جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
15451 |
![]() |
سرور 21= بکش بکش 2 |
... دنتان تماشایی است[/div][/quote] تو چه میگویی هر جا من پست میزارم نقل میزنی اراجیف میگویی؟ کمبود محبت داری میخوای جلب توجه کنی؟ ![]() جوابت را هم نمیدهم باز هم میایی نقل میزنی اراجیف میگویی، رو نیست که سنگ پای قزوین است ![]() اراجیف تویِ درمانده میگویی و اربابت و نوچه هایت که برای جلب توجه حرف بی ربط در میکنی که بگی من هم هستم ![/div][/quote] خب من که اراجیف میگویم تو چرا به آنها جواب میدهی؟ ![]() ![]() تو که میگفتی پست های تو ارزش خواندن ندارند، حالا خواندی که به کنار، وقت گذاشتی و به اراجیف من جواب دادی ![]() اعتراف کن که از گروه گومریان میباشی و اینگونه قص ... |
sharv | 1395/04/02 06:04:50 |
15452 |
![]() |
سرور 21= بکش بکش 2 |
... دنتان تماشایی است[/div][/quote] تو چه میگویی هر جا من پست میزارم نقل میزنی اراجیف میگویی؟ کمبود محبت داری میخوای جلب توجه کنی؟ ![]() جوابت را هم نمیدهم باز هم میایی نقل میزنی اراجیف میگویی، رو نیست که سنگ پای قزوین است ![]() اراجیف تویِ درمانده میگویی و اربابت و نوچه هایت که برای جلب توجه حرف بی ربط در میکنی که بگی من هم هستم ![/div][/quote] خب من که اراجیف میگویم تو چرا به آنها جواب میدهی؟ ![]() ![]() تو که میگفتی پست های تو ارزش خواندن ندارند، حالا خواندی که به کنار، وقت گذاشتی و به اراجیف من جواب دادی ![]() اعتراف کن که از گروه گومریان میباشی و اینگونه قصد توبه و نفوذ و عذر خواهی داری ![]() ![]() هرهرهرهر با ... |
sharv | 1395/04/02 06:07:28 |
15453 |
![]() |
مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه 1 |
چرا من تو هیچی کدوم از نظرسنجی ها نیستم؟؟ |
moein0 | 1395/04/08 19:31:22 |
15454 |
![]() |
سرور 21= بکش بکش 2 |
... دنتان تماشایی است[/div][/quote] تو چه میگویی هر جا من پست میزارم نقل میزنی اراجیف میگویی؟ کمبود محبت داری میخوای جلب توجه کنی؟ ![]() جوابت را هم نمیدهم باز هم میایی نقل میزنی اراجیف میگویی، رو نیست که سنگ پای قزوین است ![]() اراجیف تویِ درمانده میگویی و اربابت و نوچه هایت که برای جلب توجه حرف بی ربط در میکنی که بگی من هم هستم ![/div][/quote] خب من که اراجیف میگویم تو چرا به آنها جواب میدهی؟ ![]() ![]() تو که میگفتی پست های تو ارزش خواندن ندارند، حالا خواندی که به کنار، وقت گذاشتی و به اراجیف من جواب دادی ![]() اعتراف کن که از گروه گومریان میباشی و اینگونه قصد توبه و نفوذ و عذر خواهی داری ![]() ![]() هرهرهرهر بامزه هم که شدی ! اگر این آلزایمر لع ... |
sirgoodboy | 1395/04/02 10:45:23 |
15455 |
![]() |
سرور 21= بکش بکش 2 |
... ای قدیم و بچه خیلی قدیم و بالا خیلیا میان .فک کنم 20 در مقابل چیزی نباشه امیدوارم پس از طی شدن مجموعه سرورهای ابکی دوباره یه بازی داغ و پر هیجان داشته باشیم هرکی پایه هست 21 بکش بکش راه بندازیم نظرسنجی رو شرکت کنه : ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] ![]() احمد کجاییی از قافله جا موندیم ![]() با شمشیرزنم از همشون رد میشیم اه یادم نبود گرزم اومده ![]() کی میاد گرز بازی کنیم |
salhadin | 1395/04/02 15:27:24 |
15456 |
![]() |
سرور 21= بکش بکش 2 |
... ای قدیم و بچه خیلی قدیم و بالا خیلیا میان .فک کنم 20 در مقابل چیزی نباشه امیدوارم پس از طی شدن مجموعه سرورهای ابکی دوباره یه بازی داغ و پر هیجان داشته باشیم هرکی پایه هست 21 بکش بکش راه بندازیم نظرسنجی رو شرکت کنه : ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] ![]() احمد کجاییی از قافله جا موندیم ![]() با شمشیرزنم از همشون رد میشیم اه یادم نبود گرزم اومده ![]() کی میاد گرز بازی کنیم[/div][/quote] دینوونه دیوونه بازیاتم ![]() ![]() ![]() |
a.challenger | 1395/04/03 16:42:38 |
15457 |
![]() |
