جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 9276 |
|
جک&عکس های خنده دار |
... سلام!مریم هستش؟ داداشش هم نه گذاشت و نه برداشت گفت گوشی دستت صداش کنم من داشش مریم ---------------------------------------------------------- اقا نشد یه بار این خانواده بپرسن صبحونه میخوری ما هم با ناز بگیم بیارین تو اتاق خوابم یعنی گفتیم ها البته جوابش در خور مقام ما نبود و نادیده گرفتیم یه چیزی تو مایه های گ و ه نخور و اینا ------------------------------------------------------- فیسبوک با موبایل خیلی حال میده!! داز میکشی رو تختت یه انگشت کار میکنه! تو معطلی لود شدن صفحه ها دست میکنی تو مه ماغت از فضای خالی تختت میندازیش پایین!! مورچه ها میپرن استفاده میکنن منیه همچین ادم خیر خواهی هستم ها به فکر مورچه ها هم هستم --------------------------------------------------------------------------- دیشب رفتیم خونه داییم یه پسر دارن 5سالشه یه موبایل گرفته دستش میگه: این علامت حاکم بزرگ می تی کومان هست ... |
لرد1001 | 1393/04/24 22:15:44 |
| 9277 |
|
جک&عکس های خنده دار |
... هیچی جفتش دهن آدمو آب میندازه [/b]• ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • این جمله رو از آخر به اول بخون : مراذب تراکرس متسنوت ه ک ملاحشوخ یلیخ . . . . ![]() • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • سکوت من نشانه ی رضایتم نیست . . . . . بابا ساقه طلایی تو گلوم گیر کرده بیاین کمکم کنین • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ینی میشه امشب بخابم صبح بلند نشم؟ ظهر بلند شم چیه؟؟ فکر کردی میخوام بمیرم؟؟!! جای تورو تنگ کردم مگه؟؟ |
گلناز | 1393/05/12 13:13:12 |
| 9278 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
باس یکمی صبر میکردی خیل زود خرید زدی داداش. الان تولید اهنت 2800 بود بهتر بود |
grobs | 1393/04/28 18:05:10 |
| 9279 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
... div]یا خدا خودت رحم کن الان رفتم تو نقشه دور تادورم شهر متروکه هست تازه به 5 تا آبادی دسترسی دارم [/div][/quote] خوش به حالت. آبادی ها من گندم و آهن و سنگه. مهمترین آبادی برای من که چوبه اطرافم نیست. سرور قبلی هم همین مشکل رو داشتم. چوب میخوام |
hamid hunter | 1393/04/28 19:10:36 |
| 9280 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
... الان رفتم تو نقشه دور تادورم شهر متروکه هست تازه به 5 تا آبادی دسترسی دارم [/div][/quote] منم همینطور چوب می خوام خوش به حالت. آبادی ها من گندم و آهن و سنگه. مهمترین آبادی برای من که چوبه اطرافم نیست. سرور قبلی هم همین مشکل رو داشتم. چوب میخوام[/div][/quote] |
kingcrab | 1393/04/28 19:11:33 |
| 9281 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
... وبوس جان؟[/div][/quote] جانت بی بلا طرف داره جون می کنه به ما میگه چی کار کنیم اگه قبول بزنی و انجام ندی پیدات می کنه بد جوری می زنتت خودم سابقشو داشتم دیگه بی شعور دستشم خیلی سنگینه نامرد |
kingbehiz | 1393/05/01 00:22:11 |
| 9282 |
|
جک&عکس های خنده دار |
... و ازدواج کردند ﺍﻻﻧﻢ ﺩﻭﺗﺎ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭﻥ -------------------------------- خانمه پشت فرمون بود، چراغ سبز شد نرفت زرد شد نرفت ! قرمز شد نرفت! افسر رفت پهلوش گفت خانوم شرمنده ما همین 3 رنگ و بیشتر نداریم پسندتون نشد؟ ---------------------------- به عمم میگم نظرت چیه در مورد عمه بودنت ؟!! زل زد تو چشام و گفت : خیلی بی شعوری -------------------------- یبار رفته بودیم خونه ی یکی از اقوام دورمون، اسم آقا مهدی بود و اسم پسر کوچولوشم امیرحسین! مامانم اومد اظهار لطف کنه به بچهه، گفت مهدی جوووون بیا بغلم عزیزم! آقاهه اینطوری شده بود ما هم که داشتیم منفجر میشدیم از خنده!اصن یه وضیا!! مامان تیزهوشه ما داریم؟ ----------------------- من تو کار این پشه ها موندم اگه یه نقطه اندازه مورچه رو توریه پنجره پیدا کنن هزارتاشون میان داخل امان از اون موقعی که بخوایم بیرونشون کنیم همه پنجره ها رو باز کنیم با زم به شیشه میخورن ----------------------- تو فیسبوک دختره پست گذاشته بود شمارتون را بزارید واسه نماز و سحری بیدارتون کنم؛ یکی از پسرا کامنت گذاشته بود : شماره حساب میدم پول واریز کنی smsمیاد واسم بیدار میشم !!! خلاقیتش تو حلقم -------------------------- فرهنگ لغت مامانم : این آشغالا که میزاری تو گوشت = هدست . این آشغاله که شب و روز دستته = موبایلم . این آشغالا که همش سرت توشه = لپ تاپم . این آشغالا که میخوری = قره قروت . این آشغال دونی = اتاقم !!! این آشغال = خودم ------------------------ یه ماشین لوکس شاسی بلند دیدم که سانروفشو باز کرده بود، و ۲ تا بچه سرشونو آورده بودن بیرون مث چی حال میکردن، یاد بچگی های خودم افتادم همچنین حسی رو پشت وانت تجربه میکردیم ---------------------- ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻭﻥ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﺍ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ: ﺑﻪ ﻳﻪ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﻣﻴﮕﻦ: ﮐﺴﻲ ﺍﺫﻳﻴﺘﺖ ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﮕﻮ! ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻢ ﻣﻴﮕﻪ: ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻳﮑﻲ ﺍﺫﻳﺘﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻓﺤﺸﻢ ﺩﺍﺩﻩ! ﭘﺴﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ: ﻭﻟﺸﻮﻥ ﮐﻦ ﮔﻠﻢ، ﻣﺮﻳﻀﻦ ... |
لرد1001 | 1393/05/05 08:16:42 |
| 9283 |
|
جک&عکس های خنده دار |
... فهمیدم کوهنوردی ورزش مزخرفیه فکرش رو بکن انسان های اولیه برای این که به همدیگه فحش بدن چه نقاشی هایی که نکشیدند! میگن که..... . . . . . . . افغانی ها و پاکستانی های توی شناسنامه هاشون یه تاریخ تولد دارن یه تاریخ انفجار.... رفتم دندون پزشکی دکتره یه نگا به دندونام کرد بعدش گفت آقا میری داروخونه اونجا یه چیزای درازی داره که سرش ریشی ریشیه بهش میگن مسواک میخری روزی ه بار میزنی !!! دختر خانوما و آقا پسرای ورودی 93دانشگاه هفته اول عاشق نشید! از ما گفتن ... شاخای دانشگاه از هفته دوم،سوم میان دختره همین پیش پای شما سنش دو رقمی شده بعد استاتوس گذاشته :چه عذابی کشیدم وقتی در آغوش او دیدمت!!! اونوخت من هم سن اون بودم عذاب نمی دونستم چیه که! بادکنک باد می کردم سر بادکنکو می کشیدم صدای ویژژژژژژژژژ می داد مثه اسب از ذوق شیهه می کشیدم مورد داشتیم رفته خواستگاری برادر عروس رو با خود عروس اشتباه گرفته ما به یکی گفتیم خدا به زمین گرم بِزَنتت، نام برده الان روی شن های سواحل آنتالیا داره آفتاب میگیره. فک کنم سوتفاهم شده با خدا!! انقدی که ماست سون کاله موفق بوده ویندوز سون ماکروسافت موفق نبوده اینایی که میخوان خودشونو از ارتفاع پرت کنن پایین و خودکشی کنن چرا با احتیاط میرن لبه ی ارتفاع؟ خو تو که قراره خودکشی کنی دیگه این لوس بازیا چیه از خودت در میاری؟!! یکی از مزیت های 206 اینه نمیتونی بفهمی طرف مایه داره یا معمولی! همانا به تجربه دریافته شده است :کسی که در رقص بلند کردنش سخت است..نشاندنش به مراتب سختراست |
لرد1001 | 1393/05/08 08:21:52 |
| 9284 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
دفاعی رو ول کن . هجویم رو بچسب شدم 2. |
grobs | 1393/05/03 20:27:00 |
| 9285 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
امروز صبح ثبت نام کردم 55 گندم خور/ 410گندم 410سنگ 410آهن 410چوب تولیدمه قهرمانه عقب افتاده اکانتمه هه |
taha-amiryan | 1393/05/08 13:50:57 |
| 9286 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
حسن داداش واسه مردم شاخ نشو. یه زمانی تو سرور ٢٩ یکی واسم شاخ مشد حالا نمیگم کی بود ![]() وقتی میخواستم اکانتو بفروشم تعداد نیرو ها رو گفتم. دهنش سه متر وا موند |
lord khalifeh | 1393/05/26 18:23:56 |
| 9287 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
داداش شما هم که د |
suspended | 1393/05/26 18:27:31 |
| 9288 |
|
جک&عکس های خنده دار |
