جستجو برای 'عصر پادشاهان'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
3526 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... د.
در جواب تحریم ها ایرانیان خارج از کشور نیز بازی های خارجی را تحریم کردند.
استقبال بی نظیر از بازی های انلاین وطنی.
ترافیک شدید در بازی های انلاین ایرانی کاربران را با مشکل مواجه کرده است.
بازی عصر پادشاهان با 5 میلیون کاربر در صدر بازی ها ی انلاین دنیا.
همه ی دنیا صدای سیلی محکم کاربران ایرانی را شنیدن.[/b]

وضع عجیبی بود
انجمنیا 50 برابر شده بودن
اداره تاپیک خیلی سخت شده بود
مدیر انجمن 2 دو هفته مرخصی گرفت و رفت استراحت.
مدیر انجمن موندو کلی کاربر
به عینه میدیدم که کم کم انجمن داشت از دست مدیر انجمن در میرفت مثل سرور 16
تا اینکه بازم برام اتفاق افتاد
دایره سبز که عدد 1 رو نشون میداد روی صندوق نامه پدیدار شد
دودل شدم
تا حالا دایره های انجمن بهم بدی نکرده بودن ولی بازم میترسیدم (کسایی که ماجرای دایره ها رو نمیدونن پرده های قبلی رو بخونن:evil
چاره نداشتم باید بازش میکردم تا براتون قصه جور کنم
به به مدیر انجمنه
موضوع پیام منو یاده پیام فارم های اتحاد انداخت دف فوری
پیامو باز کردم :

عنوان : درخواست همکاری -------- ارسال کننده : مدیر انجمن
سلام رموو جان
فکر کنم تا حالا متوجه شدی که اداره انجمن خیلی برام سخت شده
مدیر انجمن 2 رفته مرخصی ومن تنها دارم اداره میکنم
به دلیل دو شغله بودن نمیتونم بیش از این به انجمن سر به زنم
صحبت کردم و تو رو معرفی کردم که تا مدیر انجمن 2 بیاد بیای تو اداره انجمن کمکم کنی
خوب فکر کن و تا دوساعت دیگه جوابمو بده
با تشکر مدیر انجمن

سکوت بودو سکوت تا
یه نگاه بالا سرم انداختمو دستامو بردم بالا گفتم:
جان من دوباره چه نقشه ای برام داری
[b]جان من هرچ ...
‏1392/07/05 21:56:10
3527 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... د.
در جواب تحریم ها ایرانیان خارج از کشور نیز بازی های خارجی را تحریم کردند.
استقبال بی نظیر از بازی های انلاین وطنی.
ترافیک شدید در بازی های انلاین ایرانی کاربران را با مشکل مواجه کرده است.
بازی عصر پادشاهان با 5 میلیون کاربر در صدر بازی ها ی انلاین دنیا.
همه ی دنیا صدای سیلی محکم کاربران ایرانی را شنیدن.[/b]

وضع عجیبی بود
انجمنیا 50 برابر شده بودن
اداره تاپیک خیلی سخت شده بود
مدیر انجمن 2 دو هفته مرخصی گرفت و رفت استراحت.
مدیر انجمن موندو کلی کاربر
به عینه میدیدم که کم کم انجمن داشت از دست مدیر انجمن در میرفت مثل سرور 16
تا اینکه بازم برام اتفاق افتاد
دایره سبز که عدد 1 رو نشون میداد روی صندوق نامه پدیدار شد
دودل شدم
تا حالا دایره های انجمن بهم بدی نکرده بودن ولی بازم میترسیدم (کسایی که ماجرای دایره ها رو نمیدونن پرده های قبلی رو بخونن:evil
چاره نداشتم باید بازش میکردم تا براتون قصه جور کنم
به به مدیر انجمنه
موضوع پیام منو یاده پیامای فارم های اتحاد انداخت دف فوری
پیامو باز کردم :

