جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
7326 مشاوره در مورد خرید گوشی و تبلت
... گیگ و 2 گیگ ram
میکرو اس دی تا 32
سی پی یو 4 هسته با فرکانس 1.2 گیگاهرتز
دوربین 8
فیلم برداری اچ دی
و باطری 2150 که به نظر مناسب میاد.
دوسیم
رو میتونی بخری.
توی برند هوآوی مدل های پایین ترش سنگین ترین بازی هارو مثل آسفالت هشت و کال آف دیوتی رو اجرا میکنن.حالا این که مدلش بالاتره و رام بالاتری هم داره خیلی راحت تره.
زیبایی ظاهر هم داره.
تاچ روون هم داره.

یه نکته دیگه بخاطر این که هوآوی تازه اومده و تازه داره اسم میده بیرون قیمت هاش کمتره. و مثل سامسونگ و اچ تی سی پول مارک نمیدی.
من قبلا اچ تی سی داشتم توی اس دادن هم مشکل داشتم چه برسه به بازی.
[/div][/quote]
ممنون آرش.
من بیشتر دوست دارم تبلت بگیرم تا گوشی.برای کارای گرافیکی و اینترنت بیشتر لازم دارم و صفحه نمایشش برام مهمه هم اینچش هم کیفیتش.
به نظرت اگه تبلت بگیرم 800 تومن بعدا میتونم بفروشمش؟که یدونه گوشی خوب یا یه تبلت بهتر بگیرم؟[/div][/quote]
خوب مطمعنن اگه وضع بازار مثل الان باشه نمیتونی 800 بفروشی و باید پایین تر بفروشی.

چند تا نکته هست در مورد تبلت.
اولا بیرون از خونه باید همیشه دستت باشه یا توی کیفت.(توی کیف باشه که اصلا اس ام اس و زنگ و.. متوجه نمیشه مگر گوشی اضافه داشته باشی.
توی دستت باشه امنیت نداره یا ازت میزنن خدای نکرده یا ظربه و آسیب و...

اگه بیشتره وقتا خونه ای یا اتومبیل شخصی داری تبلت خیلی خوبه.
در غیر اینصورت همش حواست باید بهش باشه.

ولی گرفتنش هم ظرر نداره.هر چیزی مواظبت خودشو میخواد.

توی استفاده اگه مشکل نداشته باشی خوب مطمعنا یه تبلت هفت اینچی چهار هسته با باطری قوی تر بهتر از ...
‏1393/01/26 14:30:12
7327 هوش تصویری
... ][/div]
تست هوش هشتم:
معمای فوت کرده!!!
http://up.smartkidz.ir/up/smart98/Pictures/564378_591714924173574_1425074229_n.png
؟
؟
؟
[/quote]

همچین چیزی نمیشه چون توی سن 25 سالگی نمرده

1375-1355=20

معما گفته توی 25 سالی فوت کرده ولی وقتی این اعداد رو منهای هم کنیم جواب میشه 20 پس یعنی طرف 20 سالش بوده نه 25 سالش پس همچین چیزی غیر ممکنه
‏1393/02/24 23:51:54
7328 بهترین بازی شطرنج آنلاین
بعضی دوستن گفتند که برای ثبت نام ارور میده

نباید نام کربری بینش فاصله بفته
مثلا ننویسن tick tack بنویسین tick-tack یا tick_tack
اگر باز هم ارور داد کسی قبلا با چنین اسمی ثبت نام کرده

