جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 9026 |
|
ورزش(والیبال نیمه نهایی بروز شد) |
[quote] amirbagheri@ [quote][div]kingcrab [div]خبرمهم!!!الکسیس سانچزبه آرسنال پیوست به گزارش Mundo Deportivo، Sport، Rac1، رسانه های نزدیک به باشگاه بارسلونا متفق القول از تمام شدن کار انتقال الکسیس سانچز ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا به |
kingcrab | 1393/04/17 23:51:04 |
| 9027 |
|
... ابر ایالات متحده آمریکا بود. اروگوئه نیز در جام جهانی 1930، با 6 گل یوگسلاوی را درهم کوبیده بود و البته آلمان غربی نیز در سال 1954، با پیروزی 6-1 در برابر اتریش به فینال رسیده بود. 2- برزیل متحمل سنگین ترین شکست تاریخ خود شد. آخرین شکست سنگین آن ها مربوط به کوپا آمریکای سال 1920 می شود، جایی که با نتیجه 6-0 در برابر اروگوئه شکست خوردند. 3- برزیل در جام جهانی 2014، یازده گل را دریافت کرد؛ آن ها تنها یک بار و در سال 1938 این تعداد گل را دریافت کرده بودند. 4- این اولین شکست برزیل در خانه در رقابت های رسمی پس از 39 بود؛ آخرین بار آن ها در سال 1975 با نتیجه 3-1 در برابر پرو در نیمه نهایی کوپا آمریکا شکست خورده بودند. ... |
kingcrab | 1393/04/18 12:53:38 |
| 9028 |
|
... یه پنالتی ه کشید. سرخیو رومرو پنالتی اول را از هلندیها گرفت و امید هلندی ها به نومیدی تبدیل شد!!!4 بازیکن آرژانتین توپ های خودرا به گل تبدیل کردند و سرخیو رومرو دوباره با مهاری شگفت انگیز توپ اسلی اسنایدر را گرفت!!!! بالاخره ماکسی رودریگز پنالتی خود را گل کرد و آرژانتین در فینال به مصاف آلمان می رود!!!! هلند و برزیل هم بازی رده بندی را انجام می دهند و سعی میککند که رتبه سومی را از آن خود کنند. نظر شما در باره این بازیها چیست؟؟؟؟؟؟؟ |
kingcrab | 1393/04/19 11:44:16 |
| 9029 |
|
لطیفه ( همه بگن و بخندیم) |
عمه ام گلکسی نوتمو دستم دیده میگه: این تبلتِ؟ میگم: نه، فبلتِ! میگه: خاک بر سر بی شعورت، آخه من همسن توام منو دست میندازی؟ من سامسونگ پارک شین هیو جومونگ |
benyaminmomeni | 1393/04/18 19:13:13 |
| 9030 |
|
از یارو میپرسن آپاندیس کجاست؟ . . . . . . . . . میگه : از بالا آدرس بدم گم میشی از پایین که وارد شدی اولین بن بست سمت راست |
بهزاد 0098 | 1393/04/19 21:12:44 |
| 9031 |
|
بنده خدا خسیس قله اورست رو فتح میکنه، ازش میپرسن: انگیزهات چی بود؟ میگه: خدا خفهاش کنه اونی رو که گفت: اون بالا نذری میدن !! |
بهزاد 0098 | 1393/04/20 18:08:18 |
| 9032 |
|
... v] غضنفر با کت و شلوار ورزشی تو خونش نشسته بود . بهش گفتن: چرا کت پوشیدی؟ میگه: آخه شاید مهمون بیاد. میگن : خوب چرا زیر شلواری پوشیدی ؟ می گه : خوب شاید هم نیاد. [/quote]میگم این نویسنده هرکه بامش بیش برفش بیشتر بیدا کنی 3 کیلو برف بکنی حلقش با این ضرب مثل گفتنش خونه ما شیر ونی بزرگه بر فمون کمتره |
salhadin | 1393/04/20 21:23:16 |
| 9033 |
|
