جستجو برای 'عصر پادشاهان'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 6751 |
|
بدی عصر پادشاهان |
|
pooriamahmoodi83 | 1395/04/05 14:33:38 |
| 6752 |
|
حذف امکان خرید و فروش؟؟؟ |
... نازی گریه نکن ما میتونیم [/div][/quote]ن باو هیچکاری از دستمون بر نمیاد خوب مگه سود عصر پادشاهان از خرید و فروش اکانتا نیست ؟ عزم کن [/div][/quote]عزم کردم خیلی وقته ولی نتیجه ای نداره |
rezadefender | 1395/04/03 17:18:03 |
| 6753 |
|
ای بابا ![]() خرید و فروش تو بازیهای مثل عصر پادشاهان باید باشه وقتی یکی میاد سروری رو شروع میکنه و چندصدهزار تومن خرج اکانتش میکنه وسط سرور ببینه دیگه نمیتونه ادامه بده به هر دلیلی از این به بعد چیکار کنه یا یکی از اواسط سرور بخواد اضافه ب |
مهدی-098 | 1395/04/03 20:04:05 |
| 6754 |
|
... اب کنید چقدر از اکانتا فارم نمیشن ( که از قضا از دم همشون هم مولتین ..... حالا توجه شما رو جمع میکنم به توضحیات مدیران سایت : با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصر پادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه ، از تاریخ 3 تیرماه 1395 امکان خرید و فروش اکانت ها ، از بازی عصرپادشاهان حذف شد. p.s : زیر قسمت مهم هم خط کشیدم بعدا ازش تو امتحان میارم ![]() |
dmc4s | 1395/04/04 19:20:46 |
| 6755 |
|
بدی عصر پادشاهان |
![]() |
alemi-6 | 1395/04/05 15:08:01 |
| 6756 |
|
بدی عصر پادشاهان |
اقا تاپیکه احساستو با ی شکلک ب نفر قبلی نشون بده همین بغل دسته ها |
(kingreza) | 1395/04/13 23:50:28 |
| 6757 |
|
انجمن ....... |
... div]سید محمد مهدی حسینی[/div] انجمن شلوغ شده [/quote] ![]() فعلا ملت هنوز گرمن نفهمیدن چه بلایی سرشون اومده ... یکم که از تب و تاب افتادن میتونی شاهد تخته شدن در عصر پادشاهان هم باشی |
dmc4s | 1395/04/04 23:06:45 |
| 6758 |
|
انجمن ....... |
... div]سید محمد مهدی حسینی[/div] انجمن شلوغ شده [/quote] ![]() فعلا ملت هنوز گرمن نفهمیدن چه بلایی سرشون اومده ... یکم که از تب و تاب افتادن میتونی شاهد تخته شدن در عصر پادشاهان هم باشی باشد ![]() |
çiçek. | 1395/04/04 23:08:40 |
| 6759 |
|
انجمن ....... |
میگم اگه خدایی نکرده عصر پادشاهان بازیش نابود شد انجمن بمونه چطوره؟ ![]() |
ممد حسن | 1395/04/04 23:09:12 |
| 6760 |
|
انجمن ....... |
![]() |
çiçek. | 1395/04/04 23:10:01 |
| 6761 |
|
... اب کنید چقدر از اکانتا فارم نمیشن ( که از قضا از دم همشون هم مولتین ..... حالا توجه شما رو جمع میکنم به توضحیات مدیران سایت : با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصر پادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه ، از تاریخ 3 تیرماه 1395 امکان خرید و فروش اکانت ها ، از بازی عصرپادشاهان حذف شد. p.s : زیر قسمت مهم هم خط کشیدم بعدا ازش تو امتحان میارم ![]() [/div][/quote] سلام دوست عزیز من هم مولتی داشتم تا دلت بخواد . من هم هفته اول تموم نشده اکانتم رو میخریدن و میزدم بیرون از بازی و .... کجای دنیا رو گرفتم ؟ جز اینه که باعث شدم چند نفر دیگه عادت کنن به هزینه بیخود کردن و وقت تلف کردن ؟ جز اینه که اون بازی جذاب پر زد و خورد بین 30 هزار اکانت تبدیل شده به سرور هایی که کلا 1000 تا اکانت توش فعال نیست و یکی میاد هی پول میده رقیب میخره ، هی پول میده اکانت میخره بکوبه و ...... ؟ الان پشتیبانی هر نیتی توی ذهنش هست شخصا از این کارش حمایت میکنم . صادقانه میگم حاضرم همه تجربه خودم رو در اختیارشون بگذارم بابت جلوگیری از مولتی بازی و رد و بدل شدن اکانتها . به خاطر اینکه خودمون سخته برامون که بتونیم تعقل کنیم و م ت ق ل ب نباشیم . باید زور بالا سرمون باشه . سخته برامون سالم زندگی کنیم . به خاطر همینه اوضاع زندگی واقعیمون هم همین شده و 1000 سال عقب افتادین . لپ کلام ، اونی که مولتی بازی میکنه مثل من ، آدم ضعیفیه ، و اونی که اکانت مولتی میخره آدم بیچاره و کم دان . اسم ما ها رو نمیشه گذاشت بازیکن . |
