جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 9201 |
|
نظر سنجی |
... جهانی خو درسته ولی این حرف دیگه کلا تیم آرژانتینو زیر سوال میبره![/div][/quote] درست اما اگه مسی نبود بجای ارژانتین ایران بالا بود نگاه کن بازی با ایران مساوی میشد بازیبا نیجریه میباخت و بازی با بوسنی مساوی میشد |
amirbagheri@ | 1393/04/21 11:29:47 |
| 9202 |
|
جک&عکس های خنده دار |
داشا میخواستم بدونم شما از این تایپیک راضی هستید یا نه به همین خواطر یه نظر سنجی گذاشتم که ببینم شما میخوای این تایپیک بمونه یا نه؟ لطفا رای بدید و نظرهاتونو خه صوصی به خودم بگید دوست شما لرد ![]() |
لرد1001 | 1393/05/13 19:39:12 |
| 9203 |
|
جک&عکس های خنده دار |
... ﻧﻢ ﺳﺮﻣﺎ ﻧﺨﻮﺭﻩ ! ﭘﺴﺮ : ﻣﺜﻼ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﻣﭻ ﺑﮕﯿﺮﯼ ؟؟؟ ﺩﺧﺘﺮ : آﺭﻩ !!! ﭘﺴﺮ : ﺍﻭﺳﮕﻮﻝ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﯼ ﺑﻪ ﺧﻂ ﺧﻮﻧﻪ ! ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﭼﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﺮﺩ ؟! . . . اینکه میگن هیچ جا مثه خونه آدم نمیشه ، همش دوروغه محضه ! ناموسن یه هفته تو هتل ۵ ستاره بودیم به این برکت قسم راضی نمیشدم بیایم خونه . . . دختره هنوز سنش ۲رقمی نشده تو گوشاش النگو انداخته به نافشم گوشواره اونوقت من دفعه اولی که سوراخ نافمو دیدم دو روز گریه کردم ، فکر می کردم سوراخ شدم کم کم بادم خالی میشه میمیرم . . . دختره ریش و سیبیل داره در حد اصغرآقا مکانیک بعد تو پروفایلش زده : “زیبایی در سادگی است” یعنی دمپایی جلو بسته توالت اعتماد به نفس اینو داشت الان پراید وانت بود . جوک جدید . . ظهر توو تلویزیون دختره میگفت بابام گاواشو فروخته برا خواهرم جهاز خریده بابام بهم گفت شانس آوردیم دختر نداریم وگرنه مجبور بودم بفروشمت ! ینی پدر واقعی من پیدا میشه !؟ . . . ﻣﻦ ﺗﺎ ﺳﻮﻡ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﯾﻪ ﻣﺴﻮﺍﮎ ﭼﺎﺭ ﭘﻨﺞ ﺗﺎ ﻣﺴﻮﺍﮎ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻫﺮﺷﺐ ﺑﺎ ﻫﺮﮐﺪﻭﻡ ﺩﻟﻢ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﻣﺴﻮﺍﮎ ﺑﺰﻧﻢ ! . . . پسری که نتونه ۴تا مخاطب خاص رو با هم اداره کنه فردا چطور میخواد یه زندگیو اداره کنه ؟؟! . . . پسر ۱۴ساله نوشته دیشب طمع بوسه اش را نچشیدم اونوقت من اولین باری که با یه دختر قرار داشتم ۲۵سالم بود از شدت استرس جای اینکه به خودم ادکلن بزنم به آیینه زدم . . . من کلا توی طول عمرم انتظار ندارم زندگیم بیوفته رو غلتک همین که غلتک نیفته روم صافم نکنه کافیه . . . به سلامتی سربازی که لب مرز روو برجک داشت به عکس عشقش نگاه میکرد یهو دید عشقش با عشق جدیدش میخوان قاچاقی از مرز رد بشن، امون نداد زد جفتشونم جنازه کرد! وااالا؛ سربازیه شوخی که نیس . . ! . . . تا حالا به دخترا دقت کردید ؟! ناخن مصنوعی ، مو مصنوعی ، مژه مصنوعی ، دماغ عملی بعد دنبال یه مرد واقعی میگردن . جوک جدید . . ﺩﺧﺘﺮ: ﻣﻨﻮ چه قدر ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ؟ پسر: ﻗﺪ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺧﺘﺮ: ﻣﺮﺳﯽ ﻋﺰﯾﺰﻡ! ﺣﺎﻻ ﺧﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻩ “ﺩﻧﯿﺎ” ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ مخاطبه خاصشه . . . با این حجم مردمی که ریختن تو پارکها دارن والیبال بازی می کنن خدارو شکر می کنم که تیم ملی شمشیر بازیمون هیچ پخی نشد ! . . . میدونین ﭼﺮﺍ ﺍﺳﻢ ﻫﻤﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺩﻧﺪﻭﻧﺎ ﺩﺧﺘﺮﻭﻧﺲ؟ ﻣﺜﻼ ﻧﺴﯿﻢ، ﺷﺒﻨﻢ، ﭘﻮﻧﻪ؟؟؟ ﺣﺎﻻ ﺍﮔﻪ ﺍﺳﻢ ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩ ﻣﺜﻞ ﻏﻼﻡ، خدا وکیلی ﺷﻤﺎ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﺪﯾﻨﺶ ﺑﻪ دندونتون؟ آقا یه غلام نعنایی بدین . . . مکالمه بین زن ومرد : مرد : ماشاءالله عزیزم خونه تمیز و مرتبه انشاءالله وایبر قطع شده؟ زن : نه والا شارژر گوشی رو گم کردم ، مجبور شدم خونه رو تمیز کنم تا پیداش کنم ! . . . اس ام اس زن به شوهر : زنه : من که عشوه هایم دود میکند ابهت مردانه ات را … پاسخ شوهر : قلبونت بلم عچیچم من دَل بلابَل تو ابهتی ندالم ، بوچ بوچ . . . ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ BMW ﺑﺮﺍﺵ ﺑﻮﻕ ﺯﺩ ﻭلی دختره سرشو ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ و ﮔﻔﺖ : ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ، ﺑﺮﻭ ﺳﺮ ﮐﻮﭼﻪ ﺍﻭﻣﺪﻡ ! . . . یارو سنگین ترین پیکش پیک نوروزی بوده که اونم با کمک فک و فامیل حلش کرده بعد هی زرت و زورت پست میزاره اینو میزنم به سلامتی این ، به سلامتی اون ! . جوک جدید . . موارد استفاده دندان در ایران : در وا کن گره وا کن گوشکوب برا ... |
mhossein | 1393/05/14 22:34:15 |
| 9204 |
|
بازی ایران و روسیه در لیگ جهانی والیبال |
گزینه های نظرسنجیتو درست کن 1. ایران 2. پ ن پ روسیه |
hani gonjeshke | 1393/04/25 14:09:23 |
| 9205 |
|
کتیبه سرور 25 |
حسن و لیونل 10 چرا رای نمیارن به نظرتون؟ |
erfan 021 | 1393/04/26 10:20:54 |
| 9206 |
|
کتیبه سرور 25 |
اگرم نباشن از گرفتن امار سرور که جدیدا به بازی اظا |
erfan 021 | 1393/04/26 10:37:32 |
| 9207 |
|
نظر سنجی |
... جهانی خو درسته ولی این حرف دیگه کلا تیم آرژانتینو زیر سوال میبره![/div][/quote] درست اما اگه مسی نبود بجای ارژانتین ایران بالا بود نگاه کن بازی با ایران مساوی میشد بازیبا نیجریه میباخت و بازی با بوسنی مساوی میشد [/div][/quote] عزیز کی به مسی پاس میده گل بزنه؟ نمیشه که بگیم اره مسی تنها تنها موقعیت میسازه برای خودش و میره و دریبل میزنه و در اخر گل میزنه! تو بعضی مواقع حرکات انفرادی داره هر بازیکنی اما اگر این حرکات انفرادی بیش از حد باشه اون موقعست که میگیم فقط همون شخص تیم کشورش یا تیم باشگاهیشو برد مرحله بعدی یا اینکه باعث پیروزی تیمش شد! یک بازیکنی مثل رونالدو که رفت و برگشت سوئد رو در هم کوبید! ولی اینکه تو تیمی که از 23 بازیکنش حداقل 11 نفرشو کل جهان میشنانسن بیایم همچین حرفی بزنیم دور از واقعیته... به عنوان مثال بازی آرژانتین - هلند که به ضربات پنالتی ختم شد پنالتی اول رو مسی زد و 3 پنالتی دیگه هم باقی بازیکنان...