جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
6301 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
مخالفم
‏1392/12/09 23:41:28
6302 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
مخالف مخالف مخالف مخالف مخالفم مخالفم با این قانون چون بازی کردن دیگه ارزشی نداره بدون غارت. مگه میشه ی طرفو فارم کرد بعد انتظار داشت فقط چند بار در روز بهش حمله زد.
‏1392/12/09 23:43:30
6303 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
اقا باید غارت ازاد باشه هر چی فارم امده میگه غارت نباشه خوب معلومه قانون این بازی با غارته اگه محدودیت باشه قانون اصلی این بازی میره زیر سوال خوب نمیشه که اینجوری اون محدودیت 100 تایی هم باید برداشته بشه
‏1392/12/09 23:43:40
6304 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
محدودیت زمانی حداکثر 3بار در یک دوره بگذارید اون هم به انتخاب اکانت باشه که از این فرصت کی استفاده کنه تا طرف فرصت بازسازی داشته باشه والا بچه های یک اتحاد به هم با یک سرباز حمله میکنن ودیگه نمیشه بهش حمله کرد
‏1392/12/09 23:48:04
6305 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
سلام بله ۱۰۰درصد موهفقم چون بعضی هز دوستان بول دارن سریع بیشرفت می کنند اونهای که بول ندارند مورد حمله دوستان قرار می گیرند ودلشکسته از بازی میرند چند نفر میشناسم که گریه میکردن چون بول نداشتن مثل بقیع بیشرفت کنند در مملکتی که از مردونگی دم میزنیم زشته بس به نظر من حمله به یک بازی کن دو بار در روز ووبس بقیه اش نا مردی
‏1392/12/09 23:48:22
6306 مشاوره درسی
... و شما الان در رده ی ممتاز هستید.
شما تا اینجا خیلی خوب اومدی جلو خیلی خوب.
سعی کن همین روال رو ادامه بدی تا پیش دانشگاهی.
من روش خوندن بهت یاد نمیدم .هرکس باتوجه به سیستم بدنیش و روانیش یک روشو میپسنده.

میخوام تو راه آینده راهنماییت کنم.

به تمام مقدسات قسم که این نمرات مثل هوا و هوس زود گذرن چند سال دیگه بخاطر استرس های شب امتحان به خودت میخندی.

ببین الان دانشگاه ها با کمبود شدید دانشجو مواجه شدن.
مطمئن باش تا چند سال دیگه خیلی راحت تر از هم سن و سالای ما میرید دانشگاه.

اصل دانشگاه هست
اگه اونجا کم بذاری چوبشو تا اخر عمرت میخوری.

سعی کن تو زندگیت ...
‏1392/10/30 21:32:05
6307 دروغ
... ه آخه مثلا یکی قربون صدقت بره بش میگی دروغه یه ترول دیدم
.
..
قلب پسرا:نرگش مثلا
قلب دخترا:کیانوش افشین ممد ووو [/div][/quote]
پسره میگه دوست دارم،عاشقتم،هر نفسم به نفس تو بستس .........
حالا سند میکنه به
سوگل
لاله
مهسا
احالا بازم ادامه داره خخخخخ!
چرا برا اینکه با احساسات دختره بازی کنه..
تو خودتو نبین اگه به یه دختری ابراز علاقه میکنی مثلا،از ته قلبته و داری راس میگی..
چون تو اینطوری هستی که بقیه اینطوری نیستن عزیزه من
‏1392/11/03 19:42:31
6308 زمان سرورها
... کمتر بشه چون زمان سرورهای کلاسیک خیلی زیاده و واقعا کسل کنندست مخصوصا اگه وضع سروری مثل سرور 17 بهم ریخته شده باشه که دیگه ناجوررررررررررررررررره

