 روز دیر شروع میکنن هفته اول علاوه بر اینکه فارم نمیشن مدال غارت هم میارن
بدون سکه ( خب حداقل100 سکه بخوای بری بین 100 نفر باید به محض شروع بازی شروع کنی )
اگه کلاسیک و اکسپرس باشه با سکه میتونی چند روز بعد برسونی. و سوپر به نظرم حداکثر فرداش باید شروع کنی دیه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]حمایت[/b][/div][div]دو روز بعد ثبت نام کنی تا حمایتت تموم شه فارمی.[/div][/quote]
بدون سکه ( خب حداقل100 سکه بخوای بری بین 100 نفر باید به محض شروع بازی شروع کنی )
اگه کلاسیک و اکسپرس باشه با سکه میتونی چند روز بعد برسونی. و سوپر به نظرم حداکثر فرداش باید شروع کنی دیه
جوادو وو یه چیزم اضافه کن که 1 مهاجمینم میشن . میخوای بگم اصلا افتخاراتو برات مدال کنن بزن رو پروفایلت؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]حمایت[/b][/div][div]دو روز بعد ثبت نام کنی تا حمایتت تموم شه فارمی.[/div][/quote]
داداش بستگی به بازی کردنت داره وگرنه حیلیا 1.2 روز دیر شروع میکنن هفته اول علاوه بر اینکه فارم نمیشن مدال غارت هم میارن[/div][/quote]
جوادو وو یه چیزم اضافه کن که 1 مهاجمینم میشن . میخوای بگم اصلا افتخاراتو برات مدال کنن بزن رو پروفایلت؟:lol:
به نظر من بد نیست
خیلی هم خوبه
تو باید خودتو وقف بدی
من تو این همه سروری که بازی کردم خیلی زحمت کشیدم خیلی کمکم کردن ولی باز فارم شدم
همینه که دارم سعی می کنم نشم و فارم کنم
مهم ترین چیز یه پیشرفت جزعی و رفتن به یه اتحاد ردیف
یادش بخیر با بچه ها
منتظرم تو تابستون باشین
سرور تابستون برا من شروع میشه
خدایا کمک کن ما هم بریم شاخ سرور بشیم
به نظر من بد نیست
خیلی هم خوبه
تو باید خودتو وقف بدی
من تو این همه سروری که بازی کردم خیلی زحمت کشیدم خیلی کمکم کردن ولی باز فارم شدم :lol:
همینه که دارم سعی می کنم نشم و فارم کنم
مهم ترین چیز یه پیشرفت جزعی و رفتن به یه اتحاد ردیف
یادش بخیر با بچه ها
منتظرم تو تابستون باشین
سرور تابستون برا من شروع میشه :lol:
تو سرور سوپر اکسپرس بدون سکه میشه پیشرفت کرد و فرم نشد.البته برای اینکار بازی کردن در حداقل 10 سرور الزامیست.چون اگه ندونی چیکار کنی هیچ کاری هم نمیتونی بکنی.
تو اکسپرس هم اگه خیلی حرفه ای باشه میشه فارم نشد بدون سکه.
اما تو کلاسیک و جایزه بزرگ اگه سکه نداری بازی نکنی بهتره
arash_s
تو سرور سوپر اکسپرس بدون سکه میشه پیشرفت کرد و فرم نشد.البته برای اینکار بازی کردن در حداقل 10 سرور الزامیست.چون اگه ندونی چیکار کنی هیچ کاری هم نمیتونی بکنی.
تو اکسپرس هم اگه خیلی حرفه ای باشه میشه فارم نشد بدون سکه.
