جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
2601 بخونین و بخندین
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن
خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه
ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش
حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه
بازم میگم شما هم حق داری [/div][/quote]
در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد........چون باز کشک یه کم صفتی و صلابت داره ولی دوغ بدجوری آبکیه..............اینم احتمالا ابکیه...................مشکل هم اینجاست که توی هزاران نفری که دارن بازی میکنن تعداد کمی هستن که میان ته و توی اینجور چیزا رو در میارن و دنبال حساب کتابشن................واسه همینه که الگوریتم همچنان ابکی مونده و هیچ تلاش حداقلی برای تبدیلش به کشک نمیشه.........الگوریتمای بالاتر و بهتر و پیشرفته تر و دقیق تر پیشکش..............
خیلی مخلصیم[/div][/quote]
داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره
این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش
احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده
و شوالیه های مهاجم هم سطح 20
آیا قهرمان همراه نداشته
اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم.
[/div][/quote]
سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم
1700 تا شوالیه بوده با 1600 تا کماندار
به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%...........
10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته....................................
خداوکیلی با چه قانونی جور در میاد همچین نتیجه ای؟[/div][/quote]
قربونت .ما چاکریم
یعنی این طوری میشه
قدرت هجومی مهاجم با شوالیه 306000
قدرت هجومی مهاجم با کماندار 192000

حالا قدرت دفاعی شما با نیزه دار 500000 میشه
قدرت دفاع شما ...
‏1391/12/09 19:30:20
2602 بخونین و بخندین
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه
در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد........چون باز کشک یه کم صفتی و صلابت داره ولی دوغ بدجوری آبکیه..............اینم احتمالا ابکیه...................مشکل هم اینجاست که توی هزاران نفری که دارن بازی میکنن تعداد کمی هستن که میان ته و توی اینجور چیزا رو در میارن و دنبال حساب کتابشن................واسه همینه که الگوریتم همچنان ابکی مونده و هیچ تلاش حداقلی برای تبدیلش به کشک نمیشه.........الگوریتمای بالاتر و بهتر و پیشرفته تر و دقیق تر پیشکش..............
آیا قهرمان همراه نداشته
[/div][/quote]
سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم
به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%...........
10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته....................................
قربونت .ما چاکریم
یعنی این طوری میشه

قدرت دفاع شما با کماندار 440000
قدرت دفاع شما با ش ...
‏1391/12/09 19:32:18
2603 بخونین و بخندین
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه
آیا قهرمان همراه نداشته
[/div][/quote]
قربونت .ما چاکریم
یعنی این طوری میشه

قدرت دفاع شما با کماندار 440000
قدرت دفاع شما با ش ...
‏1391/12/26 17:35:32
2604 پیشنهاد شماره 3
به نظرت جز حمایت ، چیز دیگه ای رو هم میشه برای گیر بودن زیر مجموعه پیشبینی یا سناریو سازی کرد ؟