لصفا نظرتونو بنویسین تا مدیران بازی توجه کنن
نظرسنجی در مورد زمان سرور کلاسیک هست که با تغییر زمانش سرورهای دیگه هم تغییر زمانی پیدا میکنن[/div][/quote]
خوب شما کلاسیک بازی نکن
‏1392/11/03 19:56:25
6309 زمان سرورها
... کمتر بشه چون زمان سرورهای کلاسیک خیلی زیاده و واقعا کسل کنندست مخصوصا اگه وضع سروری مثل سرور 17 بهم ریخته شده باشه که دیگه ناجوررررررررررررررررره

نظرسنجی در مورد زمان سرور کلاسیک هست که با تغییر زمانش سرورهای دیگه هم تغییر زمانی پیدا میکنن[/div][/quote]
نه داداش هر کی یه مدل سرور رو دوست داره خیلی سرورای کم مدت رو دوست ندارن همین جوری خوبه شما فقط سرورای اسپید رو بازی کن
‏1392/11/03 19:56:59
6310 زمان سرورها

نه داداش هر کی یه مدل سرور رو دوست داره خیلی سرورای کم مدت رو دوست ندارن همین جوری خوبه شما فقط سرورای اسپید رو بازی کن[/div][/quote]
بعضی مواقع شرایط اون جوری که میخوای نیست
مثلا یکی میخواد برای یه مدت مشخص مثلا یک ماه بازی کنه
یا یکی میخواد برای یکس ...
‏1392/11/03 20:03:54
6311 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
شما لطف کن یه نظر سنجی کن که 100تا لشکر کشی همزمان بیشتر بشه یا کمتر روی این قضیه تمرکز کن تعداد فارم هایسرور از فارم نشده ها بیشتر هستش معلومه که موافقم بیشتر میشه
‏1392/12/09 23:49:07
6312 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
من کاملا مخالفم اینجوری دیگه نمیشه به کسی حمله کرد اصلا نمیشه به فارما رسید اگه کلا لشکر کشی ها رو حذف کنید بجاش بازی مزرعه سازی بذارید بهتره تا این قانونا
الان 100 تا لشکر کشی بیشتر نمیشه کرد لطفا این محدودیت رو بردارید
ما فارم هامون بیشتر از 100 تا هستش خیلی سخت شده
‏1392/12/09 23:49:45
6313 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
100 در صد مخالفم
‏1392/12/09 23:52:39
6314 برداشت و درد دل جالب طراح بازی از سرور 17
... رم نشنیده و ندیده بودم که افراد از متخلفانی که از باگ استفاده کرده بودند اینقدر راحت و تنها به خاطر یک پیامی که طرف بهشون زده، حمایت کنند. برای خود من جالب بود که چرا بازیکنان از این افراد سوال نمی پرسند، چرا آن روزهایی که داشتید از این باگ استفاده می کردید، به یاد بقیه نیفتادید و نیامدید پیام عمومی بدهید که بقیه هم یاد بگیرند و از این مشکل بهره مند بشن ؟؟

4- حتی برخی از این افراد تیکت می زدند و خیلی هم دو آتیشه و عصابی، مشکل را پیگیری می کردند، وقتی باهاشون دقیق صحبت می کردم، اصلا نمی دونستند مشکل چی هست و کجاست ؟؟ !!! :-))

5- برام خیلی جالب بود که ما ایرانی ها چقدر احساسی فکر می کنیم و تصمیم می گیریم و چرا یک جوون تحصیل کرده ایرانی، باید اینقدر ساده فریب بخوره !! اون هم فریب شخصی را که اصلا حتی یکبار ندیدش و اصلا نمی دونه واقعا مرد، هست، یا زن، پیر هست یا جوون !! فقط یک دوست اینترنتی است !!

