جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
3851 بابا این چه وضعشه
... لا رفتن به جمع سربازای حریف پیوستن .
نگاه کن روشون سیاست نداری این کارو باهات کردنا .

الان فک کنم پشتیبانی دیگه کم آورد .از بس این سربازا خائن از آب در اومدن و بچه ها تیکت زدن نمی رسن همه رو جواب بدن .
ولی من خودم یه یه یه ربع پیش یه 800 کیلو منابعی غارت کرده بودم سالم رسیدن .البته با یکم تلفات که عادیه برا غارت .حالا نمی دونم ؟سرور 13 هم بودش.
‏1392/03/18 14:59:18
3852 منو با چی میزنی؟
با شهاب سنگی که منجر به منقرض شدن نسل دایناسور ها شد.
‏1392/05/29 21:36:15
3853 منو با چی میزنی؟
moein4321
arashs2
با چاقوی طلا میزنمت که برات افتخاری باشه با چاقوی طلا مردی

با چاقوی سنگی.
چون افتخار نداشته باشه

نا مرد من حتی وقتی می خوام بکشمت هم برات ارزش قاعلم
‏1392/06/24 13:27:45
3854 منو با چی میزنی؟
sa-ghar
با نارنگی

باسنگ
‏1392/09/03 18:00:34
3855 منو با چی میزنی؟
با سنگ تو عینکت
‏1393/03/09 17:24:35
3856 منو با چی میزنی؟
سنگ
‏1393/03/09 20:01:47
3857 اتللو
... te]
f a t i d e
میخوای اتلو ببری؟ من برات غروب شاید اومدم امتیاز جمع کنم با روشم
[/quote]
[/div][/quote]
نخند بچه بی ادب [/div][/quote]
بچه هایی که منو میشناسن میدونن من نبرد افکارو با 1 کامپیوتر 2 نفره با مولتیم میزنم
‏1392/05/14 14:31:16
3858 اتللو
... te]
f a t i d e
میخوای اتلو ببری؟ من برات غروب شاید اومدم امتیاز جمع کنم با روشم
[/quote]
[/div][/quote]
نخند بچه بی ادب [/div][/quote]
بچه هایی که منو میشناسن میدونن من نبرد افکارو با 1 کامپیوتر 2 نفره با مولتیم میزنم[/div][/quote]
منم می خواستم این حقه رو بزنم پیغام داد از یک pc هستش[/div][/quote]
بچه بی ادب
‏1392/05/14 14:33:24
3859 پشتیبانی
... ست و می توانید در مقاله هایی که در ویکی پدیا هست و یا جستجو در گوگل نیز در این زمینه مطالعه نمایید. پس اون چیزی که این افراد از درآمد بازی تصویر می کردند، برداشت اشتباهی است. از طرف دیگر به هزینه های سنگین پهنای باند و سرور که باید به صورت یورویی پرداخت شود، نیز دقت نمایید. هزینه های ما نسبت به سال گذشته حدودا سه برابر شده است ( به خاطر نرخ ارز و مشکل خرید و انتقال ارز ) و متاسفانه به دلیل قیمت بسیار بالاتر پهنای باند در ایران، ما امکان انتقال سرورهای بازی به ایران را نیز نداریم. البته هزینه های خود پرسنل شرکت و مالیات بر درآمد و سایر موارد نیز وجود دارند.

دوم ماهیت جایزه است. به طور کل ماهیت جایزه ربطی به درآمد بازی ندارد. که اگر اینجوری بود در ماه هایی که ما هزینه هایمان خیلی رشد داشت، باید جوایز را حذف می کردیم. جایزه ربطی به درآمد بازی ندارد و یک بودجه ثابت برای آن از طرف شرکت و یا اسپانسرهای بازی ...
‏1392/03/16 13:51:40
3860 سنگینترین های سرور 14
mash
amir.h.r
mash
ایول
راستی برنامه برا عکس گرفتن سراغ داری؟
اگه داری بده من منم یک حمله خفن دارم

تو توی صفحه ای که هستی کلید print screen sysrq رو بزنی و بعد بیای توی ورد یا نقاشی (paint) کلید ctrl + v رو بزنی عکس صفحه میاد حالا اینو سیوش کن و برو تو سایت های آپلود عکس و اونو آپلود کن بعدشم لینکشو بزار ما هم ببینیم

اینو که خودم بلدم مشکلم اینه هیچ سایتی پیدا نمیشه این تصویری که تو برنامه نقاشی هست رو آپلود کنه همه میگن فایل غیر مجاز و از این چیزا

من تو upload.tehran98.com آپلود میکنم میشه اگرم نشد نرم افزار Format Factory رو دانلود کن فرمتشو بکن jpg حالا دوباره آپلود کن فکر کنم بشه
‏1392/03/19 09:59:27
3861 تحول کوچکی در انجمن
انجمن یه دونه ریدکال داره که مدیرش داعمیه و کاربراشم داعمی
یعنی سنگم بباره گروپش رو پاک نمیکنم
آیدیشم اینه