اما تو کلاسیک و جایزه بزرگ اگه سکه نداری بازی نکنی بهتره
عزیزم این قانون بازیه اگر شما 20000 جمعیت دارید اگر از کسایی که 5000 جمعیت به پایین دارند نتونی حمله بکنی غارتی وجود نخواهد داشت یکی از دوستان گفت تلاش مهم نیست از نظر من اگر 100 هزار سکه هم داشته باشی اما یک حرفه ای نباشه که درست ازش استفاده کنه این یه اکانت قوی نخواهد شد تجربه اش را دارم که میگویم سکه داشتم زیاد اما وقتی برای بازی کردن جدی نداشتم به همین خاطر هم پیشرفت خاطی نکردم همش تا 10000 جمعیت رسیدم ( تمام این 10000 جمعیت حاصل تلاشی بود که اول بازی داشتم )(البته نه با این اکانت )پس نگویید تلاش مهم نیست در کنار سکه تلاش بسیار موثر است با بعضی قانون ها برای کمک به فارم ها موافقم مثلا فقط بتوانیم 6 مرتبه از نوع غارت حمله کنیم
عزیزم این قانون بازیه اگر شما 20000 جمعیت دارید اگر از کسایی که 5000 جمعیت به پایین دارند نتونی حمله بکنی غارتی وجود نخواهد داشت یکی از دوستان گفت تلاش مهم نیست از نظر من اگر 100 هزار سکه هم داشته باشی اما یک حرفه ای نباشه که درست ازش استفاده کنه این یه اکانت قوی نخواهد شد تجربه اش را دارم که میگویم سکه داشتم زیاد اما وقتی برای بازی کردن جدی نداشتم به همین خاطر هم پیشرفت خاطی نکردم همش تا 10000 جمعیت رسیدم ( تمام این 10000 جمعیت حاصل تلاشی بود که اول بازی داشتم )(:lol:البته نه با این اکانت )پس نگویید تلاش مهم نیست در کنار سکه تلاش بسیار موثر است با بعضی قانون ها برای کمک به فارم ها موافقم مثلا فقط بتوانیم 6 مرتبه از نوع غارت حمله کنیم
نه دوست عزیز تلاش مهم نیست
شما میگی طرف ساعت 6 و نیم بلند میشه حمله میزنه ؟
آره منم ساعت 6 بلند میشدم همه منابعو خرج میکردم
طرف ساعت 6 حمله میزد منم ساعت 5 و نیم بیدار میشدم منابعو خرج میکردم
طرف یه هفته اینجوری حمله کرد چیزی گیرش نیومد کلافه شد
فرداش یکی واسم دفاع فرستاد طرف دیگه خیلی کلافه شد
با 30 هزار نیرو همون اوایل بازی حمله زد شهرمو صاف کرد
پس بیخود نگو تلاش مهمه تو این بازی فقط و فقط سکه مهمه همینو بس
ببین دوست خوبم یک زمانی میرسه تو بازی که ممکن شما ۶۰تا شهر یا حتا بیشتر شهر داشته باشی توی اون زمان از بازی ممکن به
هرکدوم از این ۶۰ شهر شما حمله بشه اگه * متمرکز شهرها رو با سکه فعال کرده باشی که خوبه اگه اینکارو نکرده باشی باید
لحظه به لحظه شهر هار و چک کنی که ببینی یوقت به یکیش حمله نخوره حالا فک کن شما مجبوری ساعت بذاری ۵ صبح بیدار شیت با
چشم خواب الود اون گوشه صفحه رو چک کنی روت حمله هست یا نه تازه اگه ببینی چون معمولا اون لحظه گیجه خوابی
چون بهرحال شما شهرهای پایینت از قدرت دفاعی پایینی برخوردار و گندم پایینی داره همین باعث میشه که صدمه پذیر باشه و باید
همیشه هوشیار باشی که به محض حمله نیرو از شهرهای بالا بفرستی
مخصوصا اگه جزو اکانتهای بالای سرور و مدیر اتحاد باشی که تو چشم هستی و دشمنهای زیادی سعی میکنن که حتا با کم کردن ۱۰تا
جمعیت از تو باعث کم کردن روحیه اتحادت بشن.
پس اگه نتونی یاد بگیری که با تجربهای که کسب میکنی اول بازی از ۲ , ۳ تا شهرت دفاع کنی مطمئن باش آخر سرور به مشکله جدی
میخوری پس این مسیرها باید طی شه تا شما بدونید که باید چجوری از پس این مشکلات بر بیاید
از همه مهم تر هم اگه این بازی برای شما مهمه باید از همون لحظه که استارت میخوره شما هم شروع کنید و از خواب و خوراک و
زندگیتون بزنید.
