سلام دوست عزیز
اول یه دور کامل راهنمای بازی رو بخون
تو هر سرور این گینگیزای عزیز چندتا شهر دارن که شما اصلا لازم نیست تا قبل از ازاد سازی کتیبه نزدیک اون شهرا بشی چون اگه تعداد نیروهای اون شهرارو بدونی دیگه طرف این بازی نمیای
شما شهرای خودتو بساز و اصلا به اون اقوام کاملا وحشی کاری نداشته باش
نیروهاتو بساز
انشالا چندتا سرور بازی میکنی کامل اوستا میشی
کی میگه اینا وحشین؟؟
خیلیم بچه های خوبین
ما که جز خوبی ازشون چیزی ندیدیم
ماشالا هزار ماشالا بازیکنا از هرچی مغولو عربه بدترن
اینو راست گفتی....
تازه یه بچه بهم پیام داد اگه بهم حمله کنی من با سه تا اکانتم بهت حمله میکنم
منم که ترسو بهش لبخند زدم
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]eryha[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]سلام دوست عزیز
اول یه دور کامل راهنمای بازی رو بخون
تو هر سرور این گینگیزای عزیز چندتا شهر دارن که شما اصلا لازم نیست تا قبل از ازاد سازی کتیبه نزدیک اون شهرا بشی چون اگه تعداد نیروهای اون شهرارو بدونی دیگه طرف این بازی نمیای:lol:
شما شهرای خودتو بساز و اصلا به اون اقوام کاملا وحشی کاری نداشته باش
نیروهاتو بساز
انشالا چندتا سرور بازی میکنی کامل اوستا میشی[/div][/quote]
کی میگه اینا وحشین؟؟
خیلیم بچه های خوبین
ما که جز خوبی ازشون چیزی ندیدیم:D
ماشالا هزار ماشالا بازیکنا از هرچی مغولو عربه بدترن[/div][/quote]
اینو راست گفتی....
تازه یه بچه بهم پیام داد اگه بهم حمله کنی من با سه تا اکانتم بهت حمله میکنم
منم که ترسو بهش لبخند زدم:)
اخه من یادمه تو s7 به سیروس گینگیزا حمله زده بودن با 14 میل شوالیه اما کسی حرف منو بارو نمیکنه
من تو سرور 7 نبودم.اما فکر نکنم با 14 میل شوالیه حمله زده باشن
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان کسی هست به حرفایه من مهر واقعیت بزنه
اخه من یادمه تو s7 به سیروس گینگیزا حمله زده بودن با 14 میل شوالیه اما کسی حرف منو بارو نمیکنه:oops:[/div][/quote]
من تو سرور 7 نبودم.اما فکر نکنم با 14 میل شوالیه:shock: حمله زده باشن
اخه من یادمه تو s7 به سیروس گینگیزا حمله زده بودن با 14 میل شوالیه اما کسی حرف منو بارو نمیکنه
من یادمه بابا اصلا زده بودن تو رپوفایل اتحادشون نصف شوالیه ها خورده بودن و سیروس برنده شده بود چون غارت بود
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان کسی هست به حرفایه من مهر واقعیت بزنه
اخه من یادمه تو s7 به سیروس گینگیزا حمله زده بودن با 14 میل شوالیه اما کسی حرف منو بارو نمیکنه:oops:[/div][/quote]
من تو سرور 7 نبودم.اما فکر نکنم با 14 میل شوالیه:shock: حمله زده باشن[/div][/quote]
من یادمه بابا اصلا زده بودن تو رپوفایل اتحادشون نصف شوالیه ها خورده بودن و سیروس برنده شده بود چون غارت بود
14 میل شوالیه آخه؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان کسی هست به حرفایه من مهر واقعیت بزنه
من تو سرور 7 نبودم.اما فکر نکنم با 14 میل شوالیه:shock: حمله زده باشن[/div][/quote]
من یادمه بابا اصلا زده بودن تو رپوفایل اتحادشون نصف شوالیه ها خورده بودن و سیروس برنده شده بود چون غارت بود[/div][/quote]
14 میل شوالیه آخه؟:shock::shock::shock::o:o:o:|
14 میل شوالیه آخه؟
اره بابا عدد زیادی هم نیست برا مدافع کتیبه
s16 رو اول 24 میل دف داشت کسی که زده بود ( من گزارش اتحاد داشتم) سوپر اکسپرس
تو s9 فک کنم سیامک یه 100 میل داشت چون تو هر شهرش یه 2 میل نیزه بود اینم جایزه بزرگ بود
ولی 7 اکسپرس بود
این مطلب در 1392/12/16 08:26:08 نوشته شده است و در 1392/12/16 08:26:37 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان کسی هست به حرفایه من مهر واقعیت بزنه
من یادمه بابا اصلا زده بودن تو رپوفایل اتحادشون نصف شوالیه ها خورده بودن و سیروس برنده شده بود چون غارت بود[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو s9 فک کنم سیامک یه 100 میل داشت چون تو هر شهرش یه 2 میل نیزه بود اینم جایزه بزرگ بود
ولی 7 اکسپرس بود
14 میل شوالیه آخه؟
ولی 7 اکسپرس بود
[/quote
خب بگو صاحب کتیبه بوده دیگه.
البته بیشترین تعدادی که من تا حالا دیدم گینگیز زده به صاحب کتیبه 7 میل بود اونم نصفش شمشیر نصف شوالیه.
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان کسی هست به حرفایه من مهر واقعیت بزنه
[/div][/quote]
ولی 7 اکسپرس بود
[/div][/quote
خب بگو صاحب کتیبه بوده دیگه.
البته بیشترین تعدادی که من تا حالا دیدم گینگیز زده به صاحب کتیبه 7 میل بود اونم نصفش شمشیر نصف شوالیه.
اره البته اخیرا دارن نزدیک تیلیارد می سازن که هی بهشون حمله میشه یا حمله می کنن نیرو کم نیارن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]خیلی زیاد نیستن در حدود چند میلیون.:roll:[/div][/quote]
اره البته اخیرا دارن نزدیک تیلیارد می سازن که هی بهشون حمله میشه یا حمله می کنن نیرو کم نیارن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.