جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
14901 |
![]() |
تاپ غارت های سرور 15 طبق تحقیقات من |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() ![]() ![]() چرا میخندی؟ ![]() |
rezadefender | 1394/10/19 14:54:01 |
14902 |
![]() |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() ![]() ![]() چرا میخندی؟ ![]() خوب ترکه دیگه ![]() از ابهتش از غیرتش نفهمیدی ترکه ؟؟ ![]() |
fatemehrostami1378 | 1394/10/19 14:55:17 |
14903 |
![]() |
بیایید یکم باهم معاشرت کنیم. |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی من 14 سالمه ... [/quote]. . . ![]() ![]() ![]() کی گفت 13 سالشه ؟؟ 14 سالته واقعا؟ البته هنوز 14 سالم کامل نشده ... |
moein0 | 1395/04/04 02:18:33 |
14904 |
![]() |
[quote] moein0 [quote][div]ممد حسن [quote][div]çiçek. [quote][div]ممد حسن من 17 سالمه کسی اندازه سن من هستش؟ [/quote]من 17 سالمو تموم کردم نمیدونم الان من 17 سال دارم یا 18 ! |
ممد حسن | 1395/04/04 02:18:42 |
14905 |
![]() |
[quote] moein0 [quote] [/quote]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی من 14 سالمه ... [/quote]. . . ![]() ![]() ![]() کی گفت 13 سالشه ؟؟ 14 سالته واقعا؟ البته هنوز 14 سالم کامل نشده ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/04 02:19:17 |
14906 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote][div]سید محمد مهدی حسینی آقایون ... بس کنید ... بخدا من توبه کردم ماجرا تموم شد رفت ... شما هم ول کنید دیگه ... [/quote]اشتباه کردی توبه کردی ادم الکی |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/04 02:45:24 |
14907 |
![]() |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() ![]() ![]() چرا میخندی؟ ![]() خوب ترکه دیگه ![]() از ابهتش از غیرتش نفهمیدی ترکه ؟؟ ![]() ok |
rezadefender | 1394/10/19 14:57:06 |
14908 |
![]() |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() یه رگ عربم یه رگ ترک ![]() |
گومر12 | 1394/10/19 14:57:11 |
14909 |
![]() |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() ![]() ![]() چرا میخندی؟ ![]() خوب ترکه دیگه ![]() از ابهتش از غیرتش نفهمیدی ترکه ؟؟ ![]() ok[/div][/quote] جواب نداشتی بدی ؟ خخخ |
fatemehrostami1378 | 1394/10/19 14:59:10 |
14910 |
![]() |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() ![]() ![]() چرا میخندی؟ ![]() خوب ترکه دیگه ![]() از ابهتش از غیرتش نفهمیدی ترکه ؟؟ ![]() ok[/div][/quote] جواب نداشتی بدی ؟ خخخ[/div][/quote] ![]() |
rezadefender | 1394/10/19 15:08:25 |
14911 |
![]() |
ی سری به اینجا بزنید بد نیست |
حذف شد ![]() |
pooriamahmoodi83 | 1395/04/04 11:44:37 |
14912 |
![]() |
کدوم یک به نفر قبلی می خوره؟! |
[quote] ممد حسن [quote] [/quotسید محمد مهدی حسینی [quote][div]çiçek. گل [/quote]![]() ![]() گل جزو صفات دختراست ... به یه پسر نمیگن گل ... ![]() |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/04 22:34:40 |
14913 |
![]() |
فکر نکنم شیشه باشه البته از لحلظ چرا خیلی شیشه هست ![]() |
çiçek. | 1395/04/04 22:36:01 |
14914 |
![]() |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() ![]() ![]() چرا میخندی؟ ![]() خوب ترکه دیگه ![]() از ابهتش از غیرتش نفهمیدی ترکه ؟؟ ![]() ok[/div][/quote] جواب نداشتی بدی ؟ خخخ[/div][/quote] ![]() ![]() |
fatemehrostami1378 | 1394/10/19 15:08:54 |
14915 |
![]() |
... نباشی واسه اینا تحقیق کردی ؟ ما که میدونستیم بدون تحقیق [/div][/quote] چقد زرنگی تو ![]() باید یه تاپ زرنگی در نظر بگیرن برای بعضیا هوش سرشار اینا داره حیف میشه ![]() ![]() ![]() ![]() نه شیرین سن [/div][/quote] استغفرالله ![]() ![]() شیرین سن یعنی چی؟ ![]() ![]() ینی چه شیرینی ![]() ![]() آها گومر تو هم مگه ترکی بلدی؟ ![]() ![]() گومر ترک هست ![]() عه عرب نبود مگه؟ ![]() ![]() ![]() چرا میخندی؟ ![]() خوب ترکه دیگه ![]() از ابهتش از غیرتش نفهمیدی ترکه ؟؟ ![]() ok[/div][/quote] جواب نداشتی بدی ؟ خخخ[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() |
rezadefender | 1394/10/19 15:13:08 |
14916 |
![]() |
کاربر محبوب (2) |