عنوان : درخواست همکاری -------- ارسال کننده : مدیر انجمن
سلام رموو جان
فکر کنم تا حالا متوجه شدی که اداره انجمن خیلی برام سخت شده
مدیر انجمن 2 رفته مرخصی ومن تنها دارم اداره میکنم
به دلیل دو شغله بودن نمیتونم بیش از این به انجمن سر به زنم
صحبت کردم و تو رو معرفی کردم که تا مدیر انجمن 2 بیاد بیای تو اداره انجمن کمکم کنی
خوب فکر کن و تا دوساعت دیگه جوابمو بده
با تشکر مدیر انجمن

سکوت بودو سکوت تا
یه نگاه بالا سرم انداختمو دستامو بردم بالا گفتم:
جان من دوباره چه نقشه ای برام داری
[b]جان من هرچی میخواد باشه باشه فقط طو ...
‏1392/07/05 22:14:47
3528 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... اذر 1392 ساعت 8.00
رادیو : الودگی هوای شهر اهواز به مرز بحرانی رسیده و هنوز عامل الودگی کشف نشده.اداره محیط زیست استان اسیدی بودن باران های اخیرو تایید کرده.
ساعت 13.27---- انجمن بازی انلاین عصر پادشاهان[/b]
مدیر انجمن پستی گذاشت که اشک همرو در اورد

همه ی کاربرای عزیز توجه کنند

متاسفانه 5 نفر از بچه های بازی عصر پادشاهان به رحمت خدا رفتن.من با خانواده هاشون و پلیس صحبت کردم.گفتن که تو خونه به قتل رسیدن.از همتون میخوام اگه چیزی میدونن در این رابطه به من پیام بدن تا با پلیس در جربان بذاریم.
امروز تلخترین روز زندگیمه. خدا رخمتشون کنه.
دیگه نمیدونم چی بگم.مواظب خودتون باشید.

با وارد شدن به تاپیک و خوندنش همه ی بچه ها شروع کردن به پست گذاشتن ...
‏1392/09/06 19:46:07
3529 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... اذر 1392 ساعت 8.00
رادیو : الودگی هوای شهر اهواز به مرز بحرانی رسیده و هنوز عامل الودگی کشف نشده.اداره محیط زیست استان اسیدی بودن باران های اخیرو تایید کرده.

متاسفانه 5 نفر از بچه های بازی عصر پادشاهان به رحمت خدا رفتن.من با خانواده هاشون و پلیس صحبت کردم.گفتن که تو خونه به قتل رسیدن.از همتون میخوام اگه چیزی میدونن در این رابطه به من پیام بدن تا با پلیس در جربان بذاریم.

با وارد شدن به تاپیک و خوندنش همه ی بچه ها شروع کردن به پست گذاشتن و ابراز همدردی کردن
وضع عجیبی بود ...
‏1392/09/06 19:48:47
3530 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... اذر 1392 ساعت 8.00

با وارد شدن به تاپیک و خوندنش همه ی بچه ها شروع کردن به پست گذاشتن و ابراز همدردی کردن
وضع عجیبی بود ...
‏1392/09/07 16:59:33
3531 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... "اون دیگه کیه؟"نگاش کنید چرا اینجور لباس پوشیده؟"اهل کجاست؟"این دیگه از کدوم نسل متخصصاست که اینجوری لباس پوشیده؟!!![/b]" قلبم یه لحظه وایساد و دوباره شروع به تپیدن کرد..متخصص.. یادم افتاد توی عصر پادشاهان حمله مییزدم و متخصص های اینو اون رو میدزدیدم..نه بابا این فکرای احمقانه چیه..اینجا دنیای واقعیه..جلوتر که رفتیم صدای همهمه ی مردم میومد.. انگار توی بازار بودیم.....همینجور رفتیمو و رفتیم..تا یه جا منو پیاده کردنو انداختنم توی یه اتاقی..به خودم که اومدم توی زندان بودم..

