جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
5726 داستان های خنده دار... ارزش نگاه کردنو داره
... بود؟؟ مهندس بدون اینکه کلمه ای بر زبان بیاورد 5 دلار به برنامه نویس داد و رویش را برگرداند و خــــــوابید!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نتیجه اخلاقی : حسن کل کل با مهندس جماعت خطرناکه حسن !!!(مهندس هم جواب رو بلد نبود و در جواب سوال برنامه نویس باز 5 دلار داد بهش)
‏1392/10/25 12:36:48
5727 یه تیکه از اهنگ مورد علاقتونوبنویسید...
از 2:50 شروع میشه
من خواهر تو ام
هم سنگر تو ام
گر زنی دست رد
میبرم شکوه بر مادرم زهرا
دقیقه 5
‏1392/09/05 18:25:00
5728 شوک بزرگ به بازار سکه وارز ...واکنش ها به توافق ژنو ادامه دارد
... تسهیلات را متوقف کرده و فشار را افزایش خواهیم داد.»

ایران و کشورهای عضو گروه ۵+۱ شامل آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین به علاوه آلمان، در سومین دور از مذاکرات خود از زمان روی کار آمدن دولت حسن روحانی، در ژنو سوییس، پس از پنج شبانه‌روز گفت‌وگوی فشرده، سرانجام روز یکشنبه، سوم آذر، بر سر پرونده هسته‌ای ایران به توافق رسیدند.

طی ده سال گذشته این نخستین بار است که ایران ‪و شش قدرت جهانی توانستند بر سر پرونده اتمی تهران به توافق برسند‬.

حسن روحانی، رییس جمهوری و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، در اظهارنظرهای جداگانه‌ای گفته‌اند که در این توافق‌نامه، «حق» غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران به رسمیت شناخته شده است. اما جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، این مسئله را تکذیب کرده است.

رییس جمهوری آمریکا در ادامه نطق تلویزیونی خود گفت که توافق هسته‌ای با ایران «تنها نخستین قدم» بود و افزود از هنگامی که روی کار آمده است، به ممانعت از دستیابی ایران به بمب اتمی تعهد داشت اما مطلقا ترجیح می‌داد پرونده هسته‌ای این کشور از راه دیپلماسی و صلح‌آمیز حل و فصل شود.

اما آنچه آقای اوباما «نقض تعهدات ایران به جامعه بین‌الملل» بیان کرد، به گفته او به اعمال «تحریم‌های بی‌سابقه» آمریکا و شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه این کشور منجر شد.

به گفته رییس جمهوری آمریکا، این تحریم‌ها «تاثیر قابل توجهی» بر اقتصاد ایران گذاشتند تا اینکه با انتخابات اخیر ریاست جمهوری در ایران، «گشایشی برای دیپلماسی» اتفاق افتاد.

با وجود تمام این مسائل، آقای اوباما تاکید کرد که این توافق «تنها قدم نخست» بود و در شش ماه آینده، مذاکرات برای دستیابی به یک «راه حل جامع» ادامه خواهد یافت.

او گفت که این گفت‌وگوها بر مبنای «یک درک مبنایی» صورت می‌گیرد که «ایران مانند هر کشوری، باید به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای دسترسی داشته باشد اما به علت سابقه این کشور در نقض تعهداتش، ایران باید محدودیت‌های سختی را بر برنامه اتمی خود بپذیرد که دستیابی آن به سلاح‌های اتمی را غیر ممکن می‌سازد.»

رییس جمهوری آمریکا تاکید کرد که «در مذاکرات پیش‌رو، تا روی همه چیز توافق صورت نگیرد روی هیچ چیز توافق نخواهد شد. ایران مسئولیت دارد تا به دنیا ثابت کند که برنامه اتمی‌اش تنها اهداف صلح‌آمیز را دنبال می‌کند.»

باراک اوباما گفت که «اگر ایران این فرصت را غنیمت بشمارد، مردم ایران از بازگشت به جامعه بین‌المللی متنفع خواهند شد و می‌توانیم ...
‏1392/09/04 08:08:36
5729 سرور های قرون وسطی و فلات ایران
vwuhnahihk
دوستان عزیز کدام یک ازاین سرور ها را بیش تر دوست دارید سرور های فلات ایران یا سرور های قرون وسطی لطفا در نظر سنجی شرکت کنید

