جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
2576 |
![]() |
جعل نام مستعار دیگران (همراه با نظر سنجی) |
از ترس صفر شدنه دیگه ![]() |
پاسبان | 1391/12/07 13:25:58 |
2577 |
![]() |
مولتیمو خودم میزنم چجوی از ترس میشه؟ |
mohammad fatide | 1391/12/07 13:27:43 |
2578 |
![]() |
اون پاسبانیت تو حلقم! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lord.ah | 1391/12/07 13:28:36 |
2579 |
![]() |
دوستانی که طرفدار بهترینها هستند بیایید اینجا ( ادامه دارد) |
... اع مدیریت انجمن برسانید. برای اینکار از بخش گزارش اقدام نمایید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emz00 عزیز مشکلی نیست بذارید توهین کنن ایشون با توجه به عکسی که گذاشتن بیشتر از سنشون انتظار نمیره و منم انتظار بیشتر از این فرد ندارم بقول گفتنی باید صلوات فرستاد هر کسی مدل صحبت کردنش نشون دهنده فرهنگ و ادبشه...پس انتظاری بیشتر از ایشون نمیره |
real | 1391/11/13 16:00:43 |
2580 |
![]() |
... iv]bingo55521[/div] من مشکلی با بن شدم ندارم.هر کاری دلتون میخواد بکنید.خیلی دوست داشتی این سرورا جای اسم من زیر اسم تو بود.بخاطر همین میای اینجا با توهین حرفتو میزنی. منو اینجا خیلیا میشناسن و میدونن که سه تا سرور ور کامل تموم کردم و بقیرو تفریحی بازی کردم و بعضیاشم فروختم.البته عادت کردم دیگه اینقدر بهم گیر دادن که تو .. [/quote]اگه دوست داشتم که سرور ۶ به بعد میرفتم ثبتنام میکردم رفیق ... |
real | 1391/11/13 16:22:39 |
2581 |
![]() |
... iv]bingo55521[/div] من مشکلی با بن شدم ندارم.هر کاری دلتون میخواد بکنید.خیلی دوست داشتی این سرورا جای اسم من زیر اسم تو بود.بخاطر همین میای اینجا با توهین حرفتو میزنی. منو اینجا خیلیا میشناسن و میدونن که سه تا سرور ور کامل تموم کردم و بقیرو تفریحی بازی کردم و بعضیاشم فروختم.البته عادت کردم دیگه اینقدر بهم گیر دادن که تو .. [/quote]اگه دوست داشتم که سرور ۶ به بعد میرفتم ثبتنام میکردم رفیق بعدشم من هرچی تو تاریخچه نگاه م ... |
bingo55521 | 1391/11/13 16:26:13 |
2582 |
![]() |
... iv]bingo55521[/div] من مشکلی با بن شدم ندارم.هر کاری دلتون میخواد بکنید.خیلی دوست داشتی این سرورا جای اسم من زیر اسم تو بود.بخاطر همین میای اینجا با توهین حرفتو میزنی. منو اینجا خیلیا میشناسن و میدونن که سه تا سرور ور کامل تموم کردم و بقیرو تفریحی بازی کردم و بعضیاشم فروختم.البته عادت کردم دیگه اینقدر بهم گیر دادن که تو .. [/quote]اگه دوست داشتم که سرور ۶ به بعد میرفتم ثبتنام میکردم رفیق بعدشم من هرچی تو تاریخچه نگاه میکنم اسمی از شما نمیبینم تو این سروره ... |
real | 1391/11/13 16:30:30 |
2583 |
![]() |
دیگه بسته بچه ها اسپم ندید لطفاً ایگونه نظراتونو با شرکت در نظرسنجی بدید |
پاسبان | 1391/12/07 13:34:04 |
2584 |
![]() |
داداش من اخر سر همرو عدم میزنم ناراحت نشو.میخوام تو سرور 12 با اسم مستعار حلق بازی کنم.فکر کنم کل بچه ها شاکی بشن اسم مستعارشون رو اوردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lord.ah | 1391/12/07 13:35:28 |
2585 |
![]() |
از فکرت خوشم اومد پاسبان عزیز |
hadi fatemipor | 1391/12/07 14:18:55 |
2586 |
![]() |
منم همین مشکلو داشتم هادی جان البته واسه تابستون یه همبازی پیدا کردم اسمو عوض میکنیم 100% ولی من این نظرو دارم که نام های کاربری مرکزی 3 روز اول پیش ثبت نام حفظ بشه خیلی ها این مشکلو دارن متاسفانه عین برق کپی میزنن تو ایران !!! متاسفم با گوشی اومدم نمیتونم زیاد شرکت کنم تو این مبحث باید برم ![]() میبینمتون |