6- تاثیر Sociality در بین جوانان ما خیلی بیشتر از سایر جوامع است و شاید مهمترین دلیلش همین احساسی بودند ما ایرانی هاست. ما عاشق اسطوره ها و اسطوره سازی هستیم. از این حس ما خیلی ها راحت می تونند سوء استفاده کنند و تنها با نوشتن یک جمله که:

من خودم را فدای کل اتحاد می کنم و به خاطر همه شما اکانت ام را حذف می کنم و . . .

افراد چشم روی سایر بخش های رفتاری و سوابق این فرد می بندند و جالبه که اکثر این اسطوره ها پفکی در میان و طرف بعد از اینکه همه را تشویق می کند که اکانت شون را حذف کنند، خودش به بازی ادامه می هد !!!!!

شاید به عنوان نتیجه بشه گفت که درست است که Sociality یکی از مهمترین شاخص های افزایش سلامت در تفریحات و رسانه های تعاملی است، اما باید به فرهنگ کشورها و اقوام نیز با ریزبینی بیشتری نگریست و تدابیری در نظر گرفته شود تا متخلفان نتوانند از بستر یک جامعه تفریحی و صمیمانه برای رسیدن به اهداف شان سوء استفاده نمایند.[/div][/quote]
بعضیا چقد جوگیرن
بعضیا هم خیلی خوش خیالن((باگ رو باز کنید))
همه جا از بازیای کوچیک تا بزرگ ترین بازیا این باگا و متقلبا هست ولی اخرشم بسته میشن
ولی جایی ندیده بودم متقلبا اینجوری طلب کار باشن
‏1392/11/03 11:50:59
6315 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
یه سوال ؟
هدف این بازی چیه ؟
اگه قرار دوست باشیم به فکر یه بازی دیگه باشید
‏1392/12/09 23:52:55
6316 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
سلام
من با این محدودیت موافقم چرا که بعضی از بازیکنان که زودتر بازی رو شروع کردند جمعیت خیلی بالایی دارند به بازیکنانی که جمعیت کمتری دارند حملات زیادی میکنند
البته فقط برای حمله مهاجم به یک شهر (( یک شهر ))
‏1392/12/09 23:54:27
6317 آیا باز هم سوسیس و کالباس میخورین؟؟؟؟؟
ای مردم چرا باید در هرکاری تفریط کنیم ما وقتی گوشت گاو و بدن مرغ رو میگیریم استفاده میکنیم باید از بقیه اجزاشون به نحو احسن استفاده کنیم که اینکارو زحمت کشان شرکت سوسیس و کالباس میکنن و نمیذارن باقی اجزای حیوون بدبخت بیکار بمونه و حروم بشه ازش اینارو درست میکنن تازه باید بهشون پیشنهاد کنیم که سیبیل گربه و سم گاو و ناخن
‏1392/11/04 19:23:58
6318 آیا باز هم سوسیس و کالباس میخورین؟؟؟؟؟
[quote]
kaya1
[div]ای مردم چرا باید در هرکاری تفریط کنیم ما وقتی گوشت گاو و بدن مرغ رو میگیریم استفاده میکنیم باید از بقیه اجزاشون به نحو احسن استفاده کنیم که اینکارو زحمت کشان شرکت سوسیس و کالباس میکنن و نمیذارن باقی اجزای حیوون بدبخت بیکار بمونه و حروم بشه ازش اینارو درست میکنن تازه باید بهشون پیشنهاد کنیم که سیبیل گربه و سم گاو و ناخن
‏1392/11/04 19:30:59
6319 آیا باز هم سوسیس و کالباس میخورین؟؟؟؟؟
[quote]
bingo55521
[quote][div]kaya1
[div]ای مردم چرا باید در هرکاری تفریط کنیم ما وقتی گوشت گاو و بدن مرغ رو میگیریم استفاده میکنیم باید از بقیه اجزاشون به نحو احسن استفاده کنیم که اینکارو زحمت کشان شرکت سوسیس و کالباس میکنن و نمیذارن باقی اجزای حیوون بدبخت بیکار بمونه و حروم بشه ازش اینارو درست میکنن تازه باید بهشون پیشنهاد کنیم که سیبیل گربه و سم گاو و ناخن
‏1392/11/05 10:35:48
6320 مهم.....مهم...بهترین فیلم
... ن[/b][/div]
خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود.[quote]
amin142142
[quote][div]amirbagheri@
[quote][div]درانا
چقدر دارن اوای باران رو خراب میکنن نویسنده هر بار داره فیلمنامه رو تغییر میده
میگن آخرش بد تموم میشه فکر کنم نادر و زیور و شکیب خوشبخت بشن باران بدبخت بشه
[/quote]
ب نظم هم دیگر را پیدا می کنند و شکیب می میره و زیور م مثل باران گدا میشه
[/quote] ...
‏1392/11/10 10:31:38
6321 یه انتقاد سازنده درباره ی سکه(حتما نظر بدید)
[quote]
مزدیسنان
[quote][div]habib0935
[quote][div]گوگوریو1380
[div]اقا من یا کوتاه کردن زمان ساخت موافقم

