جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
8376 |
![]() |
پیش بینی نتیجه ایران ارژانتین |
ببین ایران همینجوری بازی کنه 2-1 بردیم بوسنی رو |
grobs | 1393/03/31 22:31:17 |
8377 |
![]() |
من قبلا طرفدار مس |
mahdi521 | 1393/03/31 22:35:29 |
8378 |
![]() |
یه نظر ( حتمأ بخونید برای اونایی که تاپیک می زنن ) |
... ote] داداش کلا به نظر من ثاحب تاپیک با خصوصی دادن و ... میتونه جلوی اسپم رو بگیره. الان من انجمن های بزرگی سراغ دارم که مدیر داره اونم صد تا همشونم آنلاینن بیشتر اوغات ولی اینقدر حجم پستا زیاده نمیرسن پاک کنن بخاطر همین طرف فحش میده حرف زشت میزنه و... عادی شده و کسی هم براش مهم نیست.این جایی که من میگم حداقل هزار نفر آن داره و تو هر رفرش 30 40 تا تاپیک بالا داره. اینجا هم پستاش زیاده به نظر من بهتره خوده بچه ها حواسشون باشه و با همکاری جلو این موردارو بگیرن تا دخالت مدیر.چون خدایی نمیشه تک تک این پستارو خوند. چارشم گزارش تخلفه[/div][/quote] داداش خـداوکیلی اینجا مدیرا کم آن میشن الان چند روزه باز خوب شده من هر انجمنی رو که دیدم مدیراش بالا 5 ساعت آنن تازه مدیر میتونه با شرکت تو بحث تاپیک رو مدیریت کنه و پیشنهاد بده ولی...[/div][/quote] خب مدیر که نمیتونه با ما بازی اسم و فامیل بکنه ![]() چه ربطی داره؟؟؟؟؟ مدیر باید آن باشه تا جلوی کسایی رو که اسپم می دن رو بگیره و به قول یکی از بچه ها تو تاپیک ها شرکت کنه و پیشنهاد بده. |
omid511 | 1393/03/26 14:05:23 |
8379 |
![]() |
کماندار |
... اگه دفاع می کنی بهترین انتخاب نیزه داره[/div][/quote] نیرویی بهتر از کماندار وحود نداره دفاع و غارت عالیه سرعتش هم خیلی مهمه که دوستان اصلا بهش اشاره نمیکنن شوالیه فقط برای مهاجمین و حملات خیلی سنگین(بازم میگم خیلی سنگین) به خاطر گندم خور بیشترش هم بازم ترجیح من کمانداره تا عارتگر نباشی قدر کماندار رو نمیدونی ![]() میلاد خودت هستی؟؟؟[/div][/quote] میثمم دادا با میلاد بازی میکردیم |
مهرگان راد | 1393/03/29 00:30:56 |
8380 |
![]() |
بچه ها بازی نیجریه و بوسنی هم خیلی مهم هستش. |
ممد حسن | 1393/03/31 22:36:13 |
8381 |
![]() |
ساعت 2.30 دقیقه بازی بوسنی ونیجریه هستش . نگاه کنید امیدوارم بازی مساوی بشه شانس صعود م بیشر بشه. |
ممد حسن | 1393/03/31 22:39:36 |
8382 |
![]() |
بود که بود اون نامردی کرد در حقمون ولی ما مردونگی رو نشون دادیم اون ضرر کرد نه ما |
sa-ghar | 1393/03/31 22:44:30 |
8383 |
![]() |
اهم.......... ![]() |
arash75 | 1393/03/31 22:47:42 |
8384 |
![]() |
بچه ها کی بازی بوسنی و نیجیریه رو تماشا میکنه. |
ممد حسن | 1393/03/31 22:51:11 |
8385 |
![]() |
من خوابم میاد ![]() |
a.m.i.r.king | 1393/03/31 22:53:22 |
8386 |
![]() |
امید وارم نیجریه ببازه.اونطرف ما هم بوسنی رو بزنیم بعدش نیجریه دوباره به آرژانتین ببازه ![]() |
mahdi521 | 1393/03/31 22:53:26 |
8387 |
![]() |
بازی نیجریه و بوسنی دو حالت خوب و یک حالت بد داره . حالت های خوب 1بوسنی پیروز بشه. مساوی بشه. حالت های بد نیجریه پیروز بشه. |
ممد حسن | 1393/03/31 22:54:26 |
8388 |
![]() |
یه نظر ( حتمأ بخونید برای اونایی که تاپیک می زنن ) |