hitman_47 | 1391/12/07 14:41:55 |
2587 |
![]() |
... یه پست با یه شخص دیگه صحبت میکنیم خودتون و بندازید وسط بیای برای خودت تیک بندازی بگی زورو ؟! هم توهین کردی هم موضوع تاپیک و منحرف کردی بعدشم که امدی گفتی پلشت! من با شما رفاقتی یا شوخی دارم ؟هم سن شمام ؟! |
real | 1391/11/13 16:35:31 |
2588 |
![]() |
... گفتم اونی که گفتم تو زورو رو شوخی کردم الانم پس میگیرم چون فهمیدم چه مدلی هستی. بعدشم اینجا انجمنه وسط حرفه همه میپرم. اینجا بحث عمومیه. کنفرانس اقتصادی نیست که حرف بزنی جوابتو ندم حالا هر کی باشی .سنت پایین باشه یا بالا .مهم نیست |
bingo55521 | 1391/11/13 16:50:18 |
2589 |
![]() |
عصر پادشاهان خارجیگینی |
[quote] mmkarimi1377 [quote][div]sajad0000 [quote][div]mmkarimi1377 اصلا من میگم همین فارسی رو بازی کنیم خلی سنگین تریم. [/quote]من یه بار بازی کردم یه هفته بازی کردم 4 نوع مدال گرفتم. اصلا حال نمیده ![]() اره همین ناپلونه خودمونم رفته بود و رمزشو گذاشته بود تو انجمن اصلا خوب نبود مسخره بود ولی واسه |
sajad0000 | 1391/11/28 20:22:05 |
2590 |
![]() |
عصر پادشاهان خارجیگینی |
... ote] sajad0000 [quote] [/quote]mmkarimi1377 [quote][div]sajad0000 [quote][div]mmkarimi1377 اصلا من میگم همین فارسی رو بازی کنیم خلی سنگین تریم. [/quote]من یه بار بازی کردم یه هفته بازی کردم 4 نوع مدال گرفتم. اصلا حال نمیده ![]() اره همین ناپلونه خودمونم رفته بود و رمزشو گذاشته بود تو انجمن اصلا خوب نبود مسخره بود ولی واسه خودمون عالیه آره اگه همه بچه ... |
sajad0000 | 1391/11/28 20:31:04 |
2591 |
![]() |
آبادی |
نمیشه داداش چنین چیزی تو سناریو بازی غیر ممکنه مگه اینکه خودش آزاد کنه ![]() |
hitman_47 | 1391/12/07 22:18:31 |
2592 |
![]() |
بخونو بخند ... |
تلویزیون بچهه رو نشون داد حافظ کل قرآن بود. آقام گفت یاد بگیر همسن توئه! یهو باباشم نشون دادن که اونم حافظ کل قرآن بود آقام کانالو عوض کرد |
hossein shabani | 1391/12/09 15:34:39 |
2593 |
![]() |
بخونو بخند ... |
... ی خوب بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از تشکر ها معلومه تشکر بدید مدیر اومد ببینه پشتم هستید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگه همون طوری که پشته من وایسادن پشته توهم وایسن که خیالت راحت...! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
امین 7 | 1391/12/09 16:13:24 |
2594 |
![]() |
بخونو بخند ... |
... ه حرفتو بزن. غضنفر می گه الو اکبر نون نخر مامانت خریده! 10. غضنفر میره استخر شیرجه میزنه توی چهار متری، میاد بالا و میگه: عجب نفسی داشته کاشی کارش! 11. چوپان دروغ گو می میره می ره جهنم ازش می پرسن تو کی هستی؟ می گه دهقان فداکار! 12. غضنفر می ره خونه بخره آقاهه یه خونه بهش نشون می ده می ده این خونه استخر داره، جکوزی داره... غضنفر می گه: عجب! ما قبلا همین طوری ول می دادیم! حالا دیگه جاشم مشخص کردن؟ 13. یه نفر دنبال جای پارک می گشت، هرچی بیشتر می گرده کمتر پیدا می کنه، بالاخره به خدا می گه خدایا! اگر جای پارک پیدا کردم قول می دم نماز بخوانم، قول می دم روزه بگیرم... همین طور داشت قول می داد که یک دفعه یک جای پارک پیدا می کنه، می گه: خدا جان! خیلی ممنون! شما لازم نیست زحمت بکشی، من خودم پیدا کردم. 14. غضنفر با یک سرهنگه سوار هواپیما میشن غضنفر رو به سرهنگه می کنه میگه ببخشید شما گروهبانید؟ سرهنگه میگه نه غضنفر همین سوال رو چند بار می پرسه. آخر سرهنگه خسته میشه میگه بله بابا من گروهبانم غضنفر میگه پس چرا لباس سرهنگارو پوشیدی؟ 