جستجو برای 'رفیق'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
2476 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
... ین رنک دفاعی رو داشته باشن
[/div][/quote]

رنگ دفاع افتخار نیشه اون جوری باشه منم بهترین پاپر هقته آخرم
مهم کتیبه اس که اونا زدن حیف من نبودم اون سرور دیدنی بودش
دم هردو طرفشون گرم من 3 تا از رفیقام با رامکینگ بودم
خودم اصلا نبودم نتم قطع بود [/div][/quote]
در مقابل کل سرور دفاع کردن و برترین دفاع سرور رو داشتن افتخار نیست ؟!!
رامکینگ اون غازت کرد کتیبه رو چپاول کرد
سرور جالبی بود
البته با رفقاش
ای کاش تموم نمیشد [/div][/quote]
‏1395/02/25 22:58:38
2477 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
... ین رنک دفاعی رو داشته باشن
[/div][/quote]

رنگ دفاع افتخار نیشه اون جوری باشه منم بهترین پاپر هقته آخرم
مهم کتیبه اس که اونا زدن حیف من نبودم اون سرور دیدنی بودش
دم هردو طرفشون گرم من 3 تا از رفیقام با رامکینگ بودم
خودم اصلا نبودم نتم قطع بود [/div][/quote]
در مقابل کل سرور دفاع کردن و برترین دفاع سرور رو داشتن افتخار نیست ؟!!
رامکینگ اون غازت کرد کتیبه رو چپاول کرد
سرور جالبی بود
البته با رفقاش
ای کاش تموم نمیشد [/div][/quote]
‏1395/02/25 22:59:43
2478 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
... سرور باری ما یهویی شد بری شهرای 2 3 4 5 رو نگاه میفهمی کناری سوخته نیست بعد که موندنی شدیم تازه رفتیم یه چند 4 تا شهر اونجا زدیم ...یک هزارم شمام خرج نکزدیم دوست عزیز [/div][/quote]
ارش سکوتم از رفیقای با مراممونه w 8 که اک رو فروختیم بعد دوستانی که اک رو خردین اک رو حذف کردن که اسمی از ما نباشه ...اقا ارش اومد مردونگی کرد اسم ما رو گذاشت رو شهری که کتیبه روش اومده که حداقل یه اسمی باشه بعد 4 5 ماه زحمت
‏1395/02/26 10:33:40
2479 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
... میزنه خب کسی که یه حرف میزنه بیاد ثابتش کنه نه که بیاد خخخخخخ خخخخخ کنه ...حالا ما ندونیم بقیه میدونن دست به جیب کی خوبه نمیدونن چجوریه که کل اکانتای تاپ که مال اینا بوده بچه های خودشون بودن و رفیقاشون بودن بعد به ما میرسه بحث از خرید میکنن .
‏1395/02/26 14:06:09
2480 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
... میزنه خب کسی که یه حرف میزنه بیاد ثابتش کنه نه که بیاد خخخخخخ خخخخخ کنه ...حالا ما ندونیم بقیه میدونن دست به جیب کی خوبه نمیدونن چجوریه که کل اکانتای تاپ که مال اینا بوده بچه های خودشون بودن و رفیقاشون بودن بعد به ما میرسه بحث از خرید میکنن . [/div][/quote]
اکانت های تاپ همه بچه های ما. بودن برا همین شما نتونستید بخرید اکانت هرکول اکانت هیرو h1اکانت مجی اکانت پهلوان کوروش اکانت پیرمرد نادان اکانت امیز ممد اکانت وایکینگ اکانت تکاور اکانت feder_aderno بازم بگم
‏1395/02/26 14:49:20
2481 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