امیدا ورم تا حدودی قانع شده باشی گرچه این چیزی که توضیح دادم بخش کوچکی از بازی
موفق باشی
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]hadi-jooon[/b][/div][div]:lol:نه دوست عزیز تلاش مهم نیست
شما میگی طرف ساعت 6 و نیم بلند میشه حمله میزنه ؟
آره منم ساعت 6 بلند میشدم همه منابعو خرج میکردم
طرف ساعت 6 حمله میزد منم ساعت 5 و نیم بیدار میشدم منابعو خرج میکردم
طرف یه هفته اینجوری حمله کرد چیزی گیرش نیومد کلافه شد
فرداش یکی واسم دفاع فرستاد طرف دیگه خیلی کلافه شد
با 30 هزار نیرو همون اوایل بازی حمله زد شهرمو صاف کرد
پس بیخود نگو تلاش مهمه تو این بازی فقط و فقط سکه مهمه همینو بس:lol:[/div][/quote]
ببین دوست خوبم یک زمانی میرسه تو بازی که ممکن شما ۶۰تا شهر یا حتا بیشتر شهر داشته باشی توی اون زمان از بازی ممکن به
هرکدوم از این ۶۰ شهر شما حمله بشه اگه سیستم متمرکز شهرها رو با سکه فعال کرده باشی که خوبه اگه اینکارو نکرده باشی باید
لحظه به لحظه شهر هار و چک کنی که ببینی یوقت به یکیش حمله نخوره حالا فک کن شما مجبوری ساعت بذاری ۵ صبح بیدار شیت با
چشم خواب الود اون گوشه صفحه رو چک کنی روت حمله هست یا نه تازه اگه ببینی چون معمولا اون لحظه گیجه خوابی
چون بهرحال شما شهرهای پایینت از قدرت دفاعی پایینی برخوردار و گندم پایینی داره همین باعث میشه که صدمه پذیر باشه و باید
همیشه هوشیار باشی که به محض حمله نیرو از شهرهای بالا بفرستی
مخصوصا اگه جزو اکانتهای بالای سرور و مدیر اتحاد باشی که تو چشم هستی و دشمنهای زیادی سعی میکنن که حتا با کم کردن ۱۰تا
جمعیت از تو باعث کم کردن روحیه اتحادت بشن.
پس اگه نتونی یاد بگیری که با تجربهای که کسب میکنی اول بازی از ۲ , ۳ تا شهرت دفاع کنی مطمئن باش آخر سرور به مشکله جدی
میخوری پس این مسیرها باید طی شه تا شما بدونید که باید چجوری از پس این مشکلات بر بیاید
از همه مهم تر هم اگه این بازی برای شما مهمه باید از همون لحظه که استارت میخوره شما هم شروع کنید و از خواب و خوراک و
زندگیتون بزنید.
امیدا ورم تا حدودی قانع شده باشی گرچه این چیزی که توضیح دادم بخش کوچکی از بازی
موفق باشی
اتفاقا دو روز بعد ثبت نام کنی به نفعته چون اکثرا اونایی که میخوان جدی بازی کنند از ساعت 12 شروع میکنن
اونجا نه فارم گیر میاد نه گنجینه
ببخشیدا ولی حتما باید نوب باشی که بعد 2 روز که ثبت نام کردی فارم بشی!!
final destination
اکانت سرور 28
اخر هفته دوم فروخته شد . لطفا انقدر سوال نپرسید
اتفاقا دو روز بعد ثبت نام کنی به نفعته چون اکثرا اونایی که میخوان جدی بازی کنند از ساعت 12 شروع میکنن
اونجا نه فارم گیر میاد نه گنجینه
ببخشیدا ولی حتما باید نوب باشی که بعد 2 روز که ثبت نام کردی فارم بشی!!
جوادو وو یه چیزم اضافه کن که 1 مهاجمینم میشن . میخوای بگم اصلا افتخاراتو برات مدال کنن بزن رو پروفایلت؟
من که خودمو نگفتم منظورم کسای دیگه بود
البته خودمم بودم
هنوز بازیو ول نکردی؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]حمایت[/b][/div][div]دو روز بعد ثبت نام کنی تا حمایتت تموم شه فارمی.[/div][/quote]
داداش بستگی به بازی کردنت داره وگرنه حیلیا 1.2 روز دیر شروع میکنن هفته اول علاوه بر اینکه فارم نمیشن مدال غارت هم میارن[/div][/quote]
جوادو وو یه چیزم اضافه کن که 1 مهاجمینم میشن . میخوای بگم اصلا افتخاراتو برات مدال کنن بزن رو پروفایلت؟:lol:
[/div][/quote]
من که خودمو نگفتم :D:Dمنظورم کسای دیگه بود
البته خودمم بودم:D:D
هنوز بازیو ول نکردی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.