جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
10801 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
سارگن کبیر
gazmeh16
سارگن کبیر
بی شک ایفون 6
هفته دیگه میخرم

باو معمار - 10000000 واحدی صدرا - خـر پول - ....

پس فردا میخوایم بریم باغ میای ؟؟؟؟

اره کیا هستن باهامون ؟
‏1393/09/12 20:22:25
10802 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
سارگن کبیر
gazmeh16
سارگن کبیر
بی شک ایفون 6
هفته دیگه میخرم

ما میریم سره کوچمون
میای ؟
‏1393/09/12 20:22:31
10803 پلاکـــــــ ــــــخـــونـــی
... مایش مجموعه تصاویرچهره‌اش در خاطرم بود، اما هر چه فکر می‌کردم، نمی‌توانستم بفهمم کی و کجا او را دیده‌ام. قد بلند بود و چهارشانه، لباس خاکی پوشیده بود و اصلاً شبیه بچه‌های شهر نبود.

یک روز آمد توی سنگر ما و گفت بچه یک محله‌ایم. آن وقت بود که همه چیز یادم آمد. او که دستمال ابریشمی به مچ دستش می‌بست، دکمة یقه باز می‌کرد و می‌نشست سر کوچه. باورش برایم کمی مشکل بود که او را این‌جا ببینم. چند روز بعد که خودمانی‌تر شدیم، ازش پرسیدم. گفت: «اومدیم ببینیم این‌جا چه جوریه. اونجا که خبری نبود.»

نزدیک سحر، وقتی چفیه‌ انداخته بود روی صورتش و نماز شب می‌خواند، فهمیدم باید همه چیزش را همین این‌جا پیدا کرده باشد. وقتی ذکر مصیبت بی‌بی فاطمه زهرا(س) خوانده شد، آن‌قدر ضجه زد که گفتم الآن است از هوش برود.
روز بود یا شب، یادم نیست. آمد پیشم و گفت: «حاج‌آقا! آماده‌ام برم اون دنیا، ولی به علی(ع) قسم از حضرت زهرا(س) خجالت می‌کشم. شرم دارم.»

بعد دکمه‌های خاکی‌اش را باز کرد و عکس یک زن را که روی سینه‌اش خال‌کوبی شده بود، نشانم داد. در حالی‌که اشک توی چشمش حلقه زده بود، بغض‌آلود گفت: «می‌خواهم طوری بسوزه که هیچ اثری ازش نمونه.»

وقتی خبر شهادتش را دادند، بغض کردم، لبخند ‌زدم و اشک ‌ریختم. خودم را به جنازه‌اش رساندم. روی شکم، آرام خوابیده بود. برش گرداندم و شهادتش را تبریک گفتم. پیراهن خاکی نیم‌سوخته‌اش را باز کردم. سینه‌اش طوری سوخته بود که اثری از خالکوبی نبود. صورتش داشت می‌خندید.
‏1393/07/23 12:36:56
10804 پلاکـــــــ ــــــخـــونـــی
... مة مظاهر و جبروتت .
ای پاهای من ! می دانم که فداکارید ، و به فرمان من مشتاقانه به سوی شهادت صاعقه وار به حرکت در می آیید ؛ اما من آرزویی بزرگتر دارم . به قدرت آهنینم محکم باشید. این پیکر کوچک ؛ ولی سنگین از آرزوها و نقشه ها و امیدها و مسئولیتها را به سرعت مطلوب به هر نقطه دلخواه برسانید . دراین لحظات آخر عمر ، آبروی مرا حفظ کنید . شما سالهای دراز به من خدمت ها کرده اید . از شما آرزو می کنم که این آخرین لحظه را به بهترین وجه ، ادا کنید.
ای دست های من ! قوی و دقیق باشید .
ای چشمان من ! تیزبین باشید .
ای قلب من ! این لحظات آخر ...
‏1393/08/01 19:11:29
10805 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
saske
سارگن کبیر
gazmeh16
سارگن کبیر
بی شک ایفون 6
هفته دیگه میخرم