... ند، بازی کردند. 3- ماسکرانوی نابود کننده اگر از هواداران آرژانتین بپرسید تاثیر گذارترین بازیکن در تیم کیست به احتمال زیاد انتظار شنیدن نام دو نفر را دارید. مشخص است که لیونل مسی در نظر سنجی ها عنوان اولی را دارد، اما درست پس از او نام هافبک خونسرد ارژانتین، خاویر ماسکرانو، را خواهید شنید. کوه مستحکم آرژانتین در چهار بازی قبل، در بازی مقابل بلژیک هم با لوکاس بیگلیای نابودگر به خوبی هماهنگ شد و تلاش های ادن هازارد و دی بروین را ناکام گذاشت. او که در آن بازی حتی یک پاس را از دست نداد اگر امشب در بازی مقابل هلند در فرم ایده آلش باشد، می تواند آرژانتین را به فینال برساند. 4- بهبود عملکرد دفاع بدون شک سابه یا مربی زیرکی است. با اینکه عملکرد خط دفاع در بازی مقابل نیجریه و سوئیس کمی می لنگید اما او ترسی به خود راه نداد و منتظر فرصت مناسب شد تا در یک چهارم ترکیب خط دفاعی را تغییر دهد. حضور مارتین دمیکلیس در کنار گارای یکی از این تغییرات بود. مدافع جنگنده سیتی نسبت به فرناندز شجاعت و تمایل بیشتری برای کمک به مهاجمین داشت. عملکرد باسانتا نیز در غیاب روخو، سابه یا را در این دو راهی قرار داد که یکی از آن دو را در ترکیب مقابل نارنجی پوشان در بازی امشب قرار دهد. دو کلین شیت متوالی نشان می دهد دفاع ارژانتین به فرم سر حالش رسیده است. 5- آنها مسی را دارند رسیدن آرژانتین به نیمه نهایی بی شک بیش از همه مدیون یک نفر است و او کسی نیست جز لیونل مسی. ستاره باسلونا با چهار گل زده در صدر گلزنان آرژانتین قرار دارد. حتی با وجود آنکه در دو بازی قبل پایش به گل باز نشد، اما نقش بسزایی در حرکت دی ماریا و هیگواین و رسیدن به گل داشت. می توان گفت حالا که آلبی سلسته او را دارد، برای پیروزی امید دارد. هواداران آرژانتین سرانجام توانستند بهترین عملکرد ستاره هایشان را در مهمترین تورنمنت فوتبالی دنیا و رسیدن به نیمه نهایی بعد از 24 سال ببینند. آنها امید دارند که جام از قاره بیرون نرود و آرژانتین سزاوار رسیدن به این مهم است. |
kingcrab | 1393/04/18 17:44:09 |
| 9034 |
|
... عادت ندارم گفتن روزه چی ؟ گفت طاقت ندارم گفتن چرا سحر و افطار میخوری ؟ گفت اونقدرا هم که کافر نیستم ![/div][/quote] به یارو میگن: روزه میگیری؟؟ میگه: نه، مشکل دارم میگن: مشکلت چیه؟؟ میگه: گرسنم میشه |
hani gonjeshke | 1393/04/21 15:56:56 |
| 9035 |
|
قطارا از همه بیشتر الزایمر دارن خودشون میگن هو هو بعدش میپرسن چی چی ؟ |
بهزاد 0098 | 1393/05/05 15:24:00 |
| 9036 |
|
یارو آلزایمر میگیره ازش میپرسن چه حسی داری ؟ میگه خیلی خوبه از وقتی مریض شدم همیشه با آدمای جدیدی آشنا میشم ![]() |
گلناز | 1393/05/07 14:44:52 |
| 9037 |
|
از یک نفر پرسیدند : گاو بهتره یا گوسفند میگه : گاو بهتره می پرسند چرا میگه : گاو وقتی میخواد بره آنطرف جاده اول سمت راست نگاه میکنه بعد سمت چپ رو ، بعد میره ، ولی گوسفند عین گاو سرشو میندازه پایین رد میشه ![]() |
گلناز | 1393/05/07 14:45:50 |
| 9038 |
|
از یارو میپرسن نخست وزیر به انگلیسی چی میشه ؟ میگه : first and under ![]() |
گلناز | 1393/05/07 14:53:06 |
| 9039 |
|
... ی کرد که جیمز رودریگز نام دارد. این بازیکن پیشینه به تن کردن پیراهن پورتو پرتغال را در کارنامه دارد و اکنون هم در موناکو فرانسه توپ میزند. بسیاری او را به عنوان بهترین بازیکن جوان جام جهانی میشناسند و تیمهای بسیاری نیز خواهان به خدمت گرفتن او هستند که یکی از آنها رئال مادرید اسپانیا است. به نقل از فارس، رودریگز در مورد جام جهانی گفت: درست است که من در جام جهانی نمایش خوبی داشتم اما از اینکه نتوانستم تیمم را به فینال برسانم ناراحت هستم. این رویایی بود که ممکن است زیاد ساده به دست نیاید. دوست داشتیم به مراحل بالاتر برویم. به همین خاطر بود وقتی از برزیل شکست خوردیم گریستم. ناراحت بودم که از تورنمنت بزرگی حذف شدهایم اما فوتبال همین است. رودریگز در مورد احتمال حضور در رئال مادرید هم گ ... |
