جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
8301 |
![]() |
نتیجه والیبال ایران و برزیل |
نه اسمش یادم رفت الان یادم بودا ![]() |
amirbagheri@ | 1393/03/23 23:34:17 |
8302 |
![]() |
b¡ngo55521 یا bingo55521 ؟ |
![]() بینگو چینی |
sa-ghar | 1393/03/24 14:56:27 |
8303 |
![]() |
کتیبه سرور 24 |
... بیبین خوشگل پسر ... کتیبه مال ما بوده و هست ... تو کتیبرو 5 میلیون خریدی ... بازم مال ماست....اونم بر نمیدارم...برو پول بده شاید تونستی ساختمون عصر............ بخری..... بزن به نام خودت ..بنویس عصر اسنوکر ...خوبه نه؟ عنوان : کتیبه شناسایی شد ارسال شده توسط ایتالیایی در 1393/03/25 16:59:13 کد پیام: 1916822 اتحاد ما که مدیراشون پول گرفتن که اتحاد ما حمله نکنه بهمون میگن حمله نکنید ولی این امارو داشته باشین که شهر ava کتیبه اونجاس عمومی کن همه بزنن اینم سندش من 600 کیلو فرستادم یعنی کل نیروهامو............ اولین سند اچ پالاد که سند خیلی بزرگتریه که حرفم ثابت میشه.... اکانتهای دور قسمت سوخترو دقت کنید ...همه تو نقشه قرمز شدن ...همه روفقایی شدن...جالب نیست؟ من میرم از اینجا...تا شاید نفس راحت بکشن ...ی 4 تا از شهراشونو اووردم پایین بعد میرم...هنوز هستم حرف اخرم ....... اگر من گفتم شانس زدن کتیبه 70 درصده واسه ما ...واسه اون زمان بود که شما با اون همه اکانتی که داشتین شروع ... |
benyaminmomeni | 1393/03/26 03:17:23 |
8304 |
![]() |
کتیبه سرور 24 |
پروفایل محسن کرده (( استراحت رفتن ایشون )) یوسف داداش پیشاپیش مبارک باشه نوش بچه های رفقا هم خیلی خوبن حالا جز... ک بقول معروف این به اون در مساوی میشه ما هم داوریم به نفع رفقا رای میدیم ========== |
benyaminmomeni | 1393/03/26 22:28:07 |
8305 |
![]() |
بازگشت فوری |
[quote] ممد حسن [quote][div]hooo20 موقع برگشت نیروها داخل اردوگاه ی گزینه هست به اسم بازگشت فوری لشکریان [/quote]این گزینه رو بزنیم چکا میشه؟ در همون لحظه سربازات بر میگردن . |
hooo20 | 1393/03/25 19:48:05 |
8306 |
![]() |
بازگشت فوری |
[quote] hooo20 [quote][div]ممد حسن [quote][div]hooo20 موقع برگشت نیروها داخل اردوگاه ی گزینه هست به اسم بازگشت فوری لشکریان [/quote]این گزینه رو بزنیم چکا میشه؟ در همون لحظه سربازات بر میگردن . |
hasansnake | 1393/03/25 19:48:51 |
8307 |
![]() |
هشت سال انتظار دوشنبه شب به پایان میرسد. |
نه من می گم یک 30 ، 40 تایی ایران به نیجریه می زنه ![]() ![]() |
omid511 | 1393/03/26 13:30:44 |
8308 |
![]() |
کتیبه سرور 24 |
... رو نیروهاشو خریدیم زدیم به این بعد پول اون بدبخت رو هم نداد گفت نامرده واقعا برای خودم متاسفم که با همچین ادمی رفاقت کردم ناموسش رو گذاشت گرو ولی بهش عمل نکرد من تو این سرور 3تا شانس کتیبرو زدم محسن کرده هادی ماورا 3غارت گر همش هم به خاطر این بود که شانس کتیبرو از دست بدن 200نفر بعد انتقال کتیبه بهم فحش دادن ولی بازم سوختمو ساختم به خاطر یه رفاقت واقعا از بچه های اذربایجان شرمندم نمی دونم چطوری جوا بشون رو خواهم داد معلوم نیس ولی جبران میکنم این عکسارو ببینین بعد نیست ببینین یوسف چی گفتو چی کرد 8pic.ir/images/fhqv785kihcx9ioos45q.jpg 8pic.ir/images/xsr9o905az6txjf55anc.jpg 8pic.ir/images/z1n8t3nxgaxowezdfrgr.jpg 8pic.ir/images/7sj6vnqbp9md8lf69eji.jpg 8pic.ir/images/1toevzuy0utbs1fqmkyt.jpg 