جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
15451 سرور 21= بکش بکش 2
... دنتان تماشایی است[/div][/quote]
تو چه میگویی هر جا من پست میزارم نقل میزنی اراجیف میگویی؟ کمبود محبت داری میخوای جلب توجه کنی؟
جوابت را هم نمیدهم باز هم میایی نقل میزنی اراجیف میگویی، رو نیست که سنگ پای قزوین است [/div][/quote]
اراجیف تویِ درمانده میگویی و اربابت و نوچه هایت که برای جلب توجه حرف بی ربط در میکنی که بگی من هم هستم ![/div][/quote]
خب من که اراجیف میگویم تو چرا به آنها جواب میدهی؟ پس تو از این اراجیف هم کمتری که به دنبال جلب توجه در پی آنها هستی
تو که میگفتی پست های تو ارزش خواندن ندارند، حالا خواندی که به کنار، وقت گذاشتی و به اراجیف من جواب دادی
اعتراف کن که از گروه گومریان میباشی و اینگونه قص ...
‏1395/04/02 06:04:50
15452 سرور 21= بکش بکش 2
تو چه میگویی هر جا من پست میزارم نقل میزنی اراجیف میگویی؟ کمبود محبت داری میخوای جلب توجه کنی؟
جوابت را هم نمیدهم باز هم میایی نقل میزنی اراجیف میگویی، رو نیست که سنگ پای قزوین است [/div][/quote]
اراجیف تویِ درمانده میگویی و اربابت و نوچه هایت که برای جلب توجه حرف بی ربط در میکنی که بگی من هم هستم ![/div][/quote]
خب من که اراجیف میگویم تو چرا به آنها جواب میدهی؟ پس تو از این اراجیف هم کمتری که به دنبال جلب توجه در پی آنها هستی
تو که میگفتی پست های تو ارزش خواندن ندارند، حالا خواندی که به کنار، وقت گذاشتی و به اراجیف من جواب دادی
اعتراف کن که از گروه گومریان میباشی و اینگونه قصد توبه و نفوذ و عذر خواهی داری [/div][/quote]
هرهرهرهر با ...
‏1395/04/02 06:07:28
15453 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه 1
چرا من تو هیچی کدوم از نظرسنجی ها نیستم؟؟
‏1395/04/08 19:31:22
15454 سرور 21= بکش بکش 2
اعتراف کن که از گروه گومریان میباشی و اینگونه قصد توبه و نفوذ و عذر خواهی داری [/div][/quote]
هرهرهرهر بامزه هم که شدی !
اگر این آلزایمر لع ...
‏1395/04/02 10:45:23
15455 سرور 21= بکش بکش 2
... ای قدیم و بچه خیلی قدیم و بالا خیلیا میان .فک کنم 20 در مقابل چیزی نباشه
امیدوارم پس از طی شدن مجموعه سرورهای ابکی دوباره یه بازی داغ و پر هیجان داشته باشیم
هرکی پایه هست 21 بکش بکش راه بندازیم نظرسنجی رو شرکت کنه :

[/div][/quote]

احمد کجاییی از قافله جا موندیم
با شمشیرزنم از همشون رد میشیم
اه یادم نبود گرزم اومده
کی میاد گرز بازی کنیم
‏1395/04/02 15:27:24
15456 سرور 21= بکش بکش 2
... ای قدیم و بچه خیلی قدیم و بالا خیلیا میان .فک کنم 20 در مقابل چیزی نباشه
امیدوارم پس از طی شدن مجموعه سرورهای ابکی دوباره یه بازی داغ و پر هیجان داشته باشیم
هرکی پایه هست 21 بکش بکش راه بندازیم نظرسنجی رو شرکت کنه :

[/div][/quote]

احمد کجاییی از قافله جا موندیم
با شمشیرزنم از همشون رد میشیم
اه یادم نبود گرزم اومده
کی میاد گرز بازی کنیم[/div][/quote]
دینوونه دیوونه بازیاتم
‏1395/04/03 16:42:38
15457 خبر عالی !!!
[quote]
سید محمد مهدی حسینی
[div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!
باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ...
و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و
‏1395/04/01 21:54:30
15458 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه 1
moein0

ما دوتا به صورت مستقیم به مرحله دو صعود کردیم
اصلا هم شبیه عکس پایین نیستیم
http://kids.ir/WebPartLibrary/UC_Misc/Thumbnail.ashx?size=600&width=0&i
‏1395/04/08 19:37:23
15459 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه 1
[quote]
arashs2
[quote][div]moein0
[/quote]
ما دوتا به صورت مستقیم به مرحله دو صعود کردیم
اصلا هم شبیه عکس پایین نیستیم
http://kids.ir/WebPartLibrary/UC_Misc/Thumbnail.ashx?size=600&width
‏1395/04/08 19:41:39
15460 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
خیلی موافق این نظرشسنجی ها نیستم!
آخرش یکی خوش اخلاق میشه ینی بقیه بداخلاقن؟

همه بچه های انجمن خوش اخلاقن!
‏1395/04/08 13:04:10
15461 خبر عالی !!!
[quote]
سید محمد مهدی حسینی
[div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!
باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ...
و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و
‏1395/04/01 21:54:35
15462 خبر عالی !!!
... ][quote]
سید محمد مهدی حسینی
و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست ...
‏1395/04/01 21:55:29
15463 خبر عالی !!!
... ]
سید محمد مهدی حسینی
و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست
و در ...
‏1395/04/01 21:55:37
15464 خبر عالی !!!
... ][quote]
سید محمد مهدی حسینی
و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست
و در کل باید از همین دو نفری که ...
‏1395/04/01 21:56:17
15465 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

اصن نظرسنجی کار خوبی نیست
‏1395/04/08 13:05:40
15466 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
fati14
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

اصن نظرسنجی کار خوبی نیست

بله نظرسنجی بین اعضا ممکنه موجب ای
‏1395/04/08 13:08:04
15467 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
نظر سنجی صرفا به معنای بد بودن بقیه نیست بلکه بین یک خوب یک خوبتریت نیز است
‏1395/04/08 13:11:28
15468 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
رض_علی

برای جلوگیری از مولتی تدبیری دارین؟

درغیر این صورت منو حذف کن لطفا
‏1395/04/08 13:12:27
15469 خبر عالی !!!
... ][quote]
سید محمد مهدی حسینی
و در کل باید از همین دو نفری که ...
‏1395/04/01 21:56:18
15470 خبر عالی !!!
[quote]
سید محمد مهدی حسینی
‏1395/04/01 22:08:27
15471 خبر عالی !!!
[quote]
سید محمد مهدی حسینی
‏1395/04/01 22:14:55
15472 خبر عالی !!!
... ][quote]
سید محمد مهدی حسینی
و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست ...
‏1395/04/01 22:29:50
15473 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
رض_علی

برای جلوگیری از مولتی تدبیری دارین؟

درغیر این صورت منو حذف کن لطفا

گفتم که دوستان باید رای خ
‏1395/04/08 13:13:24
15474 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
mr_bye
رضا رو برا چی حذف کردی؟

حذف کردن یا نکردن دست ایشون نیست ! نظرسنجی هم کار درستی نیست واسه اخلاق
بعدشم اونایی که رضا رو میشناسن میدونن ...
‏1395/04/08 13:23:00
15475 مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو
بین احسان و zezadefender موندم
اما از اون جایی که سه نفر سعود میکنن مطمئنم فعلا رقابت سنگین نیست و جفتشون صد در صد میرن بالا پس به احسان رای میدم چون شناختم ازش بیشتره
‏1395/04/08 19:25:11
منوی کاربری

پیغام

بستن