خبر عالی !!! |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ... و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و |
ممد حسن | 1395/04/01 21:54:30 |
15458 |
![]() |
ما دوتا به صورت مستقیم به مرحله دو صعود کردیم ![]() اصلا هم شبیه عکس پایین نیستیم ![]() http://kids.ir/WebPartLibrary/UC_Misc/Thumbnail.ashx?size=600&width=0&i |
arashs2 | 1395/04/08 19:37:23 |
15459 |
![]() |
[quote] arashs2 [quote][div]moein0 چرا من تو هیچی کدوم از نظرسنجی ها نیستم؟؟ [/quote]ما دوتا به صورت مستقیم به مرحله دو صعود کردیم ![]() اصلا هم شبیه عکس پایین نیستیم ![]() http://kids.ir/WebPartLibrary/UC_Misc/Thumbnail.ashx?size=600&width |
moein0 | 1395/04/08 19:41:39 |
15460 |
![]() |
مسابقات عضو اخلاق سال انجمن گروه دو |
خیلی موافق این نظرشسنجی ها نیستم! آخرش یکی خوش اخلاق میشه ینی بقیه بداخلاقن؟ ![]() همه بچه های انجمن خوش اخلاقن! |
lord_9 | 1395/04/08 13:04:10 |
15461 |
![]() |
خبر عالی !!! |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ... و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و |
رض_علی | 1395/04/01 21:54:35 |
15462 |
![]() |
خبر عالی !!! |
... ][quote] سید محمد مهدی حسینی [div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ... و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست ![]() ![]() |
رض_علی | 1395/04/01 21:55:29 |
15463 |
![]() |
خبر عالی !!! |
... ] سید محمد مهدی حسینی [div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ... و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست ![]() ![]() ![]() و در ... |
ممد حسن | 1395/04/01 21:55:37 |
15464 |
![]() |
خبر عالی !!! |
... ][quote] سید محمد مهدی حسینی [div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ... و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست ![]() ![]() ![]() و در کل باید از همین دو نفری که ... |
ممد حسن | 1395/04/01 21:56:17 |
15465 |
![]() |
اصن نظرسنجی کار خوبی نیست ![]() |
fati14 | 1395/04/08 13:05:40 |
15466 |
![]() |
بله نظرسنجی بین اعضا ممکنه موجب ای |
lord_9 | 1395/04/08 13:08:04 |
15467 |
![]() |
نظر سنجی صرفا به معنای بد بودن بقیه نیست بلکه بین یک خوب یک خوبتریت نیز است |
رض_علی | 1395/04/08 13:11:28 |
15468 |
![]() |
برای جلوگیری از مولتی تدبیری دارین؟ درغیر این صورت منو حذف کن لطفا ![]() |
lord_9 | 1395/04/08 13:12:27 |
15469 |
![]() |
خبر عالی !!! |
... ][quote] سید محمد مهدی حسینی [div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ... و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست ![]() ![]() ![]() و در کل باید از همین دو نفری که ... |
رض_علی | 1395/04/01 21:56:18 |
15470 |
![]() |
خبر عالی !!! |
hamed1029 | 1395/04/01 22:08:27 |
15471 |
![]() |
خبر عالی !!! |
mohamadwre | 1395/04/01 22:14:55 |
15472 |
![]() |
خبر عالی !!! |
... ][quote] سید محمد مهدی حسینی [div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ... و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست ![]() ![]() ![]() |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/01 22:29:50 |
15473 |
![]() |
گفتم که دوستان باید رای خ |
رض_علی | 1395/04/08 13:13:24 |
15474 |
![]() |
حذف کردن یا نکردن دست ایشون نیست ! نظرسنجی هم کار درستی نیست واسه اخلاق بعدشم اونایی که رضا رو میشناسن میدونن ... ![]() |
çiçek. | 1395/04/08 13:23:00 |
15475 |
![]() |
بین احسان و zezadefender موندم ![]() اما از اون جایی که سه نفر سعود میکنن مطمئنم فعلا رقابت سنگین نیست و جفتشون صد در صد میرن بالا پس به احسان رای میدم چون شناختم ازش بیشتره |
arashs2 | 1395/04/08 19:25:11 |