8pic.ir/images/l7oljrn8reaazd8e6tvd.jpg این کتیبه ای که تو ارشیو کردی هیچ افتخاری نداره چون حرامه چون اه اتحاد اذربایجان پشتشه تو اصلا بازی بلد نیستی که میگی حق من بود کتیبه به من میگی جاشه من گفتم اینو بگم اگه با تو حرف نمی زدم کتببرو21برمی داشتم نه1نیمه شب اخ خدا بهنام بهت لعنت کنه که به این بی ناموس اعتماد کردی 100بار گفتم نده این که به دوستاش نامردی میکنه به خاطر کتیبه به ما نمکنه گفت ناموسش رو اورده وسط میده خاک تو سرت بهنام[/b] |
dr_bahman7 | 1393/03/27 17:15:18 |
8309 |
![]() |
نخند |
[quote] mahdi521 [quote] [/quote]mohadeseh33 [quote][div]mahdi521 [quote][div]ممد حسن داداش کپی کردی. [/quote]خوب از خودش که اینچیزا رو نمیگه ![]() الان ما نفهمیده بودیم که کپی کرده ممنون که ما رو آگاه ساختید... واقعا مچکرم. سخت نگیر ...مده که تو هر |
ممد حسن | 1393/03/22 23:00:42 |
8310 |
![]() |
[quote] omid511 [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]arash75 1-5 [/quote]ایران میبره ![]() من میگم مثل مالدیو 17 تا میزنه. نه من می گم یک 30 ، 40 تایی ایران به نیجریه می زنه ![]() ![]() |
ممد حسن | 1393/03/26 13:31:32 |
8311 |
![]() |
نه داداش اومدم شما رو از خواب بیدار کنم نت قطع بود الان وصل شد. قضاوت عجولانه کردی. |
ممد حسن | 1393/03/27 01:39:06 |
8312 |
![]() |
گزارش لحظه ایی ایران vs نیجریه |
به نظرم از بازی با ارژانتین انصرافبدیم سنگین تریم! بازی بود یا لالایی! :-! |
sa-ghar | 1393/03/27 00:20:37 |
8313 |
![]() |
مشکل نخواندن فایل های فلش ( راهنمایی ام کنید فوری ) |
چیزی رو هم که می خوام توش بریزم میگه جا نداره هم کپی پیست و هم سنت تو |
omid511 | 1393/03/27 14:45:17 |
8314 |
![]() |
همه چیز در مورد سرور 24 و شمال ایران زمین |
... نمی خوام درباره ی رهام (eryha)یا رضا تحت حمایت شدید قضاوت کنم فقط نظرم رو میگم من با هر دوشون بازی کردم نه با این اکانت هم با اکانت های دوستان هر دو شون خوبن غارتگر ![]() رضا که رو که همه می شناسن موسس اتحاد شمال و یه غارتگر حرفه من هم تو اتحاد شمال بود هم پرو پلیرز ولی بنظرم اخلاق و رفتار رهام یه چیز دیگه است وگرنه رضا هم عالیه من بیشتر با رهام حال میکنم ![]() |
javad13787878 | 1393/05/01 03:29:11 |
8315 |
![]() |
کتیبه سرور 24 |
... رو نیروهاشو خریدیم زدیم به این بعد پول اون بدبخت رو هم نداد گفت نامرده واقعا برای خودم متاسفم که با همچین ادمی رفاقت کردم ناموسش رو گذاشت گرو ولی بهش عمل نکرد من تو این سرور 3تا شانس کتیبرو زدم محسن کرده هادی ماورا 3غارت گر همش هم به خاطر این بود که شانس کتیبرو از دست بدن 200نفر بعد انتقال کتیبه بهم فحش دادن ولی بازم سوختمو ساختم به خاطر یه رفاقت واقعا از بچه های اذربایجان شرمندم نمی دونم چطوری جوا بشون رو خواهم داد معلوم نیس ولی جبران میکنم این عکسارو ببینین بعد نیست ببینین یوسف چی گفتو چی کرد 8pic.ir/images/fhqv785kihcx9ioos45q.jpg 8pic.ir/images/xsr9o905az6txjf55anc.jpg 8pic.ir/images/z1n8t3nxgaxowezdfrgr.jpg 8pic.ir/images/7sj6vnqbp9md8lf69eji.jpg 8pic.ir/images/1toevzuy0utbs1fqmkyt.jpg 8pic.ir/images/l7oljrn8reaazd8e6tvd.jpg این کتیبه ای که تو ارشیو کردی هیچ افتخاری نداره چون حرامه چون اه اتحاد اذربایجان پشتشه تو اصلا بازی بلد نیستی که میگی حق من بود کتیبه به من میگی جاشه من گفتم اینو بگم اگه با تو حرف نمی زدم کتببرو21برمی داشتم نه1نیمه شب اخ خدا بهنام بهت لعنت کنه که به این بی ناموس اعتماد کردی 100بار گفتم نده این که به دوستاش نامردی میکنه به خاطر کتیبه به ما نمکنه گفت ناموسش رو اورده وسط میده خاک تو سرت بهنام[/b][/div][/quote] خوده رضا اومد توی یه تاپیک دیگه اینو گذاشت بهمن. |
