داداش اینجوری پشت هم فروش نده سه کردی مولتی بازی که میان مسدودش میکنن
gazmeh12
فروش اکانت سرور 10 . 280 جمعیت نیرو بالا احتما گرفتن مدال در هفته اول سکه به انازه کافی قیمت15 هزار
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
داداش اینجوری پشت هم فروش نده سه کردی مولتی بازی که میان مسدودش میکنن[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]فروش اکانت سرور 10 . 280 جمعیت نیرو بالا احتما گرفتن مدال در هفته اول سکه به انازه کافی قیمت15 هزار[/div][/quote]
داداش اینجوری پشت هم فروش نده سه کردی مولتی بازی که میان مسدودش میکنن
gazmeh12
فروش اکانت سرور 10 . 280 جمعیت نیرو بالا احتما گرفتن مدال در هفته اول سکه به انازه کافی قیمت15 هزار
نه این سرور 10 هست اونا هم یکین سرور 9 . ولی بازم ممنون راهنمایی کردی
این مطلب در 1391/10/21 10:13:44 نوشته شده است و در 1391/10/21 10:14:02 ویرایش شده است .
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش
یار دبستانی کجای .....
اون ور آب
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]داداش اینجوری پشت هم فروش نده سه کردی مولتی بازی که میان مسدودش میکنن[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]فروش اکانت سرور 10 . 280 جمعیت نیرو بالا احتما گرفتن مدال در هفته اول سکه به انازه کافی قیمت15 هزار[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه این سرور 10 هست اونا هم یکین سرور 9 . ولی بازم ممنون راهنمایی کردی
اکانت سرور 10 جمعیت 400
هجومی.نیرو به اندازه کافی.
دو تا شهر.
اطراف پره فارم.
بغل چندتا ابادی.
اتحاد 4 فروخته شد
و خوشنام.هر کی خواست قیمت بده.
این مطلب در 1391/10/22 17:14:23 نوشته شده است و در 1391/10/23 16:12:44 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
اکانت سرور 10 جمعیت 400
هجومی.نیرو به اندازه کافی.
دو تا شهر.
اطراف پره فارم.
بغل چندتا ابادی.
اتحاد 4
[b]فروخته شد[/b]
و خوشنام.هر کی خواست قیمت بده.:mrgreen:
سرور 9 اکانت king majid شهر 5 تا البته تا فردا شهر 6 زده شده جمعیت فعلی 2171 رتبه قعلی 157 که البته اگه پاپ باز بودم الان زیر 100 بودم فارم خیلی دارم حسابشون در رفته از دستم نیرو هم زیاد دارم که به علت موارد امنیتی تعداد دقیق رو نمیگم به بالاترین پیشنهاد واگذار میکنم بدطور پول لازمم وگرنه قصد داشتم سرور رو تا اخر برم
قیمتش چقدره؟
مهدی
[quote][div][b]king_majid[/b][/div][div]سرور 9 اکانت king majid شهر 5 تا البته تا فردا شهر 6 زده شده جمعیت فعلی 2171 رتبه قعلی 157 که البته اگه پاپ باز بودم الان زیر 100 بودم فارم خیلی دارم حسابشون در رفته از دستم نیرو هم زیاد دارم که به علت موارد امنیتی تعداد دقیق رو نمیگم به بالاترین پیشنهاد واگذار میکنم بدطور پول لازمم وگرنه قصد داشتم سرور رو تا اخر برم [/div][/quote]
قیمتش چقدره؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.