دوست دار شما
علیرضا
‏1393/03/01 13:11:40
7329 فــــــــیـــــــنـــــال
[quote]
ممد حسن
[quote][div]amirbagheri@
[div]ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 ل
‏1393/02/24 23:02:32
7330 فــــــــیـــــــنـــــال
توی نظر سنجی هم همین طوری بود ولی اونجوری کسی نمیفهمید
‏1393/02/25 12:39:10
7331 رده بندی
به یا ممد حسن
‏1393/02/25 19:08:17
7332 این چه وضعشه
داداش اینجا همه کم سن و سالن توقع بیشتر نمیشه داشت .
از اولم یادت باشه همین مشکلا بوده.
کلا نمیشه رو بحث های تخصصی و ... اینجا حساب کرد اینجارو باید بزاری رو حساب یه سرگرمی که بعضی از کاربراش شمارو به خنده وا میدارن.ب
‏1393/02/25 17:05:47
7333 مشاوره در مورد خرید گوشی و تبلت
... گیگ و 2 گیگ ram
میکرو اس دی تا 32
دوربین 8
فیلم برداری اچ دی
دوسیم
رو میتونی بخری.
توی برند هوآوی مدل های پایین ترش سنگین ترین بازی هارو مثل آسفالت هشت و کال آف دیوتی رو اجرا میکنن.حالا این که مدلش بالاتره و رام بالاتری هم داره خیلی راحت تره.
زیبایی ظاهر هم داره.
تاچ روون هم داره.

یه نکته دیگه بخاطر این که هوآوی تازه اومده و تازه داره اسم میده بیرون قیمت هاش کمتره. و مثل سامسونگ و اچ تی سی پول مارک نمیدی.
[/div][/quote]
ممنون آرش.
من بیشتر دوست دارم تبلت بگیرم تا گوشی.برای کارای گرافیکی و اینترنت بیشتر لازم دارم و صفحه نمایشش برام مهمه هم اینچش هم کیفیتش.
به نظرت اگه تبلت بگیرم 800 تومن بعدا میتونم بفروشمش؟که یدونه گوشی خوب یا یه تبلت بهتر بگیرم؟[/div][/quote]
خوب مطمعنن اگه وضع بازار مثل الان باشه نمیتونی 800 بفروشی و باید پایین تر بفروشی.

اولا بیرون از خونه باید همیشه دستت باشه یا توی کیفت.(توی کیف باشه که اصلا اس ام اس و زنگ و.. متوجه نمیشه مگر گوشی اضافه داشته باشی.

توی استفاده اگه مشکل نداشته باشی خوب مطمعنا یه تبلت هفت اینچی چهار هسته با باطری قوی تر بهتر از گوشی 5 اینچ و چهار هسته هست.
[/div][/qu ...
‏1393/01/26 14:33:25
7334 معمای خیلی جالب همه حتما بیان
پاسخ اینه
هر کی از همه سنگین تره
جواب را یک دختره 6 ساله در ژاپن داد
‏1393/02/26 16:54:40
7335 معمای خیلی جالب همه حتما بیان
جوابو داد باید اونی ک سنگین تره بندازن یکی هم ی جواب جالب تر داد

:::::::::::

امیر دود
میزارن تا بالن به زمین نزدیک شه بعد همه با هم میپرن
‏1393/02/26 17:40:42
7336 تانکی انلاین
خبر 2:
ریکوچت برنده تخفیف 50 درصد شد

طبق نظر سنجی انجام شده برای تخفیف تیر ها یک نظر سنجی داغ صورت گرفت و به ترتیب :
ریکو چت_ریلگانو تندر اول دوم و سوم شدند و ریکو 50%تخفیف،ریلگان 30 درصد تخفیف و تند ر 25 %تخفیف گرفتند
‏1393/02/27 16:04:38
7337 تانکی انلاین
... . A&D
8. Chaos
9. Hard Shield
10. Step by Step
11. Arab Knights
12. Noob Army
13. Mad Farmers
14. Centurion
15. Fathers
16. Harsh Team

70%گروه ها روسی هستند

خبر 5:
نظر سنجی در صفحه اصلی!
سوال نظر سنجی:
خطرناک ترین تیر کدام است؟؟؟
اخرین نتایج عبارتند از:
فریزر با4,916رای در مقام 1
اتش افک با 4,101 رای در مقام 2
ریکوچت با 3,622رای در مقام 3
شافت با 3,416 رای در مقام 4
ریل گان با 3,388 در مقام 5
‏1393/02/27 16:21:46
7338 مشاوره در مورد خرید گوشی و تبلت
... گیگ و 2 گیگ ram
میکرو اس دی تا 32
دوربین 8
فیلم برداری اچ دی
دوسیم
رو میتونی بخری.
زیبایی ظاهر هم داره.
تاچ روون هم داره.

