جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
8976 منجنیق
... نوع حمله رو میزنی غارت پایینش یه توضیحاتی داده برو بخون تا به فهمی:

در این حالت سربازان شما سعی می کنند، با کمترین تلفات بیشترین غارت را انجام دهند. در وضعیت غارت شما نمی توانید از جنگ افزارهای سنگین (منجنیق و دژکوب) استفاده نمایید.[/div][/quote]
برور یه تست کن بعد نظر بده اینم کدس تو سرور27 7265186001c9[/div][/quote]

شد ولی خوب چه فایده ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیتونه با خودش حمل کنه و هم سرعت حرکت سربازا رو میاره پایین
‏1393/04/16 20:44:32
8977 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
abolfazl aslani
architecture111
abolfazl aslani
architecture111
این سرعت اینترنت منه
دلیلش رو نپرسید نمیتونم بگم

http://8pic.ir/images/ege6etrar8oqxkc2ueh9.jpg

تو وی پی است خوش میگذره ؟

افتضاح حال میده

بدرد نمیخوره 4 مگ سرعت تو Vps
من 6 . هفت تا زدم یکی 800 مگه سرعت دانلودش

چجوری میشه بدستش اورد از چه شرکتی ؟
‏1393/04/14 14:25:55
8978 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
سرعت دانلود 0.77 مگا بایت
‏1393/04/14 14:28:23
8979 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
arash_s
سرعت دانلود 0.77 مگا بایت

خیلی هم خوبه
‏1393/04/14 14:31:16
8980 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
سزعت دانلود :7.80 مگ بر ثانیه
اپلود : 0.86 مگ بر ثانیه
البته اینترنت همسایس مال خودم به 50 کیلو بایت هم نمیرسه
‏1393/04/18 11:54:37
8981 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
0.13 مگابیت بر ثانیه .چرا اینقدر کم
‏1393/04/18 12:06:07
8982 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
http://upload7.ir/imgs/2014-07/14048206097800467355.png
‏1393/04/18 12:33:57
8983 سرور قهرمان منابع
20000تا گندم
14500آهن
10150تا سنگ
10000تا چوب
‏1393/04/14 11:12:58
8984 والیبال ایران امشب میبره
نظر کارشناسی من:

ایران صعودش قطعی شده و خوب بازی نمیکنه، از اون طرف لهستان باید ببره تا صعود کنه.

به همین دلیل احتمال برد لهستان هست اما من تو نظرسنجی به ایران رأی دادم
‏1393/04/14 17:46:11
8985 منجنیق
... نوع حمله رو میزنی غارت پایینش یه توضیحاتی داده برو بخون تا به فهمی:

در این حالت سربازان شما سعی می کنند، با کمترین تلفات بیشترین غارت را انجام دهند. در وضعیت غارت شما نمی توانید از جنگ افزارهای سنگین (منجنیق و دژکوب) استفاده نمایید.[/div][/quote]
برور یه تست کن بعد نظر بده اینم کدس تو سرور27 7265186001c9[/div][/quote]

شد ولی خوب چه فایده ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیتونه با خودش حمل کنه و هم سرعت حرکت سربازا رو میاره پایین[/div][/quote]
خب پس ما داریم چه چیزی میخوریم؟!
صد نفر اومدن گفتن توی حملتون اگه منجنیق بزارید فقد سرعت میاره پایین بعدش تو اومدی چی میگی این کفه؟!
راستی، یه نفر اول تاپیک جواب داد.پشت بند ...
‏1393/04/16 22:28:02
8986 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
famili
خالی بندیه بابا
کجا سرعت دانلودم 2 مگه!!!

سلام عشقم

ببین سرعت دانلود رو به مگابیت میزنن
ولی سرعت دانلود ما به مگا بایت میشناسیم.

چون هر بایت = 8 بیت

پس هر وقت سرعت دانلودی رو به واحد بیت دادن باید تقسیم بر 8 کنی تا سرعت به بایت بهت بده.

مثلا برای علی اقا زده سرعت دانلود 2.66 مگا بیت
یعنی 2.66/8 که میشه 0/332 مگابایت
یا به عبارتی تقریبا همون 332 کیلو بایت خودمون.

