جستجو برای 'عصر پادشاهان'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 5201 |
|
برگزیده های چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران (عصر پادشاهان نیست ) |
خواهشأ کش ندید دیگه ما بعد سالی اومدیم انجمن دوتا تاپیک زدیم اینا هم الآن رو هوان خوب تو خصوصی صحبت می کردین دیگ خواهشأ عدم بزنید اسپم ها رو |
omid511 | 1393/07/22 22:03:50 |
| 5202 |
|
چی؟ |
reza_13 | 1393/07/22 22:05:16 |
| 5203 |
|
11 22 |
amirbagheri@ | 1393/07/22 22:06:15 |
| 5204 |
|
10 2 حاج امیر لطفا زودتر بیا این1122 بین بچه های کلاس ما یه سوژه ای شده هرکی خواست بدونه خصوصی بگه |
reza_13 | 1393/07/22 22:11:53 |
| 5205 |
|
11 94 تعدادی اسپمر اینجاست حاجی |
amirbagheri@ | 1393/07/22 23:17:32 |
| 5206 |
|
اقا مدیر انجمن کجایی انجمن رو جنده خونه کردن ![]() |
نوید46 | 1393/07/22 21:39:32 |
| 5207 |
|
اگه اسپم ندید بره چی حذف شه؟؟ اگه قراره با این حرف هایی که شماها به هم زدید سربلند حذف شه من دیگه تاپیک نمی زنم |
omid511 | 1393/07/22 22:08:44 |
| 5208 |
|
شما هم از این کارا کردین ؟ خلاقیت ( البته کم ) |
البته چون محاسباتش خیلی س |
سید محمد مهدی حسینی | 1393/07/22 19:26:28 |
| 5209 |
|
[quote] سید محمد مهدی حسینی [quote][div]سید محمد مهدی حسینی دیدم مصرف اینترنت برای عصر پادشاهان داره میره بالا رفتم تو مدرسه کاربر ثبت نام کردم عصر پادشاهان با استفاده از نقاشی راه انداختم . [/quote]نمره بدید از 20 اگه هم خیلی جالب نبود نمره ندید البته چون محاسباتش خیلی س |
saske | 1393/07/22 19:27:48 |
| 5210 |
|
اصلا نمی خواد شما نظر بدین تو عصر پادشاهان پاپوش دوز زیاده نمونش هم ( farhadmajidi ) در سرور 27 که خیلی .................. است . |
سید محمد مهدی حسینی | 1393/07/22 19:28:00 |
| 5211 |
|
... یا2[/b][/div]
از خود راضی من فارمت کردم بعدش اخراجت کردن از اتحاد کسی از شما نظر نخواست تو منو ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1393/07/23 19:40:13 |
| 5212 |
|
*تــاپــیک جـامع داسـتان نویسـی* |
... وای مارو به کدوم قسمت از تاریخ ببری؟" اونم خیلی جدی جواب داد:"جوری درستش کردم که اختیاریه،یعنی هم میتونی یه سال مشخص بهش بدی و هم اسم یک دوره از تاریخ رو" منم یه فکری کردمو و گفتم:"چطوره بنویسی عصر پادشاهان؟؟" یه مکثی کرد وبا خنده گفت:"نمیدونم!! یه وقت نریم اونجا گینگیزها بگیرنمون؟؟!" -اشکال نداره اون با من! منه بدبخت هم چمیدونستم قراره اون اتفاق بیفته...!! اطلاعات ر که وارد کرد یه دکمه رو فشار داد و شمارش معکوس روی نمایشگر شروع شد: 10.....9.....8..... با وجود اینکه میدونستم الکیه و اتفاقی نمیفته اما خیلی هیجان انگیز بود:...4....3....2.....1 اتاقک شروع به لرزیدن کرد.....تاق توق....دنگ دنگ....تق تق....و بعداز چند ثانیه متوقف شد.. یه نگاه به رموو کردم، اونم تعجب کرده بود! اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاده بود! من که همون علی سابق بودم و رموو هم تغییر نکرده بود. اون اتاق هم همون شکلی بود..! یه دستی زدم به شونه اش و گفتم:"خــــسته نباشی مهندس!عجب اختراعی کردی!" یکم جاخورد و جواب داد:"لعنتی باید کار میکرد...عجیبه..خیلی عجیبه!" ازروی صندلی بلند شدم و گفتم:"بیخیال اینترنت داری من یه چیزی چک کنم؟؟" -آره بیا بریم. -ناراحتش نباش..ایشاا... دفعه ی بعدی کار میکنه..خخخخخخ* رفتیم پای لپ تاپش -ا چرا کانکت نمیشه؟ -سیم تلفنت وصله؟مودمت اشکال نداره؟ -نه بابا تا قبل از اینکه تو بیایی روشن بود و وصل بودم..عجیبه! -ا گاه کن چراغ مودمت خاموشه که! -عجیبه..منکه نتم رو قطع نکردم..چرا این خاموش شده؟! هرچی دکمه مودم رو زد روشن نشد! بی اختیارگفتم:"شاید برق نیست؟؟" رفت به سمت کلید اتاق و اونو بالا و پایین کرد.. یه نفس عمیــــــق کشید و گفت:آره..برق قطعه" -عجب..شانس منه دیگه...بیخیال یه خرده حرف زدیم درباره ی بازی و اینا تا اینکه گفتم:" تو که این دوروبر رو بلدی بیا بریم یه چرخی بزنیم..میایی؟؟" -باشه.بذار لباسامو بپوشم و بریم. کلیدش رو برداشت و رفتیم. همین که پا توی کوچه گذاشتیم، من حس کردم یه چیزی تغییر کرده. اما خب شهر غریب بود شاید من اشتباه میکردم... رموو هم که اینقدر توی فکر اون دستگاه بود که حواسش به هیچی نبود..! از کوچه اول که رد شدیم یه جوی آب مییدم که از اونور خیابون میومد اینور..خیابون هم خیلی خلوت بود.. تازه متوجه شده بودم که خیابون آس ... |
darkness.angel | 1393/07/23 12:14:41 |
| 5213 |
|
*تــاپــیک جـامع داسـتان نویسـی* |
... د خانوم یه سوال داشتم.که اگه بهم بگید واقعا ممنون میشم..." -بله سرورم. امر کنید... -الان دقیقا چه زمانی هست؟دوره ی حکومت کیه؟اسم ملکه چیه؟اینجا چه کشوریه؟ -ایشون ملکه سوناتا هستند..ما الان توی "عصر پادشاهان" هستیم، که قبل از اون "عصر گینگیز ها" بود، اما با کشورگشایی چند پادشاه، قدرت آنها کم شد و الان کشور های مستقل زیادی داریم که کشور ما یکی از قدرت های جهان هست، به لطف درایت ملکه بزرگمون بانو سوناتا... ااا...پسر واقعا این گینگیز ها وجود داشتن! خوب شد که الان قدرتشون کم شده بود ضعیف بودن، وگرنه معلوم نبود اگه گیر اونا میفتادیم چه بلایی سرمون میومد! ولی با اینحال دوست داشتم از نزدیک ببینمشون..!! توی افکار خودم غرق بودم که با صدای ندیمه به خودم اومدم: -ببخشد سرورم، شما چیز دیگه ای لازم ندارید؟ -نه ممنونم لطف کردین. همین که رفت رموو اومد داخل.....": علی ی !!! پـــــسر پاشو بیا بیرونو ببین چه خبره !!" چشماش از خوشحالی برق میزدن.! لباسامو تنم کردم و رفتم بیرون..اوه اوه.. چه خبر بود.. جشن و پایکوبی ... به رموو گفتم":چی شده که اینا اینقده خوشحال اند ؟ " -اینجور که من شنیدم یه چیز ارزشمندی از کشور همسایه دزدیدن...واسه همین خیلی خوشحال اند. -عجب ..دادا توجه کردی بیشتر این اتفاقایی که بیشتر این اتفاقایی که میفته مثل کینگ خودمونه ؟؟! رموو که اینقده سرش به ممونی و یه دختره به اسم دایانا گرم بود که اصلا حواسش نبود من چی میگم. زدم پس کله اش و گفتم:"حواست به منه یا به اون؟" -آخخ ! چرا میزنی.. خب بگو حرفتو! ای داد بی داد...!! فهمیدم...تازه یادم افتاد قبل از اینکه این اتفاقای لعنتی برامون بیفته رفتیم توی ماشین زمان رموو! اینقدر کم بهش اهمیت دادم که اصلا به کل یادم رفته بود..! داد زدم:"مــــاشین زمان" (رموو)-آرررره.. دیدی گفتم کار میکنه.. ما اینیم دیگه.. -خب کار کرد که کرد...حالت خوش نیستا..باید برگردیم..! -باشه اما مهمونی باید تموم شه.. ای بابا... اینم توی این اوضاع هوس پارتی کرده بود .. ! رفتم یه گوشه نشستم که دیدم ملکه هم اومد لباساشو که نمیتونم براتون توصیف کنم(عمل سانسورینگ) اما خودش با آرایش خاصی که کرده بود خیلی خوشگل شده بود.. از اونجایی که اینا فکر میکردند ما دانشمندیم و رموو درحال رقص بود!