15. یه روز اصفهانیه تو مسابقات رالی شرکت میکنه وسط راه مسافر سوار می کنه!!! 16. دکتر از دیوانه پرسید: تو رو برای چی به تیمارستان آوردند؟ دیوانه گفت: بدون هیچ دلیلی، فقط به خاطر اینکه من معتقدم جوراب نخی خیلی بهتر از جوراب نایلون هست. دکتر گفت: این که دلیل نشد، منم معتقدم جوراب نخی بهتر از جوراب نایلون هست. دیوانه گفت: چه جالب! راستی شما جوراب نخی رو با سس سفید میخورید یا با سس گوجه فرنگی؟ 17. 18. 19. یه بار تو آبادان مسابقه تقلید صدای داریوش برگزار میشه، داریوش میاد چهارم میشه 20 . می دونم تا SMS میاد دعا می کنی که من باشم، می خواستم بگم دعات مستجاب شد! 21. یه قورباغه با یه اردک ازدواج میکه، اگه گفتی بچهشون چی میشه؟ . . . . بچهدار نمی شن، واسهشون دعا کن، زندگیشون داره از هم میپاشه! 22. می دونی فرق تو با عزرائیل چیه؟ اونو می بینم می میرم، تو را نبینم می میرم! 23. به یه پیرمرد میگن: آرزوت چیه؟ میگه کاش زنها رو مثل اسکناس می شد خورد کرد! مثلأ یه 60ساله بدی سه تا 20ساله بگیری!! 24. بچه به دوستش: تو چرا روزای آفتابی چتر با خودت میاری؟ دوستش: آخه روزای بارونی بابام اونو می بره. 25. دیوانه اولی: کی اومدی؟ دیوانه دومی: پس فردا. دیوانه اولی: پس فردا که هنوز نیومده. دیوانه دومی ... |
mehrab 1 | 1391/12/09 17:00:47 |
2595 |
![]() |
... گفتم اونی که گفتم تو زورو رو شوخی کردم الانم پس میگیرم چون فهمیدم چه مدلی هستی. بعدشم اینجا انجمنه وسط حرفه همه میپرم. اینجا بحث عمومیه. کنفرانس اقتصادی نیست که حرف بزنی جوابتو ندم حالا هر کی باشی .سنت پایین باشه یا بالا .مهم نیست [/div][/quote] اینجا انجمن و بحث میشه در مورد چیزهای مختلف نه اینکه نمک پرونی کسی بکنه هر تاپیک بالا سرش موضوع داره که باید راجعبه اون بحث شه نه اینکه بیاید به اقتضای سنّ و کارتون و فیلمی که میبینید اسم شخصیتای کارتونی و برای خودتون بزنید ۲نفر دارن بحث جدی میکنن شما هم امدی نمک پرونی در مورد جواب هم من اصلا با شما کاری نداشتم با کس دیگیی صحبت میکردم که پریدی وسط و اسم شخصیت کارتونی گفتیدو خواستید بانمک بازی در بیارید. جوابی هم که من دادم در مورد سابقه بود که نظر شخصیم بود که این حق من که نظر بدم در مورد هر شخصی که تو انجمن یا بازی هست.... اما نه اینکه بیام موضوع تاپیک و عوض کنم یا به کسی توهین کنم... شما هم یه تاپیک بزن اسمشو بذارید کارتون.... همینجور اسم کارتونهایی که میبینید و بذارید... در آخر اینکه اینکار شما باعث میشه به خیلیها بر بخور و دیگه اینجا نیان که خدای نکرده مورد تمسخر بقیه قرار نگیرن شاید خیلیها مثل من نباشن که بتونن جواب شمار و بدن و سرشون و بندازن پایین و دیگه نیان چون ماشالا حرف حقم اینجا کسی نمیفهمه و بی دلیل از کسی که اشتباه کرده دفاع هم میشه ...رفاقت بازی.. |
real | 1391/11/13 16:56:48 |
2596 |
![]() |
عصر پادشاهان خارجیگینی |
... ote] sajad0000 [quote] [/quote]mmkarimi1377 [quote][div]sajad0000 [quote][div]mmkarimi1377 اصلا من میگم همین فارسی رو بازی کنیم خلی سنگین تریم. [/quote]من یه بار بازی کردم یه هفته بازی کردم 4 نوع مدال گرفتم. اصلا حال نمیده ![]() اره همین ناپلونه خودمونم رفته بود و رمزشو گذاشته بود تو انجمن اصلا خوب نبود مسخره بود ولی واسه خودمون عالیه آره اگه همه بچه ها پایه باشن با هم دیگه بریم خیلی حال میده و با هم یه اتحاد قوی میزنیم؟ راستی ا ... |
sajad0000 | 1391/11/28 20:38:28 |
2597 |
![]() |
سوال |
شما فقط میتونین موقع ثبت نام... نام مستعار رو عوض کنید اکانت مرکزی رو نمیشه تغییر داد |
hitman_47 | 1391/12/09 16:52:27 |