... لومه بعد یهویی گفتیم این همه راه اومدیم بیایم شانسمون رو امتحان کنیم ببینیم چی پیش میاد... بچه های دره گرگا از ما بیشتر زحمت کشیدن و حقشونم بود کتیبه رو زدن مارو هم زدن ما هم این سرور یه چندتا رفیق خوب پیدا کردیم خدا شاهده یکمم برای نزدن کتیبه ناراحت نیستم حالا بقیه رو نمیدونم ... یه چند نفرم هی پیام میدادن و مسخره بازی در در مووردن که شخصیت خودشون رو نشون دادن و دید ما نسیت به اونا عوض شد ... ولی ماهم دیگه بهتر از این نمیتونستیم عمل کنیم ما اول سرور فقط همین یدونه اک بودیم با همین یه دونه اکم بهتر از این نمیتونستیم عمل کنیم هرکی دیگه جای ما بودم نمیتونست .... بازم میگم تلاش کردید مزدشم گرفتید مبارکتون باشه ...
‏1395/02/26 11:05:30
2482 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
... میزنه خب کسی که یه حرف میزنه بیاد ثابتش کنه نه که بیاد خخخخخخ خخخخخ کنه ...حالا ما ندونیم بقیه میدونن دست به جیب کی خوبه نمیدونن چجوریه که کل اکانتای تاپ که مال اینا بوده بچه های خودشون بودن و رفیقاشون بودن بعد به ما میرسه بحث از خرید میکنن . [/div][/quote]
اکانت های تاپ همه بچه های ما. بودن برا همین شما نتونستید بخرید اکانت هرکول اکانت هیرو h1اکانت مجی اکانت پهلوان کوروش اکانت پیرمرد نادان اکانت امیز ممد اکانت وایکینگ اکانت تکاور اکانت feder_aderno بازم بگم[/div][/quote]
داداش پهلوانان کوروش برو پروفایلش رو بخون اک مهدی اهکتور از w8 با ما بود این سرور کمکمون کرد
feder_aderno این که مال علی صحت بود همینم نمیدونی ؟ من دیگه حرفی ندارم امیز محمد اول سرور ما باش به مشکل برخوردیم مح ...
‏1395/02/26 15:11:37
2483 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
اکانت های تاپ همه بچه های ما. بودن برا همین شما نتونستید بخرید اکانت هرکول اکانت هیرو h1اکانت مجی اکانت پهلوان کوروش اکانت پیرمرد نادان اکانت امیز ممد اکانت وایکینگ اکانت تکاور اکانت feder_aderno بازم بگم[/div][/quote]
داداش پهلوانان کوروش برو پروفایلش رو بخون اک مهدی اهکتور از w8 با ما بود این سرور کمکمون کرد
feder_aderno این که مال علی صحت بود همینم نمیدونی ؟ من دیگه حرفی ندارم امیز محمد اول سرور ما باش به مشکل برخوردیم محاصرمون رو شکست بعد بریم بخریمش ؟؟؟؟؟ وایکی ...
‏1395/02/26 15:17:13
2484 خوب سرور قهرمانانم تموم شد...
feder_aderno این که مال علی صحت بود همینم نمیدونی ؟ من دیگه حرفی ندارم امیز محمد اول سرور ما باش به مشکل برخوردیم محاصرمون رو شکست بعد بریم بخریمش ؟؟؟؟؟ وایکینگ رو ما خریدیم ؟پیرمردنادان رو ما خریدی ...
‏1395/02/26 15:21:05
2485 درگذشت دوست خوبم
... مراسم سوم و هفتم دوستمون روز 5 شنبه ساعت 16 الی 17.30 در مسجد رسول اکرم واقع در کرج . جهانشهر.ابتدای خیابان استانداری برگزار میشود . مطمئن باشید با حضورتون روح اون تازه گذشته هم شاد میشه . امروز هم رفیقهای رامین براش سنگ تموم گذاشتن و از حق نگذریم انگار یکی از اعضای خانواده ی خودشون رو از دست داده بودن. و واقعا هم همینطور بود. رامین برای همه مثل یه برادر بود . دوستان شماره ی تماسم رو میزارم اگه کسی خواست هماهنگی بیشتری برای حضور در مراسم انجام بده تماس بگیره .[/b]

09125358669
محمد حصاری
‏1395/02/28 14:46:08
2486 اتحاد ای سرور ۲۰
... div][/quote]
هیچکدوم ارتش طلایی من یا پیمان برادریم
یا پرو پلیرم [/div][/quote]
گارد جاویدان پابرجاست[/div][/quote]