amirbagheri@ | 1393/04/21 16:57:22 |
| 9040 |
|
... رد توصیفی برای آنها را مشخص کند. بر اساس دادههایی که از رسانههای گفتاری و نوشتاری انگلیسی زبان به دست آمده چندین میلیارد واژه برای توصیف عملکرد تیمها در جام جهانی به کار رفته است. به نقل ازایسنا، طبق نتیجه این مطالعه سه واژه پرکاربرد انگلیسی زبان دنیا برای ایران " دفاع، امید و تشنگی" بوده است. برای سایر تیمهای آسیایی حاضر در جام جهانی هم سه واژه پر کاربرد به این صورت مشخص شده است: - استرالیا: "مثبت، تلاش و با روحیه" - کره جنوبی: "اسفناک، شکست و شرمآور" - ژاپن: " مالکیت، ناامید کننده و بینتیجه" |
amirbagheri@ | 1393/04/21 22:56:11 |
| 9041 |
|
خدیرا تا ساعاتی دیگر آرسنالی میشود بر اساس ادعای یک روزنامه اسپانیایی هافبک ژرمنها تا ساعاتی دیگر رسماً به جمع توپچیهای لندن ملحق خواهد شد. سامی خدیرا، هافبک تیم ملی آلمان که شب گذشته (یکشنبه) درست یک س |
amirbagheri@ | 1393/04/23 22:25:46 |
| 9042 |
|
[b]یه روزی از طرف دامپروری میرن گاوداریه یه بابایی . میگن شمابه گاواتون چی میدی میخورن . میگه پوست هندونه ، طالبی و ... دویست هزار تومن جریمش میکنن . چند ماه دیگه دوباره میان می پرسن چی میدی میخورن یارو می ترسه میگه : چلوکباب ، چلومرغ ، و ... اینبار دویست و پنجاه هزار تومن جریمش میکنن . میرن چند وقت دیگه میان میگن چی میدی میخورن ؟ میگه والا نمیدونم پولشو میدم خودشون میرن میخرن |
گلناز | 1393/05/07 15:03:52 |
| 9043 |
|
... ن رونی فروشی نیست. این مربی اسکاتلندی در کنفرانس مطبوعاتی خود در سیدنی ابتدا از این گفت که منچستریونایتد همچنان خواهان سسک فابرگاس است و خوشبین هستند که طی 48 ساعت آینده به نتایج بهتری در این زمینه برسند. مویس همچنین بار دیگر از رابین فان پرسی مهاجم هلندی تیمش تمجید کرد و از نقش کلیدی این بازیکن در برنامه های خود گفت. در پایان هم در مورد رونی گفت: «موضع باشگاه در این زمینه تغییر نکرده، وین رونی فروشی نیست.» ایگواین: مورینیو من را می خواهد گونزالو ایگواین در اظهار نظری عجیب مدعی شده که ژوزه مورینیو خواستار جذب این بازیکن و رفتن او به چلسی شده. مهاجم ملی پوش آرزانتینی این روزها یکی از پرمشتری ترین بازیکنان فوتبال اروپاست، با وجودی که نمایشی نه چندان خوب در فصل گذشته لیگ اسپانیا و البته زیر نظر مورینیو داشت. تیمهای آرسنال، لیورپول ، یوونتوس و ناپولی برای جذب ایگواین اظهار تمایل کرده اند و حالا خود این بازیکن 25 ساله مدعی است که چلسی هم به جمع مشتریان او پیوسته. این در حالیست که مورینیو تاکید کرده به غیر از رونی هیچ بازیکنی را نمی خواهند و نخواهند خواست. روزنامه آ.اس اسپانیا به نقل از ایگواین نوشته: «مورینیو من را برای چلسی می خواهد.» |
ممد حسن | 1393/04/23 22:42:13 |
| 9044 |
|
غضنفر می میره میره اون دنیا، ازش می پرسن چی شد مُردی ؟ میگه داشتم شیر میخوردم ! میگن : شیرش فاسد بود ؟ میگه نه بابا ، گاوه یهو نشست !!! ![]() |
