چاکرتیم داش گوگوریو.
راستی از امشب سرزمین بادها شروع میشه شبکه نمایش!میبینی؟
شبکه تماشا می زاره!
ساخت لباس ورزشی از بین 32تیم جام جهانی
اگه می خواید اسم تیم -اسمتون به انگلیسی-شماره پیرهن رو برام بفرستید
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]اقا من رایمو دادم معین
:Dمعین برنده شد[/div][/quote]
چاکرتیم داش گوگوریو.
راستی از امشب سرزمین بادها شروع میشه شبکه نمایش!میبینی؟[/div][/quote]
شبکه تماشا می زاره!
موافقم.فقط رای گیری کنیم ببینیم نماینده ای که عکساشون مثل منه کی قشنگ تره تا سرگروه بشه
اول یه مسابقه بین هر گروه باشه بعد 4 نفر برتر هر گروه با هم و... برنامه ریزی زیاد میخواد من که وقت ندارم.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]موافقم.فقط رای گیری کنیم ببینیم نماینده ای که عکساشون مثل منه کی قشنگ تره تا سرگروه بشه:mrgreen:[/div][/quote]
اول یه مسابقه بین هر گروه باشه بعد 4 نفر برتر هر گروه با هم و... برنامه ریزی زیاد میخواد من که وقت ندارم.:(
خدایی عکس من از بقیه(اونایی که مثل منن)خوشگل تر نیست؟
هست
معین پولی چیزی داده بهت
مال من که بهتره
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]خدایی عکس من از بقیه(اونایی که مثل منن)خوشگل تر نیست؟[/div][/quote]
هست[/div][/quote]
معین پولی چیزی داده بهت
مال من که بهتره
خدایی عکس من از بقیه(اونایی که مثل منن)خوشگل تر نیست؟
هست
معین پولی چیزی داده بهت
مال من که بهتره
چی من رشوه قبول کنم
اره البته شاید مولتیش هستی
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]خدایی عکس من از بقیه(اونایی که مثل منن)خوشگل تر نیست؟[/div][/quote]
هست[/div][/quote]
معین پولی چیزی داده بهت
مال من که بهتره[/div][/quote]
چی من رشوه قبول کنم:o:o[/div][/quote]
:| اره البته شاید مولتیش هستی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.