بقول حشمت فردوس افتــــــــــــــــــــــــــــاد
‏1393/04/14 13:07:35
8987 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
abolfazl aslani
architecture111
abolfazl aslani
architecture111
این سرعت اینترنت منه

افتضاح حال میده

سرعتش بیشتر نوسانیه یک دفعه میاد رو 7 یک سری میره رو 4 ..... ولی 1 گیگ رو تو تو 2 دقیقه دیگه دان کنه. ... ولی در کل خوبه راضی کنندست
فضات چقدره ؟؟؟ چقدر میخری ؟؟
مال من ماهیانه 200 تومن 2 ترا میگیرم
‏1393/04/14 14:25:29
8988 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
architecture111
abolfazl aslani
architecture111
abolfazl aslani
architecture111
این سرعت اینترنت منه

افتضاح حال میده

سرعتش بیشتر نوسانیه یک دفعه میاد رو 7 یک سری میره رو 4 ..... ولی 1 گیگ رو تو تو 2 دقیقه دیگه دان کنه. ... ولی در کل خوبه راضی کنندست
فضات چقدره ؟؟؟ چقدر میخری ؟؟
مال من ماهیانه 200 تومن 2 ترا میگیرم

من کرک میکنم
‏1393/04/14 14:26:35
8989 قتل پاتریک توسط اختاپوس
... همه ی بچه های انجمن دعوتند
فقط یادتون نره هر کی میاد 100 نیزه دار باسه من بیاره وگرنه نمیذارم بیاد تو گفته باشم
پااااااتررررییییییییییکککککککککک[/div][/quote]
نه خیرم تو خونه خودش میگیریم
ریز سنگ
‏1393/04/15 00:08:17
8990 قتل پاتریک توسط اختاپوس
فقط یادتون نره هر کی میاد 100 نیزه دار باسه من بیاره وگرنه نمیذارم بیاد تو گفته باشم
ریز سنگ[/div][/quote]
وصیت کرده خونه ی من بگیریم[/div][/quote]
سند...........
نه خیر گفته تو خونه خودش بگیرن
‏1393/04/15 00:10:33
8991 قتل پاتریک توسط اختاپوس
... zl[/b][/div]
من میخوام با وکیلم صحبت کنم شما هم هیچ حقی نداری منو تحدید کنی من و باب اسفنجی ازدوستای صمیمیش بودیم
پاتریک
[/quote]
فهمیدم تو کی هستی
تو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا سندی هستی
یا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
داچمن پرنده هستی
[/div][/quote]

چی میگی خودت میفهمی
‏1393/04/15 00:42:52
8992 قتل پاتریک توسط اختاپوس
... zl[/b][/div]
من میخوام با وکیلم صحبت کنم شما هم هیچ حقی نداری منو تحدید کنی من و باب اسفنجی ازدوستای صمیمیش بودیم
پاتریک
[/quote]
فهمیدم تو کی هستی
تو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا سندی هستی
یا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
داچمن پرنده هستی
[/div][/quote]

یا کراسی خرچنگه

یکی بیاد اینو از برق بکشه
مرگ پاتریک رو مغزش ب شدت اثر گذاشته بیچاره خل و چل شده
‏1393/04/15 00:45:38
8993 سامانه سنجش سرعت اینترنت مخابرات
farvahar12
abolfazl aslani
architecture111
abolfazl aslani
architecture111
این سرعت اینترنت منه

افتضاح حال میده

چجوری میشه بدستش اورد از چه شرکتی ؟

با کرک و خرید برو سرج کن اول ببین به چه دردی میخوره بعد بخر
‏1393/04/14 14:27:16
8994 قتل پاتریک توسط اختاپوس
ریز سنگ[/div][/quote]
وصیت کرده خونه ی من بگیریم[/div][/quote]