6607973

نکنید باو
تا گروپ میزنیم ده نفر دیگه آیدی میزارن که سروره عصر پادشاهان و فلان
‏1392/05/14 19:06:13
3862 تحول کوچکی در انجمن
bingo55521
انجمن یه دونه ریدکال داره که مدیرش داعمیه و کاربراشم داعمی
یعنی سنگم بباره گروپش رو پاک نمیکنم
آیدیشم اینه

6607973

نکنید باو
تا گروپ میزنیم ده نفر دیگه آیدی میزارن که سروره عصر پادشاهان و فلان

راس میگ خب بچه ها برید گروپ بیگو چنل هاش بیشت
‏1392/05/14 19:28:42
3863 ردیکال
مثل مسنجره.واسه چت.ولی برای زیر12سال خوب نیست
‏1392/05/14 23:51:40
3864 ردیکال
mighty lord
مثل مسنجره.واسه چت.ولی برای زیر12سال خوب نیست

داداش علی امروز کارت شارژ منو ندادن نامردا بازی رو 4بار بردم الکبب گفتن 2بار
‏1392/05/14 23:53:19
3865 سنگینترین های سرور 14
ali ahp
mash
emperatoor11
ali ahp
من دیروز 44هزار نیرو و 27 تا متخصص از دست دادم بهد شما دور این نیروها میچرخید ؟ البته نمیدونم کسی که جنگو تحمیل کرد این آقا رهام چقدر خسارت دیده ،،، از دیشب تا حالا معلوم نیست کجا رفته فکر کنم اونم نابود شده و این دلم را خنک می کنه
دنبال یه متحد خوب برای سرور 15 میگردم کسی هست ؟

دوباره که از این حرفها زدی بعدش دوباره میای میگی انجمنیها کمکعکس 44 هزارتا رو بزار

تازه اگه دقت کنی می بینی که نوشته سرور14 نه سرور9یا10یا13

منم سرور 14 هستم فقط اکانته مرکزی فرق میکنه ،، ولی به خدا فقط یه اکانت دارن حوصله ندارم همیشه ترس اینو داشته باشم که لو برم ،، این رهام معلوم نیست چطوری اینقدر سرباز داشت ،،، !!!!!!! فکر نمی کردم توی سرور 14 کسی از من بیشتر سرباز داشته بشه وگرنه بازم سرباز میساختم

عکس لشکر کشی و کدهاشو بده اگه راست میگی
‏1392/03/19 10:19:20
3866 سنگینترین های سرور 14
ali ahp
emperatoor11
ali ahp
mash
emperatoor11
ali ahp
من دیروز 44هزار نیرو و 27 تا متخصص از دست دادم بهد شما دور این نیروها میچرخید ؟ البته نمیدونم کسی که جنگو تحمیل کرد این آقا رهام چقدر خسارت دیده ،،، از دیشب تا حالا معلوم نیست کجا رفته فکر کنم اونم نابود شده و این دلم را خنک می کنه

دوباره که از این حرفها زدی بعدش دوباره میای میگی انجمنیها کمکعکس 44 هزارتا رو بزار

منم سرور 14 هستم فقط اکانته مرکزی فرق میکنه ،، ولی به خدا فقط یه اکانت دارن حوصله ندارم همیشه ترس اینو داشته باشم که لو برم ،، این رهام معلوم نیست چطوری اینقدر سرباز داشت ،،، !!!!!!! فکر نمی کردم توی سرور 14 کسی از من بیشتر سرباز داشته بشه وگرنه بازم سرباز میساختم

به خدا من حرفی ندارم ولی رهام گفته حق نداری اسم اکانته منو لو بدی !!!!!!!!! وگرنه جنگ به خودش بگید ،،،
امروز یک شنبه ست دیگه ؟؟؟؟؟؟ مطمئنم الان رفته بیلیارد اگه اومد اجازه داد چشم تا روی شما حداقل کم بشه ،

روی نام شهراش و اکانتش خط بکش تا کسی نفهمه
‏1392/03/19 10:24:22
3867 سنگینترین های سرور 14
ali ahp
emperatoor11
ali ahp
emperatoor11
ali ahp
mash
emperatoor11
ali ahp

به خدا من حرفی ندارم ولی رهام گفته حق نداری اسم اکانته منو لو بدی !!!!!!!!! وگرنه جنگ به خودش بگید ،،،
امروز یک شنبه ست دیگه ؟؟؟؟؟؟ مطمئنم الان رفته بیلیارد اگه اومد اجازه داد چشم تا روی شما حداقل کم بشه ،