[quote]
hossein shabani
[div]آره و یه چیز دیگه که زیر مجموعه یه چیزیش تو اتحاد اصلی گیر باشه چون الان ماله ما داره کودتا میکنه ولی سرکوبشون کردیم
‏1391/12/14 17:01:37
2605 دوستانی که طرفدار بهترینها هستند بیایید اینجا ( ادامه دارد)
... گفتم اونی که گفتم تو زورو رو شوخی کردم الانم پس میگیرم چون فهمیدم چه مدلی هستی.
بعدشم اینجا انجمنه وسط حرفه همه میپرم. اینجا بحث عمومیه. کنفرانس اقتصادی نیست که حرف بزنی جوابتو ندم حالا هر کی باشی .سنت پایین باشه یا بالا .مهم نیست
[/div][/quote]
اینجا انجمن و بحث می‌شه در مورد چیز‌های مختلف نه اینکه نمک پرونی کسی‌ بکنه
هر تاپیک بالا سرش موضوع داره که باید راجع‌به اون بحث شه نه اینکه بیاید به اقتضای سنّ و کارتون و فیلمی که می‌بینید اسم شخصیتای کارتونی و برای خودتون بزنید ۲نفر دارن بحث جدی می‌کنن شما هم امدی نمک پرونی
در مورد جواب هم من اصلا با شما کاری نداشتم با کس دیگیی‌ صحبت می‌کردم که پریدی وسط و اسم شخصیت کارتونی گفتیدو خواستید بانمک بازی در بیارید.
جوابی‌ هم که من دادم در مورد سابقه بود که نظر شخصیم بود که این حق من که نظر بدم در مورد هر شخصی‌ که تو انجمن یا بازی هست.... اما نه اینکه بیام موضوع تاپیک و عوض کنم یا به کسی‌ توهین کنم...
شما هم یه تاپیک بزن اسمشو بذارید کارتون.... همینجور اسم کارتون‌هایی‌ که می‌بینید و بذارید...
در آخر اینکه اینکار شما باعث می‌شه به خیلی‌‌ها بر بخور و دیگه اینجا نیان که خدای نکرده مورد تمسخر بقیه قرار نگیرن شاید خیلی‌‌ها مثل من نباشن که بتونن جواب شمار و بدن و سرشون و بندازن پایین و دیگه نیان چون ماشالا حرف حقم اینجا کسی‌ نمی‌فهمه و بی‌ دلیل از کسی‌ که اشتباه کرده دفاع هم می‌شه ...رفاقت بازی..[/div][/quote]
دوباره رسیدیم سر نقطه اول.
شما اصلا خدای ادب .من که میدونم اون حرفت برای توهین بود .
ولی میگم چرا وقتی حرف من تاپیکو منحرف کرد و اسم شخصیت کارتونی بود و به شما هم بر خورد چرا ...
‏1391/11/13 17:00:58
2606 راهنمایی
داداش هرکسی یه استراتژی خاص خودشو داره شاید من طوری بازی کنم که مورد پسند شما نباشه
‏1391/12/10 18:17:51
2607 قدرت دفاعی
دیوار سطح 20
سطح دفاع نیزه دار20، والبته بقیه سربازایی که داری، ولی تو دف هیچکدوم به پای نیزه دار نمیرسن
سطح دانش معماری 30
مخفیگاه سطح 20
اگه میدونی طرف نیروهاش خیلیه و دفاع هات کشته میشن دکمه ی مخفی شدن لشکر در جنگل را بزن و منابعت رو تا ته مصرف کن
‏1391/12/19 14:18:20
2608 وقتی که از خواب بیدار میشید چی خیلی میچسبه ؟
sharv
سعیدجنامی

وقتی که از خواب بیدار میشید چی خیلی میچسبه ؟

ادامه خواب ...

احسنت به نکته خوبی توجه کرد باتشکر از دوست خوبمون احسنت
‏1392/01/08 02:48:03
2609 یک تیکه از آهنگی که دوست داری رو بنویس.
سعیدجنامی
یک تیکه از آهنگی که دوست داری رو بنویس.

آهنگ های محسن یگانه را دوست دارم
‏1391/12/20 15:53:50
2610 یک تیکه از آهنگی که دوست داری رو بنویس.
از چی بگم برات ، انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد
از جومونگی بگم که شده سنبل رشادت، ایران براش شده مثل صندوق تجارت
پس هنرمند وطن الآن کجاست نیست ، اون تو زیرزمین میخونه چون که مجاز نیست.

