رمووبه نام او بی نیاز قدرت
اول اینکه از ساعت 18 تاریخ 1392/10/01 تا الان بیدارم و پای کامپیوتر تا چندقیقه دیگه میشه 30 ساعت.احتمالا بعد از این تاپیک یه 12 ساعت بیهوش میشم.و وقتی بیدار میشم اسپم ببینم دیگه با خودت هارد کامپیوترتو میسوزونم.
مدیر انجمن 3 : کا خیلی تند نمیری. میخوای برو بخواب ها کاکا
خفشو ... ادامه تاپیک
مدیر انجمن 3:
من که کلا فقط سرور 16 رو تجربه بازی دارم ولی اینو میدونم سرور 18 بدترین سروره حاله حاضر هست. اگر در جریان اتفاقاتش باشی قبول مبکنی.اره.
پرده اول : ادغام و ظهور قطب های بازی
اول سرور با این اتحاد ها شروع شد:
وفاداران ایران
Vally of Golden Wolf
D.R.A.G.O.N
petrichor۞Medallion
Valley of the Wolves
GREAT CYRUS
به مرور زمان کم کم اتحادا با هم ادغام شدن:
وفاداران ایران با GREAT CYRUS ادغام زد و شد : GREAT CYRUS و GREAT CYRUS 1
petrichor۞Medallion و Valley of the Wolves هم میشه گفت ادغام شدن و شد : petrichor۞Medallion
بعد ها دوباره petrichor۞Medallion با D.R.A.G.O.N ادغام زد و شدن : petrichor۞DRAGON و DRAGON ۞petrichor
بعد از مدت کوتاه این ادغام بهم خورد و دو اتحاد به حالت قبلی برگشتن.
پرده دوم : نبـردهـای آرمـاگدونی
تو همین بین جریانی بین بازیکنان بزرگ سرور پیش اومد که نبرد های عظیمی رو رقم زد.
قبل از این ادغام ها وفاداران ایران با petrichor۞Medallion وارد جنگ شد که بعد ها موسس های اتحاد arman95 و joune به این جنگ خاتمه دادن.بهتره بگم صلح کردن.
بعد از ادغام ها جنگ های عظیم شروع شد.
اتحادهای GREAT CYRUS _ Vally of Golden Wolf به جنگ طولانی و فرسایشی رفتن.
بعد از مدتی اتحاد های D.R.A.G.O.N و petrichor۞Medallion هم به این جنگ بزرگ کشیده شدن.
petrichor۞Medallion متحد GREAT CYRUS شد.
و اتحاد D.R.A.G.O.N متحد Vally of Golden Wolf شد.
تو این جنگ بیشتر شهرای مدیرای Vally of Golden Wolf صفر، فارم و در حال سقوط قرار گرفتن.فاتح بیشتر جنگ ها GREAT CYRUS بود.
که با پلیرهای حرفه ایش نزدیک به 4 مدیر Vally of Golden Wolf رو صفر کرد.
اتحاد Vally of Golden Wolf که بشدت تضعیف شده بود بعد از مدتی با اتحاد D.R.A.G.O.N ادغام زد.و در اخر تبدیل به اتحاد DRAGON . WOLVES شد.
جنگ ادامه پیدا کرد و اتحاد های GREAT CYRUS و DRAGON . WOLVES به مصاف هم رفتن اینبار حمله ها بسیار بسیار سنگین بود.و طی اون 29 شهر از 35 شهر amiryakoza موسس اتحاد دراگون و شهر های اول 2 مدیر دیگه صفر شد.
در نهایت باز هم اتحاد GREAT CYRUS فاتح شد .ولی این جنگ باعث تضعیف شدید دو اتحاد شده بود.
پرده سوم : مولتی ، راه موفقیت
بعد از پیروزی GREAT CYRUS دو اتحاد تقریبا دست از حمله کشیدن ولی تا همین الان در حالت جنگ هستن.
تو این بین که مدیرای دو اتحاد با هم کل کل میکردن. بازار مولتی و خرید سکه به شدت داغ شده بود.اکانت بود که خریده میشد. 100 هزار تومن ها بود که صرف خرید سکه وبالا بردن جمعیت میشد.
ثمره این جنگ ها چیزی جز افزایش اکانت مولتی نبود حتی اون همه قانون ضد مولتی هم نتونست جلوی این همه مولتی رو بگیره.
دیگه چیز جدیدی وارد بازی شده بود : اتحاد مولتی ، ابر پارکینگ ها.
دیگه اونقدر اکانت مولتی خریداری شده بود که اداره اون کار سختی بود برای همین.
