جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
17801 |
![]() |
نظر سنجی سروری پر از هیجان برای تابستون |
با اینکه میدونم مدیرا براشون مهم نیس ولی به غشق خودت رای میدم ![]() |
smartconnect19 | 1398/04/12 22:42:46 |
17802 |
![]() |
یار خوب + من = سکه + سپاس فراوان |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 18:44:12 |
17803 |
![]() |
اگه قهرمانان بدن عالی میشه ولی بعید میدونم ![]() |
milad94 | 1398/04/12 22:46:16 |
17804 |
![]() |
خخخخ یه درصد فکر کن حتی مدیر نگاه کنه |
darkness0833 | 1398/04/12 22:47:22 |
17805 |
![]() |
نوکریم داداش ![]() |
amir.pro04 | 1398/04/12 23:06:31 |
17806 |
![]() |
اینایی که جمع کردی بچه های اتحادت نیستن؟ نظرمو دادم مشکل اینجاست که اصلا مدیران توجهی ندارند |
کورش9573 | 1398/04/13 11:06:43 |
17807 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() |
سالار امیر | 1395/09/10 18:45:03 |
17808 |
![]() |
چیچی میگی هیجان کوجا بوده وختی سرور سه تا بازیکون بیشتر نداره خودتو خودمون خودشون خخخ بعدیشم همه رو خودیت زدی قهرمان چیز تو قهرمان برررره فقط کلاسیکووو اونم الششش ![]() |
حسین.آقو.زلزله.عزیز.هر.چی.دله | 1398/04/13 20:26:45 |
17809 |
![]() |
ماشا همه هم امیر |
moein0 | 1398/04/15 02:19:48 |
17810 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() چی معلومه این معلومه که بچه ای هنوز. ![]() میخندی باید گریه کنی ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 18:47:08 |
17811 |
![]() |
![]() |
| 1398/04/19 01:00:35 |
17812 |
![]() |
اسمت برا من بالا نمیاد چرا؟ |
کورش9573 | 1398/04/19 08:05:10 |
17813 |
![]() |
برا من بالا هم نمیاد |
pmnl | 1398/04/19 09:23:47 |
17814 |
![]() |
یا خدا کیستی تو ؟ |
کورش9573 | 1398/04/19 11:51:02 |
17815 |
![]() |
دوستان خوف نکنین شما سالمید برای هیچکس بالا نمیاد |
moein0 | 1398/04/19 20:46:06 |
17816 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() چی معلومه این معلومه که بچه ای هنوز. ![]() میخندی باید گریه کنی ![]() [/div][/quote] این حجم از سوتی بی سابقس از امضات تا حرفات همه سوتی داره کوچولو |
سالار امیر | 1395/09/10 18:51:22 |
17817 |
![]() |
اسمش خالیه ![]() ![]() ![]() |
هخامنش1028 | 1398/04/27 12:55:02 |
17818 |
![]() |
خدا بکشم |
کورش9573 | 1398/04/27 14:53:20 |
17819 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() چی معلومه این معلومه که بچه ای هنوز. ![]() میخندی باید گریه کنی ![]() [/div][/quote] این حجم از سوتی بی سابقس از امضات تا حرفات همه سوتی داره کوچولو [/div][/quote] ![]() ![]() ![]() فعلا تو سوتی میدی جوجو برو بچه نزار دهنم باز شه 5 تا اکانتمو بستن نزار این یکیم ببندنا برو از خیرت گزشتم. ![]() ![]() ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 18:56:00 |
17820 |
![]() |
اسم داره amir.pro04 |
pmnl | 1398/04/27 16:18:09 |
17821 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() چی معلومه این معلومه که بچه ای هنوز. ![]() میخندی باید گریه کنی ![]() [/div][/quote] این حجم از سوتی بی سابقس از امضات تا حرفات همه سوتی داره کوچولو [/div][/quote] ![]() ![]() ![]() فعلا تو سوتی میدی جوجو برو بچه نزار دهنم باز شه 5 تا اکانتمو بستن نزار این یکیم ببندنا برو از خیرت گزشتم. ![]() ![]() ![]() ![]() @amv013 خواستی پیام بده ![]() |
سالار امیر | 1395/09/10 21:47:39 |
17822 |
![]() |
کو؟ اینو از کجات دراوردی؟ ![]() |
هخامنش1028 | 1398/05/08 11:05:27 |
17823 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() چی معلومه این معلومه که بچه ای هنوز. ![]() میخندی باید گریه کنی ![]() [/div][/quote] این حجم از سوتی بی سابقس از امضات تا حرفات همه سوتی داره کوچولو [/div][/quote] ![]() ![]() ![]() فعلا تو سوتی میدی جوجو برو بچه نزار دهنم باز شه 5 تا اکانتمو بستن نزار این یکیم ببندنا برو از خیرت گزشتم. ![]() ![]() ![]() ![]() @amv013 خواستی پیام بده ![]() ![]() ![]() تو بیا من ریپورتم ![]() sina_0@ |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 21:55:13 |
17824 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() چی معلومه این معلومه که بچه ای هنوز. ![]() میخندی باید گریه کنی ![]() [/div][/quote] این حجم از سوتی بی سابقس از امضات تا حرفات همه سوتی داره کوچولو [/div][/quote] ![]() ![]() ![]() فعلا تو سوتی میدی جوجو برو بچه نزار دهنم باز شه 5 تا اکانتمو بستن نزار این یکیم ببندنا برو از خیرت گزشتم. ![]() ![]() ![]() ![]() @amv013 خواستی پیام بده ![]() ![]() ![]() تو بیا من ریپورتم ![]() sina_0@[/div][/quote] آمدم |
سالار امیر | 1395/09/10 21:58:47 |
17825 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما [/div][/quote] عزیز دلم من مدرسم تموم شده من میرم سرکار زشته شما نیا تو انجمن شما باید بری تیله بازی کنی ![]() قشنگ معلومه ![]() چی معلومه این معلومه که بچه ای هنوز. ![]() میخندی باید گریه کنی ![]() [/div][/quote] این حجم از سوتی بی سابقس از امضات تا حرفات همه سوتی داره کوچولو [/div][/quote] ![]() ![]() ![]() فعلا تو سوتی میدی جوجو برو بچه نزار دهنم باز شه 5 تا اکانتمو بستن نزار این یکیم ببندنا برو از خیرت گزشتم. ![]() ![]() ![]() ![]() @amv013 خواستی پیام بده ![]() ![]() ![]() تو بیا من ریپورتم ![]() sina_0@[/div][/quote] آمدم[/div][/quote] خوب که چیی ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 22:01:10 |