یه 5 دقیقه که گذشت یه ظرف غذا اومد داخل اما فقط نون بود و آب..من که از صبح هیچی نخورده بودم به ثانیه نکشید که همه اش رو قوررت دادم و خوابم برد..دوباره با صدای ترق و توروق بیدار شدم اما قبل از اینکه چشمامو باز کنم آرزو کردم که همه ی چیزایی رو که دیدم یه خواب باشه(خواب که چه عرض کنم کابوس)چشماامو که باز کردم یه آدم قد بلند و هیکلی که همون داداشم باشه گفت پاشو باید ببرمت پیش ملکه..گفتم ملکه دیگه کیه؟ من بچه ی قرن 21 ام.. شما دیگه کی هستین؟ این مسخره بازیا چیه؟ احمقا ولم کنید. گفت لطفا دهنتو ببند.. منم شروع کردم به فریاد نمیبندم احمق جان.. تو منو یادت نیس امیر من داداشتم؟ چرا داری دیوو...بوم...بوم..........همه چی سیاه شد..

ناکس همچین بهم مشت زد که تقریبا بیهوش شدم.. کم کم حالم اومد سرجاش..یه نگاه به دورو برم کردم..اووه.. چه زیبا بود.. خونه ی سلطنتی..بسته بودنم به صندلی.. هیچکس هم اونجا نبود.. یهو داداشم وارد شد و بعد از اون یکی گفت ملکه وارد میشود..(توی دلم گفتم یا خدا این دیگه کیه..) داداشم خم شد و با دستش کاه من هم رو کشید پایین..سرمو که آوردم بالا… ادامه دارد

گه حال کردین بلایکین تا قسمت های بعدی رو بذارم..مرسی که خوندین)
‏1392/09/12 09:52:11
3532 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... "اون دیگه کیه؟"نگاش کنید چرا اینجور لباس پوشیده؟"اهل کجاست؟"این دیگه از کدوم نسل متخصصاست که اینجوری لباس پوشیده؟!!![/b]" قلبم یه لحظه وایساد و دوباره شروع به تپیدن کرد..متخصص.. یادم افتاد توی عصر پادشاهان حمله مییزدم و متخصص های اینو اون رو میدزدیدم..نه بابا این فکرای احمقانه چیه..اینجا دنیای واقعیه..جلوتر که رفتیم صدای همهمه ی مردم میومد.. انگار توی بازار بودیم.....همینجور رفتیمو و رفتیم..تا یه جا منو پیاده کردنو انداختنم توی یه اتاقی..به خودم که اومدم توی زندان بودم..

یه 5 دقیقه که گذشت یه ظرف غذا اومد داخل اما فقط نون بود و آب..من که از صبح هیچی نخورده بودم به ثانیه نکشید که همه اش رو قوررت دادم و خوابم برد..دوباره با صدای ترق و توروق بیدار شدم اما قبل از اینکه چشمامو باز کنم آرزو کردم که همه ی چیزایی رو که دیدم یه خواب باشه(خواب که چه عرض کنم کابوس)چشماامو که باز کردم یه آدم قد بلند و هیکلی که همون داداشم باشه گفت پاشو باید ببرمت پیش ملکه..گفتم ملکه دیگه کیه؟ من بچه ی قرن 21 ام.. شما دیگه کی هستین؟ این مسخره بازیا چیه؟ احمقا ولم کنید. گفت لطفا دهنتو ببند.. منم شروع کردم به فریاد نمیبندم احمق جان.. تو منو یادت نیس امیر من داداشتم؟ چرا داری دیوو...بوم...بوم..........همه چی سیاه شد..

