سلام دوستان و کارشناس محترم بازی
1. دلیل خاصی داره که زمان بندی برای فرستادن محافظ فعال نیست؟
2. اینکه به آبادیای با فاصله بیشتر از 3 خونه نمیشه حمله کرد شامل اردوگاه ها هم میشه یا داستان اونا فرق داره؟
مثلا به اردوگاه های با فاصله بیشتر از 20 خونه میشه حمله کرد یا نه؟
3. چطور یه همچین چیزی امکان داره که بازیکنی با رتبه هجومی 990 و رتبه دفاعی 250 بتونه قهرمانی بسازه با سطح دفاعی نزدیک به 300 ؟ در حالیکه رتبه اول دفاع متعلق به اکانتیه با امتیازه 1میلیون و چهارصد!!!
خواهشا این مورد آخری رو با محاسبه فرمولش بگین چون من هرچی ماشین حساب زدم جور در نیومده!!
سلام دوست عزیز
بستگی به سرورش داره
شما میگی با رتبه هجوم 990 و دفاع 250 قهرمانش رو تا سطح 300 برده!
خب عزیز من بستگی به مدت سرور داره
یعنی اینکه اگه سرور سرعتی باشه چون سربازهارو بیشتر میشه ساخت امکان دیوار کردن یا زدن یکی بیشتر میشه
شاید این یارو با این رتبه 1 میل سرباز کشته باشه ولی اونی که قهرمان 1 سرور رو داره شاید 10 یا 20 میلیون کشته باشه !
شما فکر کنم سوالو درست نخوندی
رتبه 1 مهاجمین تو اون لحظه ای که ایشون قهرمانش یک سرور بوده کلا 500 هزارتا امتیاز داشته و رتبه 1 مدافعین 800 هزارتا
ینی ایشون با این رتبه هجومی و دفاعیش نصف اینا هم سرباز نکشته که بخاد همچین قهرمانی بسازه
اگه انقدر ساده بود این قضیه من وقت کارشناس رو نمیگرفتم که بیاد جواب بده دوست عزیز
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]lord pouya[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]سلام دوستان و کارشناس محترم بازی
2. اینکه به آبادیای با فاصله بیشتر از 3 خونه نمیشه حمله کرد شامل اردوگاه ها هم میشه یا داستان اونا فرق داره؟
3. چطور یه همچین چیزی امکان داره که بازیکنی با[b] رتبه هجومی 990 [/b] و [b]رتبه دفاعی 250 [/b] بتونه قهرمانی بسازه با سطح دفاعی نزدیک به[b] 300[/b] ؟ در حالیکه رتبه اول دفاع متعلق به اکانتیه با امتیازه 1میلیون و چهارصد!!!
خواهشا این مورد آخری رو با محاسبه فرمولش بگین چون من هرچی ماشین حساب زدم جور در نیومده!![/div][/quote]
سلام دوست عزیز
بستگی به سرورش داره
شما میگی با رتبه هجوم 990 و دفاع 250 قهرمانش رو تا سطح 300 برده!
خب عزیز من بستگی به مدت سرور داره
یعنی اینکه اگه سرور سرعتی باشه چون سربازهارو بیشتر میشه ساخت امکان دیوار کردن یا زدن یکی بیشتر میشه
شاید این یارو با این رتبه 1 میل سرباز کشته باشه ولی اونی که قهرمان 1 سرور رو داره شاید 10 یا 20 میلیون کشته باشه !:|[/div][/quote]
شما فکر کنم سوالو درست نخوندی
رتبه 1 مهاجمین تو اون لحظه ای که ایشون قهرمانش یک سرور بوده کلا [b]500 هزارتا[/b] امتیاز داشته و [b]رتبه 1 مدافعین 800 هزارتا[/b]
ینی ایشون با این رتبه هجومی و دفاعیش نصف اینا هم سرباز نکشته که بخاد همچین قهرمانی بسازه
اگه انقدر ساده بود این قضیه من وقت کارشناس رو نمیگرفتم که بیاد جواب بده دوست عزیز
۱- یک دلیل فنی دارد. یک دلیل منطقی. در واقع لشکرکشی پشتیبانی با عمل مهاجم و مدافع انجام می شود و به این جهت زمانبندی کردن در آن از نظر استراتژیک معنی و کاربردی ندارد. زمان بندی در ارسال لشکرکشی یک روش ایجاد استراتژی و برنامه ریزی در حمله به نفر دیگر و بیشتر برای برنامه ریزی برای غافل گیری سایرین استفاده می شود.