[/div][/quote]
ممنون آرش.

توی استفاده اگه مشکل نداشته باشی خوب مطمعنا یه تبلت هفت اینچی چهار هسته با باطری قوی تر بهتر از گوشی 5 اینچ و چهار هسته هست.
[/div][/quote]
ممنون آرش جون.
بچه ها not 8 گرف ...
‏1393/01/26 14:36:44
7339 شطرنج
... ستون باز

هرگاه در یک ستون عمودی از صفحه شطرنج پیاده‌ای وجود نداشته باشد یا آن ستون به وسیله یک سوار سبکِ حمایت‌شده مسدود نشده باشد به آن ستون، ستون باز می‌گویند. کنترل کردن ستون‌های باز با سوارهای سنگین (وزیر یا رخ) معمولا مفید است و توصیه می‌شود.

پیاده رونده

چنانچه مسیر حرکت یک پیاده به سوی عرض آخر توسط هیچ پیاده‌ای از حریف مسدود یا تحت کنترل نباشد، به آن پیاده، پیاده رونده یا پیاده آزاد می‌گویند. به عبارت دیگر چنانچه یک پیاده در ستون خود و ستون‌های مجاور خود هیچ پیاده‌ای از حریف را در مقابل نداشته باشد پیاده رونده محسوب می‌شود.

حمله دو جانبه

به حالتی گفته می‌شود که یک مهره هم‌زمان به دو مهره از حریف حمله کند به طوری که حریف نتواند هر دو مهره مورد تهدید را نجات دهد. چنانچه یکی از دو مهره مورد تهدید واقع شده شاه باشد به این حالت کیش دوجانبه گفته می‌شود.

مهره به مهره یا تعویض

چنانچه در دو حرکت پیاپی دو مهره هم‌ارزش از طرفین کشته شوند می‌گویند تعویض صورت گرفته یا مهره به مهره شده است.

گسترش

حرکت دادن مهره ها اعم از پیاده یا سواره به خانه هاى موثرتر و مفیدتر را گسترش در بازى گویند.

دفاع

اگرمهره اى چه پیاده و چه سواره توسط مهره هاى مقابل مورد تهدیدقرارگیرد شما بوسیله مهره هاى خودى پوششى براى مهره مورد تهدید قرار دهید تا از آن محافظت نماید ان را دفاع از مهره گویند.

گشایش

در اوایل بازى ابتدا معمولا بوسیله مهره هاى پیاده جلوى مهره هاى سواره نظام باز شده و براى حرکت آنها به اصطلاح گشایشى مى شود که این عمل گشایش گویند.