روی نام شهراش و اکانتش خط بکش تا کسی نفهمه

آنوقت چجوری ؟ وقت دستور میدی راه حل بده

از توی نقاشی خط خطیش کن اینو دیگه همه بلدند.وقتی عکس گرفتی انتقالش بده توی نقاشی و ویرایشش کن
‏1392/03/19 10:31:37
3868 اسم های پسران و معنی آنها
... کی از شخـصیت های شاهـنامه، پدر فریدون
آبـتین
آتـش
آتـش
نام فرمانده لشگر بابک خـرمدین، تـزیـین و آرایش
آذین
نام فرشته ای
آراد
ساکت
آرام
نام پدر زن داریوش کبـیر
آرتان
یکی از پهـلوانان سنـتی ایران
آرش
بسیار نیرومند، پدر بزرگ داریوش کبـیر
آرشام
هـدف
آرمان
یکی از شخـصیت های شاهـنامه
آرمین
نام باستانی ایران
آریا
دارای خلق و خوی آریایی، نام پسر داریوش آریامنش
منسوب به نژاد و قوم آرین یا آریایی آریانا
مربوط به نژاد آریا آرین
آزاد آزاد
خاص و خالص، پاک و پا ...
‏1392/05/14 21:43:49
3869 اسم های پسران و معنی آنها
آبـتین
آتـش
آتـش
آذین
نام فرشته ای
آراد
ساکت
آرام
نام پدر زن داریوش کبـیر
آرتان
آرش
آرشام
هـدف
آرمان
آرمین
نام باستانی ایران
آریا
مربوط به نژاد آریا آرین
آزاد آزاد
خاص و خالص، پاک و پاکیزه آویژه
پاره آتش اخـگر
یکی از ش ...
‏1392/05/14 21:45:03
3870 اسم های پسران و معنی آنها
آبـتین
آتـش
آتـش
آذین
نام فرشته ای
آراد
ساکت
آرام
نام پدر زن داریوش کبـیر
آرتان
آرش
آرشام
هـدف
آرمان
آرمین
نام باستانی ایران
آریا
مربوط به نژاد آریا آرین
آزاد آزاد
خاص و خالص، پاک و پاکیزه آویژه
پاره آتش اخـگر
یکی از ش ...
‏1392/05/14 21:45:21
3871 یکی منو توجیح کنه
...
چطوریه که نیزه دار و شمشیرزن برای رفتن به جنگ و کشتن ارتش مدافع به آماده سازی نیاز ندارن ولی مهاجرها به زمان نیاز دارن ؟ رفتن به یه مختصات سخت تره یا جنگیدن ؟
[/div][/quote]
به نظرت 5 نفر آهنو و سنگ باز بزنن ببر یه جا شهر بسازند سخت تره یا
2000 نفر زره بپوشند پوتین بپوشند؟
پس با این جساب از این به بعد یه تایم آماده سازی ارتش باید اضافه کنن
‏1392/05/17 21:36:22
3872 سوتـــــــــــــــــــی
mahdi521
تایپک بی محتوا

از بی محتوا گذشته
نخسوزن او نظر سنجیش
‏1392/05/15 12:15:38
3873 سنگینترین های سرور 14
رهام قنبری
باز تو اومدی ؟ میگم راهی نیست بشه اینو از انجمن حذف کرد ؟ مرد حسابی تو تا حالا توی این سه تا سرور روی هم 44 هزار تا سرباز داشتی ؟
تو کلا 12 هزار تا نیرو داشتی که پر پر شدن کم لاف بزن هرکی ندونه فکر می کنه تو نفر اول سروری ،،، یک کلام دیگه حرف بزنی به خدا قسم به ساب زیرو میگم دستور بده با منجنیق 0 شی پس بسه دیگه خواهشا" خواهشا"

دمت گرم.میدونستم چون غارت گر ها فقط این تعداد سربازو دارند فقط میخواستم یکی بیاد ضایعش کنه
‏1392/03/19 10:36:39
3874 سنگینترین های سرور 14
[quote]
ali ahp
[quote]
emperatoor11
من از اول سرور دارم متخصص اسیر میکنم بزور شده 16 تا.حالا تو چطوری 27 تا داری؟کمتر لاف بزن
[/quote
اورشلیم فکر نکن من پر و بال بستم برو روی اکانتت ببین چه خبره نترس زیاد نیستن فقط با قوی ترین اتحاد سرور 14 ما گلادیاتورها روبه رو هستی ، ببینم اتحاد دراگون چه کار میکنه شما فقط پاپ بازید و حریف ما نیستید
[/quote]
جواب سوال منو ندادی که چطوری 27 تا متخصص داشتی که از دست دادیآقا رهام خداییش خیلی چاخانه
‏1392/03/19 10:42:20
3875 سنگینترین های سرور 14
[quote]
emperatoor11
[quote]
ali ahp
[quote]
emperatoor11
من از اول سرور دارم متخصص اسیر میکنم بزور شده 16 تا.حالا تو چطوری 27 تا داری؟کمتر لاف بزن
[/quote
اورشلیم فکر نکن من پر و بال بستم برو روی اکانتت ببین چه خبره نترس زیاد نیستن فقط با قوی ترین اتحاد سرور 14 ما گلادیاتورها روبه رو هستی ، ببینم اتحاد دراگون چه کار میکنه شما فقط پاپ بازید و حریف ما نیستید
[/quote]
جواب سوال منو ندادی که چطوری 27 تا متخصص داشتی که از دست دادیآقا رهام خداییش خیلی چاخانه
[/quote]
آرزو بر جوانان عیب نیست
‏1392/03/19 10:44:26
منوی کاربری

پیغام

بستن