سلام عزیز
چه نشونه ای بدم
شما خودتو معرفی کن شاید یه نشونه یادم بیاد
اسمتون ؟
سنتون؟
شما باید اسم اکانتهای موسوی و tae رو بشناسید
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]sourena[/b][/div][div]سلام عزیز
چه نشونه ای بدم
شما خودتو معرفی کن شاید یه نشونه یادم بیاد[/div][/quote]
اسمتون ؟
سنتون؟
شما باید اسم اکانتهای موسوی و tae رو بشناسید
سلام عزیز
چه نشونه ای بدم
شما خودتو معرفی کن شاید یه نشونه یادم بیاد
اسم اکانت اون تو سرور 1 st بودش
خبر چین نخواستم
واقعا خندیدیم
یادش بخیر اتحاد assassins سرور 4
ای کاش می شد دوباره تو سرور 15
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div][quote][div][b]sourena[/b][/div][div]سلام عزیز
چه نشونه ای بدم
شما خودتو معرفی کن شاید یه نشونه یادم بیاد[/div][/quote]
اسم اکانت اون تو سرور 1 st بودش:D[/div][/quote]
خبر چین نخواستم[/div][/quote]
:lol: واقعا خندیدیم
کاش سرور 1 بودم چون نه باگی بود نه تخلفی فکر کنم همون سرور بهترین سرور از نظر مولتی نبودن باشه
مولتی نبود ولی یه باگ خفن بود حدود دو روز هر ارتشی که می خواستی به هر کی که می خواستی حمله می دادی یکی از دوستام با 60میل
ارتش به godofwar حمله کرد و کل ارتش اونو ترکوند
دوست من کلا 500 تا جمعیت داشت ولی godofwar اون موقع یکی از گنده های سرور بود ولی اخر کل پیمان برادری بهش حمله کرد و جمعیت godofwar به منفیه 540 رسید چون همزمان چند تا حمله ی با منجنیق بهش شد به همین دلیل منفی شد مثلا چند بار شهر داریشو ترکوندن
مگه همچین چیزی میشه؟؟
من خودم همزمان با چند نفر صفر کردم اگه هممون هم شهرداری رو بزنیم و شهرداری صفر شده باشه هدف منجنیق به تصادفی تغییر میکنه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]alih[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کاش سرور 1 بودم چون نه باگی بود نه تخلفی فکر کنم همون سرور بهترین سرور از نظر مولتی نبودن باشه[/div][/quote]
مولتی نبود ولی یه باگ خفن بود حدود دو روز هر ارتشی که می خواستی به هر کی که می خواستی حمله می دادی یکی از دوستام با 60میل
دوست من کلا 500 تا جمعیت داشت ولی godofwar اون موقع یکی از گنده های سرور بود ولی اخر کل پیمان برادری بهش حمله کرد و جمعیت godofwar به منفیه 540 رسید چون همزمان چند تا حمله ی با منجنیق بهش شد به همین دلیل منفی شد مثلا چند بار شهر داریشو ترکوندن:ugeek:[/div][/quote]
مگه همچین چیزی میشه؟؟
من خودم همزمان با چند نفر صفر کردم اگه هممون هم شهرداری رو بزنیم و شهرداری صفر شده باشه هدف منجنیق به تصادفی تغییر میکنه
کاش سرور 1 بودم چون نه باگی بود نه تخلفی فکر کنم همون سرور بهترین سرور از نظر مولتی نبودن باشه
دوست من کلا 500 تا جمعیت داشت ولی godofwar اون موقع یکی از گنده های سرور بود ولی اخر کل پیمان برادری بهش حمله کرد و جمعیت godofwar به منفیه 540 رسید چون همزمان چند تا حمله ی با منجنیق بهش شد به همین دلیل منفی شد مثلا چند بار شهر داریشو ترکوندن
مگه همچین چیزی میشه؟؟
شدنش که شد ولی کسی که اینکارو کرد خودش هم به پشتیبانی گفت
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کاش سرور 1 بودم چون نه باگی بود نه تخلفی فکر کنم همون سرور بهترین سرور از نظر مولتی نبودن باشه[/div][/quote]
دوست من کلا 500 تا جمعیت داشت ولی godofwar اون موقع یکی از گنده های سرور بود ولی اخر کل پیمان برادری بهش حمله کرد و جمعیت godofwar به منفیه 540 رسید چون همزمان چند تا حمله ی با منجنیق بهش شد به همین دلیل منفی شد مثلا چند بار شهر داریشو ترکوندن:ugeek:[/div][/quote]
مگه همچین چیزی میشه؟؟
من خودم همزمان با چند نفر صفر کردم اگه هممون هم شهرداری رو بزنیم و شهرداری صفر شده باشه هدف منجنیق به تصادفی تغییر میکنه [/div][/quote]
مگه همچین چیزی میشه؟؟
چی بگم؟
امروز خیلی چیزای جدیدی شنیدم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کاش سرور 1 بودم چون نه باگی بود نه تخلفی فکر کنم همون سرور بهترین سرور از نظر مولتی نبودن باشه[/div][/quote]
مگه همچین چیزی میشه؟؟
من خودم همزمان با چند نفر صفر کردم اگه هممون هم شهرداری رو بزنیم و شهرداری صفر شده باشه هدف منجنیق به تصادفی تغییر میکنه [/div][/quote]
شدنش که شد ولی کسی که اینکارو کرد خودش هم به پشتیبانی گفت[/div][/quote]
چی بگم؟
امروز خیلی چیزای جدیدی شنیدم
در کل سرور خوبی بود البته آدمای خیلی کمی هم بازی می کردن
دیگه فکر نکنم کتر از سرور en باشه کلا 2 هزار نفرند
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]در کل سرور خوبی بود البته آدمای خیلی کمی هم بازی می کردن [/div][/quote]
فکر کنم کمتر باشه
البته کسایی که فعال بودن و بازی می کردم
فکر نکنم بیشتر از 1000 نفر بودن
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]در کل سرور خوبی بود البته آدمای خیلی کمی هم بازی می کردن [/div][/quote]
دیگه فکر نکنم کتر از سرور en باشه کلا 2 هزار نفرند[/div][/quote]
فکر کنم کمتر باشه
فکر کنم کمتر باشه
من کل ثبت نامی ها رو گفتم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]در کل سرور خوبی بود البته آدمای خیلی کمی هم بازی می کردن [/div][/quote]
فکر کنم کمتر باشه
فکر نکنم بیشتر از 1000 نفر بودن[/div][/quote]
فکر کنم کمتر باشه
نه 12000 نفر بودن
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]در کل سرور خوبی بود البته آدمای خیلی کمی هم بازی می کردن [/div][/quote]
فکر کنم کمتر باشه
فکر نکنم بیشتر از 1000 نفر بودن[/div][/quote]
من کل ثبت نامی ها رو گفتم [/div][/quote]
نه 12000 نفر بودن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.