جستجو برای 'رفیق'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
2551 متروکه دزددی
... کرد روم دیوار شد منم تلافیش یکی از شهراش نیروهاشو صفر کردم
خواستم همه رو با منجنیق بزنم از دلم نیومد
بعد تو این همه رو فارم میکنی؟؟؟؟[/div][/quote]
دل نمیخواد که یه بازی سادست رفیقامم فارم میکنم تشکرم میکنن[/div][/quote]
من یکی حاضر نیستم بازی چند نفرو به خاطر بازی خودم خراب کنم
تا متروکه هست بازیکن چرا[/div][/quote]
پس کلاً این بازی رو ببوس بذار کنار ، اصل و پایه این بازی براساس لشکرکشی و زد و خورد بین بازیکن هاست که هیجانشم به همینه ، کسی که بخواد به رقیبش تو بازی دلرحمی کنه 10 سکه هم نمیتونه غارت کنه چه برسه به اینکه بخواد به هدف نهایی سرور برسه. بازی یه بازیه استراتژیکیه و هر کسی که اشتباهی کنه محکوم به شکسته ، کسی که استراتژی بهتری داره برتری در بازی حق اون هست و اگه بخواد به رقباش فرصت بده در حق خودش جفا کرده.[/div][/quote]
من قصدم از بازی تفریحه[/div][/quote]
همه ما قصدمون از بازی تفریحه ، منتهی بازی باید شکست و پیروزی داشته باشه اگه نداشته باشه اصلاً معنی نمیده . تو بازیِ رقابتی باید خودتو ثابت کنی ، بدون شکست رقیب در بازی برد بدست نمیاد ، اتفاقاً من معتقدم با شکست دادن حریف بهش لطفی هم میکنم او ...
‏1395/05/18 20:39:06
2552 متروکه دزددی
پس کلاً این بازی رو ببوس بذار کنار ، اصل و پایه این بازی براساس لشکرکشی و زد و خورد بین بازیکن هاست که هیجانشم به همینه ، کسی که بخواد به رقیبش تو بازی دلرحمی کنه 10 سکه هم نمیتونه غارت کنه چه برسه به اینکه بخواد به هدف نهایی سرور برسه. بازی یه بازیه استراتژیکیه و هر کسی که اشتباهی کنه محکوم به شکسته ، کسی که استراتژی بهتری داره برتری در بازی حق اون هست و اگه بخواد به رقباش فرصت بده در حق خودش جفا کرده.[/div][/quote]
همه ما قصدمون از بازی تفریحه ، منتهی بازی باید شکست و پیروزی داشته باشه اگه نداشته باشه اصلاً معنی نمیده . تو بازیِ رقابتی باید خودتو ثابت کنی ، بدون شکست رقیب در بازی برد بدست نمیاد ، اتفاقاً من معتقدم با شکست دادن حریف بهش لطفی هم میکنم اونم اینکه هم تجربه میشه براش هم جایگ ...
‏1395/05/18 20:51:43
2553 متروکه دزددی
الان اینو برای چی گفتی خب همه با بازی تفریح میکنن
‏1395/05/18 23:00:18
2554 متروکه دزددی
همه ما قصدمون از بازی تفریحه ، منتهی بازی باید شکست و پیروزی داشته باشه اگه نداشته باشه اصلاً معنی نمیده . تو بازیِ رقابتی باید خودتو ثابت کنی ، بدون شکست رقیب در بازی برد بدست نمیاد ، اتفاقاً من معتقدم با شکست دادن حریف بهش لطفی هم میکنم اونم اینکه هم تجربه میشه براش هم جایگاهشو در بازی متوجه میشه و هم میفهمه ...
‏1395/05/18 20:54:37
2555 سرور 23 ..
... ره نت بگیرمو برگردم[/div][/quote]
بیخودی داری میری باااااایییییییدددددد بمونی[/div][/quote]
متاسفانه نمیشه
وگرنه منم دوس دارم در کنارتون باشم
ولی چاره ای نیست رفیق زیادی شاد من
‏1395/05/23 19:04:19
2556 کلمات مرتبط
... م وگرنهدخودم که ادم شادیم غم غصه دیگران نمیزاره من راحت باشم[/div][/quote]
درکل الان خوبی؟؟؟[/div][/quote]
نچ سوال دیگه ایی هم هسست ؟[/div][/quote]
میشه شاد باشه یه امشب همه جمعیم
تو که رفیق شاد من بودی
‏1395/05/21 01:28:28
2557 سپهر خدا بیامرز
خو اسکل یکم طبیعی رفتار کن
تو تله میگی من پسردایی سپر هستم سپهر خودکشی کرده فوت شده
اینجا میگی رفیقشم ازش خبر ندارم
چطور ممکنه کسی که بهش اعتماد کرده رمز اک رو داده ازش خبر نداشته باشه
داری لاف میزنی قابل باور بزن
آخه اصن سپهر پی ویش تو تله و پ . خ اینجاش طوریه که کسی نمیتونه بخونه هرکس ب
‏1395/06/02 14:44:18
2558 سپهر خدا بیامرز
[quote]
سالار امیر
[div]خو اسکل یکم طبیعی رفتار کن
‏1395/06/02 15:02:45
2559 سپهر خدا بیامرز
[quote]
مهدی-098
[quote][div]سالار امیر
‏1395/06/02 15:06:23
2560 سپهر خدا بیامرز
[quote]
مهدی-098
[quote][div]سالار امیر
‏1395/06/02 15:38:00
2561 دسترسی به سرور های قبلی (نوستالژی)
... بگذرونم(با داشتن یک هدف مثل یک کار!) ولی خب چه میشه کرد که هیچوقت نشد و نمیشه![/div][/quote]

