جستجو برای 'عصر پادشاهان'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
7201 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما یادتونه؟ لایک داره وا می بینید چقدر یادمه؟[/div][/quote]
ینی با یه دایره ی سبز یا قرمز انژیت فرق میکنه؟؟؟!!!!بعدم تو قرون وسطی آدم حس مسکنه عتیقه است ولی ایران که باحالتره.....[/div][/quote]
من این همه نوشتم بعد تو فقط گیر دادی به همین جمله هه؟!!! به هر حال چون اولین سروری که بازی کردم قرون وسطی بود قرون وسطی رو دوس دارم هر چند که از ففلات ای ران استفاده می کنم و امیدوارم قرون وسطی 100درصد باشه [/div][/quote]
سالار این پیجه یه هفته پیش بود ک
‏1396/05/27 12:55:29
7202 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما یادتونه؟ لایک داره وا می بینید چقدر یادمه؟[/div][/quote]
یکی خلاصه کنه
‏1396/05/27 13:21:18
7203 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
ینی با یه دایره ی سبز یا قرمز انژیت فرق میکنه؟؟؟!!!!بعدم تو قرون وسطی آدم حس مسکنه عتیقه است ولی ایران که باحالتره.....[/div][/quote]
من این همه نوشتم بعد تو فقط گیر دادی به همین جمله هه؟!!! به هر حال چون اولین سروری که بازی کردم قرون وسطی بود قرون وسطی رو دوس دارم هر چند که از ففلات ای ران استفاده می کنم و امیدوارم قرون وسطی 100درصد باشه [/div][/quote]
سالار این پیجه یه هفته پیش بود ک [/div][/quote]
آره بود خب گمش کرده بودم حالا پیداش کردمه
‏1396/05/27 16:53:07
7204 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
یکی خلاصه کنه [/div][/quote]
دیس لایک
‏1396/05/27 16:53:23
7205 سلام چطوری باید بازی کنم
اینجا ی گروهه که بزرگترین بازیکن های عصر پادشاهان که هر کدوم جندین سرور کتیبه زدن داخلش هستن میتونی اونجا بیای و از تجربیات بچه ها استفاده کنی پیشنهادم ب پشیتبانیم اینه تو همچین گروهایی عضو بشه و خواسته های بازیکن ها رو هم در نظر بگیره
‏1396/12/05 12:33:35
7206 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
یکی بیاد منو بگیره از پشت این همه نوشتیه؟
‏1396/05/29 22:11:07
7207 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
سالار این پیجه یه هفته پیش بود ک [/div][/quote]
آره بود خب گمش کرده بودم حالا پیداش کردمه[/div][/quote]

تو جیبم بود ازت برش داشتم دیدم حال داری می کنی گفتم بهت بدن
‏1396/05/29 22:12:13
7208 کلاسیک چرا نمیزارید
aghamohammadalikhan
سلام واقعا نمیخواید یه کلاسیک بزارید میخواید پول یه سرور کلاسیک رو واستون کارت ب کارت کنم بزارید خستمون کردید
روزبه ( اکیپ چپ عصر پادشاهان)

wOoOow
آر یو ریچ من ؟(aya to servatmand hasti )

نه نمیخاییم بذاریم . بچه خوبی باش بشین دست به سینه یه گوشه شاید دلم به حالت سوخت یه سرور کلاسیک گذاشتم
‏1396/12/21 02:12:18
7209 درست کردن ارتش
... div][/quote]
داداش مشاور بساز
میان بهت مشورت میدن میگن چجوری تو بازی پیشرفت کنی
هرچی مشاور بیشتر ، مشورت بیشتر و موفقیت بیشتر هم در این بازی هم در زندگیت[/div][/quote]
با تشکر از مشاور انجمن رسمی عصر پادشاهان
‏1396/12/27 12:21:45
7210 تابستون طوفانی
amirmoghtaba
سلام
نظر من اینه کلا عصر پادشاهان از روز اول تابستان یه سرور 120 روزه بزاره که کل تابستان راحت بازی کنیم
الان من این سرورا رو نمیتونم بازی کنم چون درس دارم
لطفا هم شرکت کنین
هم نظر بدین

فکر خوبیه:icon_12
‏1397/02/09 09:57:14
7211 تابستون طوفانی
amirmoghtaba
سلام
نظر من اینه کلا عصر پادشاهان از روز اول تابستان یه سرور 120 روزه بزاره که کل تابستان راحت بازی کنیم
لطفا هم شرکت کنین
هم نظر بدین

