جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
3801 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* اتفاقا تابستون اکثرا همه میرن مسافرت کسی نیست ![]() مگه چند صد روز میرن مسافرت؟ ![]() |
black swan | 1392/03/20 14:37:15 |
3802 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* اتفاقا تابستون اکثرا همه میرن مسافرت کسی نیست ![]() نه کی گفته چه ربطی داره؟؟؟؟ |
jojo st | 1392/03/20 15:17:29 |
3803 |
![]() |
پارتی بازی (بازی عصر پادشاهان به کلی هنگ کرده) |
... داشت برا کسایی بود ک سرعتشون کم بود ن اینا این شهرداری سطح 21 هس گر چه با ویرایش مرورگر هم درست میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سرعت من خیلی هم خوبه لطفا اسپم نده کسایی که مشکل دارن کمشکلاشون را بنویسن[/div][/quote] گفتم با ویرایش مرورگر هم درست میشه |
hadi fatemipor | 1392/05/11 17:02:05 |
3804 |
![]() |
پارتی بازی (بازی عصر پادشاهان به کلی هنگ کرده) |
... داشت برا کسایی بود ک سرعتشون کم بود ن اینا این شهرداری سطح 21 هس گر چه با ویرایش مرورگر هم درست میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سرعت من خیلی هم خوبه لطفا اسپم نده کسایی که مشکل دارن کمشکلاشون را بنویسن[/div][/quote] گفتم با ویرایش مرورگر هم درست میشه[/div][/quote] ممنون ولی فقط من این مشکل را ندارم |
shirdel28 | 1392/05/11 18:11:44 |
3805 |
![]() |
شعر های بعضی از بازیکن های داخل زمین |
برو عمو جون سنت رسید بیا برات میخونشم چون الان بخونم خوابت میبره |
sakson | 1392/05/11 19:18:14 |
3806 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote] من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد اصلا سرور 4 وجود نداشت اعضای ایران بهشت زمین سرور 9 همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن[/div][/quote] شما همونی نبودی که تو سرور 10 اکانتت به جرم تقل ب بستن؟ [/div][/quote] آره همونم با 32 تا اکانت مولتی منو بستند مشکلی داری؟؟؟؟؟[/div][/quote] اره مشکل دارم مولتی باز همین شما ها هستین که حق من و امثال من که سالم بازی می کنیم ضایع می کنید همینجا از خدا می خوام که ریشه تو و امثال شما که باعث ... |
hossein shabani | 1392/03/23 00:17:25 |
3807 |
![]() |
شعر های بعضی از بازیکن های داخل زمین |
... v]
برو عمو جون سنت رسید بیا برات میخونشم چون الان بخونم خوابت میبره[/div][/quote] چی میگی بابا حال ندارم انگلیسی بخونم ![]() |
mahdi521 | 1392/05/11 19:19:09 |
3808 |
![]() |
این دیگه چیه؟؟ |
... g ریدن آب هم قطعه ![]() ![]() ![]() رمان رسیدن به مقصدو نگاه کنید ساعت الانو نگاه کنید ![]() ![]() ![]() خوب؟[/div][/quote] یعنی یه مشکل در بازی یعنی قرار بوده 1ساعت پیش برسن هنوز نرسیدن |
anofel16 | 1392/05/12 01:28:02 |
3809 |
![]() |
این دیگه چیه؟؟ |
... g ریدن آب هم قطعه ![]() ![]() ![]() رمان رسیدن به مقصدو نگاه کنید ساعت الانو نگاه کنید ![]() ![]() ![]() خوب؟[/div][/quote] یعنی یه مشکل در بازی یعنی قرار بوده 1ساعت پیش برسن هنوز نرسیدن[/div][/quote] کلا فک کنم پس قاطی کردن!! ![]() |
hakimreza | 1392/05/12 01:30:14 |
3810 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote] من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد اصلا سرور 4 وجود نداشت اعضای ایران بهشت زمین سرور 9 همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن[/div][/quote] شما همونی نبودی که تو سرور 10 اکانتت به جرم تقل ب بستن؟ [/div][/quote] آره همونم با 32 تا اکانت مولتی منو بستند مشکلی داری؟؟؟؟؟[/div][/quote] اره مشکل دارم مولتی باز همین شما ها هستین که حق من و امثال من که سالم بازی می کنیم ضایع می کنید همینجا از خدا می خوام که ریشه تو و امثال شما که باعث بی عدالتی در دنیا هستید از زمین پاک کنه مرگ ... |
black swan | 1392/03/23 06:35:19 |
3811 |
![]() |
نابودی |
داداش اول شهرداری رو بزن بعد دیوار بعدش مزرعه بعدش اصبل و سرباز خونه بعد از این ها برو سراغ سنگ و جوب و آهنش اخر کار برو برای انبار |
lomba | 1392/05/13 11:56:49 |
3812 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