اتحادهای تضعیف شده همگی اتحاد هایی تشکیل داده بودن که اکانت های همه ی اعضا اون خریده شده بود .و دو یا سه اکانت فعال، اونا رو اداره میکردند.این اتحاد ها ی کاملا مسکوت که مملو از نیزه دار بودن. جدا از غارت به مکان مناسبی برای اسکان ارتش های میلیونی اتحاد ها بدل شده بودن.
پرده چهارم : ابر اتحاد ، قدرت مسلم بازی ، تنها دارنده ی شانس تصاحب کتیبه......... اتحاد گارد جاویدان
بعد از پایان جنگ ها سکوت کل سرورو گرفت. انگار همه خسته از جنگ بودن.همین طوری پیش رفت تا اینکه یه اتفاق غیر منتظره افتاد.
اتحاد های GREAT CYRUS و petrichor۞Medallion که هردو به تنهایی نامزد تصاحب کتیبه بودن با هم ادغام شدن با تمام زیر گروه ها.
ادغامی اونقدر بزرگ که 3 روز طول کشید. تا همه در جای خودشون مستقر بشن.با انتخاب اسم گاردجاویدان برای اتحاد اصلی که همون GREAT CYRUS بود و گارد جاویدانI برای petrichor۞Medallion و گارد جاویدان II برای زیر گروه GREAT CYRUS کل سرور به تسخیر این اتحاد درومد.
اتحادی که برای اولین بار دارای 2 لونه برای کتیبه بود اکانت های اول و دوم سرور honestly و cyrus.thegreat.
در بزرگی این اتحاد همین بس که خودش و زیر مجموعه هاش رتبه 1 و 3 و 4 رو دارن.و جمعیت اتحاد اصلی به تنهایی برابر جمعیت 3 اتحاد 2و 5 و6 سرور است.
http://www.8pic.ir/images/37003196768347178477.jpg
در بزرگی ارتش و کاربران حرفه ای هم ، همین بس که : به لینک زیر برید
http://www.8pic.ir/images/84527981168263613896.png
پرده پنجم : باگ .... زمانی برای توطئه.
اولین رخنه ناجوان مردانه یا ه.ک با اکانت های arman95 و honestly در اواسط بازی صورت گرفت. که طی اون بیشتر نیرو ها ی دو اکانت با برخورد بهم تلف شدن.
دومین رخنه و بزرگترین حادثه بازی باگ بود . در صبح جمعه 1392/09/30ودر زمان استراحت پشتیبانی تمام مدیران اتحاد گارد جاویدان با ارتش های عظیم که دارای 900.000 شوالیه بودن مورد حمله قرار گرفتن.و بیشتر اونها رو به استراحت برد. بعد از دو روز با ورود پشتیبانی به بازی، باگ کشف و بیشتر لشکر کشی ها برگشت خورد.
در این بین دفاع 2.000.000.000 اکانتی با 9 نفر جمعیت توجه همه رو به خودش جلب کرده بود.
حالت داستانی نوشتم که جذابیت داشته باشه.
اگه کسی به نوشته ها و جریانات اون اعتراضی داره خصوصی پیام بده تا رفع بشه.(خصوصی پیام بده اوکی)
این تاپیک جنبه اطاع رسانی دارد و برای ثبت در انجمن نوشته شده.
با اسپم به شدت برخورد میشه.
.
..
...
آرشیو کتیبه سرور 18 در همین تاپیک اطلاع رسانی میشود.
...
..
.
به نام او
سلام
دوست اسیسم گل من این تاپکی که نوشتی میشه گفت 65% داستانه که شما 35% اصلی داستان رو در جریان نیستی گلم
بازم تاپک جالبیه ولی داداش باید اول کامل تحقیق کنی که خدای نکرده حق کسی خرده نشه تو این تاپک و کسی موجب اشتباه نشه.
دوست گلم من امیریاکوزا هستم
شما میدونستی اکانت من 3روز به دلیل مولتی بازی بسته بود و برایه همین تونستن شهرایه من رو پایین بیارن؟؟؟
اسیس من وقتی من رو اکانت باشم و اونا بزنن و جمعیت من رو بتونن پایین بیارن میشه گفت من رو زدن...
به این روشی که الان من رو زدن میگن نامردی من خودم به شخصه اگه اکانت دشمنم بسته شه نمزنمش تا باز شه بعد به ادامه جنگم باهاش ادامه میدم
پس دوست گلم تو نوشته هات تصیح کن اکانت من بسته بوده که اینا تونستن بزنن
باتشکر امیریاکوزا
این مطلب در 1392/10/06 13:19:01 نوشته شده است و در 1392/10/06 13:34:41 ویرایش شده است .
amiryakoza