ولی من بعضی ها رو می شناسم که سالهاست با هم دوستند .. تو همین بازی هم اشنا شدند .. و تو دنیای واقعی هم رفیق شدند با هم .. امیدوارم که شما هم دوستاتونو پیدا کنید ...
‏1395/07/24 02:23:14
2562 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... دیدم سرور جدیدش هم شروع شد گفتم بیخیال اینم فارم میشم بذار برم بعدی درست بازی کنم
12 شروع شد سکه هم زدیم شروع کردیم خداروشکر هفته اول هم فارم نشدیم یعنی یه خان رو رد کردیم این سرور دو نفر بودیم من و رفیقم دقیقا تو نقشه هم نزدیک هم افتادیم جانشین هم بودیم یه اتحاد زدیم فقط خودم و خودش هفته دوم بود یه روز از دانشگاه برگشتم دیدم زرشک هر دوتامون فارمیم حالا قضیه چی بود. این رفیق ما رفته بود اشتباهی شهر دوم یه اکانت شاخی رو زده بود هیچی دیگه فوقع ما وقع...اینجا نقطه اغاز و شروع من تو عصر بود که دیگه معتادش شدیم...
سه نفر ما رو میزدن از قضا رفیق هم بودن اسم هم ببرم یکیشون رو همتون شاید بشناسید یکی مدال غارت داشت یکی هجوم یکی هیچی نداشت ولی سه تاشون اکانت خوبی داشتن اونکه هجوم داشت ما رو زده بود رفتم یه اتحادی گفتن کمک میکنن(که کمک هم کردن) بیشتر از یه هفته طول کشید از فارمی دربیام هی با منجنیق میزدن دیوار میکردیم یا رد میشدن هی میزدن اون موقع عمرا از فارما میگذشتن حتی مدیرای اتحاد رو هم میزدن اصلا یکیشون سر اینکه نمیخواست از فارم بگذره خودش تقریبا فارم شد
کجاس اون تعصبا و غیرت نسبت به فارما
اون سرور استقامتم خوب بود کاتا هم میکردن کم نمیاوردم باز میکشیدم بالا بالاخره تا آخر موندم کلی هم بالا پایین و داستان داشت اصن یه وضعی بود خیلی سرور جالبی شد برام حسابی آببندی شدم همون سرور مدال آور و تاپ تن هم شدم دیگه از سرورای بعد خرج هم میکردیم و خلاصه خودمون فارمر شدیم و گرفتار بازی

قصه ی ما به سر رسید...
‏1395/09/02 17:01:24
2563 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... وش هم نرفت انگار ... یکی از بچه ها گفت میخواد یکی رو بزنه ما تشخیص دادیم اینور رو بزنیم بیشتر کیف میده همین

