جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 10351 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
امیر باقری همان amirbagheri@ است. خوده خوده @amirbagheri است فردلیک ، خسته ، حسن عاغا |
hani_gonjeshke | 1393/09/01 21:45:49 |
| 10352 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
نامرد خیلی کلمات پرتی میدی من الان اینارو چیکار کنم ![]() فردلیک از دست حسن عاغا خسته است خسته میفهمی خودم_خودت_خودشون |
مهدی098 | 1393/09/01 21:48:01 |
| 10353 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون ادرس مغازت کجاس داداش یک کاری دارم اون اطرافش یک سری هم به پکیج شما میزنیم فقط تخفیف باید بدی ما کلا تو بیابان های همه شهر ها شعبه داریم. شعبه اصلی بیابان های اطراف جاده کرج. تونل تاریکه یکم اونور تر سمت اینور. پول مول هم نمیخواد بیاری ما با مشتری ها خیلی راحتیم.جور دیگه حساب میکنیم که مشتری هم راضی باشه.[/div][/quote] تعارف نکن داداش...منم مثل خودتم...چند میشه ؟ [/div][/quote] بیا اول. باید یه چرخ جلوم بزنی تا قیمت بدم آهان ازون لحاظ...والا هر چی بیشتر بهتر...قیمتشم مهم نی... |
benyaminmomeni | 1393/06/25 13:54:34 |
| 10354 |
|
ما اومدیم بیاید ببینم چی میگید درباره کتیبه سرور29 (eryha) |
... نید که با نامردی کتیبه رو زدید اگه کسی بخواد بگه با نامردی کتیبه زدید باید خو صاحب "من کی هستم تو میدونی" بیاد بهشون تهمت بزنه نه شما فقط هم بلدید بگید که با نامردی کتیبه رو زدید ولی تا ازتون میپرسن که چه نامردی کردن میرید سه چهار روز بعد میاید و دوباره فقط میگید نامردی کردین جز این که بگید خیانت کردن بهمون چیز دیگه ای هم بلدید بگید؟ اصلا زورشون رسیده کتیبه رو کشیدن بیرون و آرشیوش کردن . به شما چه؟ اگه میتونستید تو همون سرور کتیبه رو ازشون میگرفتید و آرشیوش میکردید نه اینکه بعد تموم شدن سرور بیاید بهشون تهمت بزنید سرور تموم شد رفت شما هنوز تو فاز سرور 29 هستید؟ برید بازیتون رو قوی کنید که بازم کتیبه رو ازتون نزنن |
jojo st | 1393/06/28 19:16:21 |
| 10355 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
پروازه با این سنش داشت یه توپ دارم قلقلیه میخوند ناصر و مهدی از کنارش رد شدن تاسف خوردن و گفتن خـدایا خودت ظهور کن ![]() فردا . هفته. سال |
مهدی098 | 1393/09/05 00:32:28 |
| 10356 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
![]() ![]() |
naser.73 | 1393/09/05 00:33:40 |
| 10357 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
... /b][/div]
![]() ![]() بچه ها یه صلوات بلند ختم کنین نا ... |
مهدی098 | 1393/09/05 00:35:43 |
| 10358 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون ادرس مغازت کجاس داداش یک کاری دارم اون اطرافش یک سری هم به پکیج شما میزنیم فقط تخفیف باید بدی ما کلا تو بیابان های همه شهر ها شعبه داریم. شعبه اصلی بیابان های اطراف جاده کرج. تونل تاریکه یکم اونور تر سمت اینور. پول مول هم نمیخواد بیاری ما با مشتری ها خیلی راحتیم.جور دیگه حساب میکنیم که مشتری هم راضی باشه.[/div][/quote] تعارف نکن داداش...منم مثل خودتم...چند میشه ؟ [/div][/quote] بیا اول. باید یه چرخ جلوم بزنی تا قیمت بدم آهان ازون لحاظ...والا هر چی بیشتر بهتر...قیمتشم مهم نی... بیخیال باو من هی چرت و پرت میگم توام ادامه میدی. ما رفتیم ناهار |
