جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
17776 |
![]() |
یار خوب + من = سکه + سپاس فراوان |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 17:11:53 |
17777 |
![]() |
سن و همسن و سال |
ولی خیلی ها بودن و جهش نزدن که |
کورش9573 | 1397/11/18 13:38:31 |
17778 |
![]() |
سن و همسن و سال |
ایراد داره |
amirmoghtaba | 1397/11/19 11:41:29 |
17779 |
![]() |
بازی دفاعی |
بچه ها یه سوال من قبلا که بازی میکردم یه اکانت بود به اسم bact خیلی باهم دوست بودیم با اینکه اختلاف سنی داشتیم کسی میشناسه؟ فک کنم سرور ۳۰ اون ورا بود |
amirmoghtaba | 1397/11/08 06:47:43 |
17780 |
![]() |
بازی دفاعی |
البته خیلیا تغییر می دن اسمشونو نه شرمندتم |
کورش9573 | 1397/11/08 14:39:50 |
17781 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3 |
سالار امیر | 1395/09/10 17:17:20 |
17782 |
![]() |
بازی دفاعی |
سروری |
amirmoghtaba | 1397/11/09 07:24:16 |
17783 |
![]() |
دعا برای بزرگترین آرزو |
... هم دعا کنین که من بمیرم راحت شم[/div][/quote] میشه ازین حال بیای بیرون؟! پاشو برو برا خودت یه چایی قهوه ای چیزی درست کن بشین یه کتاب بخون ، خودت برای خودت حال کن ، یه آهنگی تو حال و هوای "زندان" محسن چاوشی بگوش و تازه شو و به عطر نافۀ خود خو کن! |
sharv | 1397/12/22 10:24:55 |
17784 |
![]() |
دعا برای بزرگترین آرزو |
... هم دعا کنین که من بمیرم راحت شم[/div][/quote] میشه ازین حال بیای بیرون؟! پاشو برو برا خودت یه چایی قهوه ای چیزی درست کن بشین یه کتاب بخون ، خودت برای خودت حال کن ، یه آهنگی تو حال و هوای "زندان" محسن چاوشی بگوش و تازه شو و به عطر نافۀ خود خو کن![/div][/quote] دمت گرم همینه |
هخامنش1028 | 1397/12/22 21:59:51 |
17785 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] چییییییییییییی ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 17:24:37 |
17786 |
![]() |
بیاین وبلاگم |
نویسنده کیع؟ |
کورش9573 | 1397/12/18 10:55:45 |
17787 |
![]() |
قرمزی یا ابی |
با توجه به این نظر سنجی متوجه شدم تعداد اعضای این انجمن حداقل 100 یا بیشتر هست ولی تنها کسایی که حرف میزنن ما ایم. ![]() |
pmnl | 1398/03/01 05:10:24 |
17788 |
![]() |
آموزش سرباز |
من هم مخالفت خود را اعلام میدارم. (تازه تو نظرسنجی شرکت کردم ![]() ![]() |
هخامنش1028 | 1398/03/04 08:37:40 |
17789 |
![]() |
عاشق چه جور آب و هوایی؟ |
... b]pmnl[/b][/div]
اونوقت دوست داشتی کجا باشی؟ کنار بخاری آهنگ شجریان سنتی یا کنار دختره آهنگ های هیپ هاپ |
کورش9573 | 1398/03/07 09:58:59 |
17790 |
![]() |
سلامی دوباره |
منم دارمش عالیه تاحالا جهنمشو رفتی؟ |
7686 | 1398/03/08 18:29:56 |
17791 |
![]() |
سلامی دوباره |
باید با کلنگ الماس یه سنگ آبزیدیان رو بکنی یه چیز6در4 بساز توش آتیش بزن |
7686 | 1398/03/12 12:18:58 |
17792 |
![]() |
دلم تنگ شده واسه انجمن قدیم |