ناکس همچین بهم مشت زد که تقریبا بیهوش شدم.. کم کم حالم اومد سرجاش..یه نگاه به دورو برم کردم..اووه.. چه زیبا بود.. خونه ی سلطنتی..بسته بودنم به صندلی.. هیچکس هم اونجا نبود.. یهو داداشم وارد شد و بعد از اون یکی گفت ملکه وارد میشود..(توی دلم گفتم یا خدا این دیگه کیه..) داداشم خم شد و با دستش کاه من هم رو کشید پایین..سرمو که آوردم بالا… ادامه دارد

گه حال کردین بلایکین تا قسمت های بعدی رو بذارم..مرسی که خوندین)
[/div][/quote]
عالی بود بازم بزار
‏1392/09/12 13:09:56
3533 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... اذر 1392 ساعت 8.00

وضع عجیبی بود. با خوندن پست های بچه ها میتونستم صدا ...
‏1392/09/12 15:50:29
3534 نام نویسی برای جام اشخاص با قوانین و افزونه ها
... /div]
baran f
به نظز من یه جام یه جام بزار..
چهار تا جام پشت سر هم جذابیت نداره...گوش کن لطفا..
آخر سرم قهرمان های هر جام با هم مسابقه بدن...اینطوری قهرمان قهرمانان عصر پادشاهان مشخص میشه

اولا چون کلا ظرفیت 8 نفره مجبوریم
دوما اون نظرتم قبلا گفتم که حتما ندید
[/quote]
من هیچی از این مسابقه نفهمیدم[/div][/quote]
از بین 8 نفر یک نفر به عنوان قهرمان انتخاب میشه.
ما رای میدیدم.
از نظر محبوبیت و دوست داشتن و ...
‏1392/06/18 17:33:29
3535 بحث و گفتگو راجع به حادثه ی اتوبوس اسکانیا
[quote]
nnaasseerr
[quote][div]سیب12
[quote][div]nnaasseerr
چه ربطی به عصر پادشاهان داره اسکانیا ؟
شما سوار نشو
کسی هم مرده عایا در این جریانات؟
اگه مرده روحش شاد
[/quote]
چقد از دنیا عقبی
44 نفر مردن فقط اسکلتشون مونده قضیه از ا
‏1392/06/20 00:37:42
3536 بحث و گفتگو راجع به حادثه ی اتوبوس اسکانیا
[quote]
nnaasseerr
[quote][div]king
[quote][div]nnaasseerr
[quote][div]سیب12
[quote][div]nnaasseerr
چه ربطی به عصر پادشاهان داره اسکانیا ؟
شما سوار نشو
کسی هم مرده عایا در این جریانات؟
اگه مرده روحش شاد
[/quote]
چقد از دنیا عقبی
44 نفر مردن فقط اسکلتشون مونده قضیه از ا
‏1392/06/20 00:56:51
3537 ایتالیا3
... لا حالا باید بدو ام تا بهشون برسم[/div][/quote]
منظورش با منه ها بدو بهم برس[/div][/quote]

محمد فتیده ساکن فردیس کرج اگه به من بگن به بدترین بازیکنی که تو عصر پادشاهان وجود داره رای بدید من به تو رای میدم

