جستجو برای 'عصر پادشاهان'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
7101 همین الان داری به چی فکر میکنی ؟
به اینکه تو عصر پادشاهان ازدای بیان زیادی وجود نداره و وقتی حقیقتو میگی تمومی
‏1396/04/12 12:35:11
7102 همین الان داری به چی فکر میکنی ؟
به عصر پادشاهان
‏1396/04/27 07:41:36
7103 همین الان داری به چی فکر میکنی ؟
کورش9573
به آرشام

به عصر پادشاهان
‏1397/03/28 18:07:31
7104 همین الان داری به چی فکر میکنی ؟
دلم برا عصر پادشاهان تنگ شده بود
‏1399/01/16 18:20:43
7105 امدن بعضی از اراذل و اوباش در عصر پادشاهان
sama123
مدیرانجمن3
sama123
mohammadsinamohammadi
sama123
غول قرمز
سما خانم چی شده مگه؟

واسه یارو فیک گذاشتم. برداشته نامه با حرف رکیک که مادر و ابجی خودش لیاقتشو دارن . مینویسه

گزارشش کن تا پدرشو در ... من یبار یکی این کارو کرد گزارشش کردم تا یه هفته دوهفته نبود .

نه. ظاهرا مدیران ....... فحش عادت کردن به شنیدن... بازی برای اونا از ادما داخلش مهمتر و با ارزش تره

این مورد رو با پشتیبانی پیگیری کردیم.
این طور که شما می فرمایید نیست و رعایت اصول ادب و نزاکت و رعایت قوانین بازی از همه چیز مهمتر است.
موردی که شما به پشتیبانی گزارش داده اید، بررسی شده و همان موقع با بازیکن توهین کننده شدیدا برخورد شده است!
لطفا با این پستهای غیر واقعی ، ذهن کاربران رو نسبت به بازی خراب نکنید. همانطور که میدونید تشویش اذهان عمومی تخلفه و در صورت تکرار ممکنه اکانت شما غیر فعال بشه.
از این پس بیشتر دقت داشته باشید.

میشه بفرمایید چکار کردین. بله اسم شهرشو پاک کرد از قبرستان سما. و قبرستان گذاشت. در مورد حرفی که زده چکار کردین.....

بازیکن مورد نظر جریمه شده ولی نوع و میزان جریمه رو دوستان پشتیبانی میگن که به دلایل مختلف از جمله مسائل خصوصی کاربران و . . . نمیشه نوع و میزان جریمه رو به کاربران دیگه عنوان کرد. مطمئن باشید با افرادی که به بازیکنان دیگر با الفاظ رکیک توهین می کنند برخورد ساده مثل تغییر نام شهر، تذکر یا 6 ساعت غیر فعال و . . . نمیشه مطمئن باشید جدی برخورد میشه و اگه توهین خیلی بد باشه تا 10 یا 20 روز هم کاربر مسدود میشه و ممکنه غیر فعال دائم هم بشه.
ما معتقدیم وجود این افراد نتها برای بازیکنان بلکه برای بازی هم ضرر داره و بهتره که این جور افراد اصلا در بازی وجود نداشته باشند
‏1395/09/18 19:45:25
7106 امدن بعضی از اراذل و اوباش در عصر پادشاهان
مهدی-098
سالار امیر
مهدی-098
سالار امیر
مدیرانجمن3
sama123
mohammadsinamohammadi
sama123
غول قرمز
سما خانم چی شده مگه؟

واسه یارو فیک گذاشتم. برداشته نامه با حرف رکیک که مادر و ابجی خودش لیاقتشو دارن . مینویسه

گزارشش کن تا پدرشو در ... من یبار یکی این کارو کرد گزارشش کردم تا یه هفته دوهفته نبود .

نه. ظاهرا مدیران ....... فحش عادت کردن به شنیدن... بازی برای اونا از ادما داخلش مهمتر و با ارزش تره

این طور که شما می فرمایید نیست و رعایت اصول ادب و نزاکت و رعایت قوانین بازی از همه چیز مهمتر است.
موردی که شما به پشتیبانی گزارش داده اید، بررسی شده و همان موقع با بازیکن توهین کننده شدیدا برخورد شده است!
لطفا با این پستهای غیر واقعی ، ذهن کاربران رو نسبت به بازی خراب نکنید. همانطور که میدونید تشویش اذهان عمومی تخلفه و در صورت تکرار ممکنه اکانت شما غیر فعال بشه.

شما مگه فعالیت هم میکنید ؟
خوبی محمد ؟

آقا محمد

خواستم به احترام سنش بگم آقا محمد
دیدم الان بگم یه سری میگن ......