bingo55521 | 1393/06/25 13:55:37 |
| 10359 |
|
... نید که با نامردی کتیبه رو زدید اگه کسی بخواد بگه با نامردی کتیبه زدید باید خو صاحب "من کی هستم تو میدونی" بیاد بهشون تهمت بزنه نه شما فقط هم بلدید بگید که با نامردی کتیبه رو زدید ولی تا ازتون میپرسن که چه نامردی کردن میرید سه چهار روز بعد میاید و دوباره فقط میگید نامردی کردین جز این که بگید خیانت کردن بهمون چیز دیگه ای هم بلدید بگید؟ اصلا زورشون رسیده کتیبه رو کشیدن بیرون و آرشیوش کردن . به شما چه؟ اگه میتونستید تو همون سرور کتیبه رو ازشون میگرفتید و آرشیوش میکردید نه اینکه بعد تموم شدن سرور بیاید بهشون تهمت بزنید سرور تموم شد رفت شما هنوز تو فاز سرور 29 هستید؟ برید بازیتون رو قوی کنید که بازم کتیبه رو ازتون نزنن اون که از اول رو اکانت نبود که حالا اونو کامل تموم کرده باشه[/div][/quote] کار را که کرد؟......آن که تمام کرد ![]() |
jojo st | 1393/06/28 19:20:13 |
| 10360 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
اون میمونه الاغ موز به دست اومد دمپایی منو توی این هیرو بیر دزدید سنگ /// کاغذ//// قیچی |
vindictive | 1393/09/06 12:37:18 |
| 10361 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
مدیر با سنگ سعی در برش دادن کاغذ داشت. زمانی ک هنوز قیچی اختراع نشده بود گلگهرسیرجان ، ژیگول ، مفرح |
hani_gonjeshke | 1393/09/06 14:01:14 |
| 10362 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
من نمیدانم گلگهر سیرجان چیه و اما میدانم ژیگول و مفرح چیه!! فندق،خروس،ای لاو یو |
sa-ghar | 1393/09/06 14:03:58 |
| 10363 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون ادرس مغازت کجاس داداش یک کاری دارم اون اطرافش یک سری هم به پکیج شما میزنیم فقط تخفیف باید بدی ما کلا تو بیابان های همه شهر ها شعبه داریم. شعبه اصلی بیابان های اطراف جاده کرج. تونل تاریکه یکم اونور تر سمت اینور. پول مول هم نمیخواد بیاری ما با مشتری ها خیلی راحتیم.جور دیگه حساب میکنیم که مشتری هم راضی باشه.[/div][/quote] تعارف نکن داداش...منم مثل خودتم...چند میشه ؟ [/div][/quote] بیا اول. باید یه چرخ جلوم بزنی تا قیمت بدم آهان ازون لحاظ...والا هر چی بیشتر بهتر...قیمتشم مهم نی... بیخیال باو من هی چرت و پرت میگم توام ادامه میدی. ما رفتیم ناهار[/div][/quote] نوش جان ولی پکیجو میخوامش |
benyaminmomeni | 1393/06/25 13:56:53 |
| 10364 |
|
... نید که با نامردی کتیبه رو زدید اگه کسی بخواد بگه با نامردی کتیبه زدید باید خو صاحب "من کی هستم تو میدونی" بیاد بهشون تهمت بزنه نه شما فقط هم بلدید بگید که با نامردی کتیبه رو زدید ولی تا ازتون میپرسن که چه نامردی کردن میرید سه چهار روز بعد میاید و دوباره فقط میگید نامردی کردین جز این که بگید خیانت کردن بهمون چیز دیگه ای هم بلدید بگید؟ اصلا زورشون رسیده کتیبه رو کشیدن بیرون و آرشیوش کردن . به شما چه؟ اگه میتونستید تو همون سرور کتیبه رو ازشون میگرفتید و آرشیوش میکردید نه اینکه بعد تموم شدن سرور بیاید بهشون تهمت بزنید سرور تموم شد رفت شما هنوز تو فاز سرور 29 هستید؟ برید بازیتون رو قوی کنید که بازم کتیبه رو ازتون نزنن والا اینا همه میگفتن اگه مردی بیا یه سرور کتیبه بزن اونوقت تو میشی واسه ما خان سرورها |