خلاصه شماره ممد رو داد یکم صحبت کردم دیدم بچه خوبیه داشت ارشد میخوند ... خلاصه رفیق شدیم گفت بک بده از اتحادای دیگه هم دف گرفتم ( خود سجاد گفته بود دف فرستاده) ولی گفتم شرمنده من بک نمیدم خود دانی ... کمانا هم رد شدن از شهر یکش به همراه مقدار زیادی منابع و متخصص ... ما هم اون روز حال خودمون رو کردیم گفتیم حالا چیکار کنیم .... که با توجه به کدی که از ما منتشر شد و نیروهامون که کمان بودن قابل توجه بودن همون موقع مشتری پیدا شد و اکانت رو 100 خرید
‏1395/09/02 20:28:17
2564 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... دیدم سرور جدیدش هم شروع شد گفتم بیخیال اینم فارم میشم بذار برم بعدی درست بازی کنم
12 شروع شد سکه هم زدیم شروع کردیم خداروشکر هفته اول هم فارم نشدیم یعنی یه خان رو رد کردیم این سرور دو نفر بودیم من و رفیقم دقیقا تو نقشه هم نزدیک هم افتادیم جانشین هم بودیم یه اتحاد زدیم فقط خودم و خودش هفته دوم بود یه روز از دانشگاه برگشتم دیدم زرشک هر دوتامون فارمیم حالا قضیه چی بود. این رفیق ما رفته بود اشتباهی شهر دوم یه اکانت شاخی رو زده بود هیچی دیگه فوقع ما وقع...اینجا نقطه اغاز و شروع من تو عصر بود که دیگه معتادش شدیم...
سه نفر ما رو میزدن از قضا رفیق هم بودن اسم هم ببرم یکیشون رو همتون شاید بشناسید یکی مدال غارت داشت یکی هجوم یکی هیچی نداشت ولی سه تاشون اکانت خوبی داشتن اونکه هجوم داشت ما رو زده بود رفتم یه اتحادی گفتن کمک میکنن(که کمک هم کردن) بیشتر از یه هفته طول کشید از فارمی دربیام هی با منجنیق میزدن دیوار میکردیم یا رد میشدن هی میزدن اون موقع عمرا از فارما میگذشتن حتی مدیرای اتحاد رو هم میزدن اصلا یکیشون سر اینکه نمیخواست از فارم بگذره خودش تقریبا فارم شد
کجاس اون تعصبا و غیرت نسبت به فارما
اون سرور استقامتم خوب بود کاتا هم میکردن کم نمیاوردم باز میکشیدم بالا بالاخره تا آخر موندم کلی هم بالا پایین و داستان داشت اصن یه وضعی بود خیلی سرور جالبی شد برام حسابی آببندی شدم همون سرور مدال آور و تاپ تن هم شدم دیگه از سرورای بعد خرج هم میکردیم و خلاصه خودمون فارمر شدیم و گرفتار بازی

قصه ی ما به سر رسید...[/div][/quote]
یدونه رهام میخاد اینو خلاصه کنه یکیم میخاد خلاصه رهامو خلاصه کنه
‏1395/09/02 20:52:20
2565 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... وش هم نرفت انگار ... یکی از بچه ها گفت میخواد یکی رو بزنه ما تشخیص دادیم اینور رو بزنیم بیشتر کیف میده همین

خلاصه شماره ممد رو داد یکم صحبت کردم دیدم بچه خوبیه داشت ارشد میخوند ... خلاصه رفیق شدیم گفت بک بده از اتحادای دیگه هم دف گرفتم ( خود سجاد گفته بود دف فرستاده) ولی گفتم شرمنده من بک نمیدم خود دانی ... کمانا هم رد شدن از شهر یکش به همراه مقدار زیادی منابع و متخصص ... ما هم اون روز حال خودمون رو کردیم گفتیم حالا چیکار کنیم .... که با توجه به کدی که از ما منتشر شد و نیروهامون که کمان بودن قابل توجه بودن همون موقع مشتری پیدا شد و اکانت رو 100 خرید [/div][/quote]
مهدی تو هم بیا اینو یه بار دیه خلاصش کن
‏1395/09/02 20:55:59
2566 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... ن با هم برنامه ریزی میکنن که انجام بدن واسه فان آخرشم اینکارو نمیکنن ولی ما بر حسب اتفاق یا سرنوشت انجامش دادیم