چه خبره دو ساعت
بعضیا میگن به 3 روزم کشونده شده
سعی کنی زم
‏1392/11/06 19:28:22
6322 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
اخیییییییییییییییی تو همیشه فارم بودی نه؟؟؟؟؟ خب یکم زحمت بکش
‏1392/12/09 23:56:22
6323 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
شدیدا مخالفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
با توجه به نظرات این تاپیک 90 درصد بازیکنا مخالفن
ولی نمیدونم چرا نظرسنجی 50 - 50 هست
نکنه پشتیبانی مولتیاشو آورده به نفعش رای بدن
‏1392/12/09 23:56:48
6324 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
مخالفم . این قانون باعث ایجاد باگ های زیادی میشه . مثلا دو نفر با هم تبانی میکنند همون شروع بازی در اول هر روز به هم 30 تا فیک میدند دیگه تا آخر اون روز کسی نمیتونه بهشون حمله کنه و اونا با خیال راحت به بازی ادامه میدند. و هیجان بازی از بین میره. کلا به نظر من در تعداد حمله و دفاع نباید محدودیت ایجاد بشه.
‏1392/12/09 23:57:21
6325 یـه سـرگـرمـی جـالـب :)
... وز به دنیا اومدنتون رو انتخاب کنید[/b]
۱٫ یک شیلنگ رو
۲٫ یک بز رو
۳٫ یک مسافر رو
۴٫ همسایمون رو
۵٫ معلم جغرافیم رو
۶٫ یک میل گاردان رو
۷٫ یک تسبیح رو
۸٫ ادکلنمو
۹٫ سر سیلندر
۱۰٫ پوشک بچه ی حسن آقا رو
۱۱٫ یک بیخانمان رو
۱۲٫ یک نینجا رو
۱۳٫ یک هویج رو
۱۴٫ یک سی پی یو دو هسته ای رو
۱۵٫ یک چاقو رو
۱۶٫ یک گانگستر رو
۱۷٫ یک غواص رو
۱۸٫ یک فالگیر زن رو
۱۹٫ یک پرس سیراب شیردون رو
۲۰٫ یک قاطر رو
۲۱٫ دامادمون رو
۲۲٫ کریستین رونالدو رو
۲۳٫ یک بازنشسته ی زالو صفت رو
۲۴٫ یک آزادیخواه رو
۲۵٫ عروسمون رو
۲۶٫ کارمندمو
۲۷٫ یک ته تغاری رو
۲۸٫ یک چشم چرون رو
۲۹٫ یک خدا ترسو
۳۰٫ یک زید باز رو
۳۱٫ یک معلول رو

رنگ پیرهن خودتون که الان تنتونه رو انتخاب کنین
.
قرمز……… به خاطر اینکه زیر شلواریم قرم ...
‏1392/11/07 19:36:37
منوی کاربری

پیغام

بستن