niraj | 1393/06/28 21:44:04 |
| 10365 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
[quote] sa-ghar [quote][div]hani_gonjeshke مدیر با سنگ سعی در برش دادن کاغذ داشت. زمانی ک هنوز قیچی اختراع نشده بود [/quote]گلگهرسیرجان ، ژیگول ، مفرح من نمیدانم گلگهر سیرجان چیه و اما میدانم ژیگول و مفرح چیه!! فندق،خروس،ای لاو یو |
mohammad_zex | 1393/09/06 14:18:47 |
| 10366 |
|
شروع سرور 31 ( سوپر اکسپرس) |
... ن بود من کلا 5 روز رفتم رو اکانت وقتی رفتم همه چیز به نام pro players تموم شد توصیه میکنم این لینکو ببینی s29.kingsera.ir pro players هم همه دیگه فکر میکنم بدونن که مال کیه و همه به اسم کی میشناسنش همیشه هم فقط و فقط یک مدیر داره دلشون برام سوخت با کی مارو اشتباه گرفتی؟؟فازت چیه عزیزم؟؟ بعدشم اون عکس من مطمئنم edit شده بوده به ده ها دلیل که چند تاشو برات مینویسم جوابی داشتی واسه این دلایل بگو: 1_وقتی یه اکانتی بن میشه خود عصر پادشاهان دلیلش رو مینویسه و اگه شما اون عکسی که پشتیبانی گذاشترو روش کلیک کنید مثلا مینیویسه s29.kingsera..upload....ir ایشون لینک خود عصر پادشاهانو نزاشته بود لینک از آپلود س ... |
lord khalifeh | 1393/06/29 14:28:47 |
| 10367 |
|
... نید که با نامردی کتیبه رو زدید اگه کسی بخواد بگه با نامردی کتیبه زدید باید خو صاحب "من کی هستم تو میدونی" بیاد بهشون تهمت بزنه نه شما فقط هم بلدید بگید که با نامردی کتیبه رو زدید ولی تا ازتون میپرسن که چه نامردی کردن میرید سه چهار روز بعد میاید و دوباره فقط میگید نامردی کردین جز این که بگید خیانت کردن بهمون چیز دیگه ای هم بلدید بگید؟ اصلا زورشون رسیده کتیبه رو کشیدن بیرون و آرشیوش کردن . به شما چه؟ اگه میتونستید تو همون سرور کتیبه رو ازشون میگرفتید و آرشیوش میکردید نه اینکه بعد تموم شدن سرور بیاید بهشون تهمت بزنید سرور تموم شد رفت شما هنوز تو فاز سرور 29 هستید؟ برید بازیتون رو قوی کنید که بازم کتیبه رو ازتون نزنن اون که از اول رو اکانت نبود که حالا اونو کامل تموم کرده باشه[/div][/quote] والا 90 درصد کتیبه های این بازی رو اگه که شما ببینید آخر سرور ... |
niraj | 1393/06/28 21:45:49 |
| 10368 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
... اش خامه بردم طفلک خیلی لاغر شده بود احساس - عشق - مهدی[/div][/quote] این جمله که پروازه نداشت..البته من مجاز از پروازه بود ![]() مهدی نه عشق حالیشه نه احساس داره دل نیست که سنگ خاراست توپ..قلقلی .. عیدی ![]() |
مهدی098 | 1393/09/07 23:49:07 |
| 10369 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
پسر همسایه در حال گوش دادن به موسیقی پاپ آتش گرفت و جزغاله شد( در راستای همون سنگ دل بودن پروازه. امروز. خوبی؟ ![]() |
مهدی098 | 1393/09/07 23:54:39 |
| 10370 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
سگ های گینگیزها فردا میرسن دف بریزین حمید معصومی نزاد - خبرنگار واحد مرکزی خبر- رم |
hosein.yd | 1393/10/11 15:09:25 |
