جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
10751 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
... ]xxxx1234[/b][/div]
[quote]
j55522
[quote][div]xxxx1234
الان یه سوال
شما چند سالونه دقیقا که الان از بزرگسالی دارید اسعفا میدید؟؟

یه نکته ی ظریف دیگکه هم سن افرادیه که لایک کردن
اگه اشتباه نکنم 15.16 هستن عزیزان
عزیزان من هنوز بلوغ جسمیتون تکمیل نشده باور کنید دیگه ازین کوچیک تر بشید میرید تو نوزادی
پس بیشتر دلتون واسه مایبیبی کردن تنگ شده نتیجه میگیریم ما
[/quote]

فک کن هادی که لایک کرده هوز بلوغ جسمیش کامل نشده باشه
[/quote]

نه بابا این هادی ک ...
‏1393/07/17 22:55:47
10752 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
... ]xxxx1234[/b][/div]
[quote]
j55522
[quote][div]xxxx1234
الان یه سوال
شما چند سالونه دقیقا که الان از بزرگسالی دارید اسعفا میدید؟؟

یه نکته ی ظریف دیگکه هم سن افرادیه که لایک کردن
اگه اشتباه نکنم 15.16 هستن عزیزان
عزیزان من هنوز بلوغ جسمیتون تکمیل نشده باور کنید دیگه ازین کوچیک تر بشید میرید تو نوزادی
پس بیشتر دلتون واسه مایبیبی کردن تنگ شده نتیجه میگیریم ما
[/quote]

فک کن هادی که لایک کرده هوز بلوغ جسمیش کامل نشده باشه
[/quote]

نه بابا این هادی کلا 12 سالشه
گول هیکلشو نخورید
این ب ...
‏1393/07/17 22:57:15
10753 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
[quote]
m1p69
[quote][div]xxxx1234
[quote][div]maryam joon
سن منو میخواهید چیکار
نو نهالم
[/quote]

خب نونهال عزیز
هنوزم دوره ی بچگی محصوب میشی
هنوزم دنیا برات قشنگه
وقتی یکم بزرگ تر بشی نا خود آگاه میفتی تو جامعه
یهو از یه دنی
‏1393/07/17 22:57:52
10754 مسدود کردن نویسنده برای کاربران ؟!؟ (جالب)
ولی تقریبا بوشهری هستیم
‏1393/09/07 21:10:37
10755 انشای بچه دبستانی
احسنت به این گودزیلا
‏1393/09/04 16:37:38
10756 بازی بین الملی
hoomansh
dmc4s
خب من از همین الان بگردم دنبال ساپرتر خارجی

پیدا کردی واسه ماهم جور کن

احسن
اقا وقتی پول نداریم نباید بریم تو زمین گلف
مقهمی ؟ وقفعیته
‏1393/09/04 22:28:02
10757 بازی بین الملی
... v]
hoomansh
dmc4s

احسن
مقهمی ؟ وقفعیته [/div][/quote]
آغا میشه تو زمین فوتبال رفت؟؟؟؟
‏1393/09/04 22:36:50
10758 بازی بین الملی
... v]
hoomansh
dmc4s

احسن
مقهمی ؟ وقفعیته [/div][/quote]
آغا میشه تو زمین فوتبال رفت؟؟؟؟[/div][/quote]

اونجام باس تماشاگر باشی بازیت نمیدن
بچه بازی که نیس . توانا بود هرکه دارا بود
تیم فقط سوشیانت باکس
‏1393/09/04 22:39:51
10759 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
[quote]
m1p69
[quote][div]xxxx1234
[quote][div]maryam joon
سن منو میخواهید چیکار
نو نهالم
[/quote]

خب نونهال عزیز
هنوزم دنیا برات قشنگه
یهو از یه دنی
‏1393/07/17 22:58:25
10760 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
[quote]
xxxx1234
[quote][div]maryam joon
سن منو میخواهید چیکار
نو نهالم
[/quote]

