جستجو برای 'عصر پادشاهان'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
2801 چگونه گزارشمان را به مدیر عصر پادشاهان گزارش دهیم
... ote]
mohammadjavad sh
سلام
من در سرور 9 هستم کاربری به نام zakhar 81 از من سو استفاده کرده یعنی هر چی خواسته از دهن دراومد گفت
در سرور 9 کد پیام 6175171
هست اگر میشه مدیران عصر پادشاهان رسیدگی کنند
خیلی ممنون
[/quote]
مردم چرا مسخره میکنی یعنی چندتا سرور داری بازی میکنی نمیدونی چه جوری به پشتیبانی اعلام میکنن؟؟؟؟[/div][/quote]
سابقش تو انجمن از من بیشتره ولی این سابقه ی اصلیم نیستا سابقه اصلیم از 6ت ...
‏1392/04/11 20:04:07
2802 اگه بشه تو بازی عکس بزاریم..چی می شد
mohammadjavad sh
ای کاش می شد که در عصر پادشاهان عکس بزاری اخ چی می شد
ای کاش می شد همیشه سرور ها فعال باشن و هیچ وقت تموم نشن

اگه می شد چی می شد

اووقت اگه فعال باشن به نظر عصرپادشهان ه
‏1392/04/11 18:58:39
2803 اگه بشه تو بازی عکس بزاریم..چی می شد
mohammadjavad sh
مگه امار داری؟؟؟؟
از خودت می گی یا مطمئن هستی؟

زمنان
عصر پادشاهان
خیل بششتر از دیگر بازی ها طرفدار داره و ادم میاد توش
بهترین بازیه
یکم بازی کنی میفهمی
از هر لحاظ حالا هر چه قدر باگ میخواد داشته باشهپ

تو کدوم سرورو جنگ خان ها بیش از
1000-900نفر
‏1392/04/11 19:02:42
2804 واقعا ممنونیم
سلام دوست عزیز
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان تماس گرفته اید متشکریم.
دوست عزیز مشکل سرور 15 رفع شده است
با احترام

تیم پشتیبانی عصر پادشاهان

اصنم حل نشده..من هنوز گزارش نمیاد واسم
‏1392/04/22 15:16:45
2805 اتفاقات این بازی ( مخصوصا سرور 14 که خبر دارم )
... ط تیم مدیریت و فنی بازی تصمیم گیری و در بازی اعمال شده است .

خوشحال می شویم در صورتیکه سوال و یا مورد دیگری هنوز برای شما باقی مانده است، بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.

ارادتمند

واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
‏1392/04/22 20:32:22
2806 اتفاقات این بازی ( مخصوصا سرور 14 که خبر دارم )
... ط تیم مدیریت و فنی بازی تصمیم گیری و در بازی اعمال شده است .

خوشحال می شویم در صورتیکه سوال و یا مورد دیگری هنوز برای شما باقی مانده است، بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.

ارادتمند

واحد پشتیبانی عصر پادشاهان[/div][/quote]

ازشون بپرس برچه نظریه فوق علمی ای و نخبه گانه ای این کارو کردید
‏1392/04/22 20:33:47
2807 یه نظر سنجی با حال
[quote]
max pain
[div]سلام دوستان کیا موافقن عصر پادشاهان مثلا بعد هر 3 سرور که می گذره یک سرور بدون قابلیت خرید سکه بزاره تا واقعا بازیکن های واقعی مشخص بشه اما قابلیت های قراردادن 2 ساختمان در صف ساخت و قراردادن 2 افزونه در صف ساخت برای بازی
‏1392/04/14 23:24:12
2808 سوال از مدیر و دوستان حرفه ای:
... ازگشت کل نیروهای پشتیبان مرگ نیروهای خودی آغاز می شود.

نکته: پیام مردن نیروها به صورت روزانه ارسال می شود و در آن مجموع نیروهایی که از پیام قبل تا الان مرده اند را نمایش می دهیم.

تیم پشتیبانی عصر پادشاهان در خدمت شماست.

شاد و خرم باشید
‏1392/04/18 10:04:33
2809 گل بود به سبزه نیز آراسته شد
جواب مدیر انجمن = مشکلات خود را به پشتیبانی اعلام کنید انجمن جای این گونه بحث ها نیست

جواب پشتیبانی خیلی زحمتکش = این مشکل به زودی برطرف خواهد شد عصر پادشاهان لحظات خوشی را برای شما آرزومند است

