جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 10326 |
|
کتیبه سرور29 ارشیو شد |
... ن نیستم من با خود" من کی هستم تو میدونی" مستقیما صحبت کردم همه ماجرا رو واسم توضیح داد که چ جوری کتیبه رو ازش دزدیدین [/div][/quote] سلام من الان اومدم حسین هستم شما واقعا با این سنتون خجالت نمیکشید تو یه جای عمومی تهمت دزدی میزنید؟ ببخشیدا خیلی ببخشیدا شما جای برادر بزرگ من الان به شما چه ربطی داره کتیبه چه جوری رسیده به ما؟ خیلی راحت میگید دزدیدید؟ واقعا عجب ادمایی پیدا میشن اون دوستمون که از ما ریکورد هم داره تو گارنا فحش بزارم اپلود نکنی نزاری؟[/div][/quote] چون میدونم جریان چی بوده چکار شده این لفظو بکار بردم ..... فقط از دیوار بالا رفتن نیس |
hooo20 | 1393/06/24 18:31:16 |
| 10327 |
|
مدرسه |
... با اکانتت بیا بچه هارو سرکار نزار اکانتمه نه سرکاری نه چیزی اونا هی اسپم میزارن[/div][/quote] بخدا این پسره و داره مارو ایسگاه میکنه! عکس که نمیده؟اسم مدرسشو نمیگه؟نمیگه خونش کجاست؟سنش رو نمیگه؟شماره الکی میده؟و..... |
amir777sr | 1393/06/25 12:34:42 |
| 10328 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون |
bingo55521 | 1393/06/25 13:40:18 |
| 10329 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون ادرس مغازت کجاس داداش یک کاری دارم اون اطرافش یک سری هم به پکیج شما میزنیم فقط تخفیف باید بدی |
benyaminmomeni | 1393/06/25 13:44:20 |
| 10330 |
|
سلامی دوباره |
... | اینقدر آنتن آنتن میکنید مجبور میشم گزارشی بدم ( اسپمرا ) خوب برو گزارش کن. تو نمایشگاه میبینمت [/div][/quote] با . بابام میام [/div][/quote]من خودم هم سن باباتم [/div][/quote]پس برو با عصا بیا ![]() |
abolfazl aslani | 1393/06/26 13:07:08 |
| 10331 |
|
شروع سرور 31 ( سوپر اکسپرس) |
... ن بود من کلا 5 روز رفتم رو اکانت وقتی رفتم همه چیز به نام pro players تموم شد توصیه میکنم این لینکو ببینی s29.kingsera.ir pro players هم همه دیگه فکر میکنم بدونن که مال کیه و همه به اسم کی میشناسنش همیشه هم فقط و فقط یک مدیر داره دلشون برام سوخت با کی مارو اشتباه گرفتی؟؟فازت چیه عزیزم؟؟ بعدشم اون عکس من مطمئنم edit شده بوده به ده ها دلیل که چند تاشو برات مینویسم جوابی داشتی واسه این دلایل بگو: 1_وقتی یه اکانتی بن میشه خود عصر پادشاهان دلیلش رو مینویسه و اگه شما اون عکسی که پشتیبانی گذاشترو روش کلیک کنید مثلا مینیویسه s29.kingsera..upload....ir ایشون لینک خود عصر ... |
naaaaab | 1393/06/29 14:24:25 |
| 10332 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون ادرس مغازت کجاس داداش یک کاری دارم اون اطرافش یک سری هم به پکیج شما میزنیم فقط تخفیف باید بدی ما کلا تو بیابان های همه شهر ها شعبه داریم. شعبه اصلی بیابان های اطراف جاده کرج. تونل تاریکه یکم اونور تر سمت اینور. پول مول هم نمیخواد بیاری ما با مشتری ها خیلی راحتیم.جور دیگه حساب میکنیم که مشتری هم راضی باشه. |
bingo55521 | 1393/06/25 13:48:38 |
| 10333 |
|
ما اومدیم بیاید ببینم چی میگید درباره کتیبه سرور29 (eryha) |