خب نونهال عزیز
هنوزم دنیا برات قشنگه
یهو از یه دنی
‏1393/07/17 22:59:56
10761 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
... رق و اختراع کرده ادم بزرگیه ... یا کار بزرگی انجام داده ....اختراع نمیکرد الان من ساعت سه نصف شب پای اینترنت نبودم ...
یا الان من ادم بیشعوریم ...کوچیک شدم یا یکی ادم مثلا باشعوریه بزرگه یا بزرگی به سن و ساله
بزرگ و کوچیکی وجود نداره
..یه مشت ادم بی خاصیت جمع شدن تو کره زمین یه عده شونم البته فضای بیرون جو زمین تشریف دارن
که چون کنار همدیگه زندگی میکنن بزرگ میشن وقتی تنها بشن دوباره همون بچه کوچولو موچولو میشن
‏1393/07/18 02:22:37
10762 تاپیک جامع اصل
حسن عاغا صویلز 53 ساله از ورزجیوم رود
‏1393/09/06 13:28:39
10763 http://w0.kingsera.ir(مدیر جواب بده)
... ]
برو kingsera.ir یه چک بکن
هک کدومه
w0 سرور تستِ با طراحیه جدید. برید حال کنید
[/div][/quote]
شما برو
kingsera.ir
سرور w0 کو ؟
اینجا میاد سرورش
worldwide.kingsera.ir
بعدشم اولین سرورو مینویسن w0 ؟
مینویسن w1
پس سرور تسته
‏1393/09/06 16:20:38
10764 توی هر آبادی معمولا چند تا نیروی گینگیز هست؟
... م بفرستی خیلی هم از سرشون زیاده. در ضمن شما با 1000 شمشیر زن هم می تونی آبادی رو تصرف کنی ولی اگه می خوای تلفات و خسارت کمتر ببینی با تمام نیروهات بزن بشون که تعدادشون زیاد نیست نهایتا به 500 تا نمی رسن
‏1393/09/07 10:25:30
10765 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
... رق و اختراع کرده ادم بزرگیه ... یا کار بزرگی انجام داده ....اختراع نمیکرد الان من ساعت سه نصف شب پای اینترنت نبودم ...
یا الان من ادم بیشعوریم ...کوچیک شدم یا یکی ادم مثلا باشعوریه بزرگه یا بزرگی به سن و ساله
بزرگ و کوچیکی وجود نداره
..یه مشت ادم بی خاصیت جمع شدن تو کره زمین یه عده شونم البته فضای بیرون جو زمین تشریف دارن
که چون کنار همدیگه زندگی میکنن بزرگ میشن وقتی تنها بشن دوباره همون بچه کوچولو موچولو میشن[/div][/quote]
نکشیمون از خنده
‏1393/07/18 10:09:48
10766 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
بزرگ و کوچیکی وجود نداره
که چون کنار همدیگه زندگی میکنن بزرگ میشن وقتی تنها بشن دوباره همون بچه کوچولو موچولو میشن[/div][/quote]

الان دقیقا روی صحبتتون با کیه؟؟فازتو چیه؟(با رسم شکل)
5 نمره
‏1393/07/18 13:40:25
10767 بدینوسیله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم
بزرگ و کوچیکی وجود نداره

الان دقیقا روی صحبتتون با کیه؟؟فازتو چیه؟(با رسم شکل)
5 نمره
[/div][/quote]

سلام...
من با هیشکی صحبت نمیکنم
توهم زده شده بودم دیشب ساعت سه نصف شب بین خواب و بیداری
‏1393/07/18 13:55:49
10768 کمبات ایرانی
... ت ایرانی آخرین ورژن
.
http://uplod.ir/atkjcgrfrbug/کمبات.rar.htm
.
دقت کنین از چه فن هایی استفاده میکنن خواستین دعوا بگیرین به دردتون میخوره
[/div][/quote]
آواتارت که ترسناکتر شد
برای منم اون error رو میده
‏1393/09/08 16:06:12
10769 وهابیت با فتواهای عجیب !!!! خاک تو سرشون کنن
... ابق کمیته فتوای دانشگاه الأزهر مصر در فتوای جنجالی خود، شنیدن قرآن کریم در زمان رانندگی و در محل کار را حرام اعلام کرده است.

۸. روزه برای افراد مناطقی که قطعی مکرر برق دارند، واجب نیست؛ شیخ عبدالمحسن عبیکان از مفتیان وهابی و مقامات بلندپایه وزارت دادگستری عربستان چندی پیش در فتوایی که در روزنامه الخلیج چاپ عربستان منتشر شد، فتوای عدم وجوب روزه برای مناطقی که قطعی مکرر برق دارند را صادر کرد.

۹. کسی که به علت بیماری ایدز بمیرد، شهید است؛ شیخ احمد ابویوسف، رییس مرکز ارشاد مذهبی در وزارت دیانت مصر، در پاسخ به استفتای مردی که پرسیده بود، نظر اسلام در مورد مرد مسلمانی که بر اثر ایدز بمیرد چیست؟ پاسخ داد: هرکسی که به علت بیماری ایدز بمیرد، از نظر اسلام شهید به حساب می‌آید!

۱۰. حلیت همجنسبازی!: دعی عبدالله؛ امام جماعت مسجد نور الاصلاح در واشنگتن، ضمن سخنانی ادعا کرد: هم جنس بازی حلال است. وی اعتراف کرد که خود او از نوجوانی آن را تجربه کرده و در زندگی‌اش با چهار مرد رابطه داشته است! زیرا اسلام آن را مجاز شمرده است! وی در پاسخ به این سوال که، شما امام جماعت یک مسجد هستید پس چگونه هم جنس بازی را مجاز می‌دانید؟! پاسخ داد: تمام سعی من این است که اسلام را به صورت امروزی عرضه کنم و با مظاهر تجدد آن را هماهنگ کنم. شکی نیست که حلال شمردن این رابطه یکی از مظاهر پیشرفت اسلام است!