mahdi521 | 1393/03/27 17:15:54 |
8316 |
![]() |
سوال ابادی |
... این درصداش چ جوری حساب میشه؟ بعد اگه متخصص فرستادم داخل ابادی معلوم میشه چند درصد تولیدم زیاد شدش؟ [/div][/quote] بله مشخص میشه چند درصد به تولیدتون اضافه شده.اگه آبادی گندم باشه در مزرعه.اگه سنگ.چوب یا آهن باشه تو معدن خودشون درصد افزایش تولید نوشته شده. |
sara29 | 1393/03/23 08:44:09 |
8317 |
![]() |
همه چیز در مورد سرور 24 و شمال ایران زمین |
اِ ته اون تاپیک یکی واسم کل کل کرده بود ندیده بودم الان دیدم میشه الان جوابشو بدم یا نه؟؟؟ راستی دی ام سی سرور 25 رو یادت نیست؟؟عجبز فکر کنم رو اکانت محسن بودیا... هرو من حالا هرچی هست کتیبه سرور 24 رو به رفقا تبریک میگم بازم چه کلاه برداری بوده چه نبوده چیزی که تهش موند اسم رفقاس همون کلاه برداریم باور کنید کار هرکسی نیست واسه اونم زحمت کشید |
کوروپولیس | 1393/05/01 09:24:57 |
8318 |
![]() |
افتتاحیه جام جهانی/////. |
... مارادونا کاپیتان تیمشان بود. آرژانتین در گروه آ در کنار ایتالیا،بلغارستان وکره جنوبی قرار گرفت و با ۲ برد و ۱ تساوی برابر ایتالیا به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کرد. در مرحله یکهشتم به مصاف رقیب سنتی خود، اروگوئه رفت و ۱ -۰ پیروز شد. حریف آرژانتین در مرحله بعد انگلستان بود. آغاز رسمی فوتبال در آرژانتین به سال ۱۸۹۳ بازمیگردد.نخستین مسابقه رسمی تیم ملی فوتبال آرژانتین در ۱۶ می۱۹۰۱ مقابل اروگوئه در مونته ویدئو بود که با برد ۳-۲ آرژانتین به پایان رسید. آرژانتین تا به حال در چهار فینال جام جهانی حضور داشته که حاصل آن دو عنوان قهرمانی میباشد. فینال نخست بازمیگردد به اولین دوره جامجهانی در سال ۱۹۳۰، دراین مسابقه آرژانتین در مقابل اروگوئه میزبان ۴-۲ بازنده شد. آسمان آبی و سفیدها (به اسپانیایی: Albicelestes) فینال بعدی خود را در کشور خود و با پیروزی ۳-۱ مقابل هلند به پایان بردند. آرژانتینیها ۸ سال بعد و در مکزیک، به رهبری دیگو مارادونا با پیروزی ۳-۲ برابر آلمان غربی دومین قهرمانی را به دست آوردند. آخرین فینال آنهابازمیگردد به جام جهانی ۹۰ ایتالیا، که در مسابقهای بحث برانگیز ۱-۰ مغلوب آلمان غربی شدند. سرمربیگری آرژانتین در جامهای جهانی ۱۹۷۸ و ۱۹۸۶ را به ترتیب، سزار لوییس منوتی و کارلوس بیلاردو بر عهده داشتند. آرژانتین در جام ملتهای آمریکا جنوبی نیز با کسب ۱۴ عنوان قهرمانی بسیار موفق بودهاست. قهرمانی جام کنفدراسیونها در سال ۱۹۹۲، ۲ قهرمانی در بازیهای المپیک در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸، از دیگر افتخارات مهم این تیم میباشد. در ماه مارس ۲۰۰۷ آرژانتین برای اولین بار به صدر ردهبندی جهانی فیفا صعود کرد. ![]() ![]() ![]() |
bmxz | 1393/03/22 16:20:42 |
8319 |
![]() |
باستان شناسی... |
[quote] اواتار1392 [div]از ۱۸۰۰ به بعد، با ورود میسیونرهای خارجی به ایران، علاقه به شناسایی مکانهای ذکر شده در کتاب مقدس و نویسندگان کلاسیک گسترش یافت. در نیمه اول قرن نوزدهم، تلاش برای توصیف و تهیه طرح از آثار قدیمی آغاز شد. در اواخر قرن نوزدهم، ایران با وجود حفظ استقلال خود، به منطقه حائل بین امپراطوریهای انگلیس و روسیه در |