یاس
‏1393/04/14 15:35:41
2611 اتحاد
... ک های معرفی اتحاد هم باعث بی نظمی داخل انجمن میشود
از طریق بازی اقدام کنید
ممنون[/div][/quote]
عکس خودته؟[/div][/quote]
د نه د عکس تو رو گذاشتم تا بقیه یکی از منحرف کننده های پست رو بشناسن
‏1391/12/25 19:40:09
2612 دوستانی که طرفدار بهترینها هستند بیایید اینجا ( ادامه دارد)
... گفتم اونی که گفتم تو زورو رو شوخی کردم الانم پس میگیرم چون فهمیدم چه مدلی هستی.
بعدشم اینجا انجمنه وسط حرفه همه میپرم. اینجا بحث عمومیه. کنفرانس اقتصادی نیست که حرف بزنی جوابتو ندم حالا هر کی باشی .سنت پایین باشه یا بالا .مهم نیست
[/div][/quote]
هر تاپیک بالا سرش موضوع داره که باید راجع‌به اون بحث شه نه اینکه بیاید به اقتضای سنّ و کارتون و فیلمی که می‌بینید اسم شخصیتای کارتونی و برای خودتون بزنید ۲نفر دارن بحث جدی می‌کنن شما هم امدی نمک پرونی
در مورد جواب هم من اصلا با شما کاری نداشتم با کس دیگیی‌ صحبت می‌کردم که پریدی وسط و اسم شخصیت کارتونی گفتیدو خواستید بانمک بازی در بیارید.
جوابی‌ هم که من دادم در مورد سابقه بود که نظر شخصیم بود که این حق من که نظر بدم در مورد هر شخصی‌ که تو انجمن یا بازی هست.... اما نه اینکه بیام موضوع تاپیک و عوض کنم یا به کسی‌ توهین کنم...
شما هم یه تاپیک بزن اسمشو بذارید کارتون.... همینجور اسم کارتون‌هایی‌ که می‌بینید و بذارید...
در آخر اینکه اینکار شما باعث می‌شه به خیلی‌‌ها بر بخور و دیگه اینجا نیان که خدای نکرده مورد تمسخر بقیه قرار نگیرن شاید خیلی‌‌ها مثل من نباشن که بتونن جواب شمار و بدن و سرشون و بندازن پایین و دیگه نیان چون ماشالا حرف حقم اینجا کسی‌ نمی‌فهمه و بی‌ دلیل از کسی‌ که اشتباه کرده دفاع هم می‌شه ...رفاقت بازی..[/div][/quote]
ولی میگم چرا وقتی حرف من تاپیکو منحرف کرد و اسم شخصیت کارتونی بود و به شما هم بر خورد چرا گزارش ندادی؟ و بخاطر این که خودی نشون ب ...
‏1391/11/13 17:11:29
2613 پیشنهاد
jojo st
سلام من یه پیشنهاد داشتم
لطفا وقتی نتایج نظر سنجی رو نشون میدهید بگید چند نفر رای داده اند
ممنون

بزار ببینم تو جیبم هست
‏1391/12/25 17:45:23
2614 دوستانی که طرفدار بهترینها هستند بیایید اینجا ( ادامه دارد)
[/div][/quote]
ولی میگم چرا وقتی حرف من تاپیکو منحرف کرد و اسم شخصیت کارتونی بود و به شما هم بر خورد چرا گزارش ندادی؟ و بخاطر این که خودی نشون بدی جواب حرف احمقانه منو دادی؟گزارش ...
‏1391/11/13 17:15:48
2615 پس عصر پادشاهان کو
... ند تا یک بازی مثل عصر پادشاهان ساخته بشه .[/div][/quote]

این سوال شما خیلی کلی است و نمی شه اینجوری بهش جواب داد. اما به طور کل تولید بازی های آنلاین دارای بخش های زیر است:

0- آیده خوب و کاربر پسند !
1- نوشتن سناریو، گیم پلی
2- طراحی لول دیزاین ها به صورت مفهومی
3- محاسبه الگوریتم ها و فرمول های محاسبه طرف سرور و طرف کاربر
4- تولید الگوریتم ها فیزیک ( در صورت نیاز به فیزیک در بازی )
5- طراحی اول استوری بورد بازی
6- طراحی کاسنیپت های اولیه کارکترها، ساختمان ها، محیط
7- تولید طراحی های دیجیتالی 2D و یا 3D بسته به نوع و نیاز بازی
8- برنامه نویسی موتور بازی و یا استفاده از یک ...
‏1391/11/14 12:09:52
2616 عصر پادشاهان خارجیگینی
... ote]
sajad0000
[quote]
mmkarimi1377
[quote][div]sajad0000
[quote][div]mmkarimi1377
اصلا من میگم همین فارسی رو بازی کنیم خلی سنگین تریم.
من یه بار بازی کردم یه هفته بازی کردم 4 نوع مدال گرفتم.
اصلا حال نمیده?
[/quote]
اره همین ناپلونه خودمونم رفته بود و رمزشو گذاشته بود تو انجمن اصلا خوب نبود
مسخره بود ولی واسه خودمون عالیه
[/quote]

