جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
5001 درباره ی مدیر های انجمن
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ...
علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم.
از اینکه نظراتتونو اعلام میکنید خوشحالم-
بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن

کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه.

دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه ...
‏1392/06/13 09:26:20
5002 نظر سنجی صندلی داغ
... بزنه [/div][/quote]

های و هوی خودت داری[/div][/quote]
منو بگو که به تو رای دادم بعد اینطوری جوابمو میدی [/div][/quote]
خالی بند خودت تو نظر سنجی هستی بعد خالی میبندی میگی به تو رای دادم ... [/div][/quote]
به مولاااااااا قسم به ساقر رأی دادم
حالا با ور کردی؟؟؟
بعدشم اگه حواست بود من 4 ساعت بعدش رأی اورئم [/div][/quote]
اولا ساغر درسته ...
دوما خب که چی ... ؟
‏1392/06/13 07:25:29
5003 سرور 18 انگاره که کم شده تولیدات......
abolfazl aslani
جمعیت شما گندم شهر شمارو میخورن
هرچی جمعیتت بره بالاتر گندمت کمتر میشه

گندم کم میشه اما کاری به سنگ چوب و اهن نداره ها ؟ اما بهترین راه همون پشتیبانی هستش
‏1392/07/08 14:57:40
5004 تسخیر آبادی
... نشکوندن نیست به خدا ما هم یه زمانی اماتور بودیم ولی راهنما رو زیرو رو کردیم چند روز هم بازی کردیم و بیشتر جوابامون رو فهمیدیم ولی اینا انگار نه راهنما میخونن نه بازی میکنن فقط اومدن اینجا که سوال بپرسن
‏1392/07/08 22:12:47
5005 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
نویسنده تاپیک لطفا عدم بزنه دعوا نشه
‏1392/07/09 15:58:58
5006 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
soheil.mardani

نه چرا دعوا بشه
خانوما اقایون مال من از همه بهتره
‏1392/07/09 16:09:48
5007 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
i.am.rex
soheil.mardani

نه چرا دعوا بشه

نچ.اواترم بهترین هست
‏1392/07/09 16:11:50
5008 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
امیر دود
i.am.rex
soheil.mardani

نه چرا دعوا بشه

نچ.اواترم بهترین هست

نه خیرم با این که از اواتار تو خیلی خوشم
‏1392/07/09 16:14:18
5009 درباره ی مدیر های انجمن
... مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ...
علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم.
بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن

کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه.

دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب ...
‏1392/06/13 09:38:52
5010 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
امیر دود
i.am.rex
soheil.mardani

نه چرا دعوا بشه

نچ.اواترم بهترین هست

وای باز شروع شد!!
‏1392/07/09 16:14:35
5011 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
[quote]
soheil.mardani
امیر دود
i.am.rex
soheil.mardani

نه چرا دعوا بشه

نچ.اواترم بهترین هست

وای باز شروع شد!!
[/q
‏1392/07/09 16:15:49
5012 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
[quote]
soheil.mardani
امیر دود
i.am.rex
soheil.mardani

نه چرا دعوا بشه

نچ.اواترم بهترین هست

وای باز شروع شد!!
[/q
‏1392/07/09 16:16:02
5013 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
... e]
i.am.rex
[quote]
soheil.mardani
[quote]
امیر دود
[quote]
i.am.rex
[quote][div]soheil.mardani
[/quote]
نه چرا دعوا بشه
[/quote]
نچ.اواترم بهترین هست
[/quote]
وای باز شروع شد!!
[/quote] ...
‏1392/07/09 16:17:13
5014 درباره ی مدیر های انجمن

دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب ...
‏1392/06/13 10:00:06
5015 نظر سنجی صندلی داغ
... بزنه [/div][/quote]

های و هوی خودت داری[/div][/quote]
منو بگو که به تو رای دادم بعد اینطوری جوابمو میدی [/div][/quote]
خالی بند خودت تو نظر سنجی هستی بعد خالی میبندی میگی به تو رای دادم ... [/div][/quote]
به مولاااااااا قسم به ساقر رأی دادم
حالا با ور کردی؟؟؟
بعدشم اگه حواست بود من 4 ساعت بعدش رأی اورئم [/div][/quote]
اولا ساغر درسته ...
دوما خب که چی ... ؟[/div][/quote]
یعنی دروغ تو کار من نیست
‏1392/06/13 07:27:15
5016 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
میخاین تا هنوز مدیر نیومده نظرسنجی بزارم
‏1392/07/09 18:02:54
5017 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
آره
amin142142
‏1392/07/09 18:04:37
5018 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
aliasghar1378
آره
amin142142

اقا بدترین اواتار واس تو
‏1392/07/09 18:06:00
5019 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
amin142142
نظرسنجی گزاشتم

پرچم بالاس
‏1392/07/09 18:23:40
5020 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
سیب12
amin142142
نظرسنجی گزاشتم

پرچم بالاس

اومد پایین
‏1392/07/09 18:27:29
5021 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
aliasghar1378
سیب12
amin142142
نظرسنجی گزاشتم

پرچم بالاس

اومد پایین

با جرزنی ای ای ای عجب ادمایی پیدا میشناومده رکس گذاشته اول که بره بالابعداسم خودشو گذاشت که خودشو برنده کنه
‏1392/07/09 18:28:48
5022 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
[quote]
moein4321
[quote]
سیب12
[quote]
aliasghar1378
[quote][div]سیب12
[quote][div]amin142142
نظرسنجی گزاشتم
[/quote]
پرچم بالاس
[/quote]
اومد پایین
[/quote]
با جرزنی ای ای ای عجب ادمایی پیدا میشناومده رکس گذاشته اول که بره بالابعداسم خودشو گذاشت که خودشو برنده کنه[/di
‏1392/07/09 18:31:20
5023 درباره ی مدیر های انجمن

دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب و مفید میتونن محتوای انجمن رو تقویت کنند ...
‏1392/06/13 10:04:11
5024 نظر سنجی صندلی داغ
sharv 5
d_o-o_m
sharv 5
mighty lord
soheil.mardani
بچه ها رای بدید تا 11 صبح بیشتر وقت نداریم
رای بدید جبران میکنم
تو بازی براتون محافظ میفرستم ...

چی بگم

به خاطر رای چکارا میکنن انگار انتخابات ریاست جمهوریه ...

من چون خودم انصراف داده بودم و فک نمیکردم که بمونم به ساقر دأی دادم

آره جون خودت پس چرا تبلیغات برای خودت کردی ...

چون دیدم رأی من داره کم کم میره بالا و من هیچی ننوشتم
فقط برو نگاکن من صفحه ی چند نوشتم بقیه صفحه ی چند
‏1392/06/13 07:39:33
5025 بهترین عکسه پروفایلو کی داره؟
...
saske
arashs2
آفرین هنر مند رفتی از تو بازی جنگ خان ها عکس نجیب زاده رو بر داشتی فکر می کنی خیلی قشنگه

کیو میگی؟؟؟؟
[/quote]
نویسنده ی این تاپیکو
‏1392/07/10 19:39:51
منوی کاربری

پیغام

بستن