حاضرم باهات شرط بندی کنم اما خوب چه کنم که به ما نمیخوری چقدر بگم به ما نمیخوری
‏1392/07/02 19:21:29
3538 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... وبلاگ زدمو مشکلات و درد هامو و سرگذشتمو اونجا نوشتم..هرکس میومد حال میکرد با نوشته ها اما فک میکردن خیال پردازی و تخیله.. اما نبود..
یه بار که وبلاگمو باز کردم.. یه آگهی دیدم اون گوشه..نوشته بود "عصر پادشاهان" عجب .. اولش که میترسیدم بازش کنم.. اما یه ندایی اومد"بازش کن ...اکانت بسااااززز" ... منم باز کردم.. حدس میزنید اولین اسمی که برای اکانتم انتخاب کردم چی بود؟
بهله دیگه ===== > فرشته تاریکی = darkness.angel
----------------------------------------------------------------------------------------------The EnD
امیدوارم از این داستان لذت برده باشین.. راستی یه لطفی کنید و حتما نظر بذارید کدوم قسمت به نظرتون از همه اش جالب تر بود؟ (1-2-3-4یا5) مررررسی که خوندین . . . . . چاکر همه اتون Ali DaRKNeSs
‏1392/09/14 21:45:52
3539 ماجراهای جالب (king armin)..... وقتی که دنیا تغییر می کند
... وبلاگ زدمو مشکلات و درد هامو و سرگذشتمو اونجا نوشتم..هرکس میومد حال میکرد با نوشته ها اما فک میکردن خیال پردازی و تخیله.. اما نبود..
یه بار که وبلاگمو باز کردم.. یه آگهی دیدم اون گوشه..نوشته بود "عصر پادشاهان" عجب .. اولش که میترسیدم بازش کنم.. اما یه ندایی اومد"بازش کن ...اکانت بسااااززز" ... منم باز کردم.. حدس میزنید اولین اسمی که برای اکانتم انتخاب کردم چی بود؟
بهله دیگه ===== > فرشته تاریکی = darkness.angel
----------------------------------------------------------------------------------------------The EnD
امیدوارم از این داستان لذت برده باشین.. راستی یه لطفی کنید و حتما نظر بذارید کدوم قسمت به نظرتون از همه اش جالب تر بود؟ (1-2-3-4یا5) مررررسی که خوندین . . . . . چاکر همه اتون Ali DaRKNeSs
[/div][/quote]
واقعا خییییییلی قشنگ بود..
مخصوصا قسمت پنجش..
هرچی بگم عالی بود کم گفتم به خداااااااااااااااااااااا
‏1392/09/14 22:39:23
3540 سرور کلاسیک جایزه بزرگ
... نه سرور کلاسیک جاییزه بزرگ بعدی کی میاد ؟
و یا سرور بعدی از چه نوعیه ( کلاسیک یا اکسپرس و یا سوپر اکسپرس ) ؟[/div][/quote]
ا پ ر ات و ر داش مهدی رستگاری
همین سرور18 که میاد جایزه بزرگه.موفق باشید
عصر پادشاهان لحظات شاد و خرمی برای شما ارزومند است.
تیم انجمن
‏1392/06/29 00:34:21
3541 نامه ی فارم ها
... d:[/div][/quote]
چه ربطی داره یه دوست گنده پیدا میکنه تو مشخصاتش گنده مینویسه تحت حمایت .......... حمله به من یعنی خداحافظی با عصر پادشاهان بعد به رفیقش میگه میاد...................... خودت میدونی
‏1392/06/30 20:15:44
3542 اطلاع از عدم تائید درخواست
اول باید ببینی سرور چه نوعیه که کلا 5 تا سرور تو عصر پادشاهان وجود داره
بعدش میری صفحه ی اول بازی و وضعیت سرورو نگاه میکنی اونجا نوشته که از چه زمان شروع شده
مثلا اگه سرور قهرمانان بود فقط مدتش 40 روزه و اگه امروز شرو شه 40 روز دیگه تموم میشه
‏1392/06/30 22:56:30
3543 انتخاب رشته
... ونستم قبول بشم همه درسارو قبول شدم بغیر از این مجبور شدم سوم ریاضی رو برم کار دانش ولی زیادم بد نشد ..
