خیلی مسخره میشه.... اونوقت یکی دیگه باید باشه که به این بخش رسیدگی کنه....یعنی یه نفری مثل آقای محمدی تو پشتیبانی که بیاد پیام ها رو چک کنه.... که چی رد و بدل میشه....!!!!
این کار رو نمیکنند....مطمئنم. به بازی و انجمن و پشتیبانی رسیدن هم پیشکش...........انشاءالله بچه هامون از این مزایا و امکانات بهره مند میشند!!
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
خیلی مسخره میشه.... اونوقت یکی دیگه باید باشه که به این بخش رسیدگی کنه....یعنی یه نفری مثل آقای محمدی تو پشتیبانی که بیاد پیام ها رو چک کنه.... که چی رد و بدل میشه....!!!!
این کار رو نمیکنند....مطمئنم. به بازی و انجمن و پشتیبانی رسیدن هم پیشکش...........انشاءالله بچه هامون از این مزایا و امکانات بهره مند میشند!!:lol::lol::lol::lol:
توی این انجمن جدید نه
توی انجمن قدیمی که نزدیک 1 ساله پیش تغییرش دادن و به این شکل درش اوردن . کابرای قدیمی انجمن یادشونه من چی میگم
اونجا توی قسمت ایده ها این ایده رو داده بودن
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
توی این انجمن جدید نه
توی انجمن قدیمی که نزدیک 1 ساله پیش تغییرش دادن و به این شکل درش اوردن . کابرای قدیمی انجمن یادشونه من چی میگم
این کار رو نمیکنند....مطمئنم. به بازی و انجمن و پشتیبانی رسیدن هم پیشکش...........انشاءالله بچه هامون از این مزایا و امکانات بهره مند میشند!!
اهان گفتی محمدی دلم براش تنگ شده بیچاره الخاجش کردن ؟ اره؟خو یه مولتی درست میکر حداقل میومد انجمن اعتراض میکرد
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]خیلی مسخره میشه.... اونوقت یکی دیگه باید باشه که به این بخش رسیدگی کنه....یعنی یه نفری مثل آقای محمدی تو پشتیبانی که بیاد پیام ها رو چک کنه.... که چی رد و بدل میشه....!!!!
این کار رو نمیکنند....مطمئنم. به بازی و انجمن و پشتیبانی رسیدن هم پیشکش...........انشاءالله بچه هامون از این مزایا و امکانات بهره مند میشند!!:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اهان گفتی محمدی دلم براش تنگ شده بیچاره الخاجش کردن ؟ اره؟خو یه مولتی درست میکر حداقل میومد انجمن اعتراض میکرد:lol::lol::lol:
توی این انجمن جدید نه
من انجمن قدیمی رو ندیدم ولی فکر نمیکنم از این یکی بدتر بوده باشه
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]david[/b][/div][div]توی این انجمن جدید نه
اونجا توی قسمت ایده ها این ایده رو داده بودن[/div][/quote]
من انجمن قدیمی رو ندیدم ولی فکر نمیکنم از این یکی بدتر بوده باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.