۲- به آبادی های دور نمی شه حمله کرد، به این دلیل که آبادی های به صورت عادلانه به همه برسد و در قبضه چند بازیکن بزرگ نباشند.
اما به اردوگاه های دور می توان حمله کرد و گینگیزهای آنها را کشت، اما نمی توان گنیجنه آن را اگر فاصله بیش از حد مجاز باشد تسخیر کرد.
۳- مورد فرد را باید بگید تا بررسی کنیم. اگر فرد را به پشتیبانی معرفی کنید اگر منطقی باشد که فرمولش را خدمت شما توضیح می دهیم و در غیر اینصورت مشکل آن فرد بررسی می شود.
deniropacino
سلام دوستان و کارشناس محترم بازی
3. چطور یه همچین چیزی امکان داره که بازیکنی با رتبه هجومی 990 و رتبه دفاعی 250 بتونه قهرمانی بسازه با سطح دفاعی نزدیک به 300 ؟ در حالیکه رتبه اول دفاع متعلق به اکانتیه با امتیازه 1میلیون و چهارصد!!!
خواهشا این مورد آخری رو با محاسبه فرمولش بگین چون من هرچی ماشین حساب زدم جور در نیومده!!
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
سلام و وقت بخیر دوستان
به ترتیب باید به سوالات شما اینجوری جواب بدم که:
۱- یک دلیل فنی دارد. یک دلیل منطقی. در واقع لشکرکشی پشتیبانی با عمل مهاجم و مدافع انجام می شود و به این جهت زمانبندی کردن در آن از نظر استراتژیک معنی و کاربردی ندارد. زمان بندی در ارسال لشکرکشی یک روش ایجاد استراتژی و برنامه ریزی در حمله به نفر دیگر و بیشتر برای برنامه ریزی برای غافل گیری سایرین استفاده می شود.
۲- به آبادی های دور نمی شه حمله کرد، به این دلیل که آبادی های به صورت عادلانه به همه برسد و در قبضه چند بازیکن بزرگ نباشند.
اما به اردوگاه های دور می توان حمله کرد و گینگیزهای آنها را کشت، اما نمی توان گنیجنه آن را اگر فاصله بیش از حد مجاز باشد تسخیر کرد.
۳- مورد فرد را باید بگید تا بررسی کنیم. اگر فرد را به پشتیبانی معرفی کنید اگر منطقی باشد که فرمولش را خدمت شما توضیح می دهیم و در غیر اینصورت مشکل آن فرد بررسی می شود.
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]سلام دوستان و کارشناس محترم بازی
3. چطور یه همچین چیزی امکان داره که بازیکنی با[b] رتبه هجومی 990 [/b] و [b]رتبه دفاعی 250 [/b] بتونه قهرمانی بسازه با سطح دفاعی نزدیک به[b] 300[/b] ؟ در حالیکه رتبه اول دفاع متعلق به اکانتیه با امتیازه 1میلیون و چهارصد!!!
خواهشا این مورد آخری رو با محاسبه فرمولش بگین چون من هرچی ماشین حساب زدم جور در نیومده!![/div][/quote]
ضمن تشکر از شما بابت پاسخگویی به سوالات
عارضم به خدمتت که شما یه سر به قهرمان اول سور 19 بزنید. این موردی که من گفتم دقیقا مربوط میشه به سرور 19. لطف کنید با ذکر فرمول بگید و منو از اشتباه در بیارید.