پنجم هم دانشگام شروع میشه ببینم اونجا چیکارمیکنم
[/div][/quote]
ببینم شما نرم افزار عصر پادشاهان اختراع میکنید؟
‏1392/07/03 16:56:30
3544 کتیبه s16 در دستان sh.a.f.b.s.sh +اخبار داغ را از دست ندید(هر چند دقیقه اخبار به روز میشه و ویرایش میشود)
... براین هول نمیزنم، فارم نمیکنم، و از روابط و پروفایلها لذت میبرم
اما زمان کمک سخت کمک میکنم تا اخرین سرباز، از اینکه کمک کنم لذت میبرم و بازی برام از این دریچه معنا داره...؛)[/div][/quote]
تازه بازی عصر پادشاهان را شروع کردی کسایی که تازه این بازی را شروع کردن اوایل همین جوری هستن ولی بعد ها فرق مکنید
‏1392/06/24 15:09:06
3545 انجمن & گنجینه
[quote]
عشق حال
[quote][div]amir h m n
سلام
اگه مجبور شید بین عصر پادشاهان و انجمن عصر پادشاهان یکی رو انتخاب کنید کدومو انتخاب میکردید؟ من که میگم انجمن!!!!!
راستی الان 8 تا از شهر های هیوا پوکیده!!! به نظرتون میتونه گنجینه رو نگه داره یا نه؟
[/quote]
‏1392/06/25 15:27:23
3546 ایده ها
... ن که میشه در بقیه بازی ها گزاشت تا زیبا شن
اما همش از بازی های دیگه نبود[/div][/quote]
هر بازی باید با بازی دیگه فرق کنه
اگه همه چیز بازی ها یکی بشه دیگه دیگه جذابیتی نمیمونه.
تنها دلیل محبوب شدن عصر پادشاهان اینه که فرق داشت با تراوین و بازی های امثال اون.وگرنه کسی عصر پادشاهان بازی نمی کرد.
البته بعضی از نظرات مانند افزایش فاصله برای تسخیر آبادی خوبه که فاصله از 3 بیشتر بشه.
یا آبادی های 3 یا 4 تایی باشه اما اونایی که به جنگ خانها و تراوین مربوط میشه رو مخالفم.
اگه همه ی بازی ها از هم تقلید کنن که به ...
‏1392/06/25 17:51:05
3547 ایده ها
... ن که میشه در بقیه بازی ها گزاشت تا زیبا شن
اما همش از بازی های دیگه نبود[/div][/quote]
هر بازی باید با بازی دیگه فرق کنه
اگه همه چیز بازی ها یکی بشه دیگه دیگه جذابیتی نمیمونه.
تنها دلیل محبوب شدن عصر پادشاهان اینه که فرق داشت با تراوین و بازی های امثال اون.وگرنه کسی عصر پادشاهان بازی نمی کرد.
البته بعضی از نظرات مانند افزایش فاصله برای تسخیر آبادی خوبه که فاصله از 3 بیشتر بشه.
یا آبادی های 3 یا 4 تایی باشه اما اونایی که به جنگ خانها و تراوین مربوط میشه رو مخالفم.
اگه همه ی بازی ها از هم تقلید کنن که به درد نمی خوره.هر بازی باید ایده های جدید خودش رو داشته باشه نه اینکه از بقیه تقلید ...
‏1392/06/25 17:59:52
3548 چجوری؟
سلمان22
سلام دوستان چرا نمیشه بری تو اکانت مرکزی؟ وقتی میخوام برم تو اکانت مرکزی میره تو سایت عصر پادشاهان چرا؟

از آدرس kingsera.ir
دوباره وارد شود
‏1392/07/02 18:04:47
3549 سلام لطفا پاسخ دهید
sa-gh-ar
mahedi
واقعا که 13 سرور بازی کرده و نمیدونه چطوری ثبتنام کنه.

چون یکم تغیر کرده نمیدونه..

این عصر پادشاهانم خیلی آدم رو گیج میکنه.شیطونه میگه که ...
‏1392/07/04 18:01:23
3550 پس چرا پست من نیست ؟ !!
علت پاک شدن پست شما اسپم شدن موضوع بود.
شنا کردن توی شیلنگ، موز خوردن تو زیر زمینو ...
به نظرم ایراد رو جای دیگه دنبالش باشید بهتره تا تهمت زدن به تیم عصر پادشاهان.
البته نظرتون محترم ولی ما هم دیگه عادت کردیم به نوع برخورد برخی دوستان ...
‏1392/07/05 22:14:07
منوی کاربری

پیغام

بستن