سلام دوست عزیز
نمی خوام تو ذوقتون بزنم چون اولین تاپیکته ولی میخوای تاپیک بزنی اول از گزینه جست وجو استفاده کن بعد لطف کن تاپیک بزن
چون الا 1000 تا تاپیک به همین موضو
‏1392/09/10 15:35:25
5730 :. رقابت بین آقون و خانوم ها.:
[quote]
temorlang200
[quote][div]sa-gh-ar
[div]نویسنده ی تاپیک محترم..
این قانونو تغییر بده بکن
1- هر * مجاز به ارسال 1 پست در روز است نه بیشتر !
-هیچکس نمیتواند به طور متوالی پست بدهد..
یعنی من که پست دادم نمیتونم بلافاصله باز پست بدم..یکی دیگه
‏1392/08/10 12:03:02
5731 **-**-*حرف های با ارزش*-**-**
دیشب خواب پریشونی دیده بودم. داشتم دنبال کتاب تعبیر خواب می*گشتم.
که مامان صدا زد امیر جان مامان بپر سه تا سنگک بگیر.
اصلا حوصله نداشتم گفتم من که پریروز نون گرفتم. مامان گفت خوب دیروز مهمون داشتیم زود تموم شد. الان هیچی نون نداریم. گفتم چرا سنگگ، مگه لواشی چه عیبی داره؟ مامان گفت می*دونی که بابا نون لوا
‏1392/08/11 20:01:33
5732 سرور های قرون وسطی و فلات ایران
vwuhnahihk
دوستان عزیز کدام یک ازاین سرور ها را بیش تر دوست دارید سرور های فلات ایران یا سرور های قرون وسطی لطفا در نظر سنجی شرکت کنید

هزار تا از این پست ها هست
برو یکدونه پیدا کن بزن نمایش نتایج ببین
‏1392/09/10 15:35:47
5733 تفاوت های علمی
اینو خدایییش استاد ریاضی مهندسیمون گفته
طبق تحقیقات صورت گرفته زنان تا سن 25 سالگی از نظر ریاضی از مردان قوی تر هستن ولی با بالاتر رفتن سنشون قدرت درک ریاضیاتشون کم میشه.
گفت خودش به چشمش دیده حالا چطور هیچ کس نی دونه

شرمنده اسپم دادم
‏1392/09/11 00:19:41
5734 **-**-*حرف های با ارزش*-**-**
[quote]
fvvf
[div]دیشب خواب پریشونی دیده بودم. داشتم دنبال کتاب تعبیر خواب می*گشتم.
که مامان صدا زد امیر جان مامان بپر سه تا سنگک بگیر.
اصلا حوصله نداشتم گفتم من که پریروز نون گرفتم. مامان گفت خوب دیروز مهمون داشتیم زود تموم شد. الان هیچی نون نداریم. گفتم چرا سنگگ، مگه لواشی چه عیبی داره؟ مامان گفت می*دونی که بابا نون لوا
‏1392/08/11 20:05:05
5735 تفاوت های علمی
محققان دانشگاه سنت جوزف در فیلادلفیا گروهی از مردان و زنان را تحت آزمایش قرار دادند تا آدرس مکان های توریستی محبوب را بدهند و به طور کامل شرح دهند که چگونه می توان به آنجا رسید. آنها به این نتیجه رسیدند که خانمها خی
‏1392/09/11 00:52:35
5736 تفاوت های علمی
* زنان نفوذ همسران خود را راحت تر می پذیرند.
* مردان در مقابل نفوذ زنان از خود مقاومت نشان می دهند.

* ترس زنان بیشتر است تا خشم شان.
* مردان بیشتر از این که بترسند، خشمگین می شوند.

* زنان تحمل بیشتری در برابر رنج بدنی نشان می دهند تا رنج روحی.
* مردان در برابر رنج روحی، مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند.

* زنان سعی دارند فرزندانشان، همواره راضی و راحت
‏1392/09/11 17:15:40
5737 تفاوت های علمی
مطالعات روشن نمود که حجم عقل مرد بزرگ تر از حجم عقل زن است، زمانی که در یک سن هستند. و این نسبت به 10 تا 20 درصد می رسد
‏1392/09/12 00:10:00
5738 برو روی دایره ها ببین چی میشه..
گوگوریو1380
این ازینا نیس که اخرش یچیز ترسناک میاد اونطوری

نه!
‏1392/09/13 15:26:48
5739 جام جهانی امسال
m1m2m3m4m5
جام جهانی امسال اعلام شد تیما
ایران با آرژانتین افتاد
و با نیجریه وبسنی