ریاضیتم که ضعیفه
‏1397/03/04 14:25:42
7212 قدیمم اینجوری نبود
... م
طرف رو میزنم پیام میده تهدید میکنه بعد یه اکانت از نا کجاد اباد بهم حمله میکنه
یعنی دهنم سرویس شد[/div][/quote]
شما از اول سرور یک یا دوتا دفساز هم داشته باشی کسی جرات نمیکنه کاریت داشته باشه
عصر پادشاهانم با یه دفساز یه اکانت اصلی هیچ مشکلی نداره فقط اگه بفهمه مسدود میکنه
دفساز : به غیر از اکانت اصلی یه اکانت دیگه میسازی توش فقط نیزه جاسوس میسازسی تو اکادمی دفاعشو بالا میاری هرموقع نیاز شد دفع میفرستی اکانت اصلی و شهر براش میزنی نزدیک شهر های اکانت اصلیت .
‏1396/06/12 09:21:27
7213 قدیمم اینجوری نبود
... م
طرف رو میزنم پیام میده تهدید میکنه بعد یه اکانت از نا کجاد اباد بهم حمله میکنه
یعنی دهنم سرویس شد[/div][/quote]
شما از اول سرور یک یا دوتا دفساز هم داشته باشی کسی جرات نمیکنه کاریت داشته باشه
عصر پادشاهانم با یه دفساز یه اکانت اصلی هیچ مشکلی نداره فقط اگه بفهمه مسدود میکنه
دفساز : به غیر از اکانت اصلی یه اکانت دیگه میسازی توش فقط نیزه جاسوس میسازسی تو اکادمی دفاعشو بالا میاری هرموقع نیاز شد دفع میفرستی اکانت اصلی و شهر براش میزنی نزدیک شهر های اکانت اصلیت .
[/div][/quote]
داداش طرف تو سرور 35
فقط 4 تا اک ...
‏1396/06/12 11:59:43
7214 متروکه 1000 تایی
... از شما

دهکده ی 660 جمعیتیشون6 هزار نفر نیرو داره[/div][/quote]
ممنون[/div][/quote]
عزیزی ، سریع میگیرن داداش نمیزارن اینارو
داداش اگه میخوای از همه بهتر یاد بگیری نگاه نکن چقدر جمعیت داره عصر پادشاهان نگاه کن به نفر اول ، یعنی اینکه به نفر اول برسی . حالا اصلا گیریم کل 8 میلیارد جهان اومدن تو این بازی !
‏1396/06/19 11:26:42
7215 از بچه های سرور یک یا شش و یا هشت کسی هست
... ار ها از دید کاربرا جذاب ترین سرور عصرپادشاهان شده..
سروری ک اتحاد IR روزای آخر سرور ظهور کرد و جایزه رو هم بسیار خفن آرش برد
واقعن یادش بخیر
دوستای با معرفتی ک اون سرور پیدا کردم هنوز نمونش تو عصر پادشاهان ندیدم
‏1396/07/23 22:39:02
7216 ای خوش کمر به رقص آ !
+:مولتیا زیاد شدن!
مدیرا:
+:از بازی زده شدن!
مدیرا:
+:هیچ فکری براش نمی کنید تکراری شده خسته کننده.
مدیرا:
+:دیگه هیشکی عصر پادشاهان بازی نمیکنه خیلی کم شدنه!
مدیرا:
نمی خاید کاری بکنید؟
مدیرا:
.
.
.
چند وقت دیگه
هیشکی دیگه ثبت نام نکرد...خدا بیامرزه عصر پادشاهان رو!!
مدیرا: خیله خب
‏1397/01/11 17:14:15
7217 تابستون طوفانی
[quote]
سالار امیر
[quote][div]amirmoghtaba
سلام
لطفا هم شرکت کنین
هم نظر بدین
[/quote]
ریاضیتم که ضعیفه
‏1397/03/04 15:24:38
7218 تابستون طوفانی
[quote]
amirmoghtaba
[quote][div]سالار امیر
[quote][div]amirmoghtaba
سلام
لطفا هم شرکت کنین
هم نظر بدین
[/quote]
ریاضیتم که ضعیفه
‏1397/03/04 16:52:47
7219 تابستون طوفانی
amirmoghtaba
سلام
لطفا هم شرکت کنین
هم نظر بدین