گلناز | 1393/05/07 15:05:20 |
| 9045 |
|
دختر عموم ۵ سالشه هزارتا فرند تو فیسبوق و لاین و… داره ! اونوقت من همسن این بودم شبا تلویزیون رو از برق میکشیدم سمندون از توش نیاد بخوره منو |
benyaminmomeni | 1393/07/07 10:53:24 |
| 9046 |
|
مورد داشتیم یه دختر ایرونی تو جشن هالووین( جشن ماسک های ترسناک) شرکت کرده اونم بدون ماسک و از اونم اون بد تر اول شده. خبرنگار بی بی سی و سی ان ان یکجا ازش پرسیدن: آخه چطوری؟ آخه محاله؟ اونم می گه: آ خه بدون ارایش شرکت کردم. |
benyaminmomeni | 1393/07/07 15:22:10 |
| 9047 |
|
یارو از روی عینک چشاش رو میخارونه بهش میگن چرا عینک رو در نمیاری میگه: مگه تو وقتی باسنت میخاره شلوارت رو در میاری. |
arman49 | 1393/07/10 23:22:47 |
| 9048 |
|
ناموسن اگه یه سال خط تولید لامبـــــــــورگینـــــــــــی رو بدن به ایــــــران به حـــول و قوه الهی وانتشم میزنن |
benyaminmomeni | 1393/07/15 12:53:36 |
| 9049 |
|
... یریت باشگاه لطمه بزند. برخی شاید صلاح ندانند که رقم قراردادهایشان شفاف منتشر شود. اگر هم سازمان لیگ بخواهد این مسئله را افشا کند، باید این را در نظر بگیرد که به مدیریت باشگاه لطمه نزند. به گزارش ایسنا، این صحبت کفاشیان در حالی مطرح شد که پیش از این مهدی تاج گفته بود سازمان لیگ رقم قرارداد بازیکنان را اعلام خواهد کرد. کفاشیان در این باره گفت: قانون میگوید که تراز مالی باشگاهها نباید از سقف بودجه تجاوز کند. ممکن است در یک باشگاه به یک بازیکن یک ریال و به دیگری 10 ریال داده باشند و مدیریت باشگاه مایل نباشد که این دو با هم مقایسه شوند. باشگاهی هم ممکن است تمام قراردادهایش را به طور شفاف در سایتش منتشر کند. در ادامه خبرنگاری از کفاشیان درباره رقم دقیق پاداش فیفا به فدراسیون فوتبال ایران برای صعود به جام جهانی پرسید. کفاشیان ابتدا با گفتن اینکه بارها این سوال از او پرسیده شده از پاسخ دادن طفره رفت اما در نهایت گفت که فیفا به فدراسیون فوتبال ایران 8 میلیون دلار پاداش داده است ولی هنوز هیچ پیش پرداختی دریافت نکرده است. رییس فدراسیون فوتبال درباره حق پخش تلویزیونی مسابقههای لیگ برتر و اینکه اگر صداوسیما حاضر به پرداخت مبلغ مورد نظر فدراسیون نشوند، چه اتفاقی خواهد افتاد گفت: صداوسیما باید زودتر نظرش را درباره رقم پرداختی اعلام کند چون آغاز لیگ نزدیک است. اما اگر این سازمان مبلغ مورد نظر را پرداخت نکند، مقررات به ... |
amirbagheri@ | 1393/04/24 00:14:05 |
| 9050 |
|
... م ملی هلند بود اما خستگی ناشی از رقابتهای فصل گذشته لیگ برتر و جام بیستم باعث شده تا از لوئیز فنخال، سرمربی جدید تیمش درخواست مرخصی بیشتری نسبت به سایر بازیکنان منیونایتد داشته باشد. به نقل از تسنیم، فنپرسی در این خصوص اظهار داشت: باید اعتراف کنم که نیاز به سه هفته استراحت کامل دارم. جام جهانی برای من خیلی خستهکننده و سنگین بود. بازیهای فشرده و تلاش برای رسیدن به جمع چهار تیم برتر جام باعث شده تا واقعاً احساس خستگی کنم. مهاجم هلندی منچستریونایتد همچنین خاطر نشان کرد: امیدوارم فنخال کاملاً مرا درک کند و این اجازه را بدهد تا به مدت سه هفته استراحت کنم و از نظر بدنی آماده حضور در لیگ برتر شوم. |
amirbagheri@ | 1393/04/24 18:58:30 |