... ote] داداش کلا به نظر من ثاحب تاپیک با خصوصی دادن و ... میتونه جلوی اسپم رو بگیره. الان من انجمن های بزرگی سراغ دارم که مدیر داره اونم صد تا همشونم آنلاینن بیشتر اوغات ولی اینقدر حجم پستا زیاده نمیرسن پاک کنن بخاطر همین طرف فحش میده حرف زشت میزنه و... عادی شده و کسی هم براش مهم نیست.این جایی که من میگم حداقل هزار نفر آن داره و تو هر رفرش 30 40 تا تاپیک بالا داره. اینجا هم پستاش زیاده به نظر من بهتره خوده بچه ها حواسشون باشه و با همکاری جلو این موردارو بگیرن تا دخالت مدیر.چون خدایی نمیشه تک تک این پستارو خوند. چارشم گزارش تخلفه[/div][/quote] داداش خـداوکیلی اینجا مدیرا کم آن میشن الان چند روزه باز خوب شده من هر انجمنی رو که دیدم مدیراش بالا 5 ساعت آنن تازه مدیر میتونه با شرکت تو بحث تاپیک رو مدیریت کنه و پیشنهاد بده ولی...[/div][/quote] خب مدیر که نمیتونه با ما بازی اسم و فامیل بکنه ![]() چه ربطی داره؟؟؟؟؟ مدیر باید آن باشه تا جلوی کسایی رو که اسپم می دن رو بگیره و به قول یکی از بچه ها تو تاپیک ها شرکت کنه و پیشنهاد بده.[/div][/quote] من با اینکه مدیر آنلاین باشه مشکل ندارم ولی مدیر بچه که نیست بیاد توی بعضی از این تاپیک ها شرکت بکنه ولی توی تاپیک های مرتبط با بازی می تونه این کار رو انجام بده و الان هم همین کار رو میکنه ![]() |
lordalibazri | 1393/03/26 14:08:29 |
8389 |
![]() |
کماندار |
... اگه دفاع می کنی بهترین انتخاب نیزه داره[/div][/quote] نیرویی بهتر از کماندار وحود نداره دفاع و غارت عالیه سرعتش هم خیلی مهمه که دوستان اصلا بهش اشاره نمیکنن شوالیه فقط برای مهاجمین و حملات خیلی سنگین(بازم میگم خیلی سنگین) به خاطر گندم خور بیشترش هم بازم ترجیح من کمانداره تا عارتگر نباشی قدر کماندار رو نمیدونی ![]() کمانی واسه غارت بهترینه ولی نمیدونم چه علاقه ی به شوالیه دارم وقتی نبرد میزنی هر چیزی هم جلوش باشه صاف میکنه برمیگرده هیچ وقت نه نمیگه با اینکه اونایی که تجربه دارن میگن کمانی از همه بهتره و دلایل منطقی هم دارن باز هم من شوالیه رو بهتر از بقیه نیروها میدونم ![]() |
del4v4r | 1393/03/29 11:21:48 |
8390 |
![]() |
من قبل بازیا میگفتم اگه ایران طبق معمول با همه مساوی کنه جز آرژانتین و از اون ببازه بعد بوسنی و نیجریه هم باهم مساوی کنن آرژانتین هم همرو بزنه، ما سعود میکنیم الانم خدا کنه همینطوری شه |
hani gonjeshke | 1393/03/31 22:56:37 |
8391 |
![]() |
-
من بچه ها من امشب بیدارم هر کی نگاه میکنه نظرسنجی اون بازی الان میزارم بیاد اونجا |
dragon born | 1393/03/31 22:59:33 |
8392 |
![]() |
اوه اوه ![]() لا اقل همینارو ب اینگیلیسی بنویسن طرف بفهمه چی بارشه |
hani gonjeshke | 1393/03/31 23:01:25 |
8393 |
![]() |
... ][/div]
اوه اوه ![]() لا اقل همینارو ب اینگیلیسی بنویسن طرف بفهمه چی بارشه من اکانت فیس ندارم ![]() |
arash75 | 1393/03/31 23:02:26 |
8394 |
![]() |
کماندار |
... اگه دفاع می کنی بهترین انتخاب نیزه داره[/div][/quote] نیرویی بهتر از کماندار وحود نداره دفاع و غارت عالیه سرعتش هم خیلی مهمه که دوستان اصلا بهش اشاره نمیکنن شوالیه فقط برای مهاجمین و حملات خیلی سنگین(بازم میگم خیلی سنگین) به خاطر گندم خور بیشترش هم بازم ترجیح من کمانداره تا عارتگر نباشی قدر کماندار رو نمیدونی ![]() کمانی واسه غارت بهترینه ولی نمیدونم چه علاقه ی به شوالیه دارم وقتی نبرد میزنی هر چیزی هم جلوش باشه صاف میکنه برمیگرده هیچ وقت نه نمیگه با اینکه اونایی که تجربه دارن میگن کمانی از همه بهتره و دلایل منطقی هم دارن باز هم من شوالیه رو بهتر از بقیه نیروها میدونم ![]() من با شوالیه 2 تا مشکل اساسی دارم 1-گندم رو نابود میکنه(بندگان ساده خدا که مولتی ندارن مثل من نمیتونن سیرشون کنن) 2-بخوای برای غارت ازش استفاده کنی که گندم خودش رو تهیه کنه وسط چندتا فارم میان دف میگیرن که دیگه مگه میشه اون کشته ها رو جبران کرد با توجه به مدت طولانی ساخت شوالیه(محسن 1994 خیلی خوب میگفت همون چند تا دونه که تو شهر با دیوار و قصر تلف میشه ضرره واقعا) |