این خاطره برمیگرده به s18 سروری که همینجوری رفتیم سرگرم بشیم اتفاقا دوستا و رفیقا بیشترمون بودیم حالا یادم نیست تصادفی بود یا نه
یکی دو هفته گذشت اتحادمون رو زدیم اتحاد خوبی هم بود دیدیم رفیقای دیگمون هم هستن اتحاد دارن هیچی اومدیم همه با هم تو یه اتحاد جمع شدیم
بازم با اینکه همه رفیقامن کلا اسم شخص اکانت یا اتحاد نمیارم

گذشت چند هفته ف ...
‏1395/09/04 20:41:51
2567 سریع ترین کتیبه تاریخ عصرپادشاهان
... انی خخخ . برو عمویی

پویا و اکبر و ممد و فلان و فلان . عزیزم شما بازی کن نیستین. حالا هر چی می خوای منم منم کن . با پول بازی کردن هنر نیست. اکانتای شاخ رو با پول خریدن هنر نیست . میگیم یه اکانت رفیقتون بود . دو اکانت . ده اکانت . دیگه کل سرور که رفیقتنون نیستن
‏1395/06/22 09:17:05
2568 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... ن با هم برنامه ریزی میکنن که انجام بدن واسه فان آخرشم اینکارو نمیکنن ولی ما بر حسب اتفاق یا سرنوشت انجامش دادیم

این خاطره برمیگرده به s18 سروری که همینجوری رفتیم سرگرم بشیم اتفاقا دوستا و رفیقا بیشترمون بودیم حالا یادم نیست تصادفی بود یا نه
یکی دو هفته گذشت اتحادمون رو زدیم اتحاد خوبی هم بود دیدیم رفیقای دیگمون هم هستن اتحاد دارن هیچی اومدیم همه با هم تو یه اتحاد جمع شدیم

گذشت چند هفته فکر کنم از وسط سرور گذشته بود یک سوم آخ ...
‏1395/09/04 20:53:57
2569 جو گیر شدن اکانتهای بزرگ
... تو همون سربازی کلی بول به جیب زد [/div][/quote]
مشخصه یه 3 سالی هم میرفت و یکمی پیشرفت میکرد مولتی میلیاردر میشدا
شارژ هم باید میفروخت [/div][/quote]
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید
‏1395/08/25 23:25:10
2570 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟

‏1395/09/05 01:08:47
2571 جو گیر شدن اکانتهای بزرگ
... تو همون سربازی کلی بول به جیب زد [/div][/quote]
مشخصه یه 3 سالی هم میرفت و یکمی پیشرفت میکرد مولتی میلیاردر میشدا
شارژ هم باید میفروخت [/div][/quote]
شارز که براش میفرستادن رفیقاش تو ظرف شامبو سیگار بر میکرد میگفت براسربازا شامبو اوردم کلی هم تقدیرو تشکر میکردن ازش ولی به ... رفت 3 سال سربازیش طول کشید [/div][/quote]
هههه جدیدا که تاید میریزن تو شیشیه دلستر بعد سیگار لا به لاش پر میکنن بچه ها خودمون زنگ میزنن تاکسی های خط واسشون باکس میخره میاره پولشو با کرایه حساب میکنن
‏1395/08/25 23:32:42
2572 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟

‏1395/09/05 01:19:38
2573 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟

گذشت چند هفته فکر کنم از وسط سرور گذشته بود یک سوم آخر بازی بود یه بنده خدا تو اتحادمون ...
‏1395/09/05 01:26:34
2574 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟

گذشت چند هفته فکر کنم از وسط سرور گذشته بود یک سوم آخر بازی بود یه بنده خدا تو اتحادمون فارم شد از قضا دختر بود هیچی منم دیدم فارمه خیلی وقت هم نبود اومده بود تو اتحاد ...
‏1395/09/05 01:31:21
2575 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟

گذشت چند هفته فکر کنم از وسط سرور گذشته بود یک سوم آخر بازی بود یه بنده خدا تو اتحادمون فارم شد از قضا دختر بود هیچی منم دیدم فا ...
‏1395/09/05 02:36:28
منوی کاربری

پیغام

بستن