پرچم پرو بالاهه
علی فراهانی نمیشد یه سرور دیگه بیاد
ای بابا بین رفیقمون وعلی جوووون کی ورداریم
‏1395/03/08 12:12:15
2487 اتحاد ای سرور ۲۰
... div][/quote]
هیچکدوم ارتش طلایی من یا پیمان برادریم
یا پرو پلیرم [/div][/quote]
گارد جاویدان پابرجاست[/div][/quote]

پرچم پرو بالاهه
علی فراهانی نمیشد یه سرور دیگه بیاد
ای بابا بین رفیقمون وعلی جوووون کی ورداریم
‏1395/03/08 12:12:26
2488 Moein4321 و یک موضوع ...
... از ما گفتن[/div][/quote]
این عادته، ذهن تو منحرفه به من مربوط نیست [/div][/quote]
اگه بخوای اینطور حرف بذنی هرکسی نقدت کنه از نظر تو میشه منحرف ، امام صادق میگه بهترین دوست کسیه که عیب های رفیقش را بهش هدیه دهد ؛ بعد تو به اون فرد میگی منحرف[/div][/quote]
واقعاً بچه ای
شکلک گذاشتن ته جمله عیب نیست، بعدشم طبق گفته همون امام صادق خطاها رو تو خصوصی باید گفت نه جلو همه
‏1395/03/20 23:57:33
2489 Moein4321 و یک موضوع ...
... از ما گفتن[/div][/quote]
این عادته، ذهن تو منحرفه به من مربوط نیست [/div][/quote]
اگه بخوای اینطور حرف بذنی هرکسی نقدت کنه از نظر تو میشه منحرف ، امام صادق میگه بهترین دوست کسیه که عیب های رفیقش را بهش هدیه دهد ؛ بعد تو به اون فرد میگی منحرف[/div][/quote]
اتفاقاً تو جمع گفتن بیشتر شبیه مسخره کردنه تا نقد [/div][/quote]
حرف من شبیه مسخره کردن بود انصافا ؟[/div][/quote]
کلی میگم عیب کسی رو تو جمع بگی بیشتر به مسخره کردن میخوره
مثلاً یکی داره راه میره میلنگه تو جمع بهش بگی تو داری راه میری میلنگی [/div][/quote]
عیب داریم تا عیب ، حرف من خیلی خیلی جزئی بود
کسی که تحمل نقد به این جزئی رو نداره باید بره بمیره[/div][/quote]
چه جزئی باشه چه کلی عیب جوییه، کم آوردی الکی نگو جزییه، پس میگی هرکس نظر تو رو قبول نکنه باید بمیره؟
‏1395/03/21 00:19:09
2490 سرور 21= بکش بکش 2
... con_11:

[/div][/quote]

اتفاقا بر عکس سرورای تابستونه چون خیلی ها میان ... و صد البته برا سرگرمی هم میان ... زیاد اهل زد خورد نیستن ... آخرش شاید یه فرجی بشه [/div][/quote]

ولی رفیق این سرور فرق میکنه
چون :
1. (((021))) خاصه بچه تهروناس
2.از بچه های رفقا خیلیا اومدن
در نتیجه میشه این:
‏1395/04/02 02:51:43
2491 سرور 21= بکش بکش 2
... con_11:

[/div][/quote]

اتفاقا بر عکس سرورای تابستونه چون خیلی ها میان ... و صد البته برا سرگرمی هم میان ... زیاد اهل زد خورد نیستن ... آخرش شاید یه فرجی بشه [/div][/quote]

ولی رفیق این سرور فرق میکنه
چون :
1. (((021))) خاصه بچه تهروناس
2.از بچه های رفقا خیلیا اومدن
در نتیجه میشه این:

[/div][/quote]
شروعش که خوب بوده
‏1395/04/02 02:58:58
2492 تایپک اخبارگروه رفقا ((لطفا پیام و پاسخ در این تایپک دهید))
... ین با ادب اگه نه ... و میخواین دعوا راه بندازین کنسل کنید خواهشا باز بین بچه ها دعوا راه نیفته
یاعلی [/div][/quote]
گروه ما در راستای صلح و پیشرفت انجمن قدم بر میداره و با کسی دشمنی نداره و بلکه رفیقیم
‏1395/04/06 22:17:57
2493 احساست رو با یک شکلک به نفر قبلیت نشون بده
... [/div][/quote]