غول قرمز | 1393/10/26 20:48:10 |
8320 |
![]() |
دوستان در لاین |
چرا رمز میدی ![]() |
lordbaz | 1393/03/28 16:27:00 |
8321 |
![]() |
دوستان در لاین |
استفاده عمومی نمیشه رمزش عوض میشه بعدشم گردن من نندازی |
lordbaz | 1393/03/28 16:35:05 |
8322 |
![]() |
نفر 1 غارت سرور 25 سقوط کرد |
... چه ها مسخره بازی در نیارید دیگ ![]() راستی اکانت اراد بگی برا همیشه بسته شده 8 تا مولتی داشته[/div][/quote] به دلیل مولتی بودن بسته نشده اینو اول گفتیم مولتیه و این حرفا اما سندی نداشتن واسه بستنش چون سیستم مولتی نشون نمیداد دلیل بهتری اوردم که تا عمر دارن دیگه از این برنامه ها نزنن روی اکانتشون ![]() |
سامورایی3 | 1393/03/28 20:21:01 |
8323 |
![]() |
حرفای دل*ضدحال*حقیقت;) |
... نه! گرمکن نارنجیشوپوشیدزدبیرون و حالا توجه کنید به تیکههای ملت : نارنگی! کجا میری؟ … پرتقال! بدو تا نخوردمت! هویج! مگه خرگوش دنبالت کرده؟ ته سیگار! رفتگر! برو ۹ شب بیا بابا! چیتوز موتوری! سن ایچ و دیگر هیچ! لینا توپی!! انقدر جون نده بابا! اسمارتیز! بقیه دوستات کجان؟ بچهها! بچه ها! گارفیلد! الان کدوم مسئول باید رسیدگی کنه؟.[/b] |
dr_bahman7 | 1393/04/11 05:09:59 |
8324 |
![]() |
افتتاحیه جام جهانی/////. |
... مارادونا کاپیتان تیمشان بود. آرژانتین در گروه آ در کنار ایتالیا،بلغارستان وکره جنوبی قرار گرفت و با ۲ برد و ۱ تساوی برابر ایتالیا به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کرد. در مرحله یکهشتم به مصاف رقیب سنتی خود، اروگوئه رفت و ۱ -۰ پیروز شد. حریف آرژانتین در مرحله بعد انگلستان بود. آغاز رسمی فوتبال در آرژانتین به سال ۱۸۹۳ بازمیگردد.نخستین مسابقه رسمی تیم ملی فوتبال آرژانتین در ۱۶ می۱۹۰۱ مقابل اروگوئه در مونته ویدئو بود که با برد ۳-۲ آرژانتین به پایان رسید. آرژانتین تا به حال در چهار فینال جام جهانی حضور داشته که حاصل آن دو عنوان قهرمانی میباشد. فینال نخست بازمیگردد به اولین دوره جامجهانی در سال ۱۹۳۰، دراین مسابقه آرژانتین در مقابل اروگوئه میزبان ۴-۲ بازنده شد. آسمان آبی و سفیدها (به اسپانیایی: Albicelestes) فینال بعدی خود را در کشور خود و با پیروزی ۳-۱ مقابل هلند به پایان بردند. آرژانتینیها ۸ سال بعد و در مکزیک، به رهبری دیگو مارادونا با پیروزی ۳-۲ برابر آلمان غربی دومین قهرمانی را به دست آوردند. آخرین فینال آنهابازمیگردد به جام جهانی ۹۰ ایتالیا، که در مسابقهای بحث برانگیز ۱-۰ مغلوب آلمان غربی شدند. سرمربیگری آرژانتین در جامهای جهانی ۱۹۷۸ و ۱۹۸۶ را به ترتیب، سزار لوییس منوتی و کارلوس بیلاردو بر عهده داشتند. آرژانتین در جام ملتهای آمریکا جنوبی نیز با کسب ۱۴ عنوان قهرمانی بسیار موفق بودهاست. قهرمانی جام کنفدراسیونها در سال ۱۹۹۲، ۲ قهرمانی در بازیهای المپیک در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸، از دیگر افتخارات مهم این تیم میباشد. در ماه مارس ۲۰۰۷ آرژانتین برای اولین بار به صدر ردهبندی جهانی فیفا صعود کرد. ![]() ![]() ![]() ممنونم ازت |
matot021 | 1393/03/22 16:22:17 |
8325 |
![]() |
بازی باحال |
درصدای نظرسنجیو نگاه کنی متوجه میشی خودت ![]() |
rezadefender | 1393/03/29 17:48:48 |