جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
5026 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
... http://upcity.ir/images2/08066853692525935109.jpg
[/div][/quote]
مرسی ولی دفعه بعد فقط همینو بزار
من به اواتارت 2 رای میدم[/div][/quote]
داداش آواتارم خوبه[/div][/quote]
چی شده همه از من می پرسن
خوبه
‏1392/07/11 11:27:29
5027 چگونه از فارم بودن رها شیم
خواهش و تمنا این روزا خیلی کم جواب میده...
اینا از یه اکانت ٢٠٠ جمعیته میترسن میگن ممکنه بزرگ شه...
تو یکی از سرورا baron از بهترینها به اکانتی که فارمش کرده بود و اتفاقا اتحاد رقیبش هم بود و اکانت بزرگی هم اتفاقا بود با یه تقاضای ساده یه خطه امان داد...
نه از بزرگی اکانت
‏1392/07/11 11:57:50
5028 چند دانستنی علمی
هیچی نظر سنجی نزار میزنن
‏1392/07/11 11:07:02
5029 چند دانستنی علمی
مغلی
چیرو همه الکی میزنم
درانا
جدی نگیر همه الکی میزنن نزار

نظر سنجیرو
‏1392/07/11 11:27:25
5030 درباره ی مدیر های انجمن
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ...
علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم.
از اینکه نظراتتونو اعلام میکنید خوشحالم-
بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن

کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه.

دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب و مفید میتونن محتوای انجمن رو تقویت ک ...
‏1392/06/13 10:06:17
5031 اگه انجمن نبود
اگه انجمن نبود امیدی به پیدا کردن خیلیها نبود...
الان اینجا معلومه مثلا کی تو حه سرورهایی بوده و اینجوری میشه با پرس و جو از اونا خیلیهای دیگه رو پیدا کرد
این یه حسن خوبه انجمنه...
‏1392/07/11 11:36:46
5032 برترین اواتار ها
یه نظرسنجی بزار اسم اونایی که شرکت کردن رو بزار تا رای بگیرن
نظرتون راجب اواتار من
‏1392/07/11 16:29:37
5033 برترین اواتار ها
abolfazl aslani
نظرتون راجب اواتار من

جالبهباشه کیا میان
‏1392/07/11 16:31:58
5034 برترین اواتار ها
مغلی
abolfazl aslani
نظرتون راجب اواتار من

جالبهباشه کیا میان

من میام اسم منو تو نطر سنجی بزار
‏1392/07/11 16:33:43
5035 برترین اواتار ها
مغلی
abolfazl aslani
نظرتون راجب اواتار من

جالبهباشه کیا میان

من و رکس گذاشتیم متاسفانه کسی که نظرسنجی کرده بود نا مردی کرد
‏1392/07/11 16:35:50
5036 درباره ی مدیر های انجمن
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ...
علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم.
بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن

کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه.

دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب و مفید میتونن محتوای انجمن رو تقویت کنند ...
‏1392/06/13 10:07:10
5037 مطالب و اتفات جالب در انجمن
... gt;>[/div][/quote]
به نظر من مدیر انجمن و کارشناس بازی مثله این طاوسه بود تو شاهنامه در پرشو اتشی می زدی ظاهر می شد مدیراجمن و کارشناس بای تا موقعش بشه ظاهر می شن
غالان یه متن در بارهی بازی بنویسن یه دقه بعدش ظاهر میشه
‏1392/06/13 15:33:26
5038 برترین اواتار ها
[quote]
aliasghar1378
[quote]
مغلی
[quote][div]abolfazl aslani
نظرتون راجب اواتار من
[/quote]
جالبهباشه کیا میان
[/quote]
من و رکس گذاشتیم متاسفانه کسی که نظرسنجی کرده بود نا مردی کرد[
‏1392/07/11 16:36:34
5039 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
من اواتار جدید بزارم اشکالی نداره شرکت کنم؟
‏1392/07/11 17:04:32
5040 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
داداش منو ازدوره ی قبل حذف کن تو این دوره بذار
‏1392/07/11 17:05:35
5041 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
مغلی
سلام دوستان این دور دوم نظرسنجی است کسایی که می خواهند شرکت کنند بگن بجز کسایی که تو نظرسنجی١بودن تا برای همه جا باشه

یه دقیقه صبر کن آواتارم رو عوض کنم
‏1392/07/11 17:05:39
5042 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
اوضاع این مسابقه ات خیلی قاطی پاتیه
راستی اگه عکسی چیزی خواستی بسازی من درخدمتم
‏1392/07/11 17:05:47
5043 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
دوستان همتون میشید الن اون کارایی رو که گفتید بکنید من میزارم و شمارو که خواستید حذف می کنم
‏1392/07/11 17:07:15
5044 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
عوض کردم خدا کنه مسدود نشم مدیران خواستن مسدود کنن بگن عوض کنم
‏1392/07/11 17:07:27
5045 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
نه نمیخوام دیگه یه بار نفر اول شدم بسه بچه ها گناه دارن بزار ایندفعه ظایع نشن
‏1392/07/11 17:07:33
5046 درباره ی مدیر های انجمن

دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب و مفید میتونن محتوای انجمن رو تقویت کنند.
پس اگه مشکلتون سر نبودن مطلب خوبه ...
‏1392/06/13 10:08:23
5047 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
saske
راستی اگه عکسی چیزی خواستی بسازی من درخدمتم

باشه ممنون اگه خواستی خودتم بزارم داداش
‏1392/07/11 17:07:44
5048 نظرسنجی بزرگ اواتارها دور٢
مغلی
saske