جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
5001 |
![]() |
درباره ی مدیر های انجمن |
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ... علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم. از اینکه نظراتتونو اعلام میکنید خوشحالم- بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن ![]() کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه. دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه ... |
مدیرانجمن | 1392/06/13 09:26:20 |
5002 |
![]() |
نظر سنجی صندلی داغ |
... بزنه ![]() ![]() های و هوی خودت داری[/div][/quote] منو بگو که به تو رای دادم بعد اینطوری جوابمو میدی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خالی بند خودت تو نظر سنجی هستی بعد خالی میبندی میگی به تو رای دادم ... ![]() به مولاااااااا قسم به ساقر رأی دادم حالا با ور کردی؟؟؟ بعدشم اگه حواست بود من 4 ساعت بعدش رأی اورئم ![]() اولا ساغر درسته ... دوما خب که چی ... ؟ |
sharv 5 | 1392/06/13 07:25:29 |
5003 |
![]() |
سرور 18 انگاره که کم شده تولیدات...... |
گندم کم میشه اما کاری به سنگ چوب و اهن نداره ها ؟ اما بهترین راه همون پشتیبانی هستش |
عشق حال | 1392/07/08 14:57:40 |
5004 |
![]() |
تسخیر آبادی |
... نشکوندن نیست به خدا ما هم یه زمانی اماتور بودیم ولی راهنما رو زیرو رو کردیم چند روز هم بازی کردیم و بیشتر جوابامون رو فهمیدیم ولی اینا انگار نه راهنما میخونن نه بازی میکنن فقط اومدن اینجا که سوال بپرسن |
amir h m n | 1392/07/08 22:12:47 |
5005 |
![]() |
بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟ |
نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه ![]() |
soheil.mardani | 1392/07/09 15:58:58 |
5006 |
![]() |
نه چرا دعوا بشه خانوما اقایون مال من از همه بهتره |
i.am.rex | 1392/07/09 16:09:48 |
5007 |
![]() |
نچ.اواترم بهترین هست |
امیر دود | 1392/07/09 16:11:50 |
5008 |
![]() |
نه خیرم با این که از اواتار تو خیلی خوشم |
i.am.rex | 1392/07/09 16:14:18 |
5009 |
![]() |
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ... علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم. از اینکه نظراتتونو اعلام میکنید خوشحالم- بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن ![]() کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه. دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب ... |
mahdi521 | 1392/06/13 09:38:52 |
5010 |
![]() |
وای باز شروع شد!! |
soheil.mardani | 1392/07/09 16:14:35 |
5011 |
![]() |
[quote] soheil.mardani
وای باز شروع شد!! |
امیر دود | 1392/07/09 16:15:49 |
5012 |
![]() |
[quote] soheil.mardani
وای باز شروع شد!! |
i.am.rex | 1392/07/09 16:16:02 |
5013 |
![]() |
... e] i.am.rex [quote] [/quote] ...soheil.mardani [quote] [/quote]امیر دود [quote] [/quote]i.am.rex [quote][div]soheil.mardani نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه [/quote]![]() نه چرا دعوا بشه خانوما اقایون مال من از همه بهتره نچ.اواترم بهترین هست وای باز شروع شد!! |
soheil.mardani | 1392/07/09 16:17:13 |
5014 |
![]() |
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ... علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم. از اینکه نظراتتونو اعلام میکنید خوشحالم- بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن ![]() کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه. دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب ... |
mighty lord | 1392/06/13 10:00:06 |
5015 |
![]() |
نظر سنجی صندلی داغ |
... بزنه ![]() ![]() های و هوی خودت داری[/div][/quote] منو بگو که به تو رای دادم بعد اینطوری جوابمو میدی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خالی بند خودت تو نظر سنجی هستی بعد خالی میبندی میگی به تو رای دادم ... ![]() به مولاااااااا قسم به ساقر رأی دادم حالا با ور کردی؟؟؟ بعدشم اگه حواست بود من 4 ساعت بعدش رأی اورئم ![]() اولا ساغر درسته ... دوما خب که چی ... ؟[/div][/quote] یعنی دروغ تو کار من نیست ![]() |
d_o-o_m | 1392/06/13 07:27:15 |
5016 |
![]() |
میخاین تا هنوز مدیر نیومده نظرسنجی بزارم |
amin142142 | 1392/07/09 18:02:54 |
5017 |
![]() |
آره
|
aliasghar1378 | 1392/07/09 18:04:37 |
5018 |
![]() |
اقا بدترین اواتار واس تو ![]() |
سیب12 | 1392/07/09 18:06:00 |
5019 |
![]() |
پرچم بالاس |
سیب12 | 1392/07/09 18:23:40 |
5020 |
![]() |
اومد پایین ![]() ![]() |
aliasghar1378 | 1392/07/09 18:27:29 |
5021 |
![]() |
با جرزنی ای ای ای عجب ادمایی پیدا میشناومده رکس گذاشته اول که بره بالابعداسم خودشو گذاشت که خودشو برنده کنه |
سیب12 | 1392/07/09 18:28:48 |
5022 |
![]() |
[quote] moein4321 [quote] [/quote]سیب12 [quote] [/quote]aliasghar1378 [quote][div]سیب12 [quote][div]amin142142 نظرسنجی گزاشتم [/quote]پرچم بالاس اومد پایین ![]() ![]() با جرزنی ای ای ای عجب ادمایی پیدا میشناومده رکس گذاشته اول که بره بالابعداسم خودشو گذاشت که خودشو برنده کنه[/di |
سیب12 | 1392/07/09 18:31:20 |
5023 |
![]() |
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ... علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم. از اینکه نظراتتونو اعلام میکنید خوشحالم- بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن ![]() کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه. دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب و مفید میتونن محتوای انجمن رو تقویت کنند ... |
sharv 5 | 1392/06/13 10:04:11 |
5024 |
![]() |
نظر سنجی صندلی داغ |
چون دیدم رأی من داره کم کم میره بالا و من هیچی ننوشتم ![]() فقط برو نگاکن من صفحه ی چند نوشتم بقیه صفحه ی چند ![]() |
d_o-o_m | 1392/06/13 07:39:33 |
5025 |
![]() |
... saske
کیو میگی؟؟؟؟ نویسنده ی این تاپیکو |
arashs2 | 1392/07/10 19:39:51 |