میخوای بیا خونه من فقط با خودت یه لایک بیار دلم برا پاتریک میسوزه عمون ای دل

اهاهاهاااهای سه پنج روزه که بوی گل نیومد *****اخ صدای چهچه بلبل نیومد

اخ چرا بلبل نیومد ****اهاهای خدا ---یکی به دادام برسه وسط مجلس ختم من شعر رو یادم رفت ای خدا بد بخت شدم پیام بازرگانی پخش کنی ...
‏1393/04/15 00:16:35
8995 قتل پاتریک توسط اختاپوس
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
((پاتریک در اخرین وصیت نامش گفته تمام ارثش به سازمان خیریه میرسه))
یعنی ما داریم رو قبر خالی گریه میکنیم
[/div][/quote]
نه خیر گری من همچین چیزی نگفته اصلا سند داری
‏1393/04/15 01:04:51
8996 داستان غمگین
... هم شده بودند.افشین به موبایل افسانه زنگ زد مدتی بعد از آن طرف خط صدایی آمد افسانه نبود خواهرش بود افشین سراغ افسانه را گرفت بعد از مدتی سکوت خواهر افسانه گریه کرد افشین احساس کرد یه چیزی داره تو کمرش سنگینی می کنه افشین خودش دلداری داد و گفت حتما بیماره و زود خوب میشه ولی خواهر افسانه گفت افسانه فوت کرده. افسانه بر اثر سرطان فوت کرده بود افشین در فراق افسانه یک قطره اشک هم نریخت شوکه شده بود باورش نمیشد افسانه رفته باشه. حالا میدانست که چرا افسانه گفت فقط دوستی چرا تا حرف ازدواج می آمد زود حرف را عوض می کرد.و تازه فهمید غم چشمان افسانه برای چه بود. تو مدت چهار ماه افشین پوست و استخوان شد. موهای شقیقه اش تو این مدت سفید شد.دیگه نمی تونست تو شهری که همه جاش برای افشین خاطره افسانه را به یادش می آورد نفس بکشه به همین خاطر به ویلای عمویش در شمال رفت. زمان حال: افشین با اکراه از رختخواب دل کند گرسنه بود سر یخچال رفت ویک لیوان شیر خورد تو همین موقع زنگ ویلا زده شده افشین به طرف در رفت وقتی نزدیکتر شد دید خواهر افسانه هست.تند به طرف در رفت خواهر افسانه بعد از سلام نامه ای را به افشین داد و رفت. افشین نامه را باز کرد خط،خط افسانه بود.نامه اینگونه شروع شده بود:
سلام افشین بابا اخماتو باز کن خوب همه میمیریم.یکی زود یکی دیر ولی میمیریم. عزیزم من قبل از آشنایی با تو خودم را برای مرگ آماده کرده بودم وهیچ ترسی از مرگ نداشتم ولی از وقتی با تو آشنا شدم هر روز که از خواب بیدار میشدم خدا رو شکر می کردم که اجازه داده یک روز دیگه عشقم رو ببینم هر روز از خدا می خواستم مرگم را به تاخیر بیندازد ولی بلاخره رفتنی بودم عزیزم زندگی کن زندگی ادامه داره ازت خواهش می کنم به زندگی برگرد.من همیشه در کنارت خواهم بود.اگه تا حالا گریه نکردی که نکردی خواهش می کنم گریه کن. افشین بی اراده اشک ریخت به وسعت این دوسالی که گریه نکرده بود فردای اون روز افشین در کرج بود قبل از رفتن به خانه به قبرستان رفت بعد از مدتی گشتن آرامگاه عشقش را پیدا کرد نشست کنار قبر افسانه و ساعتها با افسانه حرف زد و گریه کرد وقتی هوا تاریک شد افشین از قبرستان خارج شد باز داشت باران می بارید افشین باز جمله افسانه را به یاد آورد عزیزم زندگی کن.[/b][/div][/quote]
حالت من در موقع خوندن داستان اینجوری بود
‏1393/04/14 22:37:49
8997 داستان غمگین
... هم شده بودند.افشین به موبایل افسانه زنگ زد مدتی بعد از آن طرف خط صدایی آمد افسانه نبود خواهرش بود افشین سراغ افسانه را گرفت بعد از مدتی سکوت خواهر افسانه گریه کرد افشین احساس کرد یه چیزی داره تو کمرش سنگینی می کنه افشین خودش دلداری داد و گفت حتما بیماره و زود خوب میشه ولی خواهر افسانه گفت افسانه فوت کرده. افسانه بر اثر سرطان فوت کرده بود افشین در فراق افسانه یک قطره اشک هم نریخت شوکه شده بود باورش نمیشد افسانه رفته باشه. حالا میدانست که چرا افسانه گفت فقط دوستی چرا تا حرف ازدواج می آمد زود حرف را عوض می کرد.و تازه فهمید غم چشمان افسانه برای چه بود. تو مدت چهار ماه افشین پوست و استخوان شد. موهای شقیقه اش تو این مدت سفید شد.دیگه نمی تونست تو شهری که همه جاش برای افشین خاطره افسانه را به یادش می آورد نفس بکشه به همین خاطر به ویلای عمویش در شمال رفت. زمان حال: افشین با اکراه از رختخواب دل کند گرسنه بود سر یخچال رفت ویک لیوان شیر خورد تو همین موقع زنگ ویلا زده شده افشین به طرف در رفت وقتی نزدیکتر شد دید خواهر افسانه هست.تند به طرف در رفت خواهر افسانه بعد از سلام نامه ای را به افشین داد و رفت. افشین نامه را باز کرد خط،خط افسانه بود.نامه اینگونه شروع شده بود:
سلام افشین بابا اخماتو باز کن خوب همه میمیریم.یکی زود یکی دیر ولی میمیریم. عزیزم من قبل از آشنایی با تو خودم را برای مرگ آماده کرده بودم وهیچ ترسی از مرگ نداشتم ولی از وقتی با تو آشنا شدم هر روز که از خواب بیدار میشدم خدا رو شکر می کردم که اجازه داده یک روز دیگه عشقم رو ببینم هر روز از خدا می خواستم مرگم را به تاخیر بیندازد ولی بلاخره رفتنی بودم عزیزم زندگی کن زندگی ادامه داره ازت خواهش می کنم به زندگی برگرد.من همیشه در کنارت خواهم بود.اگه تا حالا گریه نکردی که نکردی خواهش می کنم گریه کن. افشین بی اراده اشک ریخت به وسعت این دوسالی که گریه نکرده بود فردای اون روز افشین در کرج بود قبل از رفتن به خانه به قبرستان رفت بعد از مدتی گشتن آرامگاه عشقش را پیدا کرد نشست کنار قبر افسانه و ساعتها با افسانه حرف زد و گریه کرد وقتی هوا تاریک شد افشین از قبرستان خارج شد باز داشت باران می بارید افشین باز جمله افسانه را به یاد آورد عزیزم زندگی کن.[/b][/div][/quote]
حالت من در موقع خوندن داستان اینجوری بود
[/div][/quote]