نرفته بازمیگردیم
‏1392/09/15 21:37:23
5740 جام جهانی امسال
نتیجه گیری از گروه ایران:
ایران 0 -2 بوسنی
ایران 0 - 4 نیجریه
ایران 0 - 10 آرژانتین
تموم شد رفت
‏1392/09/23 14:28:49
5741 گینگیزها
نظر سنجی هرسه مورد شده 33.33
‏1392/09/16 17:17:34
5742 جام جهانی
قهرمان اصلیو تو نظر سنجیت نذاشتی چرا؟
آلمان رو هم بذار
150 درصد آلمان قهرمانه!
‏1392/09/17 18:33:13
5743 نیزه دار یا کماندار
... داشته باشه مشکل منابع نداره میرن بیرون تهیه میکنن خودشون [/div][/quote]
باز دیدمت
گیر دادی به سرور کلاسیک
بعضیا هم هستن کماندار میسازن اما همش مشکل منابع دارن چون میترسن بفرستن غارت[/div][/quote]
اونا که اصلا فرق کماندارو نیزه دارو رو نمیدونن کمان یعنی غارت
‏1392/08/24 21:48:47
5744 نیزه دار یا کماندار
... داشته باشه مشکل منابع نداره میرن بیرون تهیه میکنن خودشون [/div][/quote]
باز دیدمت
گیر دادی به سرور کلاسیک
بعضیا هم هستن کماندار میسازن اما همش مشکل منابع دارن چون میترسن بفرستن غارت[/div][/quote]
اونا که اصلا فرق کماندارو نیزه دارو رو نمیدونن کمان یعنی غارت [/div][/quote]
کمان نه کماندار اصولا کمان بدون ادمش هیچی نیست
علی گفت سرور 15 رو اکانت مانی سر میزدی
الان چی کار میکنی؟؟سرور 19؟
‏1392/08/24 21:51:38
5745 یه حرفه ای جواب بده
... داشتم

چه تعداد نیرو متخص تو عمارت قهرمان باید بزارم که سریع سلامت قهرمانها برگرده اخرین سقفشو بگین

سوال دوم چه تعداد نیرو متخص باید تو ابادی بزارم مثلا 4 منجم 5 معمار این کافیه ؟ برا ابادی سنگم اخرین بازدهی میده یعنی همون 75% تولید بیشتر

بازم تاکید میکنم یه حرفهای پاسخ بده خواهشن دوستانی که خودشون هم مثل من نمیدونن نگن مارو بیخودی گیج نکن
[/div][/quote]
تو آبادی ها باید برای یک منبع مثل آبادی سنگ 15 معمار
و برای آبادی سنگ گندم به طور مثال 10 کشاورز و 10 معمار بفرست ...
‏1392/08/16 11:40:18
5746 یه حرفه ای جواب بده
... داشتم

چه تعداد نیرو متخص تو عمارت قهرمان باید بزارم که سریع سلامت قهرمانها برگرده اخرین سقفشو بگین

سوال دوم چه تعداد نیرو متخص باید تو ابادی بزارم مثلا 4 منجم 5 معمار این کافیه ؟ برا ابادی سنگم اخرین بازدهی میده یعنی همون 75% تولید بیشتر

بازم تاکید میکنم یه حرفهای پاسخ بده خواهشن دوستانی که خودشون هم مثل من نمیدونن نگن مارو بیخودی گیج نکن
[/div][/quote]
و برای آبادی سنگ گندم به طور مثال 10 کشاورز و 10 معمار بفرستی[/div][/quote]

فکر نکنم چون من ...
‏1392/08/16 23:29:16
5747 یه حرفه ای جواب بده
... داشتم

[/div][/quote]
و برای آبادی سنگ گندم به طور مثال 10 کشاورز و 10 معمار بفرستی[/div][/quote]

فکر نکنم چون من 7 معمار و 4 منجم گذاشتم دیگه بالاتر ن ...
‏1392/08/17 15:54:13
5748 ((مهم.....برترین بازیکن.....مهم))
senators19
از نظر شما برترین و لایق ترین بازیکن فوتبال در حال حاضر چه کسی است؟
لطفا در نظر سنجی شرکت نمائید
منظور از نظر سنجی و سوال بازیکنان فوتبال خارجی است

مسی
‏1392/09/16 21:00:10
5749 حدیث
هرگاه دو مومن بهم برسند آنکه دیگری را بیشتر دوست دارد برتر است.
امام صادق ـ کافی ج2 ص 127
‏1392/09/17 16:17:39
5750 سرور20
از بقیه بپرسی میدونن من کیم

اسمم اجسان هستش بیشتر بچهای سرور منو میشناسن
‏1392/09/17 18:23:22
منوی کاربری

پیغام

بستن