خو چون مسی پنالتی رو گل کرد میگن آرژانتینو برد فینال؟ یا اینکه چون پنالتی اول بود و گلش کرد آرژانتینو برده فینال؟؟؟؟! نمیگم مسی بازیکن خوبی نیست ولی دیگه نمیشه گفت تیم پرستاره آرژانتین رو مسی اورد به فی ... |
benyaminmomeni | 1393/04/21 11:43:46 |
| 9208 |
|
نظر سنجی |
... هم تعصب جالب نیستا! اگر بگیم کریستیانو رونالدو پرتغال رو یک تنه اورد جام جهانی خو درسته ولی این حرف دیگه کلا تیم آرژانتینو زیر سوال میبره![/div][/quote] بازی با ایران گل 3 امتیازی زد تو بازی با بوسنی 1 گل زد که اونم میگیریم بازی با نیجریه 2 تا گل زد وگرنه آرژانتین باخته بود بازی با سوئیس هم انصافا پاس گلش کمتر از گل نبود بازی های دیگه رو بیخیال میشیم حالا هیگواین و دی ماریا چیکار کردند ؟ اون گل دی ماریا به سوئیس هم که اگه مسی اون پاس رو نداده بود زده نمیشد . مسی رسما به دی ماریا دروازه خالی تحویل داد |
jojo st | 1393/04/21 11:47:11 |
| 9209 |
|
نظر سنجی |
... جهانی خو درسته ولی این حرف دیگه کلا تیم آرژانتینو زیر سوال میبره![/div][/quote] درست اما اگه مسی نبود بجای ارژانتین ایران بالا بود نگاه کن بازی با ایران مساوی میشد بازیبا نیجریه میباخت و بازی با بوسنی مساوی میشد [/div][/quote] عزیز کی به مسی پاس میده گل بزنه؟ نمیشه که بگیم اره مسی تنها تنها موقعیت میسازه برای خودش و میره و دریبل میزنه و در اخر گل میزنه! تو بعضی مواقع حرکات انفرادی داره هر بازیکنی اما اگر این حرکات انفرادی بیش از حد باشه اون موقعست که میگیم فقط همون شخص تیم کشورش یا تیم باشگاهیشو برد مرحله بعدی یا اینکه باعث پیروزی تیمش شد! یک بازیکنی مثل رونالدو که رفت و برگشت سوئد رو در هم کوبید! ولی اینکه تو تیمی که از 23 بازیکنش حداقل 11 نفرشو کل جهان میشنانسن بیایم همچین حرفی بزنیم دور از واقعیته... به عنوان مثال بازی آرژانتین - هلند که به ضربات پنالتی ختم شد پنالتی اول رو مسی زد و 3 پنالتی دیگه هم باقی بازیکنان...خو چون مسی پنالتی رو گل کرد میگن آرژانتینو برد فینال؟ یا اینکه چون پنالتی اول بود و گلش کرد آرژانتینو برده فینال؟؟؟؟! نمیگم مسی بازیکن خوبی نیست ولی دیگه نمیشه گفت تیم پرستاره آرژانتین رو مسی اورد به فینال! قبول کن آرژآنتین د ... |
jojo st | 1393/04/21 11:48:43 |
| 9210 |
|
نظر سنجی |
