جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
11026 |
![]() |
تایـپـک جــامع میـخوای یا نـه |
... ------ ناصر این جوری حرف نزن انگار شصت سالته ... بخاطر کاری که هنوز نشده یا میخواد ی زمانی اتقاف بیفته فکر نکن ....... اره بریم لب دریا کباب رو بخوریم[/div][/quote] 60سال.............؟ عایا؟ من . سن من با دکمه های لپ تاپم 40 نمیشه |
naser.73 | 1393/09/07 20:41:20 |
11027 |
![]() |
سؤال های بی جواب |
... میشه زیر آب گریه کرد؟ آره من یبار گریه کردم ولی ندیدم چی شد چطور ممکنه که انسان اول به فضا سفر کرد و بعدا به فکرش رسید که زیر چمدون چرخ بذاره؟ خدا میدونه چرا مردم وقتی می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشویی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟ مگه همیشه پشتشون دستشوییه ؟ چرا گوفی روی دو پا راه میره ولی پلوتو روی چهار دست و پا، مگه هردوشون سگ نیستن؟ گوفی عقلش بیشتره اگر روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات، پس روغن بچه از چی تهیه می شه؟ از روغن کودک(بچه نه کودک) تا حالا توجه کردید که اگر در صورت سگ ها فوت کنید دیوونه می شن ولی اگر با ماشین بیرون برن دوست دارن سرشونو از پنجره بیارن بیرون؟به دلیل کرم درون چرا؟چمدونم-چرا؟نمیدونم خــو-چرا؟ عجب گیری کردیم-چرا؟[b]ولمون ک ... |
saske | 1393/09/03 20:46:28 |
11028 |
![]() |
بازی بین الملی |
... v]
احسن اقا وقتی پول نداریم نباید بریم تو زمین گلف مقهمی ؟ وقفعیته [/div][/quote] آغا میشه تو زمین فوتبال رفت؟؟؟؟[/div][/quote] اونجام باس تماشاگر باشی ![]() بچه بازی که نیس . توانا بود هرکه دارا بود ![]() تیم فقط سوشیانت باکس ![]() توپ جمع کن میشه اغا؟ |
hoomansh | 1393/09/04 23:01:14 |
11029 |
![]() |
بازی بین الملی |
... v]
احسن اقا وقتی پول نداریم نباید بریم تو زمین گلف مقهمی ؟ وقفعیته [/div][/quote] آغا میشه تو زمین فوتبال رفت؟؟؟؟[/div][/quote] اونجام باس تماشاگر باشی ![]() بچه بازی که نیس . توانا بود هرکه دارا بود ![]() تیم فقط سوشیانت باکس ![]() توپ جمع کن میشه اغا؟[/div][/quote] راس میگه میرم بازی ببینیم چی میشه |
adeltnt | 1393/09/05 10:01:30 |
11030 |
![]() |
تـایپک جــامع بـیـوگـرافـی اعــضا |
... iv]
شما بفرمایید سر فیلم دیدنتون لطفا به تو چه تاپیک مردمو چرا اسپم میکنی تو برو به خوابت برس ![]() |
مهدی098 | 1393/09/17 18:02:00 |
11031 |
![]() |
تـایپک جــامع بـیـوگـرافـی اعــضا |
... iv]
شما بفرمایید سر فیلم دیدنتون لطفا به تو چه تاپیک مردمو چرا اسپم میکنی تو برو به خوابت برس ![]() شانس اوردی پام درد میکنه ![]() (فسیل) |
amin142142 | 1393/09/17 18:03:27 |
11032 |
![]() |
بازی بین الملی |
... v]
احسن اقا وقتی پول نداریم نباید بریم تو زمین گلف مقهمی ؟ وقفعیته [/div][/quote] آغا میشه تو زمین فوتبال رفت؟؟؟؟[/div][/quote] اونجام باس تماشاگر باشی ![]() بچه بازی که نیس . توانا بود هرکه دارا بود ![]() تیم فقط سوشیانت باکس ![]() اره تیم فقط سوشیانت بکس الانم من تنها رو ا ... |
zarbedar238 | 1393/09/05 11:53:49 |
11033 |
![]() |
تایپ جامع سرور جهانی2 |
