از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه
البته با دخل و تصرف
حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه
البته با دخل و تصرف:mrgreen:[/div][/quote]
حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن :lol: :|
از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه البته با دخل و تصرف
حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن
نه منم عضو شدم اما با یه اسم دیگه حالا پوستر می فرستم خدمتتون!
واسه کلاس خودمون می خواستم حالا از 60 -70 نفر چند نفر عضو بشن نمیدونم
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه البته با دخل و تصرف:mrgreen:[/div][/quote] حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن :lol: :|[/div][/quote]
نه منم عضو شدم اما با یه اسم دیگه حالا پوستر می فرستم خدمتتون!:mrgreen:
واسه کلاس خودمون می خواستم حالا از 60 -70 نفر چند نفر عضو بشن نمیدونم :|:|
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه البته با دخل و تصرف:mrgreen:[/div][/quote] حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن :lol: :|[/div][/quote] نه منم عضو شدم اما با یه اسم دیگه حالا پوستر می فرستم خدمتتون!:mrgreen: واسه کلاس خودمون می خواستم حالا از 60 -70 نفر چند نفر عضو بشن نمیدونم :|:|[/div][/quote]
http://s5.picofile.com/file/8105973726/donation_poster.png
اینم عکس
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه البته با دخل و تصرف:mrgreen:[/div][/quote] حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن :lol: :|[/div][/quote] نه منم عضو شدم اما با یه اسم دیگه حالا پوستر می فرستم خدمتتون!:mrgreen: واسه کلاس خودمون می خواستم حالا از 60 -70 نفر چند نفر عضو بشن نمیدونم :|:|[/div][/quote]
اینم عکس[/div][/quote]
این که مال یه نفر دیگست ;)
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه البته با دخل و تصرف:mrgreen:[/div][/quote] حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن :lol: :|[/div][/quote] نه منم عضو شدم اما با یه اسم دیگه حالا پوستر می فرستم خدمتتون!:mrgreen: واسه کلاس خودمون می خواستم حالا از 60 -70 نفر چند نفر عضو بشن نمیدونم :|:|[/div][/quote] http://s5.picofile.com/file/8105973726/donation_poster.png اینم عکس[/div][/quote] این که مال یه نفر دیگست ;)[/div][/quote]
اره مال مولتیمه:lol:
مرسی دادا از اطلاع رسانیت ممنونم
انشالا تو هم تو ثوابش شریک شی
من هم هستم..........................................
قربانت
همچنین داداش
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]از تاپیکت کپی گرفتم برا جای دیگه البته با دخل و تصرف:mrgreen:[/div][/quote] حالا اونجایی که میزاری خوبه برن عضو شن اینجا که کلا منو کینگ احسان فقط عضو شدیم یعنی کلا 2 هزار تومن :lol: :|[/div][/quote] نه منم عضو شدم اما با یه اسم دیگه حالا پوستر می فرستم خدمتتون!:mrgreen: واسه کلاس خودمون می خواستم حالا از 60 -70 نفر چند نفر عضو بشن نمیدونم :|:|[/div][/quote]
اینم عکس[/div][/quote]
مرسی اضافه شد به پست اول 8-)
[quote][div][b]تیکال_24[/b][/div][div]مرسی دادا از اطلاع رسانیت ممنونم
انشالا تو هم تو ثوابش شریک شی
من هم هستم..........................................[/div][/quote]
قربانت
همچنین داداش :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.