... هم تعصب جالب نیستا! اگر بگیم کریستیانو رونالدو پرتغال رو یک تنه اورد جام جهانی خو درسته ولی این حرف دیگه کلا تیم آرژانتینو زیر سوال میبره![/div][/quote] بازی با ایران گل 3 امتیازی زد تو بازی با بوسنی 1 گل زد که اونم میگیریم بازی با نیجریه 2 تا گل زد وگرنه آرژانتین باخته بود بازی با سوئیس هم انصافا پاس گلش کمتر از گل نبود بازی های دیگه رو بیخیال میشیم حالا هیگواین و دی ماریا چیکار کردند ؟ اون گل دی ماریا به سوئیس هم که اگه مسی اون پاس رو نداده بود زده نمیشد . مسی رسما به دی ماریا دروازه خالی تحویل داد [/div][/quote] مسی تو این تورنومنت فقط پاسور بوده اگر این گل ها رو نمیزد که کلا زیر سوال میرفت یعنی چون وظیفشو انجام داده میشه بهترین؟!پاس گل های مسی رو کی داد؟ مسی عملکردش خوب بوده تو این مسابقات چون تو تیم خوبی بوده...آرژانتین تیم کمی نیست... |
benyaminmomeni | 1393/04/21 11:54:01 |
| 9211 |
|
نظر سنجی |
پست رونالدو چیه؟ 4 تا بازیکن کاربلد پرتغال رو معرفی کن؟! عزیز تیم تا تیم داریم! پرتغال تو چه گروهی بود؟ آرژانتین تو چه گروهی بود؟! اصلا پرتغال و آرژانتین رو میشه با هم مقایسه کرد به نظرت؟! یکمی فکر کنی خودت جواب حرفاتو میفهمی |
benyaminmomeni | 1393/04/21 14:05:56 |
| 9212 |
|
سوال هوش |
... ------------------ سوال -قاطری که میان دو باغ بچه به دنیا می اورد مال کدام بک از صاحبان باغ است؟ -------------------------------------------------------------------------------- سوال- یک لیتر اب سنگین تر است یا یک لیتر روغن؟ -------------------------------------------------------------------------------- سوال- ایا این امکان دارد که علی هنگام بازگشت از کوه سر بالا بیاید ؟ چرا؟ -------------------------------------------------------------------------------- سوال-شخصی از پلکان چهل پله ای به زمین افتاد و اسیبی ندید علت چه بود؟ -------------------------------------------------------------------------------- سوال-در کجای جهان نمیشود نماز خواند و در واق ... |
kakaozil | 1393/04/21 14:18:47 |
| 9213 |
|
سوال هوش |
... -------------------------------------------------------- سوال- پدر مریم پنج تا دختر داره: نانا، نِنِ نینی نُنُ اسم دختر پنجم چیه؟ [/div][/quote] 1) اگه راننده اتوبوس خودمون باشیم سن راننده سن خودمونه 2) کشتی نوح بود نه کشتی موسی 3) خروس که تخم نمیذاره! 4) بازمانده هارو که دفن نمیکنن! بازمانده ها یعنی کسایی که زنده هستن... 5) فکر کنم هاشم پدر قاسم باشه 6) اگه از نفر دوم سبقت بگیریم ای اونو میگیریم و نفر دوم میشیم 7) پنجمی همون مریمه دیگه |
گلناز | 1393/04/25 16:33:38 |
| 9214 |
|
کتیبه سرور 25 |
داداش بچه های دیگه ای هم هستن ک ممکنه کتیبه رو ارشیو کنه پس این نظرسنجی فعلا درست نیست . ولی باز بخاطر روی گل داش عرفان حسن 58 |
بهزاد 0098 | 1393/04/26 11:19:32 |
| 9215 |
|
سوال هوش |