[quote] ممد حسن سلام دوستان خیلی هاتون شاید منو نشناسید ولی من عضو خیلی قدیمی هستم وخواستم بگم دلم خیلی واسه انجمن تنگ شده چی میشه یه بار دیگه همون انجمن شلوغ دوباره برگرده [/quo![]() ![]() ![]() |
moein0 | 1398/04/06 13:10:38 |
17793 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/09/10 18:33:55 |
17794 |
![]() |
[quote] ممد حسن سلام دوستان خیلی هاتون شاید منو نشناسید ولی من عضو خیلی قدیمی هستم وخواستم بگم دلم خیلی واسه انجمن تنگ شده چی میشه یه بار دیگه همون انجمن شلوغ دوباره برگرده [/quo![]() ![]() ![]() |
کورش9573 | 1398/04/06 20:59:49 |
17795 |
![]() |
غول قرمز | 1398/04/13 02:12:28 |
17796 |
![]() |
بهزاد0098 | 1398/04/22 16:52:12 |
17797 |
![]() |
... ند سالته عمویی ؟(با تو نیستم هادی )[/div][/quote] 33 ![]() ![]() بر مبنای حرف تو اگه حساب کنم ۷ ![]() چه ربطی داره به سن نیس به عقله تازه من از کجا بدونم راس میگی نوشتن که برام نشد دلیل. ![]() از نوحه حرف زدنت ۲ تا استنباط به وجود میاد یا دختری یا زیر ۱۸ سال سن داری [/div][/quote] شما هم یا زن یا پیرزن از نوع حرف زدنت . جواب نفهما همونی که گفتم من رفتم . ![]() ![]() ![]() ![]() در واقع در رفتی بچه کوچولو[/div][/quote] اخه بهت چی بگم نمیفهمی دیه الله اکبر دهنمو باز میکنه ها. ![]() ![]() ![]() نظرم عوض شد زیر ۱۵ هستی ![]() نظر تو برام مهم نیس تو با این حرف زدنت یه بچه 5 ساله ای. ![]() من ۴...۵ ساله اینجا هستم فقط ![]() 15 سرور سابقه داری بچه اگه این طوری هست من 23 سرور تجربه دارم یعنی 10 یا 12 سال اینجام ببین یچی بهت بگم من کم نمیارم شیر فهم بشو. ![]() ![]() هه استاد این اک سوم منه ۲ تا اک دیگم بن هستن به روایتی از s3 و به روایتی دیگر از s2 دارم بازی میکنم [/div][/quote] هه خوب که چی مدال افتخار بندازم گردنت چیکار کنم من از تو قدیمی ترم . ![]() ![]() از رفتارت کاملا مشهوده ![]() درضمن خودت بحث قدیمی بودن رو پیش کشیدی [/div][/quote] رفتار من کاملا درسته ![]() خوب اره همه میدونن من از تو قدیمی ترم. ![]() [/div][/quote] یعنی از s1 داری بازی میکنی ؟ ![]() نخیر از سرور s3 بازی را شروع کردم. ![]() نکنه تو از سرور s1 بازی میکنی راسشو بگو. ![]() ![]() ![]() بالا تر گفتم که از s2 یا s3[/div][/quote] ببخشید یه سوال شما کارو زندگی نداری از صبه اینجایی زشته اخه منو بگو تا شنبه بیکارم شنبه باید برم سرکار شما باید بجای این بازی بری ظرف بشوری با عروسک بازی کنی . ![]() ![]() ![]() ![]() والا پنجشنبه کاره عمویی شما که مدرسه میری تعطیلی نه ما |
سالار امیر | 1395/09/10 18:40:32 |
17798 |
![]() |
ارین تهرانی | 1398/04/25 02:47:45 |
17799 |
![]() |
نظر سنجی سروری پر از هیجان برای تابستون |
حداقل یه ساعتی مولتی بیار کسی نباشه. مدیرا کی توجه کردن ابن دومیش باشه |
moein0 | 1398/04/12 22:08:29 |
17800 |
![]() |
نظر سنجی سروری پر از هیجان برای تابستون |
مولتی چی کشک چی تو گروه تلگرام فرستادم لینکو اومدن بچه ها دارن رای میدن اینم لینکش خواستی بیا https://t.me/joinchat/G4tcLBTSXwKjCoML_u14qQ ![]() |
amir.pro04 | 1398/04/12 22:37:02 |