مهرگان راد | 1393/03/29 13:28:16 |
8395 |
![]() |
انتقادات از بازی عصر پادشاهان |
... دیر شاید بگه[/div][/quote] عزیزم چون اینحجا ایرانه سرعته اینترنت فوق العاده پایینه یه سری من زنجان رفتم دقیقا نیم ساعت واسه همین صفحه ی معمولی بازی وایسادم تا بیاد بالا همینشم واسه این اینترنت سنگینه سرعت بره بالا خیلی کارا میشه کرد |
f.a.cup | 1393/03/26 23:02:46 |
8396 |
![]() |
... دیر شاید بگه[/div][/quote] عزیزم چون اینحجا ایرانه سرعته اینترنت فوق العاده پایینه یه سری من زنجان رفتم دقیقا نیم ساعت واسه همین صفحه ی معمولی بازی وایسادم تا بیاد بالا همینشم واسه این اینترنت سنگینه سرعت بره بالا خیلی کارا میشه کرد[/div][/quote] |
korosh bozorg | 1393/03/26 23:06:40 |
8397 |
![]() |
... ][/div]
اوه اوه ![]() لا اقل همینارو ب اینگیلیسی بنویسن طرف بفهمه چی بارشه من اکانت فیس ندارم ![]() منم ندارم فقط میخونم ![]() |
hani gonjeshke | 1393/03/31 23:03:00 |
8398 |
![]() |
... تی مانند حالت شب و شهر متروکه و.. نظر من که بازی دست خودمون نیست همش با سرور بازی جذابیتی که شما میگین با اضافه شدن اختیار به بازیکن در این زمینه ها خیلی بیشتر میشه و این ملزومن شامل تغییرات گرافیکی سنگین نیست و به نت هم ربط چندانی نداره حتی جداییی بعضی بازیکنای بزرگ هم به همین خاطر تکراری شدن بازی بود چرا چون یه سبک من بازیکن توی سبک بازی به جز پول ریختن تو اکانت دخیل نیستم غیر اینه؟
|
korosh bozorg | 1393/03/27 09:09:13 |
8399 |
![]() |
همه چیز در مورد سرور 24 و شمال ایران زمین |
... رو نیروهاشو خریدیم زدیم به این بعد پول اون بدبخت رو هم نداد گفت نامرده واقعا برای خودم متاسفم که با همچین ادمی رفاقت کردم ناموسش رو گذاشت گرو ولی بهش عمل نکرد من تو این سرور 3تا شانس کتیبرو زدم محسن کرده هادی ماورا 3غارت گر همش هم به خاطر این بود که شانس کتیبرو از دست بدن 200نفر بعد انتقال کتیبه بهم فحش دادن ولی بازم سوختمو ساختم به خاطر یه رفاقت واقعا از بچه های اذربایجان شرمندم نمی دونم چطوری جوا بشون رو خواهم داد معلوم نیس ولی جبران میکنم این عکسارو ببینین بعد نیست ببینین یوسف چی گفتو چی کرد 8pic.ir/images/fhqv785kihcx9ioos45q.jpg 8pic.ir/images/xsr9o905az6txjf55anc.jpg 8pic.ir/images/z1n8t3nxgaxowezdfrgr.jpg 8pic.ir/images/7sj6vnqbp9md8lf69eji.jpg 8pic.ir/images/1toevzuy0utbs1fqmkyt.jpg 8pic.ir/images/l7oljrn8reaazd8e6tvd.jpg این کتیبه ای که تو ارشیو کردی هیچ افتخاری نداره چون حرامه چون اه اتحاد اذربایجان پشتشه تو اصلا بازی بلد نیستی که میگی حق من بود کتیبه به من میگی جاشه من گفتم اینو بگم اگه با تو حرف نمی زدم کتببرو21برمی داشتم نه1نیمه شب |
rezadefender | 1393/03/27 15:18:59 |
8400 |
![]() |
... ][/div]
اوه اوه ![]() لا اقل همینارو ب اینگیلیسی بنویسن طرف بفهمه چی بارشه من اکانت فیس ندارم ![]() منم ندارم فقط میخونم ![]() من دیگه نمیخونم حس میکنم مسیر زندگیم داره عوض میشه ![]() |
hani gonjeshke | 1393/03/31 23:07:21 |