نظر سنجیتا اینجوری کن بینگو هیتمن آرته مگس حنان حسین شعبانی به اولویت بذارشون اگه حسین جاش نشد نذارش |
famili | 1392/05/12 21:23:02 |
3813 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
حالا میشه بگید شاخترین کیه اینجور که نظر سنجی میگه بینگو ![]() |
lord.skl | 1392/05/12 21:50:09 |
3814 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
من بینگو رای دادم با اینکه بازیشو ندیدم ![]() |
elcabo | 1392/05/12 21:51:09 |
3815 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
![]() ![]() ![]() تا 2 ساعت دیگه تو تاپ غارتم |
mr.fun | 1392/05/12 21:51:38 |
3816 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote] من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد اصلا سرور 4 وجود نداشت اعضای ایران بهشت زمین سرور 9 همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن[/div][/quote] شما همونی نبودی که تو سرور 10 اکانتت به جرم تقل ب بستن؟ [/div][/quote] آره همونم با 32 تا اکانت مولتی منو بستند مشکلی داری؟؟؟؟؟[/div][/quote] اره مشکل دارم مولتی باز همین شما ها هستین که حق من و امثال من که سالم بازی می کنیم ضایع می کنید همینجا از خدا می خوام که ریشه تو و امثال شما که باعث بی عدالتی در دنیا هستید از زمین پاک کنه مرگ ... |
saeid804 | 1392/03/23 12:24:56 |
3817 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
تو top10غارت یا فارم |
lord.skl | 1392/05/12 21:55:08 |
3818 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
1 سیمون بولیوار 108591526 2 hammer of the god |
mr.fun | 1392/05/12 21:56:11 |
3819 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote] من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد اصلا سرور 4 وجود نداشت اعضای ایران بهشت زمین سرور 9 همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن[/div][/quote] سرور 4 اتحاد ایران همیشه سرافراز بود که iran s4 و jangjo2 اونجا بودند.... |
جک و جیل | 1392/03/26 14:07:47 |
3820 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote] من اولین موسس اتحاد ایران بهشت زمین هستم و اتحاد ایران بهشت زمین اولین بار تو سرور 9 زده شد اصلا سرور 4 وجود نداشت اعضای ایران بهشت زمین سرور 9 همه تو سرور 4 برای خودشون اتحاد داشتند و موسس و یا مدیر بودند و تو سرور 9 همه دور هم جمع شدن[/div][/quote] سرور 4 اتحاد ایران همیشه سرافراز بود که iran s4 و jangjo2 اونجا بودند....[/div][/quote] برای آدم خیلی سوزش داره من خودم این اتحادو زدم بعد میگه سرور 4 عالی بود سرور 8 بد نبود سرور 9 خاموش شد اصلا نمیدونم چی بگم خوبه یاشار ت ... |
hossein shabani | 1392/03/28 09:18:51 |
3821 |
![]() |
سخت ترین سرور |
... بازی کردم 6 تا با رهام قنبری و دو تا هم با جنگجوی خورشید ، اتحادهای زیادی هم دیدم ولی دوست دارم بدونم به نظر شما قوی ترین اتحاد توی این 14 سرور کدوم اتحاد بوده ، البته اگه گزینه خاصی دارید خارج از نظرسنجی بگید [/div][/quote] ایران بهشت زمین سرور 4[/div][/quote]ایران بهشت زمین توی سرور 4 عالی بود ولی خوب فقط یک سرور بود ، توی سرور8 بد نبود و در سرور 9 هم کاملا" خاموش شد ولی انصافا" اگه جا بود باید shadow dancer هم میگذاشتم واقعا " عالی بودند [/div][/quote] من س۱۳ shadow dancerهستم خیلی اتحادش خوبه از نظر کمک و مدیریت |
lord.skl | 1392/03/29 13:38:19 |
3822 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
مشکل فقط سکه هستش همین ولی خب به نظرم اول حنان بعدش بینگو چون به سابقه حنان نگاه کنید خیلی خفن تره (اونایی که میشناسنش) ![]() |
mahdi521 | 1392/05/13 12:00:40 |
3823 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
البته نظر سنجی تعدادش کمه خیلی از قهرمانا هستن که انجمن بودن و یا هستن و .. |
bingo55521 | 1392/05/13 13:57:29 |
3824 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
انسی محدودیت امضاخیلی کمه با این نظر سنجیه ![]() |
mahdi521 | 1392/05/13 14:10:07 |
3825 |
![]() |
شاخترین بازیکن انجمن؟ |
گزینه نظر سنجی کمه یعنی بیشترم نمیشه نقسیر تو هم نی خیل زیادن برا همشون ارزو موفقیت میکنیم |
grobs | 1392/05/13 16:17:00 |