... 8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B4%D8%AF?page=7 شیرینی [/div][/quote]والا dmc جان اسم کوچیکتم نمیدونم که صدات کنم حسین و ممدو نمیدونم ولی من مفتی رو اکانت کسی غیر ممکنه برم از محسنم میتونی بپرسی اخلاقمو اکانت مرکزیم واسه ایشون بود ولی وقتی بحث کتیبه شد اکانت مرکزی ایمیلش رو منتقل کردن که اگه خدای ناکرده شیطون خواست بره تو جلدشون مناقع نره تو خطر گفتم که میخوای هم عکس بدیم در ضمن کتیبه سرور 17 رو هم بهزاد 405 و پویا زدن تمام کسایی که تو سرور بودن آخرش پروفایل اکانت mavara10 رو اگه میخوندن نوشته بود تیم زدن کتیبه و آرشیو کتیبه اینا بودن نه اون آقا هادی بعد الان من برام سواله این تاپیک درمورد نامردی ای که دوستان گفتن نوشته شده نه کل کل کتیبه سرورای پیش |
carryking | 1393/06/27 00:13:49 |
| 10334 |
|
یهویی یه جرقه زد تو کلم... |
... ن خالی حال نمده. کله پزی بزارن مثلا هر چی سطحش مره بالا تنوع گوشتیش بیشتر بشه. مثلا سطح 1 فقط آب کله.سطح 5 چشم و پاچه سطح 20 دنبلان [/div][/quote]من موافقم. چرا نظرسنجی نزاشتی؟[/div][/quote] ایی که غصه ندره الان مزارم ![]() |
mr-esi | 1393/07/29 13:01:59 |
| 10335 |
|
پیشنهاد ها و انتقاد ها در مورد سرور های بعدی با نظر سنجی |
موافقم |
سارگن کبیر | 1393/07/29 09:44:44 |
| 10336 |
|
پیشنهاد ها و انتقاد ها در مورد سرور های بعدی با نظر سنجی |
این پست تکراری می باشد. گذشته در این ارتباط به تمامی دوستان توضیح داده شده است. |
مدیرانجمن | 1393/07/29 10:53:48 |
| 10337 |
|
فارم چیست؟ |
فارم چیزی است به نام یک صفحه که موادی بی خودی همچون چوب وسنگ واهن وگندم فضای انبارش پر کرده وسربازان ما در ساعات مختلفی از روز وشب به این صفحات سر زده ومنطقه رو کامل پاک سازی میکنن |
salhadin | 1393/07/30 14:49:27 |
| 10338 |
|
فارم چیست؟ |
چه مشکلی پیش میاد اگه |
ser.lion | 1393/07/30 14:52:28 |
| 10339 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون ادرس مغازت کجاس داداش یک کاری دارم اون اطرافش یک سری هم به پکیج شما میزنیم فقط تخفیف باید بدی ما کلا تو بیابان های همه شهر ها شعبه داریم. شعبه اصلی بیابان های اطراف جاده کرج. تونل تاریکه یکم اونور تر سمت اینور. پول مول هم نمیخواد بیاری ما با مشتری ها خیلی راحتیم.جور دیگه حساب میکنیم که مشتری هم راضی باشه.[/div][/quote] تعارف نکن داداش...منم مثل خودتم...چند میشه ؟ |
benyaminmomeni | 1393/06/25 13:51:02 |
| 10340 |
|
... 8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B4%D8%AF?page=7 شیرینی [/div][/quote]والا dmc جان اسم کوچیکتم نمیدونم که صدات کنم حسین و ممدو نمیدونم ولی من مفتی رو اکانت کسی غیر ممکنه برم از محسنم میتونی بپرسی اخلاقمو اکانت مرکزیم واسه ایشون بود ولی وقتی بحث کتیبه شد اکانت مرکزی ایمیلش رو منتقل کردن که اگه خدای ناکرده شیطون خواست بره تو جلدشون مناقع نره تو خطر گفتم که میخوای هم عکس بدیم در ضمن کتیبه سرور 17 رو هم بهزاد 405 و پویا زدن تمام کسایی که تو سرور بودن آخرش پروفایل اکانت mavara10 رو اگه میخوندن نوشته بود تیم زدن کتیبه و آرشیو کتیبه اینا بودن نه اون آقا هادی بعد الان من برام سواله این تاپیک درمورد نامردی ای که دوستان گفتن نوشته شده نه کل کل کتیبه سرورای پیش یه تاپیک دیگه بحثش موجوده راجع به نامردی .... من بحثی رو نامردی ندارم مسئله م سره شیرینیه ![]() http ... |
dmc4 | 1393/06/27 00:16:39 |
| 10341 |
|
رفتن جدی جدی alixfazl |
جرئتشو داری برو خودم پیدات میکنم از زیر سنگه باشه ![]() مرد حسابی بی معرفت نباش بابا می خوای فیلم هندی راه بندازی امتحانمون کنی؟؟؟ اوکی خیلی می خوایمت داداشی |
king armin | 1393/07/30 16:13:52 |