| 10371 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
در خرداد 94 محسن یگانه با صدای خاص خود آلبوم بزرگ ای را ساخت. آپارات - انجمن - چی توز |
سلما93 | 1393/10/21 14:08:11 |
| 10372 |
|
پس از مدت ها |
احسنت ![]() |
lord_پروازه | 1393/07/30 22:26:42 |
| 10373 |
|
پـنـــــــد نامـــــــــــــه |
... سیس شعبه فرعی در داخل و اجازه وصل راه آهن سراسری به راه آهن های خارجی؛ سهم دولت 20% از منافع راه آهن. - واگذاری اراضی خالصه مورد احتیاج رویتر به صورت مجانی. - استفاده از مصالح مورد نیاز از قبیل سنگ و خاک و غیره به صورت مجانی. - حق استخراج کلیه معادن ایران (نفت، زغال سنگ، آهن، سرب و مس) و هر معدن دیگر که خود کمپانی مایل به استخراج آن باشد، به استثنای معادن طلا و فیروزه و سایر جواهرات! سهم دولت 15% - حق استفاده مطلق از جنگل های طبیعی ایران به هر نحو و به هر ترتیب که شرکت رویتر صلاح بداند. کمپانی مجاز بود درختان این جنگل ها را برای به کار بردن و ساختمان راه آهن سراسری قطع کند. «دولت به گیرندگان این امتیاز حق انحصاری می داد که در طول مدت امتیاز (70 سال) در سرتاسر ایران برای تغییر مسیر رودخانه ها و انحراف آن ها به سایر نقاط کشور و هم چنین برای ساخت سدها و دریاچه های مصنوعی، کندن چاه عمیق، ایجاد کانال های مصنوعی به هر نحو و به هر قیمتی که صلاح بدانند، اقدام کنند. زمین هایی که در نتیجه این تأسیسات آباد می شد و هم چنین سود حاصل از فروش آن ها به زارعان ایرانی، جملگی به شرکت رویتر تعلق می گرفت، سهم دولت 15%» -دولت تحت این قرارداد تعهد می کند جمع آوری کلیه درآمدهای گمرکی ایران را به مدت 25 سال به رویتر واگذار کند، سهم دولت 60% -در صورتی که دولت تصمیم می گرفت امتیاز تأسیس بانک ملی را در ایران به یک نفر خارجی واگذار کند، این حق براساس قرارداد، به شخص رویتر تعلق می گرفت. -دولت متعهد می شد برای هرنوع کاره ... |
رموو | 1393/08/01 18:54:15 |
| 10374 |
|
... نید که با نامردی کتیبه رو زدید اگه کسی بخواد بگه با نامردی کتیبه زدید باید خو صاحب "من کی هستم تو میدونی" بیاد بهشون تهمت بزنه نه شما فقط هم بلدید بگید که با نامردی کتیبه رو زدید ولی تا ازتون میپرسن که چه نامردی کردن میرید سه چهار روز بعد میاید و دوباره فقط میگید نامردی کردین جز این که بگید خیانت کردن بهمون چیز دیگه ای هم بلدید بگید؟ اصلا زورشون رسیده کتیبه رو کشیدن بیرون و آرشیوش کردن . به شما چه؟ اگه میتونستید تو همون سرور کتیبه رو ازشون میگرفتید و آرشیوش میکردید نه اینکه بعد تموم شدن سرور بیاید بهشون تهمت بزنید سرور تموم شد رفت شما هنوز تو فاز سرور 29 هستید؟ برید بازیتون رو قوی کنید که بازم کتیبه رو ازتون نزنن والا اینا همه میگفتن اگه مردی بیا یه سرور کتیبه بزن اونوقت تو میشی واسه ما خان سرورها آقا اصلا با نامردی بوده درست؟؟طی ... |
moein.1998 | 1393/06/28 21:46:34 |
| 10375 |
|
هدفت چیه از 31s |
... iv][/quote] من که گذاشتم تو حسابم 285 تومن بود با 118 تا سکه بچه ها اومدن گذاشتن 380 تومن با 1000 سکه یکی دیگه گذاشته بود 900 تومن منم اینو زدم کم نیارم ![]() ![]() [/div][/quote]احسنت ... پس شیرینی افتاد گردن علی ![]() کسایی که شیرینی میخوان صف بکشن ![]() |
dmc4 | 1393/06/27 21:37:25 |

دل نیست که