... ازیکنان در کشورهای مختلف در راستای رقابت و نبرد با بازیکنان سایر کشورها، تیم فنی استودیو بازی سازی توسعه سامان از چندی پیش تولید نسخه بین المللی و چند زبانه زیر ساخت بازی عصرپادشاهان را آغاز نمود و خرسندیم که به اطلاع شما برسانیم، تا چند روز آینده اولین سرور از نسل بین المللی بازی عصرپادشاهان آغاز خواهد شد. در این سری جدید که با عنوان "نبرد جهانی" افتتاح خواهد شد، بازیکنان از سراسر جهان در یک سرور بازی می نمایند و در پروفایل بازیکنان و همچنین در روی نقشه، مشخص می شود که این بازیکن از کدام سرور ( زبان ) عصرپادشاهان در این نبرد حضور یافته است. البته همراه با این تغییر بزرگ، یکسری تغییرات دیگر نیز در نگارش "نبرد جهانی" در عصرپادشاهان اعمال شده است. منتظر اطلاعیه در مورد تاریخ شروع سرور یک "نبرد جهانی" باشید. شاد و خرم باشید |
داش مهدی رستگاری | 1393/09/06 12:26:18 |
11034 |
![]() |
تایپ جامع سرور جهانی2 |
... ازیکنان در کشورهای مختلف در راستای رقابت و نبرد با بازیکنان سایر کشورها، تیم فنی استودیو بازی سازی توسعه سامان از چندی پیش تولید نسخه بین المللی و چند زبانه زیر ساخت بازی عصرپادشاهان را آغاز نمود و خرسندیم که به اطلاع شما برسانیم، تا چند روز آینده اولین سرور از نسل بین المللی بازی عصرپادشاهان آغاز خواهد شد. در این سری جدید که با عنوان "نبرد جهانی" افتتاح خواهد شد، بازیکنان از سراسر جهان در یک سرور بازی می نمایند و در پروفایل بازیکنان و همچنین در روی نقشه، مشخص می شود که این بازیکن از کدام سرور ( زبان ) عصرپادشاهان در این نبرد حضور یافته است. البته همراه با این تغییر بزرگ، یکسری تغییرات دیگر نیز در نگارش "نبرد جهانی" در عصرپادشاهان اعمال شده است. منتظر اطلاعیه در مورد تاریخ شروع سرور یک "نبرد جهانی" باشید. شاد و خرم باشید[/div][/quote] |
کورش بزرگ نو | 1393/09/06 12:37:45 |
11035 |
![]() |
درباره ی نفر قبلیت |
... /div] [quote][div]m.taslimi پروازه دکتره [/quote]![]() خیلی خانم خوب و مهربونیه ![]() ![]() م.ت پسر خوبیه میگن فکرش خوب کار میکنه اما من کاملاً موافق نیستم ![]() سنش یه کم بالاست میگن که کچله این نشون دهنده اینه که سنش از یه کم یه کم بیشتر زیاده ![]() میگن دانشجویه ولی همیشه این جاست ![]() فازشم معلوم نیست ![]() اسپمر و.... هم هست ![]() با همت مدیران وظیفه شناس اکانتش ... |
lord_پروازه | 1393/10/28 23:49:02 |
11036 |
![]() |
درباره ی نفر قبلیت |
... /div] [quote][div]m.taslimi پروازه دکتره [/quote]![]() خیلی خانم خوب و مهربونیه ![]() ![]() م.ت پسر خوبیه میگن فکرش خوب کار میکنه اما من کاملاً موافق نیستم ![]() سنش یه کم بالاست میگن که کچله این نشون دهنده اینه که سنش از یه کم یه کم بیشتر زیاده ![]() میگن دانشجویه ولی همیشه این جاست ![]() فازشم معلوم نیست ![]() اسپمر و.... هم هست ![]() با همت مدیران وظیفه شناس اکانتش ... |
m.taslimi | 1393/10/28 23:49:53 |
11037 |
![]() |
سخنی زیبا از دکتر شریعتی |
... ی که وقتی هستند نیستند ، وقتی که نیستند هستند شگفت انگیز ترین آدم ها در زمان بودشان چنان قدرتمند و باشکوه اند که ما نمی توانیم حضورشان را در یابیم ، اما وقتی که از پیش ما می روند نرم نرم آهسته آهسنه درک می کنیم . باز می شناسیم . می فهمیم که آنان چه بودند چه می گفتند و چه می خواستند. ما همیشه عاشق این آدم ها هستیم ، هزار حرف داریم برایشان ؛ اما وقتی در برابرشان قرار می گیریم قفل بر زبانمان می زنند ، اختیار از ما سلب می شود سکوت می کنیم و غرق در حضور آنان مست می شویم و درست زمانی که می روند یادمان می آید که چه حرف ها داشتیم و نگفتیم . شاید تعداد این ها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد [/div][/quote] میشه بری پیاماتو بخونی ![]() |