نظر منم اینه کلا
‏1397/03/11 18:32:27
7220 درس آخری که خودم گرفتم(roham)(eryha)
... یای بیرون اصلا واردش نمیشم خودتون حدس بزنید دیگه!
با آدمای بیرون نمیتونستم ارتباط برقرار بکنم چون اصلا نقطه ی اشتراکی وجود نداشت برای صحبت کردن باهاشون

بزارید دقیق ترشو بهتون بگم فکر کنید یه سرور عصر پادشاهان هستش و وسطای سرور رو رد کردیم اوکی؟
اکانتای تاپ غارت میلیاردی غارت میزدن و تاپای جمعیت هم بالای 30000 تا جمعیتشونه
یه اکانت متوسط هم خب باید مثلا 3000 تا جمعیتش باشه

حالا شما یه آدمی هستید با 50 تا دونه جمعیت با چهار تا دونه نیزه دار و تولید منابعیم همون 50 تا جمعیتتون هم نداره
یه اکانت خیلی ضعیف که اصلا به چیم نمیاد هستید دیگه درسته؟
مثلا بیاید و به اکانت تاپ غارت یا جمعیت پیام بدید طرف اصلا جوابتون رو میده؟اصلا کسی توی بازی آدم حسابتون میکنه؟کمکی آیا کسی بهتون میکنه؟ جایی برید توی این روما و محافلی که بازیکنا با همدیگه صحبت میکنن اصلا روتون میشه که معرفی بکنید خودتون رو؟؟

دقیقا چنین حالتی واسم پیش اومده بود وقتی که به خودم اومدم و وارد این جامعه شدم بعد از دو سال دوری از همه چیز(خودم خودمو رسما زندانی کرده بودم به جرم حماقت!)

این چیزیه که از من داشته باشید برای بهترین بودن باید وقت بزارید و اگه هم وقت بزارید تاوان وقت گذاشتنتون اینه!
بازی یعنی اوقات فراغت در حد فوقش روزی دو ساعت بیشترش دیگه اسمش بازی نیست![/div][/quote]
اولش تاپیکو باز کردم گفتم یا خدا این از کجا اومد
در ضمنم این حرف ها درسته بازم خوبه یک سال و نیمه دقیقا بازی نکردم دو سرور اخیرم که بازی کرده بودم در حد دو سه هفته ای بوده و یه جورایی دیگه حس بدی به بازی دارم و نمیخوام دیگه خودمو درگیرش کنم
میرسیم به این عبارت مفید و گرانبها پیشگیری بهتر از درمان هست
موفق باشید همگی
‏1396/06/21 17:51:06
7221 ای خوش کمر به رقص آ !
[quote]
هخامنش1028
[div]+:مولتیا زیاد شدن!
مدیرا:
مدیرا:
مدیرا:
مدیرا:
نمی خاید کاری بکنید؟
مدیرا:
.
.
.
چند وقت دیگه
مدیرا: خیله خب
‏1397/01/12 11:33:48
7222 ای خوش کمر به رقص آ !
... v]
[quote][div]هخامنش1028
مدیرا:
مدیرا:
مدیرا:
مدیرا:
نمی خاید کاری بکنید؟
مدیرا:
.
.
.
چند وقت دیگه
مدیرا: خیله خب جمع کنیم بریم. ....از اینکه تا ...
‏1397/01/13 00:17:22
7223 ای خوش کمر به رقص آ !
... v]
[quote][div]هخامنش1028
مدیرا:
مدیرا:
مدیرا:
مدیرا:
نمی خاید کاری بکنید؟
مدیرا:
.
.
.
چند وقت دیگه
مدیرا: خیله خب جمع کنیم بریم. ....از اینکه تا کنون مارا یاری کردید کمال تشکر رو داریم ...
‏1397/01/13 11:25:17
7224 تابستون طوفانی
[quote]
miss_n.m
[quote][div]amirmoghtaba
[quote][div]سالار امیر
[quote][div]amirmoghtaba
سلام
لطفا هم شرکت کنین
هم نظر بدین
[/quote]
ریاضیتم که ضعیفه
‏1397/03/05 12:46:16
7225 تابستون طوفانی
... a[/b][/div]
[quote]
miss_n.m
[quote][div]amirmoghtaba
[quote][div]سالار امیر
[quote][div]amirmoghtaba
سلام
لطفا هم شرکت کنین
هم نظر بدین
[/quote]
ریاضیتم که ضعیفه
[/quote]
ن ...
‏1397/03/05 15:29:30
منوی کاربری

پیغام

بستن