جواب کارشناس بازی = عصر پادشاهان خیلی معروفه از تمام جهان دارن بهش حمله می کنند و ما کلی دشمن داریم آخه رتبه یک جهانیم و این دشمنان در کار بازی اختلا
‏1392/04/19 15:06:34
2810 گل بود به سبزه نیز آراسته شد
... دا فاصلشونه الان یه ربعه هنوز نرسیدن فک کنم ترافیک بوده توی راه گیر کردند آقای مدیر انجمن شما که دستت میرسه میشه بگی چراغ راهنمایی بزنند ترافیک سبک تر بشه ؟
ساختمون ها هم که زمانشون منفی شده فک کنم عصر پادشاهان اومده این بازی را شبیه واقعیت کنه چون مثلا توی واقعیت میگن فلان ساختمون راتا آخر تیر میسازیم بعد شهریور هم تحویلش نمیدن حالا اینجا میگن یک ساعت طول میکشه بسازیمش بعد معمار بد قولی میکنه از زمان ساختش میگذره میره تو منفی تا ببینیم کی دوست داره ساختمون را تحویل بده [/div][/quote]
‏1392/04/24 03:51:28
2811 اتفاقات این بازی ( مخصوصا سرور 14 که خبر دارم )
... ن آن متخصص از کمپانی سازنده این بازی نیز بصورت موقت راهکاری سریعتر باشد چون به سیستم برنامه ریزی آن اشراف بیشتری دارد .

هر بار هم که به پشتیبانی مشکلی گفته شد ، پس از سه خط تشکر و خداحافظی از طرف عصر پادشاهان ، در نیم خط متنی آمد که یافتن رابطه آن پاسخ با اصل سوال ، از حل رابطه ریاضی درجه 3 و چهار مجهول ثقیلتر بود .
و اینجا هم که یا تیک پاک میشود ، یا در پاسخ ، راه اندازی سرورهای ترکی و انگلیسی و ولزی و چک و اسلواکی توضیح داده میشود .

کلا بگویید فلان شماره حساب ماست ، و حق ندارید جز به به و چه چه چیز دیگری بنویسید !!!

[/div][/quote]

1- لحن و برداشت شما بسیار برای من جالب است. هر اتفاقی که در سرورها رخ می دهد شما می آیید و در انجمن برداشت شخصی خودتان را منتشر می کنید !!! بدون اینکه قبلش کمی تحقیق کنید !!! کاش تهمت زدن اینقدر راحت نبود !

۲- این محدودیت از ابتدا در بازی بوده، اما در بخش هایی همانند مقصدهای دلخواه اعمال نمی شده است ( جا افتاده بوده ) که اصلاح شد.

۳- این محدودیت ها در بازی به شدت لازم است، زیرا در بررسی هایی که انجام دادیم تنها کمتر از ۲۵ نفر در هر کدام از سرورهای ما بودند که بیش از ۱۰۰ لشکرکشی همزمان داشتند و بقیه ۳۰ هزار نفر بازیکن دیگر تعداد لشکرکشی همزمان آنها زیر ۱۰۰ تا بودند.
این ۲۵ نفر هم یکسری شون کاملا مشخص است که از اسکریپت استفاده می کنند، در غیر اینصورت به نظر شما آیا می توان در عرض کمتر از ۱۰ دقیقه به بیش از ۱۲۰۰ شهر حمله کرد ؟؟ !!!

۴- در تمامی بازی های آنلاین معروف دنیا که نگاه کنید خواهید دید که محدودیت تعداد لشکرکشی همزمان وجود دارد و این باعث می شود که بازیکنان بزرگ بی خیال فارم های کوچک و ضعیف شوند و رقابت برای شکست بازیکنان بزرگ و یافتن فارم های ارزشمند بیشتر شود. در برخی بازی های مثل فورج اف امپایر تعداد لشکرکشی محدودیت روزانه دارد و بسته به سطح بازیکن بین ۵ تا ۲۰۰ لشکرکشی در روز بیشتر نمی توانید انجام دهید.
اما وقتی سقف لشکرکشی ها زیاد باشد باز ...
‏1392/04/23 14:29:50
2812 درددل
... ن هرچی تو ذهنمه که نمیتونم به عنوان درد دل بنویسم تو ملع عام!![/div][/quote]
بله حق با شماست بعضی چیزا رو حتی نمیتونی تو دنیای مجازی و جایی که کسی هویت اصلی ات رو نمیدونه بگی!
من درددل زیاد در مورد عصر پادشاهان دارم از ظلم هایی که در حقم شد تا روزی که تپل ترین فارممو درست کردم!
‏1392/04/23 18:21:26
2813 چت در نبر افکار
تاپیکشو حذفیدن... فکر میکنی چنین انتقاد های تند و رکیکی در انجمن بازی ایرانی عصر پادشاهان بی رقیب میمونه؟
‏1392/04/23 21:19:51
2814 عکس العمل شما؟
... یکار میکنی؟[/div][/quote]
تا شرابش چی باشه اگه ساندیس یا نوشابه رژیمی باشه میخورم بدون الکل
اگه .سط خیابون بریزن سرت کتکت بزنن چی کار میکنی به جز کتک خوردن؟[/div][/quote]
میگم بیا عصر پادشاهان طمع منجنیقمو بچش
اگه از سایت بازی و کل عصر پادشاهان بن بشی چیکار میکنی؟؟؟
‏1392/04/24 15:52:41
2815 گل بود به سبزه نیز آراسته شد
[quote]
ali ahp
[div]جواب مدیر انجمن = مشکلات خود را به پشتیبانی اعلام کنید انجمن جای این گونه بحث ها نیست