آره اگه همه بچه ها پایه باشن با هم دیگه بریم خیلی حال میده و با هم یه اتحاد قوی میزنیم؟
راستی ا ...
‏1391/11/29 14:37:01
2617 پیشنهاد
mre1375
jojo st
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون

بزار ببینم تو جیبم هست

پیداش کردی؟؟
‏1391/12/25 17:46:06
2618 پیشنهاد
jojo st
mre1375
jojo st
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون

بزار ببینم تو جیبم هست

پیداش کردی؟؟

برو دست بردار از این کارات
‏1391/12/25 17:46:39
2619 پیشنهاد
mre1375
jojo st
mre1375
jojo st
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون

بزار ببینم تو جیبم هست

پیداش کردی؟؟

برو دست بردار از این کارات

از کدوم ک
‏1391/12/25 17:47:40
2620 پس عصر پادشاهان کو
... ند تا یک بازی مثل عصر پادشاهان ساخته بشه .[/div][/quote]

این سوال شما خیلی کلی است و نمی شه اینجوری بهش جواب داد. اما به طور کل تولید بازی های آنلاین دارای بخش های زیر است:

0- آیده خوب و کاربر پسند !
1- نوشتن سناریو، گیم پلی
2- طراحی لول دیزاین ها به صورت مفهومی
3- محاسبه الگوریتم ها و فرمول های محاسبه طرف سرور و طرف کاربر
4- تولید الگوریتم ها فیزیک ( در صورت نیاز به فیزیک در بازی )
5- طراحی اول استوری بورد بازی
6- طراحی کاسنیپت های اولیه کارکترها، ساختمان ها، محیط
7- تولید طراحی های دیجیتالی 2D و یا 3D بسته به نوع و نیاز بازی
8- برنامه نویسی موتور بازی و یا استفاده از یک موتور بازی سازی
9- آماده سازی بیزنس پلن ب ...
‏1391/11/14 13:38:27
2621 رئال مادرید یا بارسلونا
... ید.دورتموند از رئال بهتره[/div][/quote]
تیــــــــــــــم فقط نچستر یونایتد منچستر 25 ساله بود که بهترین تیم جهان بود حالا که این رئال و بارسا امده چیزی نیستن اخه کریست رونالدو منچستر ساخت یعنی فرگوسن اخه دیوید به کام را منچستر ساخت اخه 5مین دروازه بان جهانو یعنی فندرسانو منچستر ساخت اخه وین رونی رو منچستر ساخت که کاد دار ترین شوت جهانو داره اخه راین گیز رو که بهترین سانت ز.ن دنیا هست با این که یه کم به خدا حافظیش از فوتبال نزدیکه منچستر ساخت هنوز بگم
‏1391/11/18 22:33:58
2622 پیشنهاد
jojo st
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون

ما که نفهمیدیم چی گفتی
‏1391/12/25 18:10:53
2623 پیشنهاد
famili
jojo st
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون

ما که نفهمیدیم چی گفتی

کجاشو نفهمیدی؟ خیلی واضحه
‏1391/12/25 18:11:59
2624 پیشنهاد
jojo st
famili
jojo st
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون

ما که نفهمیدیم چی گفتی

کجاشو نفهمیدی؟ خیلی واضحه

ببخشید حالا فهمیدم
‏1391/12/25 18:13:09
2625 سن واقعی
elenamiri
لطفا در این پست سن واقعی خود و محل زندگی خود را بگویید.

من خودم 13 سالمه از کرمانشاه

13 ساله از مشهد
‏1391/12/26 11:02:06
منوی کاربری

پیغام

بستن