ملکه اومد و کنار من نشست.. !! اولش هول شدم.. اما به خودم گفتم آروم باش و راحت باهش حرف بزن و رگ خوابشو پیدا کن... میدونستم که راه خروجمون فقط بدست اونه.. همه اش از چیزای عجیب و غریب براش تعریف میکردم .. به چیزایی که میگفتم با دقت گوش میداد و و گاهی میخندید و گاهی از تعجب چشماش گرد میشد و دهانش باز میموند.. به نظرم آدم باهوشی میومد ! بهش گفتم:"اگه به ما اجازه بدید یه سری لوازم باید تهیه کنیم برای شروع کارمون..فردا میریم بازار و اونارو تهیه میکنیم" -حتما...مشکلی نداره .. سربازارو همراهتون میفرستم تا کمکتون کنند.. ! -نه نه.. باید خودمون بیاریمشون..میدونید..یعنی اینجوری راخت تریم.. با لبخند گفت:"باشه.ولی اگه یه وقت فکر فرار کردید، بدونید گروه ویژه ام مراقبتون هستند! " آب دهنمو قورت دادم و گفتم:" بـــله.. حتما" دوباره رفتم غلامی رو که از اونجا رد میشد رو بردم یه گوشه و ازش درباره ی گروه ویژه پرسیدم.. -سرورم گروه ویژه 7 نفر از ماهرترین زنهای جنگجو هستند که از کل کشور جمع شده اند و هر مهارتی که فکرشو بکنی دارند.. مثل رعد و برق حمله میکنن و به سرعت نور ناپدید میشن.. یا خــــدا .. باید از دست اینا فرار میکردیم.. رفتم قاطی مهمونی شدم اما فکرم همه اش مشغول بود.. مهمونی که تموم شد همه رفتن برای خواب ما هم رفتیم اما چه خوابی همه ش خواب اون 7 تا زن رو مییدم که دنبالمونند ! فردا صبح زوود رموو رو بیدار کردم لباس هامونو پوشیدیم و یواشکی از قصر زدیم بیرون. داشتیم توی بازار میرفتیم که رموو گفت:"آهان پسر فمیدم...بخاطر اون ماشین زمان منه که الان اینجاییم" -خب منم که دیشب گفتم ! -جدی؟؟؟آخه من چیزی از دیشب یادم نیست!! -آره بابا.. تو نابغه ای اصلا.. حالا باید زود پیداش کنیم و برگردیم.. اینا اگه بدونن ما قلابی هستیم گردنمون رو میزنن.. همینجور جلو میرفتیم و همه جارو میگشتیم تا شاید اون خونه رو پیدا کنیم.. یه دفعه رموو گفت:"علی بدو بیــا" به دنبالش دویدم توی کوچه و رسیدیم به خونه... با لگد درو باز کردم و رفتیم داخل.. خوب بود که اون لحظه هیچکس اونجا نبود ! سریع رفتیم نشستیم روی صندلیها که یه سرو صدایی از توی حیاط اومد.. موهای بدنم از ترس سیخ شده بود.. اوه خدای من یعنی گروه ویژه بودن ؟!! -آرش زودباش راهش بنداز دارن میان!! سریع اطلاعات رو به دستگاه داد .. به چارچوب در که نگاه کردم 2 تا زن سیاهپوش با نقاب و خنجرهایی براق رو دیدم که داشتن وارد اتاق میشدن.. چشمام رو بستم و فاتحه ام رو خوندم.. صدای پاهاشون نزدیک و نزدیک تر میشد.. دوباره اتقا شروع به لرزیدن کرد..تق تق دنگ دنگ.. ماشین دوباره وایساد ... همونطوری چشم بسته گفتم:"یعنی من مردم؟" رموو جواب داد:"یعنی ما مردیم؟" چشمامو آروم باز کردم....:"نه نمردیم...آخ جوووون خونه" *ولوم: تن صدا- میزان بلندی(یا کوتاهی) صدا ___________________________________________________________________________________________ ادامه دارد |
darkness.angel | 1393/08/26 13:36:47 |
| 5214 |
|
قبل از این که بیای انجمن داشتی چیکار میکردی؟ |
عصر پادشاهان بازی میکردم |
غول قرمز | 1393/07/29 16:26:50 |
| 5215 |
|
قبل از این که بیای انجمن داشتی چیکار میکردی؟ |
عصر پادشاهان بازی میکردم |
*knight* | 1394/04/03 15:58:10 |
| 5216 |
|
تایـپک جـامع انشاء( هفته پنجم استارت خورد) |
به نام خالق هستی..اسپمرای گل و مشتی و علافای انجمن عصری!! انجمن عصر پادشاهان مطعلق(موته الق-متالقل و ...)به بازی کاملا یا کاملن رایگان عصر(غروب-ثبح و..)پادشاهان است!! در این انجمن چهار گروه ادم ریخته است!! گروه اول بیچاره هایی هستند که همان اول بازی فارم شده اند |