| 10342 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
عشق من با موتور تصادف کرد دل باباش نرکید خونه راهش نداد تبلت_ سنگ_ مرغ |
flour | 1393/07/30 19:55:49 |
| 10343 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
با تبلت عکس مرغی که بهش سنگ زده بودند رو دیدم دلم ترکید صندلی- ادکلن -پسرفشن |
lord_پروازه | 1393/07/30 20:03:38 |
| 10344 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
پروازه تو دعوا با پسر همسایه حسابی کتک خورد... ![]() حسن-نان-خورد ![]() |
غول قرمز | 1393/08/01 14:50:01 |
| 10345 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
شهرام صوتی با این که بند کفشش باز بود موبایل ذاکری رو دزدید و پا به فرار نهاد ناگهان برخورد سنگینی با زمین داشت ملکه-نخود-گاوچرونی |
melod.king | 1393/08/09 11:52:38 |
| 10346 |
|
مدرسه |
... اسمش فور من/ومن هست حاجی به من که نگو من خودم وارد کننده ام. این شامپو ها از عظمت چنگیز میکاهد و به کینگ سایز نیازمندت میکند. همیشه سنتی بودن بد نیست. صابون گلنار عوارض جانبی نداره. تازه چنگیز رو عظلانی و قطور و قدرتمند میکنه. مثل همین فیلما که متر میزارن. اندازه میکنن. در اون حد. من خودم از گنار استفاده کردم چوری عظیم کرده سه دور دوره کمرم میبندم و گره پاپیون میزنم تا از پاچم نیوفته بیرون ادرس مغازت کجاس داداش یک کاری دارم اون اطرافش یک سری هم به پکیج شما میزنیم فقط تخفیف باید بدی ما کلا تو بیابان های همه شهر ها شعبه داریم. شعبه اصلی بیابان های اطراف جاده کرج. تونل تاریکه یکم اونور تر سمت اینور. پول مول هم نمیخواد بیاری ما با مشتری ها خیلی راحتیم.جور دیگه حساب میکنیم که مشتری هم راضی باشه.[/div][/quote] تعارف نکن داداش...منم مثل خودتم...چند میشه ؟ [/div][/quote] بیا اول. باید یه چرخ جلوم بزنی تا قیمت بدم |
bingo55521 | 1393/06/25 13:51:49 |
| 10347 |
|
... 8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B4%D8%AF?page=7 شیرینی [/div][/quote]والا dmc جان اسم کوچیکتم نمیدونم که صدات کنم حسین و ممدو نمیدونم ولی من مفتی رو اکانت کسی غیر ممکنه برم از محسنم میتونی بپرسی اخلاقمو اکانت مرکزیم واسه ایشون بود ولی وقتی بحث کتیبه شد اکانت مرکزی ایمیلش رو منتقل کردن که اگه خدای ناکرده شیطون خواست بره تو جلدشون مناقع نره تو خطر گفتم که میخوای هم عکس بدیم در ضمن کتیبه سرور 17 رو هم بهزاد 405 و پویا زدن تمام کسایی که تو سرور بودن آخرش پروفایل اکانت mavara10 رو اگه میخوندن نوشته بود تیم زدن کتیبه و آرشیو کتیبه اینا بودن نه اون آقا هادی بعد الان من برام سواله این تاپیک درمورد نامردی ای که دوستان گفتن نوشته شده نه کل کل کتیبه سرورای پیش اسمم هم امیر حسنیه ![]() این آریا هم معرفی کن بشناسیم بعدا پیداش کردیم یه شیرینی هم ازون بگیریم :icon_ ... |
dmc4 | 1393/06/27 00:17:41 |
| 10348 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
یه نفر با هواپیما به معدن سنگ آمد داخل شد و داد زد ســــمــــپــــاد ! هرکول_باب اسفنجی_مرید |
saske | 1393/08/11 16:01:36 |
| 10349 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
... [/div]
سه کلمت کو ؟؟ یادم رفت جنگل_سیخ_سنجاق |
mohammad_zex | 1393/08/18 20:40:38 |
| 10350 |
|
جمله سازی با 3کلمه |
در جنگل یک سنجاق بود و در سه سانتی آن یک سیخ بود ملخ-جکی چان-مطالعات اجتماعی |
saske | 1393/08/18 20:43:20 |