درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث)
این مطلب در 1396/04/28 17:16:14 نوشته شده است و در 1396/04/28 17:19:45 ویرایش شده است .
درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث):mrgreen:
من آرزو دارم alireza50001394 بره یه جا دیگه برنگرده کیا بامن موافقن؟
من من من من
چه قدر با من هم نظرن
حالا کی به آرزوم میرسم؟
هیچ وقت .اینجا فقط آرزو بیان کنید و در خواست بر آورده شدن نداشته باشید
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من آرزو دارم alireza50001394 بره یه جا دیگه برنگرده کیا بامن موافقن؟
من من من من
چه قدر با من هم نظرن :icon_2:
حالا کی به آرزوم میرسم؟ :icon_4:[/div][/quote]
هیچ وقت .اینجا فقط آرزو بیان کنید و در خواست بر آورده شدن نداشته باشید:lol::lol::lol::lol:
من من من من
چه قدر با من هم نظرن
حالا کی به آرزوم میرسم؟
هیچ وقت .اینجا فقط آرزو بیان کنید و در خواست بر آورده شدن نداشته باشید
نه بابا
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من آرزو دارم alireza50001394 بره یه جا دیگه برنگرده کیا بامن موافقن؟
من من من من
هیچ وقت .اینجا فقط آرزو بیان کنید و در خواست بر آورده شدن نداشته باشید:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نه بابا :icon_4:
من من من من
چه قدر با من هم نظرن
حالا کی به آرزوم میرسم؟
من
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من آرزو دارم alireza50001394 بره یه جا دیگه برنگرده کیا بامن موافقن؟
من من من من
من:icon_4:
من من من من
چه قدر با من هم نظرن
حالا کی به آرزوم میرسم؟
من
ایول
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من آرزو دارم alireza50001394 بره یه جا دیگه برنگرده کیا بامن موافقن؟
من من من من
من:icon_4:[/div][/quote]
ایول
من من من من
چه قدر با من هم نظرن
حالا کی به آرزوم میرسم؟
من
ایول
داداش ما تنهات نمی زاریم
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من آرزو دارم alireza50001394 بره یه جا دیگه برنگرده کیا بامن موافقن؟
من من من من
ایول[/div][/quote]
داداش ما تنهات نمی زاریم
من من من من
چه قدر با من هم نظرن
حالا کی به آرزوم میرسم؟
من
ایول
داداش ما تنهات نمی زاریم
جانم
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من آرزو دارم alireza50001394 بره یه جا دیگه برنگرده کیا بامن موافقن؟
من من من من
ایول[/div][/quote]
داداش ما تنهات نمی زاریم[/div][/quote]
جانم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.