sa-ghar | 1393/07/24 14:41:23 |
| 5217 |
|
انجمن عصر پادشاهان اینجاست .... همه چی در اینجا متفاوت ..... اسپم دادن و مسخره بازی و کل کل ...... خداحافظی های فراوان و مکرر ..... مدیر سرد و ساکت ....... بله ........ تمام این ها تنها در انجمن رسمی عصرپ |
mighty lord | 1393/07/25 23:28:07 |
| 5218 |
|
چی دوست داری |
پدر مادر ک جای خود،فرشتن.. خدا هم جای خودد.. ![]() پوول دوس دارمممم اینترنت دوس دارممم لباس دوس دارممم شادی و خوشبختی و ارامش دوس دارممم بارون دوس دارمممم انجمی رسمی عصر پادشاهان دوس دارممممممم دوستامو دوس دارمممممممم و سه نخطه |
sa-ghar | 1393/07/24 19:20:07 |
| 5219 |
|
آقای مدیر ایی 110 سکه چی شد؟؟؟ :D |
خب مگه نشد؟ |
mr-esi | 1393/07/26 17:57:05 |
| 5220 |
|
بازی کسل کننده |
این |
sakson | 1393/07/28 00:32:20 |
| 5221 |
|
آقای مدیر... |
گفتم شاید یه فرجی بشه مدیر مدونم ایی پیامم میبینی همی سکه ها ر بده دعات مکنم |
mr-esi | 1393/07/27 14:04:10 |
| 5222 |
|
... منو لایک کردن و چه اونایی که لایک نکردن نظر لفطشونه دوما یک تربیک گنده به hani gonjeshke بابت انشاء خوبش و بهترین انشائ هفته شدنش خوب اشناء من آغاز می شود: من میخوام اون روز که وارد انجمن عصر پادشاهان شدم اصلا کلان بر که نگرده هیچ از صحنه روزگار محو بشه ![]() تو اون روز بیچاره شدم من الان باید تو دانشگاه تدریس کنم حالا باید برا شما انشاء بنویسم ![]() آغا جنبه تنظ داره کسی ور خودش بر نداره |
hakhamaneshe | 1393/07/28 15:31:10 |
| 5223 |
|
فلات ایران |
... نگاه کنید!! درباره معماری اش هم به نظر منم جالب نیست ..البته باید اعتراف کرد معماری واقعی قرون وسطا هم چیزی از این کم نداره.. اما مسئله اینه که برای بازیکنا باید جذاب باشه( قابل توجه دست اندر کاران عصر پادشاهان عزیز) پیشنهاد: می تونید پوسته بوشهر رو اضافه کنید باور کنید یک معماری خوشگلی داره معماری اصیل بوشهر... به خاطر موقعیت بندری بوشهر در طول تاریخ و حضور انگلیسی ها و هندی ها معماری بوشهر تلفیقی از معماری هندی ایرانی اروپایی هست |
lord_سبحان | 1393/07/28 12:32:27 |
| 5224 |
|
فلات ایران |
... نگاه کنید!! درباره معماری اش هم به نظر منم جالب نیست ..البته باید اعتراف کرد معماری واقعی قرون وسطا هم چیزی از این کم نداره.. اما مسئله اینه که برای بازیکنا باید جذاب باشه( قابل توجه دست اندر کاران عصر پادشاهان عزیز) پیشنهاد: می تونید پوسته بوشهر رو اضافه کنید باور کنید یک معماری خوشگلی داره معماری اصیل بوشهر... به خاطر موقعیت بندری بوشهر در طول تاریخ و حضور انگلیسی ها و هندی ها معماری بوشهر تلفیقی از معماری هندی ایرانی اروپایی هست مگه ما مردیم ؟؟؟ معماریش رو بزارن معماری آبادان |
سارگن کبیر | 1393/07/28 12:48:16 |
| 5225 |
|
فلات ایران |
... نگاه کنید!! درباره معماری اش هم به نظر منم جالب نیست ..البته باید اعتراف کرد معماری واقعی قرون وسطا هم چیزی از این کم نداره.. اما مسئله اینه که برای بازیکنا باید جذاب باشه( قابل توجه دست اندر کاران عصر پادشاهان عزیز) پیشنهاد: می تونید پوسته بوشهر رو اضافه کنید باور کنید یک معماری خوشگلی داره معماری اصیل بوشهر... به خاطر موقعیت بندری بوشهر در طول تاریخ و حضور انگلیسی ها و هندی ها معماری بوشهر تلفیقی از معماری هندی ایرانی اروپایی هست مگه ما مردیم ؟؟؟ معماریش رو بزارن معماری آبادان [/div][/quote] |
lord_سبحان | 1393/07/28 12:56:28 |