موردی که حسین جان فرمودن فکر کنم مربوط بشه به سرور 18
شما یه لطف کن قهرمانای اول اون سرور رو هم یه چک بکن ببین علت بالا رفتن سطح این قهرمانا همون باگه معروف بوده که چند مدت پیش بستینش یا نه واقعی بوده
مرسی
این مطلب در 1392/09/26 19:45:34 نوشته شده است و در 1392/09/26 19:50:33 ویرایش شده است .
ضمن تشکر از شما بابت پاسخگویی به سوالات
عارضم به خدمتت که شما یه سر به قهرمان اول سور 19 بزنید. این موردی که من گفتم دقیقا مربوط میشه به سرور 19. لطف کنید با ذکر فرمول بگید و منو از اشتباه در بیارید.
موردی که حسین جان فرمودن فکر کنم مربوط بشه به سرور 18
شما یه لطف کن قهرمانای اول اون سرور رو هم یه چک بکن ببین علت بالا رفتن سطح این قهرمانا همون باگه معروف بوده که چند مدت پیش بستینش یا نه واقعی بوده
مرسی
سرور 12 رتبه دفاعی من 50 و هجومی 80 بود قهرمانم نتونست بیش از 80 80 بره.
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]اینا همشون یه سطح رو کردن 1000
مستر دیو که جفتشو کرده 1000
اینم رتبه دفاع و حمله مستر دیو
رتبه کلی :
79
رتبه هجومی :
129
رتبه دفاعی :
41
[/div][/quote]
سرور 12 رتبه دفاعی من 50 و هجومی 80 بود قهرمانم نتونست بیش از 80 80 بره.
مستر دیو سه تا قهرمان اول رو داره که همشون یه دونه 1000 تا دارن.یکیشون هر دو رو هزار داره.بعد چطور رتبه ی هجومیش 129؟
arash_s
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]اینا همشون یه سطح رو کردن 1000
مستر دیو که جفتشو کرده 1000
اینم رتبه دفاع و حمله مستر دیو
رتبه کلی :
79
رتبه هجومی :
129
رتبه دفاعی :
41
[/div][/quote]
مستر دیو سه تا قهرمان اول رو داره که همشون یه دونه 1000 تا دارن.یکیشون هر دو رو هزار داره.بعد چطور رتبه ی هجومیش 129؟
مشکل اساسی ما هم همینه برادر
اگه باگ بوده بیان واضح بگن که باگ بوده و قهرمانا هم به رحمت خدا برن!!
اگه باگ نبوده حتما طریقه محاسبه رو بگن که من یکی یاد بگیرم چون بر طبق فرمول راهنما هرچی ماشین حساب زدم نزدیک 200 هم نشد برسم چه رسد به 1000
اگه باگ نبوده حتما طریقه محاسبه رو بگن که من یکی یاد بگیرم چون بر طبق فرمول راهنما هرچی ماشین حساب زدم نزدیک 200 هم نشد برسم چه رسد به 1000:o
اگه باگ نبوده حتما طریقه محاسبه رو بگن که من یکی یاد بگیرم چون بر طبق فرمول راهنما هرچی ماشین حساب زدم نزدیک 200 هم نشد برسم چه رسد به 1000
سلام عرض می کنم خدمت دوستان
فکر می کنم من میتونم مشکلتونو حل کنم
اولش من خودمم خیلی تعجب کردم از قهرمانهای مستر دیو
ولی این اصلا باگ نیست
یه راه ساده داره
حدس بزنید
هرکی مولتی باز باشه میگیرن میبندنش تا بشه مولتی بسته
.
.
.
.
.
.
. ali victor
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]مشکل اساسی ما هم همینه برادر
اگه باگ نبوده حتما طریقه محاسبه رو بگن که من یکی یاد بگیرم چون بر طبق فرمول راهنما هرچی ماشین حساب زدم نزدیک 200 هم نشد برسم چه رسد به 1000:o
[/div][/quote]
سلام عرض می کنم خدمت دوستان
فکر می کنم من میتونم مشکلتونو حل کنم
اولش من خودمم خیلی تعجب کردم از قهرمانهای مستر دیو
ولی این اصلا باگ نیست
یه راه ساده داره :D
حدس بزنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.