حالا واقعا انتظار داشتی چی بگه

سلام
‏1395/09/19 15:29:34
7107 دوس دارم .........
دوست دارم با نوه ش بشینه پای عصر پادشاهان
‏1396/03/27 08:02:55
7108 یه سوال داشتم
خب چرا از پشتیبانی عصر پادشاهان استفاده نمی کنی؟ میدونی که کجا رو میگم؟چرا سوالتونو اونجا نمی نویسید؟!!
‏1396/04/13 22:45:35
7109 یه سوال داشتم
kh139
خب چرا از پشتیبانی عصر پادشاهان استفاده نمی کنی؟ میدونی که کجا رو میگم؟چرا سوالتونو اونجا نمی نویسید؟!!

واقعیتش اونجا فقط میپیچونن
چن بار سوال پرسیدم تا مشکلم حل شه پیچوندن
انتقاد دادم توجه نکرد
‏1396/04/14 11:46:57
7110 بچه های قدیمی انجمن
منم از اعضای قدیمی عصر پادشاهانم فقط زیاد تو انجمن نبودم
ولی بودما
‏1396/04/28 14:16:09
7111 بچه های قدیمی انجمن
هخامنش1028
منم از اعضای قدیمی عصر پادشاهانم فقط زیاد تو انجمن نبودم
ولی بودما

مثل این که داره بهتر میشه
‏1396/04/28 18:33:14
7112 هرکی یه آرزو بگه
من ارزوم اینه عصر پادشاهان بازیش اپدیت وبهتر بشه مولتی وسکه از بین بره و یه بازی جوان مردانه بشه
تو این بازی ارزوم اینه وگرنه کلی ارزو دارم ...
‏1396/05/23 23:06:00
7113 هرکی یه آرزو بگه
ارزو دارم عصر پادشاهان دوباره رونق بگیره
‏1396/10/22 11:54:48
7114 من از همه شما قدیمی ترم
راست میگه سرور ازمایشی کتیبه زد هنوز هیچکسی نمیشناخت عصر پادشاهانو اون زمان تبلیغشم جایی نبود 100 نفر هم کمتر توش بودن
‏1396/05/24 17:21:59
7115 امدن بعضی از اراذل و اوباش در عصر پادشاهان
مدیرانجمن3
sama123
مدیرانجمن3
sama123
mohammadsinamohammadi
sama123
غول قرمز
سما خانم چی شده مگه؟

میشه بفرمایید چکار کردین. بله اسم شهرشو پاک کرد از قبرستان سما. و قبرستان گذاشت. در مورد حرفی که زده چکار کردین.....

بازیکن مورد نظر جریمه شده ولی نوع و میزان جریمه رو دوستان پشتیبانی میگن که به دلایل مختلف از جمله مسائل خصوصی کاربران و . . . نمیشه نوع و میزان جریمه رو به کاربران دیگه عنوان کرد. مطمئن باشید با افرادی که به بازیکنان دیگر با الفاظ رکیک توهین می کنند برخورد ساده مثل تغییر نام شهر، تذکر یا 6 ساعت غیر فعال و . . . نمیشه مطمئن باشید جدی برخورد میشه و اگه توهین خیلی بد باشه تا 10 یا 20 روز هم کاربر مسدود میشه و ممکنه غیر فعال دائم هم بشه.
ما معتقدیم وجود این افراد نتها برای بازیکنان بلکه برای بازی هم ضرر داره و بهتره که این جور افراد اصلا در بازی وجود نداشته باشند

راس میگه خدایی یه اک من غیر فعال دایٔم شده
الان یعنی منم ضرر دارم ؟
‏1395/09/19 15:33:51
7116 امدن بعضی از اراذل و اوباش در عصر پادشاهان
مدیرانجمن3
sama123
مدیرانجمن3
sama123
mohammadsinamohammadi
sama123
غول قرمز
سما خانم چی شده مگه؟

بعله
سما خانم به جرم تشویش اذهان عمومی میکننت تو گونیا
‏1395/09/20 01:42:12
7117 من از همه شما قدیمی ترم
poor1390
راست میگه سرور ازمایشی کتیبه زد هنوز هیچکسی نمیشناخت عصر پادشاهانو اون زمان تبلیغشم جایی نبود 100 نفر هم کمتر توش بودن

پس میخواست کتیبه نزنه اگه صد نفرم توش نبودن خو منم می تونستم بزنم
آفرین
‏1396/05/24 17:59:12
7118 من از همه شما قدیمی ترم
poor1390

‏1396/05/24 18:19:16
7119 من از همه شما قدیمی ترم
poor1390

با یه اک دیگه میای در مورد خودت نظر میدی ؟
‏1396/05/25 16:36:35
7120 چقد عوض شده همه چی :)
اخرین سروری که بازی کردم
اولین سروری بود که عصر پادشاهان جهانی شد..