ما میریم سره کوچمون
میای ؟

باو سر پیاز
‏1393/09/12 20:23:14
10806 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
gazmeh16
سارگن کبیر
gazmeh16
سارگن کبیر
بی شک ایفون 6
هفته دیگه میخرم

اره کیا هستن باهامون ؟

و سیـستم پیام خصوصی اختراع شد
‏1393/09/12 20:24:16
10807 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
gazmeh16
سارگن کبیر
gazmeh16
سارگن کبیر
بی شک ایفون 6
هفته دیگه میخرم

اره کیا هستن باهامون ؟

رفیقام هستن و چند تا خوشکل مشکلا خخخ
‏1393/09/12 20:25:25
10808 پلاکـــــــ ــــــخـــونـــی
... منطقه جنوبی جنگ تعیین کرده بود. آن روز تنها چیزی که برای صدام اهمیت داشت به پایان رساندن ساخت بمب اتم و استفاده از آن علیه ایران بود.»

پیوند ماهواره ای امریکا و عراق
کنت تیمرمن محقق و نویسنده امریکایی:
«پیوند ماهواره ای در صدر موافقت های بلند مدت عراق و آمریکا بود در مورد تحرکات نیروی هوایی ایران نیز اطلاعات با ارزشی در اختیار ارتش عراق قرار می گرفت، این اطلاعات را آواکسهای آمریکایی مستقر در ریاض، به کمک پرسنل آمریکایی از منطقه نبرد جمع آوری می کردند در همین راستا مجتمع پیشرفته و پر هزینه ای در بغداد ساخته شد تا اطلاعات مستقیماً از ماهواره دریافت شده و پردازش بهتری از اطلاعات بر روی عکس ها صورت پذیرد.»

سر لشکر وفیق السامرایی(مسئول اسبق بخش ایران در استخبارات عراق):
«این عکسها به گونه ای بود که ما به راحتی می توانستیم تصاویر سربازانی که در پادگان های ایران در حال آموزش هستند را مشاهده کنیم، حتی کسی که در رژه، دست و پایش را به اشتباه حرکت می داد در این عکس ها مشخص بود . هنگامی که کارخانه های سیمان را بررسی می کردیم ، تعداد کیسه هایی که در روی کامیون ها قرار داشت را به راحتی شمارش می کردیم، در عین حال ماهواره ها نتایج حملات هوایی و موشکی را نیز گزارش می دادند.»
‏1393/07/23 12:40:41
10809 تایـپک جـامع انشاء( هفته پنجم استارت خورد)
... پم گوبه جا[/b](اسپم نمیدن نمیدن..وقتی میدن میترکونن )تبدیل شدند!گروهی دیگر ازین گروه هم اومدن فش خوردن،فش دادند و هنوزم هستند!!
گروه سوم هم تازه واردان به ثحنه نبرد هستند که هربار سرشان به سنگ بوخورد می آیند میگویند این شد، فلان شد، چیکار کنم، چیکار نکنم ... که جوابشان را از دو گروه دیگر میگرند چنتا هم فش میخورند و میروند تا مانند گروه اول به زودی فارم شوند یا مانند گروه دوم قدرتمند شوند و افتخارات کسب نمایند و پیر شوند و بکشن بیرون!!!در اخرم یا اسپمر میشوند یا فش میخورند!!
گروه چهارم هم مدیران این انجمن بسیااار عالی هستند که ارادت ویژه ای به اسپمران دارند.هرکه به اسپمرها بگوید بالای دماغت ابرو است، توسط این تیم نظارت پر کار و مشغله بن میشود!!
انجمن عصرپادشاهان پر از تاپیک های مفید و سودمند برای بازی های نفر قبلیت هستش و ما بسیار از این انجمن خوشجل و جیگل و جوجولی مجولی لاضی هشتیم..
این بود انشای من..