دقیقاً اینجا همینطوره طرف اصلاً کار نداره که یارو چی فکر میکنه چون باهاش خوبه میگه خیلی خوبه و باحاله درصورتی که من اینجور فکر نمیکنم رفاقت ها جای خود چون یه مدت باهم رفیق بودیم دلیل نمیشه هر کاری کرد و هر حرفی زد ازش حمایت کنیم ! + :-d
‏1395/04/27 19:43:02
2494 مرحله چهارم مسابقات تمام شد.اعلام نتایج
... نمیکنه [/div][/quote]
نه نمیخواد خودت برو تازه نظرسنجی هاجذاب شده ازت خواهش میکنم کناره گیری نکن.[/div][/quote]
کلا موافق این جور مسابقات نبودم هیچ وقت ... این که از بین چند تا از رفیقات یکی رو انتخاب کنی ... زیاد جالب نیس پیشم
‏1395/04/07 18:24:30
2495 رفت.......
... وبیها

و به خانم ها گفت: اندکی آهسته تا که مجلس بشود سنگین تر

سینه اش صاف نمود و به آواز بخواند:

\"مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک

چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم\"

راستی این همه اقوام و رفیق من خجل از همه شان

من که یک عمر گمان می کردم تنهایم

و نمی دانستم من به اندازه یک مجلس ختم، دوستانی دارم

همه شان آمده اند، چه عزادار و غمین

من نشستم به کنار همه شان

همه از خوبی من می گفتند حسرت رفتن ناهنگامم،

خاطراتی از من که پس از رفتن من ساخته اند

از رفاقت هایم، از صمیمی ...
‏1395/04/08 01:30:21
2496 مرحله چهارم مسابقات تمام شد.اعلام نتایج
... نمیکنه [/div][/quote]
نه نمیخواد خودت برو تازه نظرسنجی هاجذاب شده ازت خواهش میکنم کناره گیری نکن.[/div][/quote]
کلا موافق این جور مسابقات نبودم هیچ وقت ... این که از بین چند تا از رفیقات یکی رو انتخاب کنی ... زیاد جالب نیس پیشم [/div][/quote]
دارم بهت میگم کناره گیری نکنیا برو قسمت پنجم داستانتو بنویس خیلی مشتاقم بخونم.
‏1395/04/07 18:26:01
2497 رفت.......
... وبیها

و به خانم ها گفت: اندکی آهسته تا که مجلس بشود سنگین تر

سینه اش صاف نمود و به آواز بخواند:

\"مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک

چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم\"

راستی این همه اقوام و رفیق من خجل از همه شان

من که یک عمر گمان می کردم تنهایم

و نمی دانستم من به اندازه یک مجلس ختم، دوستانی دارم

همه شان آمده اند، چه عزادار و غمین

من نشستم به کنار همه شان

همه از خوبی من می گفتند حسرت رفتن ناهنگامم،

خاطراتی از من که پس از رفتن من ساخته اند

از رفاقت هایم، از صمیمیت دوران حیات

روح من غلغلکش می آمد ...
‏1395/04/08 01:31:20
2498 farzan_morteza
...
محممود 23 قزوین [/div][/quote]
خوشبختم منم علیرضا 18 استان همجوار[/div][/quote]

خوشبختم علی رضا جان تهران یا مازندران بزرگ [/div][/quote]
زنجان[/div][/quote]
خوشبختم رفیقامون زنجانین
چطورن
مثل ممد
‏1395/04/08 17:17:51
2499 farzan_morteza
...

زنجان[/div][/quote]
خوشبختم رفیقامون زنجانین
چطورن
مثل ممد [/div][/quote]
ممد و من میشناسمش؟؟؟منظور اینکه بازی میکنه؟؟
‏1395/04/08 17:19:34
2500 farzan_morteza
...

زنجان[/div][/quote]
خوشبختم رفیقامون زنجانین
چطورن
مثل ممد [/div][/quote]
ممد و من میشناسمش؟؟؟منظور اینکه بازی میکنه؟؟[/div][/quote]
اره همین 20 رو 7 تا اکیپم