جواب پشتیبانی خیلی زحمتکش = این مشکل به زودی برطرف خواهد شد عصر پادشاهان لحظات خوشی را برای شما آرزومند است

جواب کارشناس بازی = عصر پادشاهان خیلی معروفه از تمام جهان دارن بهش حمله می کنند و ما کلی دشمن داریم آخه رتبه یک جهانیم و این دشمنان در کار بازی اختلا
‏1392/04/24 03:53:26
2816 گل بود به سبزه نیز آراسته شد
[quote]
ali ahp
[div]جواب مدیر انجمن = مشکلات خود را به پشتیبانی اعلام کنید انجمن جای این گونه بحث ها نیست

‏1392/04/24 04:10:34
2817 ارتقا
زمان منفی
باسلام وخسته نیاشید.شهرداری من زمانش منفی شده.لطفا رسیدگی شود

‏1392/04/19 12:56:36 اپراتور : محمدی
سلام
دوست عزیز در حال حاضر شهرداری شما مشکلی ندارد
بازی عصر پادشاهان لحظات خوبی را برای شما آرزومند است.

ارادتمند

‏1392/04/19 15:33:39 توضیحات شما
ساختمونای دیگم وقتی ارتقا میدم همین طوری میشود

‏1392/04/19 18:07:12 ا
‏1392/04/20 15:30:05
2818 ارتقا
... iv]لرد1001[/div][div]زمان منفی
باسلام وخسته نیاشید.شهرداری من زمانش منفی شده.لطفا رسیدگی شود

‏1392/04/19 12:56:36 اپراتور : محمدی
سلام
دوست عزیز در حال حاضر شهرداری شما مشکلی ندارد
بازی عصر پادشاهان لحظات خوبی را برای شما آرزومند است.

ارادتمند

‏1392/04/19 15:33:39 توضیحات شما
ساختمونای دیگم وقتی ارتقا میدم همین طوری میشود

‏1392/04/19 18:07:12 اپراتور : ...
‏1392/04/20 15:32:02
2819 تغییرات
... ر موجوده میتونن حتی یه چیزایی بزارن که خیلی خاص باشه مثلاً بعنوان پاداش بتونی یه مکان باستانی برای خودت بسازی که تو همه سرور ها اونو داشته باشی مثلاً بیای پاسارگاد رو بسازی و به اسم تو ثبت بشه تو عصر پادشاهان اینهمه ایده از کجام اومد نصف شبی [/div][/quote]

عالی بود
‏1392/04/21 02:54:19
2820 عکس العمل شما؟
اگر یه روزی عصر پادشاهان رو حذف کنن چیکار میکنی؟
‏1392/05/04 13:12:07
2821 عکس العمل شما؟
mehdi79sis

تمام همسایه هامون رو یه شب مهمون میکردم و یه جشن بزرگ راه مینداختم که توی کتابای ناریخ بنویسنش
‏1392/05/04 13:16:00
2822 تغییرات
... ر موجوده میتونن حتی یه چیزایی بزارن که خیلی خاص باشه مثلاً بعنوان پاداش بتونی یه مکان باستانی برای خودت بسازی که تو همه سرور ها اونو داشته باشی مثلاً بیای پاسارگاد رو بسازی و به اسم تو ثبت بشه تو عصر پادشاهان اینهمه ایده از کجام اومد نصف شبی [/div][/quote]
موسسه ترک اعتیاد!!!!
مرکز پرورش خر!!!!!!

ادامه تاپیک>>>>>>>>>
‏1392/04/21 11:38:35
2823 تغییرات
موسسه ترک اعتیاد!!!!
مرکز پرورش خر!!!!!!

ادامه تاپیک>>>>>>>>>[/div][/quote]
من اولش فکرکردم آموزشو پرورشومیگه
ادامه>>>>>>>>>>>>>>>
‏1392/04/21 14:07:11
2824 تغییرات
موئسسه ترک اعتیادموئسسه دوبینگ سربازان
‏1392/04/21 15:53:00
2825 عکس العمل شما؟
david
mehdi79sis

تمام همسایه هامون رو یه شب مهمون میکردم و یه جشن بزرگ راه مینداختم که توی کتابای ناریخ بنویسنش

‏1392/05/04 13:21:51
منوی کاربری

پیغام

بستن