دوستان این نوشته تنها جنبه ی طنز داشت و هیچ اشاره ای به شخص خاصی و قصد بی احترامی به کسی یا چیزی رو نداشت..
با تشکر

ساخر!!
‏1393/07/24 14:41:23
10810 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
خدارشکر گلگسی اس فایو دارم
واقعا گوشی خوبیه
اگر گوشیت ناراضی هستی
لازم نیست گوشیتو عوض کنی
چاییتو عوض کن
‏1393/09/12 20:26:03
10811 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
a.gho
خدارشکر گلگسی اس فایو دارم
واقعا گوشی خوبیه
اگر گوشیت ناراضی هستی
لازم نیست گوشیتو عوض کنی
چاییتو عوض کن

من sony experia c دارم و میخوام اس فایو بخرم ولی اگه موتو ایکس تو بازار ایران بود حتما میخریدمش
‏1393/09/12 20:35:48
10812 شعر عاشقانه
[quote]
mr.lionel
[quote][div]sa-ghar
امروزه همه اسم خاله بازیاشونو گذاشتن عشق!
اسم کلمه ی مقدسیه اما الان هرچی که اسمش عشقه هرچی هست جز عشق
جمله سنگینی بود .سرود ملی پخش کنین لدفا

به گند کشیدن عشقو..ادم حالش بهم میخوره از رابطه های امروزی.اه ااه
[/quote]

بعله
دوست عزیز شما با 16 سال سن چند تا رابطه ی عشقی تا حالا برقرار کردید و در
‏1393/07/28 13:58:15
10813 تاپیک جامع اس 32
... من اکانت اوردم شما هم مرکزی بردار بیار به قوله خودت از خودت دفاع کن

یه قانون پشتیبانی هست که میگه هرکی با هر اکانتی پیام بده و تیکت بزنه اون اکانت ماله اون حساب میشه

اما این حرف واسه خیلی ها سنگینه

جدیدا هم شنیدم کتیبه سرور 29 اکانتش ماله تو هستش ممنون میشم با اون اکانت هم پیام بدید
‏1393/07/28 22:12:32
10814 تاپیک جامع اس 32
... راگون بگو سرور 9 اکانت عادل رو چند خریدی

110 ‏1392/01/07 00:01:22 فروش اکانت adel4500 در سرور s9.kingsera.ir به کاربر [chavoshi]
1700000
1,700,000 ریال

دقیق تاریخو نگاه کن

این سنده منه اما تو حرف از سند نمیزنی همش حرفه

من نگفتم سرور 29 کتیبه زدی اصلا در این حد نیستی که کتیبه بزنی

اما حالا که ادعا میکنی زدی با اکانت کتیبه پیام بده تا همه ببینن
‏1393/07/28 23:07:50
10815 تاپیک جامع اس 32
... تو این بازی یه سری چیزایی هست که ما میگیم لقب که جایی ازشون یاد بشه همه یه اسم خاصو میارن . مثلا شما بگو وفاداران میگن هیوا و اکیپش یا بگو دراگون میگن ممد دراگون یا همین اریها همه به اسم روهام میشناسنش . حالا همه خوبه یادشونه امیر صاحب اکانت امپراطوری ایران پرتت کرد بیرون . و تو ریدکال هر کیو میدیدی بهش میگفتی دنبال اکانتی که 0 کنیش چی شده حلا میگی صاحبشی؟ جالبه خیلی چیزارو میدونی خودتو زدی به نفهمی یه یکی از صفحه هاتم زدی همپایه تاپای غارت نیرو میسازی علی لاور که میگفت 31 روزه شنبه هفته 2 کلا 1500 تا کمان داشتی دقیق روزی که اکانت لجند ارمی 40 کیلو شمشیر با 25 کیلو کمان داشت تو تا ..ایه های ما هم نیرو نداشتی چه برسه به همپا راجب اریا هم بهتره بدونی قرارهسروره سوپراکسپرسه بعدی اسپانسرمون بشه حالا باش و حسرت بخور ورق آستو بریدن [/div][/quote]
ای باوووو فاطی تو خون کثیف خودتو آلوده نکن
تو هنوزم تغییر نکردی همون بچه موندی میای کل کل میکنی باز
‏1393/07/29 02:09:46
10816 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
سارگن کبیر
gazmeh16
سارگن کبیر
gazmeh16
سارگن کبیر
بی شک ایفون 6
هفته دیگه میخرم