۱۱. خوردن گوجه فرنگی برای مسلمانان حرام است؛ یک گروه در مصر که به گروه اتحادیه اسلامی مردم مصر مشهور است، ادعا نمود که خوردن گوجه فرنگی برای مسلمانان حرام است چرا که وقتی گوجه فرنگی را بطور عمودی برش می‌دهیم، در وسط آن یک صلیب می‌بینیم. بنابراین گوجه فرنگی بجای پرستش خداوند، صلیب را می‌پرستد. صلیبی که بجای خداوند واحد به وجود ۳ خدا معتقد است. بنابراین گوجه فرنگی مسیحی است و خوردن آن حرام است.

۱۲. حلال بودن فیلم‌های مستهجن؛ «عیسی بن صالح» مفتی سر‌شناس وهابی در جدید‌ترین فتوای خود اعلام کرد: جایز است افرادی که از ناتوانی جنسی رنج می‌برند، فیلم‌های غیراخلاقی مشاهده کنند، به شرط اینکه بازیگران آن مسلمان باشند!

۱۳. فروش مشروبات الکلی و تجارت جنسی جایز است؛ شیخ «جاسم السعیدی» مفتی سر‌شناس وهابیون بحرین در فتوایی عجیب گفت:‌‌ همان طور که قبلا هم اعلام کرده بودم، اگر هدف بر طرف کردن کمبود بودجه و ناتوانی اقتصادی بحرین باشد، فروش مشروبات الکلی و تجارت جنسی به اندازه مورد نیاز، البته با اجازه ولی أمر، جایز است!

۱۴. خوردن زعفران جایز نیست؛ یکی از اعضای هیئت افتاء کویت در یک فتوای عجیب اظهار داشت: زعفران مواد مخدر ...
‏1393/09/09 14:58:25
10770 چیشتان
... icon_10:
[/div][/quote]
5 تا بود[/div][/quote]
8 تا بودicon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]

نویسندش منم
‏1393/10/12 15:34:04
10771 درباره ی نفر قبلیت
حامد
ظاهرا هنوز دهنش بوی شیر میده
پتو رو کنار میزنه
سنش یک سال نباید باشه
هیکلی
خمده دار
با مزه
گوگولی مگولی
‏1393/09/11 21:38:06
10772 درباره ی نفر قبلیت
lord_پروازه
زویا
دوستمه
دانشجو
دلش برای نامزدش تنگ میشه

شماره شناسنامه و تاریخ تولدش هم بذار
‏1393/09/13 14:14:26
10773 بهترین کارها
... مودند شیعه ما کسیه که مطیع کامل دستورات ما باشه و هرچی که ما گفتی بدی چون و چرا انجام بده

چیزی که اکثرا مطیعشون نیستم . خوده بنده یه شیعه واقعی نیستم . فقط اسما شیعه هستم[/div][/quote]

احسنت .
بله همین طور هست. اطاعت از اهل بیت یعنی اطاعت از دستورات خداوند و از اونجایی که آنها معصوم و وارثان پیامبر ما هستند ، بدون چون و چرا گفته های آنها مورد تایید است.
‏1393/07/18 23:27:57
10774 روز قیامت امروز است بخون
[quote]
j55522
[quote][div]hamed1029
[div]روز قیامت نزدیک است اگر آمریکا و کره موشک هسته ای خود را تا2 سال دیگر نتوانند به آسمان بفرستند شهاب سنگ به زمین میخورد آنها باید هر15 سال یک شهاب سنگ به فضا بفرستند که آمریکه به5و کره به 6و چند کشور غیر مهم حدود10 سال زمان میخوان بار قبلی آمریکا فرستاد و الان آمریکا نیاز به پول دارد البطه ما
‏1393/07/21 21:40:12
10775 روز قیامت امروز است بخون
[quote]
alemi
[quote][div]hamed1029
[div]روز قیامت نزدیک است اگر آمریکا و کره موشک هسته ای خود را تا2 سال دیگر نتوانند به آسمان بفرستند شهاب سنگ به زمین میخورد آنها باید هر15 سال یک موشک به فضا بفرستند که آمریکه به5و کره به 6و چند کشور غیر مهم حدود10 سال زمان میخوان بار قبلی آمریکا فرستاد و الان آمریکا نیاز به پول دارد البته ما 2تا3سال زند
‏1393/07/22 10:41:06
منوی کاربری

پیغام

بستن