hamed1029 | 1393/09/12 09:57:24 |
11038 |
![]() |
بیا تو بعد خوندن قدر مادرت رو بدون |
بزرگ شدیم و فهمیدیم که دارو آبمیوه نبود ... بزرگ شدیم و فهمیدیم چیزهایی ترسناک تر از تاریکی هم هست بزرگ شدیم ... به اندازه ای که فهمیدیم پشت هر خنده مادرم هزار گریه بود و پشت هر قدرت پدرم یک بیماری نهفته بود... بزرگ شدیم ... و یافتیم که مشکلاتمان دیگر با یک شکلات ، یک |
ackol | 1393/09/12 12:42:26 |
11039 |
![]() |
بهترین فیلمی یاسریالی که دیدی اسمش چی بود |
راوان هابیت پسر سردار فتبال شائولین این خونه دیگه جا نداره سریع و خشن همه قسمت 7 تا از ترسناک ترین فیلم های جهان که از همشون خوشم اومد ارباب حلقه ها بادی گارد و... همش یادم نیست ![]() راستی من این تایپ قبلا زده بودم ![]() |
hamed1029 | 1393/09/19 09:46:07 |
11040 |
![]() |
از نفر بعدیت ی سوال بپرس !!! |
آره واسه سنجش چند تا gf یا bf داری؟ |
mmkarimi1377 | 1393/09/19 00:00:57 |
11041 |
![]() |
امشب حرفای غیر اخلافی می زنی محمد مهدی کریمی |
vindictive | 1393/09/19 00:02:42 |
11042 |
![]() |
منظورم از gf دوست دختر بود نه اون فرمتی که |
mmkarimi1377 | 1393/09/19 00:03:23 |
11043 |
![]() |
یــــه تـیـکـــه از آهـنــگیُ کـــه دوست داری بـنویس ! |
... اشه نه عشق زوری باشه هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی دل تو دلت نبود بزنی ذوقمو کورش کنی کار از کار گذشته دیگه نمیشه بروم نیارم بابد و خوب تو ساختم ولی نه دیگه کشش ندارم آهنگ هوایی شدی از محسن یگانه |
سلما93 | 1393/09/14 16:14:23 |
11044 |
![]() |
نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند |
اسپم ندید |
کورش بزرگ نو | 1393/09/12 20:39:26 |
11045 |
![]() |
دل نوشته |
... و همه میخانند و نمیفهمند ک درد نوشت هستند نه دلنوشت... آری...من یک پسرم... اگر محکم هستم شکننده هم هستم. اگر قوی هستم ضعیفم هستم... اگر درک میکنم،احتیاج ب درک شدن هم دارم... آری...من یک پسرم... سنگ نیستم... قلب دارم... احساس دارم... منطق دارم... درد دارم... اما تمامشان پشت چهره مردانه ام پنهان شده است و فقط برای اندک افرادی نمایان میشود... |
غول قرمز | 1393/09/13 23:21:16 |
11046 |
![]() |
دل نوشته |
[b]می خواهم برایت بنویسم. اما مانده ام که از چه چیز و از چه کسی بنویسم؟ از تو که بی رحمانه مرا تنها گذاشتی یا از خودم که چون تک درختی در کویر خشک، مجبور به زیستن هستم. از تو بنویسم که قلبت از سنگ بود یا از خودم که شیشه ای بی حفاظ بودم؟ از چه بنویسم؟ از دلم که شکستی، یا از نگاه غریبه ات که با نگاهم آشنا شد؟ ابتدا رام شد، آشنا شد و سپس رشته مهر گسست و رفت و ناپیدا شد. از چه بنویسم؟ ا |
hoomansh | 1393/09/15 20:03:55 |
11047 |
![]() |
![]() |
mmkarimi1377 | 1393/09/19 00:04:34 |
11048 |
![]() |
اره ![]() شلوار طرح سنتی داری ؟ |
lord_پروازه | 1393/09/19 19:10:03 |
11049 |
![]() |
نه شوهر؟ |
mmkarimi1377 | 1393/09/19 19:44:35 |
11050 |
![]() |
هاااااااااااا نیدونم ![]() تا حالا زنگ خونه کسی رو زدی فرار کنی البته تو این سنی ک هستی ![]() |
lord_پروازه | 1393/10/09 18:01:00 |