2598 |
![]() |
بخونین و بخندین |
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟ اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم [/div][/quote] فدات یه جورایی حق باتوئه ![]() ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه بازم میگم شما هم حق داری ![]() در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد. ![]() ![]() ![]() خیلی مخلصیم[/div][/quote] داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده و شوالیه های مهاجم هم سطح 20 آیا قهرمان همراه نداشته ![]() اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم. [/div][/quote] سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم 1700 تا شوالیه بوده با 1600 تا کماندار به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%........... 10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته.................................... خداوکیلی با چه قانونی جور در میاد همچین نتیجه ای؟[/div][/quote] قربونت .ما چاکریم یعنی این طوری میشه قدرت هجومی مهاجم ب ... |
bingo55521 | 1391/12/09 19:04:29 |
2599 |
![]() |
بخونین و بخندین |
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟ اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم [/div][/quote] فدات یه جورایی حق باتوئه ![]() ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه بازم میگم شما هم حق داری ![]() در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد. ![]() ![]() ![]() خیلی مخلصیم[/div][/quote] داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده و شوالیه های مهاجم هم سطح 20 آیا قهرمان همراه نداشته ![]() اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم. [/div][/quote] سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم 1700 تا شوالیه بوده با 1600 تا کماندار به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%........... 10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته.................................... خداوکیلی با چه قانونی جور در میاد همچین نتیجه ای؟[/div][/quote] قربونت .ما چاکریم یعنی این طوری میشه قدرت هجومی مهاجم با شوالیه 306000 قدرت هجومی مهاجم با کما ... |
somebody | 1391/12/09 19:18:03 |
2600 |
![]() |
بخونین و بخندین |
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟ اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم [/div][/quote] فدات یه جورایی حق باتوئه ![]() ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه بازم میگم شما هم حق داری ![]() در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد. ![]() ![]() ![]() خیلی مخلصیم[/div][/quote] داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده و شوالیه های مهاجم هم سطح 20 آیا قهرمان همراه نداشته ![]() اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم. [/div][/quote] سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم 1700 تا شوالیه بوده با 1600 تا کماندار به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%........... 10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته.................................... خداوکیلی با چه قانونی جور در میاد همچین نتیجه ای؟[/div][/quote] قربونت .ما چاکریم یعنی این طوری میشه قدرت هجومی مهاجم با شوالیه 306000 قدرت هجومی مهاجم با کماندار 192000 حالا قدرت دفاعی شما ... |
bingo55521 | 1391/12/09 19:22:27 |