باور کن منم گریم گرفت.من رفتم والیبال ببینم.آخه منم یه روز میرم تیم ملی و نیازه تمام بازی هارو ببینم.

فعلا
‏1393/04/14 22:45:01
8998 دوس داری شب چه خوابی ببینی ؟
هیتلر 2013
بگم مسدود میشم

lمیدونم چی داداش همون نگی سنگین تری بگی ریاح میشه
‏1393/04/15 15:49:01
8999 دوس داری شب چه خوابی ببینی ؟
خواب ببینم کتیبه سرور قهرمانان رو زدم و کل سرور دارن بهم حمله میکنن 2 ساعت تا ارشیو کتیبه مونده و من فقط یه شهره فول دارم همه حمله هارو دیوار می کنم اتکای سنگین داره به طرفه شهره من میاد همه دارن زورای اخرشون رو میزنن دوست صمیمیم بهم خیانت میکنه و بهم حمله میزنه منم حملشو دیوار میکنم 10 ثانیه تا ارشیو کتیبه نمونده و من 3 روزه نخوابیدم حالا شمارش معکوس 1
‏1393/04/16 03:32:42
9000 دوس داری شب چه خوابی ببینی ؟
[quote]
zsedcl
[div]خواب ببینم کتیبه سرور قهرمانان رو زدم و کل سرور دارن بهم حمله میکنن 2 ساعت تا ارشیو کتیبه مونده و من فقط یه شهره فول دارم همه حمله هارو دیوار می کنم اتکای سنگین داره به طرفه شهره من میاد همه دارن زورای اخرشون رو میزنن دوست صمیمیم بهم خیانت میکنه و بهم حمله میزنه منم حملشو دیوار میکنم 10 ثانیه تا ارشیو کتیبه نمونده و من 3 روزه نخوابیدم حالا شمارش معکوس 1
‏1393/04/16 03:35:26
منوی کاربری

پیغام

بستن