arte | 1395/04/04 21:26:46 |
| 6762 |
|
بازم توجه شما رو جلب میکنم به جمله ای که چند صفحه قبل تو همین تاپیک گفتم بعضیا اصرار زیادی به نفهمیدن دارن با حذف بخش خرید و فروش اکانت عصر پادشاهان در واقع فلش بک زد به بیش از سه سال قبل یعنی قبل سرور 6 خرید و فروش همچنان انجام میشه منتها ضریب کلاهبـرداری رو بردن بالا حالا کاری نداریم چقدر این پیشنهاد رو به پشتیبانی دادن ولی به قو |
مهدی-098 | 1395/04/04 23:33:13 |
| 6763 |
|
انجمن ....... |
ارع |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/04 23:13:05 |
| 6764 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
[quote] رض_علی [quote] [/quرض_علی [quote][div]رض_علی سلام نظرتون چیه بریم تو انجمن بازی جنگ خان ها و تراوین و جنگ امپراطوری ها [/quote]عصر پادشاهانو تبلیغ کنیم من که کردم تا بازیکنای عصر پادشهان زیاد تر شند هم به مدیرا بگیم ما به فکر بازی ایم اما شما به نظرات ما اهمیت نمیدید ![]() ![]() ![]() |
lord_sepehr | 1395/04/05 15:52:29 |
| 6765 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
بازی اونجوری پر بازیکن تر وجذاب تر میشه |
رض_علی | 1395/04/05 15:53:59 |
| 6766 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
موافقم رویال وک.ش من گفتم |
salhadin | 1395/04/05 16:00:09 |
| 6767 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
هرمس که تبلیغ کرد اینجا یه ویام بده |
رض_علی | 1395/04/05 16:00:52 |
| 6768 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
خودتونو حروم اینا نکنین تنها چیزی که نمیدونن قدر بازیکنه اما قدر جیبتونو خوب میدونن |
mohamadwre | 1395/04/05 16:01:47 |
| 6769 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
دقیقا |
عصمت | 1395/04/05 16:04:19 |
| 6770 |
|
... اب کنید چقدر از اکانتا فارم نمیشن ( که از قضا از دم همشون هم مولتین ..... حالا توجه شما رو جمع میکنم به توضحیات مدیران سایت : با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصر پادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه ، از تاریخ 3 تیرماه 1395 امکان خرید و فروش اکانت ها ، از بازی عصرپادشاهان حذف شد. p.s : زیر قسمت مهم هم خط کشیدم بعدا ازش تو امتحان میارم ![]() [/div][/quote] سلام دوست عزیز من هم مولتی داشتم تا دلت بخواد . من هم هفته اول تموم نشده اکانتم رو میخریدن و میزدم بیرون از بازی و .... کجای دنیا رو گرفتم ؟ جز اینه که باعث شدم چند نفر دیگه عادت کنن به هزینه بیخود کردن و وقت تلف کردن ؟ جز اینه که اون بازی جذاب پر زد و خورد بین 30 هزار اکانت تبدیل شده به سرور هایی که کلا 1000 تا اکانت توش فعال نیست و یکی میاد هی پول میده رقیب میخره ، هی پول میده اکانت میخره بکوبه و ...... ؟ الان پشتیبانی هر نیتی توی ذهنش هست شخصا از این کارش حمایت میکنم . صادقانه میگم حاضرم همه تجربه خودم رو در اختیارشون بگذارم بابت جلوگیری از مولتی بازی و رد و بدل شدن اکانتها . به خاطر اینکه خودمون سخته برامون که بتونیم تعقل کنیم و م ت ق ل ب نباشیم . باید زور بالا سرمون باشه . سخته برامون سالم زندگی کنیم . به خاطر همینه اوضاع زندگی واقعیمون هم همین شده و 1000 سال عقب افتادین . لپ کلام ، اونی که مولتی بازی میکنه مثل من ، آدم ضعیفیه ، و اونی که اکانت مولتی میخره آدم بیچاره و کم دان . اسم ما ها رو نمیشه گذاشت بازیکن . [/div][/quote] افتوبه گرفتی قشنگ !!! ممنون چی بگیم؟ ![]() |
عصمت | 1395/04/04 22:02:21 |
| 6771 |
|
[quote] مهدی-098 [div]بازم توجه شما رو جلب میکنم به جمله ای که چند صفحه قبل تو همین تاپیک گفتمبعضیا اصرار زیادی به نفهمیدن دارن با حذف بخش خرید و فروش اکانت عصر پادشاهان در واقع فلش بک زد به بیش از سه سال قبل یعنی قبل سرور 6 خرید و فروش همچنان انجام میشه منتها ضریب کلاهبرداری رو بردن بالا حالا کاری نداریم چقدر این پیشنهاد رو به پشتیبانی دادن ولی به قول |
rezadefender | 1395/04/04 23:37:22 |
| 6772 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
قدراونم نمیدونن داداش همین 18 سیصد خرج کردم الکی اکم بستن 300 تومن ضررخوردم چو سوپر همرهایی داشت فقط چسبیده بود بکوبم به ممد دراگون |
salhadin | 1395/04/05 16:04:35 |
| 6773 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
ولی من با این همه انجام میدم چون بازیش ایرانی هرچی نباشه بعدشم یه جورایی عادت کردم به این بازی خودتون بگین کلی رو این بازی بودین حیفه این همه تجربتون واوازتون ازدست بره |
salhadin | 1395/04/05 16:05:35 |
| 6774 |
|
تبلیغ عصر پادشاهان |
![]() |
رض_علی | 1395/04/05 16:19:19 |
| 6775 |
|
... اب کنید چقدر از اکانتا فارم نمیشن ( که از قضا از دم همشون هم مولتین ..... حالا توجه شما رو جمع میکنم به توضحیات مدیران سایت : با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصر پادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه ، از تاریخ 3 تیرماه 1395 امکان خرید و فروش اکانت ها ، از بازی عصرپادشاهان حذف شد. p.s : زیر قسمت مهم هم خط کشیدم بعدا ازش تو امتحان میارم ![]() [/div][/quote] سلام دوست عزیز من هم مولتی داشتم تا دلت بخواد . من هم هفته اول تموم نشده اکانتم رو میخریدن و میزدم بیرون از بازی و .... کجای دنیا رو گرفتم ؟ جز اینه که باعث شدم چند نفر دیگه عادت کنن به هزینه بیخود کردن و وقت تلف کردن ؟ جز اینه که اون بازی جذاب پر زد و خورد بین 30 هزار اکانت تبدیل شده به سرور هایی که کلا 1000 تا اکانت توش فعال نیست و یکی میاد هی پول میده رقیب میخره ، هی پول میده اکانت میخره بکوبه و ...... ؟ الان پشتیبانی هر نیتی توی ذهنش هست شخصا از این کارش حمایت میکنم . صادقانه میگم حاضرم همه تجربه خودم رو در اختیارشون بگذارم بابت جلوگیری از مولتی بازی و رد و بدل شدن اکانتها . به خاطر اینکه خودمون سخته برامون که بتونیم تعقل کنیم و م ت ق ل ب نباشیم . باید زور بالا سرمون باشه . سخته برامون سالم زندگی کنیم . به خاطر همینه اوضاع زندگی واقعیمون هم همین شده و 1000 سال عقب افتادین . لپ کلام ، اونی که مولتی بازی میکنه مثل من ، آدم ضعیفیه ، و اونی که اکانت مولتی میخره آدم بیچاره و کم دان . اسم ما ها رو نمیشه گذاشت بازیکن . [/div][/quote] علیک السلام .... حالت خوبه اخووی ؟؟؟ چند سرور سابقه داری ؟؟؟ تو کدوم سرورا ... |
dmc4s | 1395/04/04 22:58:40 |
[/div][/quote]