... -------------------------------------------------------- سوال- پدر مریم پنج تا دختر داره: نانا، نِنِ نینی نُنُ اسم دختر پنجم چیه؟ [/div][/quote] 1) اگه راننده اتوبوس خودمون باشیم سن راننده سن خودمونه 2) کشتی نوح بود نه کشتی موسی 3) خروس که تخم نمیذاره! 4) بازمانده هارو که دفن نمیکنن! بازمانده ها یعنی کسایی که زنده هستن... 5) فکر کنم هاشم پدر قاسم باشه 6) اگه از نفر دوم سبقت بگیریم ای اونو میگیریم و نفر دوم میشیم 7) پنجمی همون مریمه دیگه[/div][/quote] دانشمند اتوبوس برقی راننده داره؟؟؟؟؟ آره داره . اتوبوس برقی اتوبوسیه که از بالا به کابل های برق وصله ولی راننده داره داشنمد |
گلناز | 1393/04/25 16:40:27 |
| 9216 |
|
یک سوال |
... /b][/div] [quote][div]dashmohammad اینا میشه اسپم 1_ چاق سلامتی در تاپیک ها ( سلام . چطوری و خوبم و ... ) 2_ ارسال پست تشکر به جای استفاده از کلید های تشکر یا گزینه ی می پسندم 3_ بی احترامی به دیگر کاربران و برهم زدن نظم تاپیک 4_ طرح موضوع خارج از موضوعی که ارسال کننده در تاپیک خود ایجاد کرده 5_ ارسال تنها شکلک در پست ها 6_ ارسال یک پست در چند تاپیک 7_ ارسال پست های بی هدف یا تکراری 8_ ارسال پست های زیاد بی محتوا صرفا جهت بالا بردن تعداد ارسال ها |
kakaozil | 1393/04/23 11:14:54 |
| 9217 |
|
یک سوال |
... /b][/div] [quote][div]dashmohammad اینا میشه اسپم 1_ چاق سلامتی در تاپیک ها ( سلام . چطوری و خوبم و ... ) 2_ ارسال پست تشکر به جای استفاده از کلید های تشکر یا گزینه ی می پسندم 3_ بی احترامی به دیگر کاربران و برهم زدن نظم تاپیک 4_ طرح موضوع خارج از موضوعی که ارسال کننده در تاپیک خود ایجاد کرده 5_ ارسال تنها شکلک در پست ها 6_ ارسال یک پست در چند تاپیک 7_ ارسال پست های بی هدف یا تکراری 8_ ارسال پست های زیاد بی محتوا صرفا جهت بالا بردن تعداد ارسال ها 9_تمامی حرف هایj55522هم اسپم ... |
amirbagheri@ | 1393/04/23 11:18:50 |
| 9218 |
|
نذر صلوات برای آزادی فلسطین |
|
omidebr | 1393/04/29 11:00:56 |
| 9219 |
|
حمله ی گینگیز |
داداش شما نیروت زیر فقره که اینجوری بهت میزنن. هر چی نیروت بیشتر باشه بیشتر.اگه جوایز مثل کلید داشته باشی خیلی سنگین تر میان رو شهرت. |
mahdi521 | 1393/04/26 16:54:53 |
| 9220 |
|
سابقه |
شاید باورت نشه ولی |
bingo55521 | 1393/04/26 17:19:58 |
| 9221 |
|
خزانه |
میتونم بزنم اما تلفاتم سنگین میشه گذاشتم تو اب نمک و نیرو هام زیاد شه با تلفاته کمتری بزنم در ضمن نیرو هامو واسه کتیبه نیاز دارم |
hossein shabani | 1393/04/26 19:36:51 |
| 9222 |
|
یک سوال |
... /b][/div]
9_تمامی حرف هایj55522هم اسپم محسوب میشود پر رو نشو ... |
بهزاد 0098 | 1393/04/23 11:22:02 |
| 9223 |
|
یک سوال |
... /b][/div]
9_تمامی حرف هایj55522هم اسپم محسوب میشود پر رو نشو عزیز حالا ما یه چیزی گفتیم[/div][/quote] ... |
mahdi521 | 1393/04/23 11:22:43 |
| 9224 |
|
یک سوال |
... /b][/div]
9_تمامی حرف هایj55522هم اسپم محسوب میشود پر رو نشو ... |
kakaozil | 1393/04/23 11:23:40 |
| 9225 |
|
خزانه |
حسین اقا انشالله کتیبه رو تو جه سرور میخوای بزنی |
amin142142 | 1393/04/26 20:09:47 |