از خارجی ها فقط یه چندتا آلمانی بودن که درست و حسابی بازی میکردن
منم تو اتحادشون بودم.. با یکی دوتاشون چت کردم و تا حدودی صمیمی شدیم..یکیش فقط سرکارش میومد بازی میکرد.. یکی
‏1395/11/15 04:47:40
7121 مشکلات بازی
[quote]
galaxy king
[div]حیف باشه عصر پادشاهان هم ترکید.نه میشه جاسوس زد نه میشه حمله کرد نیروها خودبخود برگشت میخورن سکه ها یهو کم میشه.من 30 سرور بیشتر بازی کردم اما الان دیگه وقت خداحافظیه با آرزوی موفقیت.اما قبلش یه نظرسنجی میزارم
‏1395/11/04 10:05:57
7122 کیا یادشونه؟
[quote]
ni ma 79
[div]عصری که بازی انقدر جذابیت داشت کسی دیگه دنبال بازی دیگه ای نمیگشت (چندتا تاپیک دیدم که دنبال بازی هایی مثل عصر پادشاهان میگشتند)!!!
عصری که سرورا با انواع مختلف وجود داشت(چند وقته سرور کلاسیک یا حتی اکسپرس ندیدیم؟؟؟) !!!
عصری که خرید و فروش اکانت به صورت قانونی انجام می گرفت و نه غیر قانونی(یه اکان
‏1395/12/27 10:43:45
7123 عصر پادشاهان قدیم و جدید
hamed1029
با سلام و تشکر
چرا بازی اینطوری شده قبلا میومدیم میدیدیم بازی بالای حدقل30/40 هزار نفر توش بازی میکردن انجمن خیلی شلوغ بود کشور های دیگه هم همینطور البته مثل برا ایران هم شلوغ نبودند
الان با اینکه همه سرور ها یکی هستند جمعیت بازیکن ها به قبل فقط انگلیسی نمیرسه چه برسه به ایران البته الان به نظرم 70 درصد بازیکن های هر سرور الکی ثبت نام میکنند و بازی نمیکنند
از اون 30 درصد هم 20 تاش مولتی هستند
حتما یه جای کار میلنگه دیگه
لطفا رسیدگی کنید بازی رو به زمان عصرش برسونید تازه قبلا دسترسی به اینترنت سخت بود الان که آسون شده و خیلی ها میتونند بازی کنند
البته قبلا سکه جایزه میدادید آدم میگفت حیفه برم یه سرور بازی کنم شاید یه چیزی بردم به دوستامونم میگفتیم بیان تا بیشتر شیم الان هی تخفیف بدید اونی که قراره بخره میخره اونیم که نمیخره چه با تخفیف چی بی تخفیف نمیخره!
تازه باید یه حداکثر خریدی هم بذارید در غیر این صورت فقط شما سود میکنید و بای بهتر نمیشه و بازیکن ها هم ناراضی تر از قبل
البته به نظرم بازی کمی قدیمی شده وخیلی عادی و خشکه مثل قبله چیز زیادی تغییر نکرده به جز کمی سرباز و ظاهر بازی و چند تا چیز عادی دیگه اونم تو اینهمه سال
الان خیلی ها نمیدونند این بازی دقیقا چجوریه منظورم اینه اسمش آشنا نیست حداقل تو تلویزون و کانال های معروف تلگرام تبلیغ کنید!
چند تا چیز خوب بیارید که بازی رو از حالت عادی بودن خارج کنند الان همه چیز تو بازی پولی شده میخوای به خودت نیرو بفرستی میزنی حمله بعد تا صفحه باز بشه یک دقیقه طول میکشه بعد میگه باید سکه بدی!
من از سرور 9 که پسر داییم معرفی کرد با اون تو یک اکانت بودیم قراره بازی های نبرد افکار زیاد شند به خصوص شطرنج بیاد که امتیازشم بالاتر باشهو...!

هــــــــــــــــــیییی
از 4 داخلی با غیبت هستیم تا الان غیر از چیزای مسخره مثه فروش اک چیزی تغییر نکرده
‏1396/02/26 13:00:24
7124 من از همه شما قدیمی ترم
سالار امیر
poor1390

با یه اک دیگه میای در مورد خودت نظر میدی ؟

عه؟ اینجوریاست؟
‏1396/05/25 17:04:15
7125 من از همه شما قدیمی ترم
... //s9.picofile.com/file/8303700442/Screenshot_251_.jpg
من یه اکانت دیگه داشتم یوزر پسوردش یادم رفت این اکانت رو ساختم اون از سرور s8 بود
[/div][/quote]
اعع تویی یادته منو ممد پهلوانو سرور 8 عصر پادشاهانو معرفیدم بت اومدی تو بازی باهم کلید زدیم
‏1396/05/30 00:07:45
منوی کاربری

پیغام

بستن