مرتب کردن

در هنگام بازى گاهى اتفاق مى افتد که بازیکن مهره هاى خود را که احتمالا جا به جا شده است مرتب مى کند. وى با اداى این جمله که "مرتب مى کنم" از این قانون استفاده مى کند. لازم به تذکر است که در شطرنج هر بازیکن هنگام نوبت خود دست به هر مهره اى زد و آن را از جاى خود بلند کرد باید حتما با آن مهره بازى کند و حق تغییر بازى بوسیله مهره دیگرى را ندارد. قانون بالا در تفکیک این دو امر مقرر شده است.
‏1393/02/29 12:16:32
7340 بهترین بازی
خـداهیچ کال اف دیوتی حرف نداره تو نظرسنجی هم با موارد دیگر برابری میکنه
‏1393/03/02 11:48:30
7341 فصل ها
[quote]
ممد حسن
[quote][div]آرمان خان
خوب میشد.حتی من طرح هایی دارم که خیلی بهتر هم میشه.مثل گرد باد و طوفان شنو ...
[/quote]
من طرح های بهتری دارم سیل و زلزله اتیش گرفت
‏1393/03/01 19:26:32
7342 بخش انتقادات و پیشنهادات نداره انجمن ؟؟
... ed[/b][/div]
خیلی جالبه انجمن به این بزرگی همچین بخشی نداره
[/quote]
داره برو پشتیبانی بعد روموضوع کلیک کن رو یکی شون نوشته پیشنهادات وانتقادات[/div][/quote]
عزیزم فکر نمیکنی جواب نویسنده تایپک و ایشون داده شده باشه!؟
تایپک قدیمی بالا نیار خواهشا
‏1393/06/19 12:06:00
7343 مشاوره در مورد خرید گوشی و تبلت
... گیگ و 2 گیگ ram
میکرو اس دی تا 32
دوربین 8
فیلم برداری اچ دی
دوسیم
رو میتونی بخری.
زیبایی ظاهر هم داره.
تاچ روون هم داره.

[/div][/quote]
ممنون آرش.

[/div][/quote]
ممنون آرش جون.
بچه ها not 8 گرفتم 1 میلیون و 200 تومن.
8 اینچ
سی پی ی ...
‏1393/01/26 14:38:05
7344 عجیب ترین فیلم((واقعی))
نظر سنجی گذاشته شد
‏1393/03/03 15:03:19
7345 منابعقابل حمل کماندار
... هنما نوشته قدرت حمل منابع 100 اما من نمی دونم که صدتا از هر منبع یا یه چیز دیگه[/div][/quote]
کلا هر چی توی انبار باشه جمع می کنن دنگی دونگی تقسیم می کنن!!!مثلا10000 گندم و 0تا آهن و 500 چوب و 1500 سنگ ترف داشته باشه به شکل زیر تقسیم می کنن!!!
10000+500+1500+0=12000
12000/100=120
یعنی تو باید باسه غارت کل منابع حداقل120 کماندار بفرستی افتاد؟؟؟

اگه باور نداری امتحانش مجانیه!!!
‏1393/03/03 23:22:19
7346 چرا
باید صب کنی تا برسن
عنوان تایپیکتو عوض کن
‏1393/03/03 22:09:23
7347 چرا
lordbaz
باید صب کنی تا برسن
عنوان تایپیکتو عوض کن

تو اردوگاه نوشته نیرو در شهر 30نیزه دار اما در شهر چیزی معلوم نیست
‏1393/03/03 22:12:00
7348 مشاوره در مورد خرید گوشی و تبلت
... گیگ و 2 گیگ ram
میکرو اس دی تا 32
دوربین 8
فیلم برداری اچ دی
دوسیم
رو میتونی بخری.
زیبایی ظاهر هم داره.
تاچ روون هم داره.

[/div][/quote]
ممنون آرش.

[/div][/quote]
ممنون آرش جون.
بچه ها not 8 گرفتم 1 میلیون و 200 تومن.
8 اینچ
سی پی یو : 4 هسته ای
حافظه داخلی : 16 گیگ
...
‏1393/01/26 14:45:27
7349 آموزش
یه روزی میرسه که بیان بپرسن چجوری میشه کامپیوتر رو روشن کرد یا چجوری میشه به اینترنت وصل شد .
دیر نیست همچین روزی ها ...
‏1393/03/04 20:49:10
7350 آموزش
david
یه روزی میرسه که بیان بپرسن چجوری میشه کامپیوتر رو روشن کرد یا چجوری میشه به اینترنت وصل شد .
دیر نیست همچین روزی ها ...

ی سوال
چجوری میخان بپرسن؟؟
‏1393/03/04 20:50:57
منوی کاربری

پیغام

بستن