... ختر خاله مان خیلی به هم می خوریم. از لهاز فکری هم دو طرف باید به هم بخورند، ساناز چون سه سالش است هنوز فکر ندارد که به من بخورد ولی مامانم می گوید این ساناز از تو بیشتر هالیش می شود.در عزدواج سن و سال اصلن مهم نیست چه بسیار آدم های بزرگی بوده اند که کارشان به تلاغ کشیده شده و چه بسیار آدم های کوچکی که نکشیده شده. مهم اشق است ! اگر اشق باشد دیگر کسی از شوهرش سکه نمی خواهد و دایی مختار هم از زندان در می آید من تا حالا کلی سکه جم کرده ام و می خواهم همان اول قلکم را بشکنم و همه اش را به ساناز بدهم تا بعدن به زندان نروم. مهریه و شیر بلال هیچ کس را خوشبخت نمی کند. همین خرج های ازافی باعث می شود که زندگی سخت بشود و سر خرج عروسی دایی مختار با پدر خانومش حرفش بشود. دایی مختار می گفت پدر خانومش چتر باز بود.. خوب شاید حقوق چتر بازی خیلی کم بوده که نتوانسته خرج عروسی را بدهد. البته من و ساناز تفافق کرده ایم که بجای شام عروسی چیپس و خلالی نمکی بدهیم. هم ارزان تر است ، هم خوشمزه تراس ... |
لرد1001 | 1393/05/10 21:45:54 |
| 9289 |
|
جک&عکس های خنده دار |
می دونید چرا سریال "هفت سنگ" پنج تا نویسنده داره؟! چون همشون حوصله نداشتن سریال "خانواده ی مدرن" رو ببینن......تقسیم کار کردن . . ینی اینقدر که موسسه مالی و اعتباری عسکریه تو مدینه تبلیغ کرد مایع ظرف شویی |
red22 | 1393/05/15 00:18:47 |
| 9290 |
|
بیشترین تولیدات در قهرمانان |
... به ما هم خبر بده |
love0611 | 1393/04/26 09:08:49 |
| 9291 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
[quote] suspended [quote][div]lord khalifeh حسن داداش واسه مردم شاخ نشو. [/quote]یه زمانی تو سرور ٢٩ یکی واسم شاخ مشد حالا نمیگم کی بود ![]() وقتی میخواستم اکانتو بفروشم تعداد نیرو ها رو گفتم. دهنش سه متر وا موند داداش شما هم که د |
dmc4 | 1393/05/26 18:35:58 |
| 9292 |
|
تایپیک جامع اس 29 |
داش حسن ولش تو فکرش نرو گذشت . این بحثو ولش مال سه هفته پیشه. ![]() |
lord khalifeh | 1393/05/26 21:06:26 |
| 9293 |
|
سطح منابع |
خواستی پخ بده راهنماییت کنم |
abbas_2dare | 1393/04/28 23:48:30 |
| 9294 |
|
جک&عکس های خنده دار |
... ﻫﻔﺘﺎﺩ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺭﻭ ﯾﮑﯽ یکی نام ببر [/b]• ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ دقت کردین دیگه رو ساندیسا نمینویسن از اینجا باز شود دیگه خودشونم فهمیدن کار از فرهنگ سازی گذشته!!! ![]() • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ بَ رَ بَ بَ چیست؟ . . . . . . . . . . . . . . همون برو بابای خودمونه اینو در پاره مواقع با دهنی کج، واسه تضعیف روحیه طرف بکار میبرن ! • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ • ♥ به نظر من بزرگترین عامل طلاق ازدواجه والا به همین دکمه ی اینترمون قسم |
گلناز | 1393/05/10 22:24:07 |
| 9295 |
|
سطح منابع |
آپدیت میکنم : چوبم به 10 رسید و 5670 تا تولید داره آهن 9 رسید و 4875 تا تولید داره سنگ 9 رسید و 4500 تا تولید داره گندم 8 رسید و 3900 تا تولید داره تا ساعت 6 غروب همه به 10 میرسن و از اون به بعد میرم تو کار پاپ انشاا... |
kaya1 | 1393/04/29 15:04:11 |
| 9296 |
|
تمام پیشنهادات انجمن |
دوراه دارن برای درست کردن اینا 1 اینکه صبح تا شب بیدار بمونن و واسه همین انجمن برنامشو بنویسن 2 ویبلتن ویا MYBB و یا هر سیسـتم انجمن سازی نصب کنند که اونم مدیر گفت امکان نداره سه ساله انجمن رانه و به بیشتر درخواست ها توجه نشده |
abolfazl aslani | 1393/04/29 15:24:55 |
| 9297 |
|
تمام پیشنهادات انجمن |
اپلود سنتر نمیخواد بخش پیوست بسازن خوبه اپلود سنتر وقت گیره |
abolfazl aslani | 1393/04/29 16:04:40 |
| 9298 |
|
تمام پیشنهادات انجمن |
پیوست یه جایی |
abolfazl aslani | 1393/04/29 16:08:18 |
| 9299 |
|
تمام پیشنهادات انجمن |
حالا هر انجمنی اپلود سنتر نداره . برای این کار میشه فعلا از آپولد سنتر های خارجی استفاده کرد. البته زیاد فرقی نمیکنه. |
bingo55521 | 1393/04/30 12:11:35 |
| 9300 |
|
کتیبه سرور 25 |
بهزاد جان همیشه کسایی دونبال کتیبه هستن که کلید طلا ارشیو کرده باشن یا اینکه 3 تا کلید نقره زده باشن خوب از نظره ج |
erfan 021 | 1393/04/26 11:30:47 |
[/b]
[/b]