جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
15526 |
![]() |
مرحله پنجم مسابقات تمام شد.اعلام نتایج |
... ی زدی که مدیر تاپیکو پاک کرده دیگه، بنظرم یه مسابقه نیم ساعته دیگه باید برگزار شه اینجوری نامردیه ![]() دیگه من که به تهمت زدن های تو عادت کردم آقای منافق من صبح با گوشی آمدم و نظرسنجی را دیدم و به طور کلی حتی یک پست هم در ان نظرسنجی نذاشتم مهمل نباف |
sharv | 1395/04/08 21:47:47 |
15527 |
![]() |
خبر عالی !!! |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]moein0 [div][quote][div] |
moein0 | 1395/04/01 23:36:29 |
15528 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی داری پشتوانه مردمی پشتوانه مردمی میکن ... |
sharv | 1395/04/08 23:56:38 |
15529 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی داری پشتوانه مردمی پشتوانه مردمی میکنی میگم کیا هستن چرا اینجور عصبی میش ... |
غول قرمز | 1395/04/08 23:57:37 |
15530 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی داری پشتوانه مردمی پشتوانه مردمی میکنی میگم کیا هستن چرا اینجور عصبی میشی اگه نمیتونی بحث کنی پس نکن همون اول ... |
sharv | 1395/04/09 00:00:55 |
15531 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی داری پشتوانه مردمی پشتوانه مردمی میکنی میگم کیا هستن چرا اینجور عصبی میشی اگه نمیتونی بحث کنی پس نکن همون اول بگو منم ادامه ندم خیلی جالب بود م ... |
غول قرمز | 1395/04/09 00:02:37 |
15532 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی داری پشتوانه مردمی پشتوانه مردمی میکنی میگم کیا هستن چرا اینجور عصبی میشی اگه نمیتونی بحث کنی پس نکن همون اول بگو منم ادامه ندم خیلی جالب بود من جلو بودم که حداقل با 6 یا 7 تا رای ا ... |
sharv | 1395/04/09 00:05:05 |
15533 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی داری پشتوانه مردمی پشتوانه مردمی میکنی میگم کیا هستن چرا اینجور عصبی میشی اگه نمیتونی بحث کنی پس نکن همون اول بگو منم ادامه ندم خیلی جالب بود من جلو بودم که حداقل با 6 یا 7 تا رای اولای نظرسنجی بعد اف شدمو بعدش که ان ... |
غول قرمز | 1395/04/09 00:07:54 |
15534 |
![]() |
فینال مسابقه بیشترین رای اورنده+جایزه |
[quote] ممد حسن [quote] [/quotemr_bye [quote][div]غول قرمز [quote][div]mr_bye آخه آمار اینقدر تخیلی [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() چیش تخیلیه؟؟؟ |
mr_bye | 1395/04/09 00:19:04 |
15535 |
![]() |
[quote] mr_bye [quote] [/quoteممد حسن [quote][div]mr_bye [quote][div]غول قرمز [quote][div]mr_bye آخه آمار اینقدر تخیلی [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() چیش تخیلیه؟؟؟ |
ممد حسن | 1395/04/09 00:19:55 |
15536 |
![]() |
خبر عالی !!! |
[quote] çiçek. [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]moein0 [div][quote][div] |
ممد حسن | 1395/04/01 23:36:31 |
15537 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote][div]mr_bye [quote][div]ممد حسن [quote][div]mr_bye [quote][div]غول قرمز [quote][div]mr_bye [div] |
mr_bye | 1395/04/09 00:21:10 |
15538 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... ![]() الان ذوق زده شدی دیدیش؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() همه غارت گرای سرور انجمن پلاسن ![]() |
fati14 | 1395/04/09 02:07:00 |
15539 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... ![]() الان ذوق زده شدی دیدیش؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() همه غارت گرای سرور انجمن پلاسن ![]() ![]() |
mr_bye | 1395/04/09 02:07:27 |
15540 |
![]() |
خبر عالی !!! |
[quote] ممد حسن [quote][div]çiçek. [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [div][quote][div] |
çiçek. | 1395/04/01 23:37:23 |
15541 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... ][/div] ![]() عه تو باز اومدی ؟ برو امضاتو پاک کن تحت حمایت عجیب ![]() چرا خوبه که ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تو رضا هم نیستی سوسنی ![]() |
fati14 | 1395/04/09 02:21:23 |
15542 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... ][/div] ![]() عه تو باز اومدی ؟ برو امضاتو پاک کن تحت حمایت عجیب ![]() چرا خوبه که ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تو رضا هم نیستی سوسنی ![]() سوسن؟ ![]() خدا نکنه ![]() |
rezadefender | 1395/04/09 02:21:52 |
15543 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... v]
جان؟ ![]() اسم اکانتت چیه سرور 21 هستی اصلا؟[/div][/quote] سوسن جونز ![]() |
fati14 | 1395/04/09 02:23:28 |
15544 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... ][/div] ![]() عه تو باز اومدی ؟ برو امضاتو پاک کن تحت حمایت عجیب ![]() چرا خوبه که ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تو رضا هم نیستی سوسنی ![]() سوسن؟ ![]() خدا نکنه ![]() هان پس چی ؟ کی هستی تو ؟ ![]() |
fati14 | 1395/04/09 02:23:51 |
15545 |
![]() |
خبر عالی !!! |
[quote] çiçek. [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]moein0 [div][quote][div] |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/01 23:37:36 |
15546 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... v]
جان؟ ![]() اسم اکانتت چیه سرور 21 هستی اصلا؟[/div][/quote] سوسن جونز ![]() زدم.اصلا چنین اسمی نیست که |
majidbb123 | 1395/04/09 02:24:24 |
15547 |
![]() |
غارتگران سرور 21 |
... v]
جان؟ ![]() اسم اکانتت چیه سرور 21 هستی اصلا؟[/div][/quote] سوسن جونز ![]() زدم.اصلا چنین اسمی نیست که [/div][/quote] انگلیسی بزن پس ![]() |
fati14 | 1395/04/09 02:24:57 |
15548 |
![]() |
bud spencer درگذشت |
![]() ![]() ![]() ![]() |
m.amin2014 | 1395/04/09 10:41:10 |
15549 |
![]() |
bud spencer درگذشت |
معروف به پاگنده بود بازیگر خوبی بود ![]() |
alemi-8 | 1395/04/09 10:46:02 |
15550 |
![]() |
خبر عالی !!! |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [quote][div]çiçek. [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]moein0 [div][quote][div] |
çiçek. | 1395/04/01 23:37:59 |