... ه با مولتی به شما رای میده ![]() ![]() ![]() تهمت نزن پسر ...تهمت گناه کبیرست مگه نمیدونی؟ ![]() چرا میدونم ![]() ![]() الان فقط 5 تا از اعضایی که شما رو میشناسن این تاپیکو دیدن بعد شما چطوری 6 تا رای آوردی؟ ![]() ![]() ![]() |
rezadefender | 1394/10/19 20:15:21 |
14917 |
![]() |
کاربر محبوب (2) |
... لش خودشم خودشو قبول نداره منو قبول داره ![]() بهترین کار اینه که رای گیری به صورت پست گذاشتن انجام بشه کاری به نتیجه فعلی ندارم ولی راحت میشه الان سه سوته خودمو ببرم بالاتر از رضا پس اینگونه نظر سنجی ها فاقد اعتبار است اولا که نداشت ولی ثانیا رو میگم اونم اینکه اینگونه نظر سنجی از اساس نادرست بوده و ارزشی نداره چون من از همه محبوب ترم باز اگه من نبودم تو این نظر سنجی میشد نظر سنجی رو قابل قبول دونست ![]() تا پستی متکبرانه دیگ ... |
مهدی-098 | 1394/10/19 22:07:04 |
14918 |
![]() |
[quote] çiçek. [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]çiçek. گل [/quote]![]() من میخواستم بگم ![]() شیشه فکر نکنم شیشه باشه البته از لحلظ چرا خیلی شیشه هست ![]() |
ممد حسن | 1395/04/04 22:41:59 |
14919 |
![]() |
بابا به خدا من که کاریت ندارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شیشه یه چیز به نام سنگم باید میبود ک تو نام میگرفتی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nnnnn...725 | 1395/04/06 23:16:00 |
14920 |
![]() |
مرحله اول تمام شد.اعلام نتایج |
ایول ... من تونستم از نظرسنجی جون سالم به در ببرم ... دوستان یه چیزی رو باید براتون آشکار کنم ... من شارو هستم ![]() خب ... زودباشین دیگه ... رای بدید بهم ... من شاروم ![]() البته شایدم غول قرمز باشم ![]() ![]() شایدم |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/04 22:16:45 |
14921 |
![]() |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [div]ایول ... من تونستم از نظرسنجی جون سالم به در ببرم ...دوستان یه چیزی رو باید براتون آشکار کنم ... من شارو هستم ![]() خب ... زودباشین دیگه ... رای بدید بهم ... من شاروم ![]() البته شایدم غول قرمز باشم ![]() ![]() شایدم |
çiçek. | 1395/04/04 22:18:10 |
14922 |
![]() |
[quote] çiçek. [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [div]ایول ... من تونستم از نظرسنجی جون سالم به در ببرم ...دوستان یه چیزی رو باید براتون آشکار کنم ... من شارو هستم ![]() خب ... زودباشین دیگه ... رای بدید بهم ... من شاروم ![]() البته شایدم غول قرمز باشم ![]() ![]() شایدم |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/04 22:19:53 |
14923 |
![]() |
کاربر محبوب (2) |
... لش خودشم خودشو قبول نداره منو قبول داره ![]() بهترین کار اینه که رای گیری به صورت پست گذاشتن انجام بشه کاری به نتیجه فعلی ندارم ولی راحت میشه الان سه سوته خودمو ببرم بالاتر از رضا پس اینگونه نظر سنجی ها فاقد اعتبار است اولا که نداشت ولی ثانیا رو میگم اونم اینکه اینگونه نظر سنجی از اساس نادرست بوده و ارزشی نداره چون من از همه محبوب ترم باز اگه من نبودم تو این نظر سنجی میشد نظر سنجی رو قابل قبول دونست ![]() تا پستی متکبرانه دیگر بدرود [/div][/quote] ![]() ![]() |
rezadefender | 1394/10/19 22:13:08 |
14924 |
![]() |
خوش اخلاق ترین بازیکن |
... ش مواجه شدید کی بوده ![]() با تشکر ![]() ![]() علیک السلام ... چه جالب منم بعد مدت ها اومدم ![]() بجث انجمن و بازی جداس .... انجمن که همشون گلن انصافا ![]() ولی بازی فقط دو گروه برام سنگ تموم گذاشتن یکی hero men یکی هم lionel 10 .... دست اونایی هم که از ما یاد کردن درد نکنه ولی این گفته بازیکن خوش اخلاق ... من موقع بازی خیلی ها رو اذیت کردم ![]() از همین تریبول طلب عفو و بخشش دارم ![]() |
dmc4s | 1394/10/29 17:06:28 |
14925 |
![]() |
خوش اخلاق ترین بازیکن |
... ش مواجه شدید کی بوده ![]() با تشکر ![]() ![]() علیک السلام ... چه جالب منم بعد مدت ها اومدم ![]() بجث انجمن و بازی جداس .... انجمن که همشون گلن انصافا ![]() ولی بازی فقط دو گروه برام سنگ تموم گذاشتن یکی hero men یکی هم lionel 10 .... دست اونایی هم که از ما یاد کردن درد نکنه ولی این گفته بازیکن خوش اخلاق ... من موقع بازی خیلی ها رو اذیت کردم ![]() از همین تریبول طلب عفو و بخشش دارم ![]() ![]() |
m.replay | 1394/10/29 17:51:52 |