اره کیا هستن باهامون ؟

رفیقام هستن و چند تا خوشکل مشکلا خخخ

خوشکل اون روزیه هم میاد ( یادت هست که )
‏1393/09/12 20:36:54
10817 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
غول قرمز
فک کنم نوت4 جدید تر از اس5 باشه ها

شرکت سامسونگ پرچمدار اصلیش اس فایو
‏1393/09/12 20:38:07
10818 تاپیک جامع اس 32
بله ما همچنان منتظریم با اکانته کتیبه پیام بدی و دهنه ما رو ببندید

یادتون نرفته که کتیبه سرور 4 هم شما زدید و قراره سند اون رو هم بیارید

و در اخر بلاخره من نفهمیدم سرور 9 من رو اکانت عادل 4500 بودم یا این نوچه نوچم فتیده؟

من اکانت جنگجو بود موسس هم بودم دوست داری با اکانت امپراطوری ایران هم بیام دیگه کاملا
‏1393/07/29 12:03:10
10819 تاپیک جامع اس 32
... با من یکی هستن رو ببنده باید نصف سرور رو ببنده

این حرف ماله سرور 9 بود

میگه این اکانت ها ماله یه نفر دیگست با مرکزی اکانت ها میام طرف بازم قبول نمیکنه دیگه باید چیکار کنم من سند میارم قبول نمیکنه میگه برو تو طرفو بیار اینجا من اینجا حاضرم

در مورد دزدین اکانت سرور 29
من همینجا میگم مدیر انجمن هم میخونه شما پیگیری کنید ببینید ای پی من بعد از خرید اکانت نور مور رو اکانت بوده یا نبوده این خودش یه مدرک بود که ثابت شد اکانت بعد خرید ماله من بوده و من روش بودم و همچنین چند تا ای پی جدید هفته اخر بازی روش ثبت شده که بک زدن دوم پول و خرید اکانت های مستر لیونل و اریها با همون ای پی ها بوده علاوه بر اینا ای پی های تایید کننده خرید اکانت رو اکانت نور مور همون ای پی هایی بوده که درخواست فروش هم داده بودن

و در اخر ای پی که نامه داده بوده بازم یکی بوده با همون فروش و خرید ها

الان این وس کی دزدی کرده بوده ؟/

از بازی میخوام بیاد بگه سرور 29 ایا ایمیل عوض شده؟

ایا میشه یه اکانت رو دزدید؟؟

واقعا که
‏1393/07/29 12:20:31
10820 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
کورش بزرگ نو
غول قرمز

‏1393/09/12 20:41:00
10821 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
غول قرمز
کورش بزرگ نو
غول قرمز

خواهش میکنم
‏1393/09/12 20:44:52
10822 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
عجــــــــــــــــــــــــب
‏1393/09/12 20:49:06
10823 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
صددرصد Z3 از همشون سر تره
‏1393/09/12 20:49:35
10824 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
mohammad_zex
صددرصد Z3 از همشون سر تره

بله بهترین تلفن همراه برای گیمر هاست چون رزلوشن صفحش پایینه زیاد به چیپش فشار نمیاد که میتونه تا پنج ساعت انجام بهترین بازی های سه بعدی رو جواب بده که خودش کار شاخی که از بعضی های سیستم های کامپوتری گیمینگ بر نمیاد
‏1393/09/12 20:56:01
10825 نظر سنجی غول های تلفن های هوشمند
تا اینجا که خوبع
‏1393/09/13 11:15:12
منوی کاربری

پیغام

بستن